ПРОФИЛ

Рейтинг
2000
точки при гласуване
2

Борисов

създаден на 2021-09-06 13:12:16
Всички ваши коментари (29)
Дата Коментар
Страници
2023-03-24 21:58:37Хубавото на демокрацията е възможността да се изрази мнение ( дори чрез протест) .Така се вижда и тежестта на дадена теза сред обществото- стотици (500) .... е нормално да имат различно виждане. Проблема насадения и усложнен обществен далтонизъм-черно-бяло,за -против... Умнокресливите , не могат да виреят в цветна среда!

Kъм статия Стотици на протест в София, искат импийчмънт на Радев (видео)

2023-03-24 21:48:04Дали ни харесва,дали лично сме гласували за Президента няма значение. Трябва да има уважение към тази Българска институция. Вярно ,че последните месеци Президента заявява позиция различна от очакваното от "Запада". В това отношение предвидим беше президента Р.П. ,но не получи достатъчно подкрепа за следващ мандат-Защо ли?

Kъм статия Ще арестуваме ли Путин, ако дойде у нас? Радев: Въпросът в момента е безмислен

2023-03-22 09:45:09Напълно подкрепям (Муню),че "жалка работа" е този вероятно предизборен подход . Липсата на цялостна ценностна система за миналото и "монументите" не носи нищо положително за бъдещите поколения. Прагматичното съхраняване , което е видимо в редица европейски държави е по добрия прочит на историята от ликвидацията на "символите". Поредния стремеж за идеологически удобна оценка на миналото (вече сме го "играли" след 1956г.), няма да донесе позитиви, а само фрагментиране и противопоставяне на обществото което явно е целта. Пс. Ако Германия " беше успяла" след 1941г. в похода на Изток , дали днес щеше да има активни евроатлантици, като Паси,Зеленски ....?

Kъм статия БСП организира жива верига пред паметника на Альоша в Пловдив

2023-03-21 22:58:52Ужаса е за нормалните хора . Едните мълчаха за Чернобил, другите за Сърбия... А историята е от 24 03 1999г. За разсипването на Югославия , "демократите" използваха "само " 15 тона снаряди с обеднен уран ,а последствията- години и над 30000 онкологично заболели и хиляди попилени човешки съдби . Каква полза ,че се водят съдебни дела ....... И понеже беше "военна операция", (пак без съгласието на Общото събрание на ООН), сухата статистика е -за 78дена изсипват само над 21хл.т взривни вещества, чрез над 10 хл. бомбардировъчни атаки. Над 4000 убити,10000 ранени от самолетните атаки на САЩ, Великобритания, ФРГ и Холандия...

Kъм статия За ужас на Кремъл: Лондон дава на Украйна снаряди с обеднен уран

2023-03-21 13:40:40 Тези който искаха,подготвяха и участват във войната имат "своите решения" . Няма нужда да се бутаме дето не ни е работата... - В историята имаме достатъчно опит от "участие" ,войни и национални катастрофи . - Народната мъдрост е създала известната българска поговорка за магаретата -("когато атовете се ритат" )!

Kъм статия За да покаже, че сме суверенна държава, Радев не дава ни танкове, ни ПВО, нито изтребители на Украйна

2023-03-17 18:16:50Много елементарен емоционално -мисловен подход. Щом, някой не приема за правдиви спусканите тезиси ,трябва да се "стриже до голо"!!! - Изказ на "новите демократи и патриоти", които се страхуват да се погледнат в огледалото на реалността.

Kъм статия Кулеба: Страните, които пренебрегнаха Украйна, ще платят цената след войната

2023-03-17 15:07:31Разбираемо е това твърдение на дипломата и има логика, но къде беше логиката на "дипломатите" в Украйна от 2004г.....,че Я докараха до тази война . Имаха цялото време и подкрепа да си оправят вътрешните проблеми и да не се екалира до гражданска война през 2014г. Ако са забравили сосбствена история ,да прегледат световната и ще видят ,че насаждането на национализъм и омраза в едно общество, завършва по един начин.... И "братята" ни в Северна Македония, не четат тези уроци...

Kъм статия Кулеба: Страните, които пренебрегнаха Украйна, ще платят цената след войната

2023-03-15 22:10:38Това ,че идиоти пишат глупости, но разчитат идиоти да им повярват! -Бомбардировачите имат възможност да изпускат гориво (има си причина за това устройство),но нито един изтребител не е оборудван с подобна система (безсмислена е). А да рискуваш изтребител и живота на пилот за умишлена повреда чрез пряк контакт с дрон е същата глупост. (Да си спомним, какво става, когато голям камион с висока скорост премине близо да малка кола или мотоциклет )

Kъм статия Сводка на войната, 15 март 2023 г.: Американо-руски сблъсък над Черно море

2023-03-15 20:03:27Всеки има право на собствен анализ и малко мисъл. - Ако руснаците целенасочено са повредили в международно пространство американски летателен апарат, и американците имат доказателство- беше редно ясно да заявят,а не да усукват . - От години употребата на тези дронове( и в Сирия и в Афганистан)...... е за елиминиране на цели и тук не става дума за китайски "парцален" метеорологичен балон, който САЩ обстрелва с изтребители ??? -В реална война , събирането на данни за цели като Крим и Севастопол от САЩ е разбираемо и отговора също.

Kъм статия Руски Су-27 се сблъска с американски дрон над Черно море (обновена)

2023-03-14 19:52:08Добро описание на англосаксонската доктрина за сигурност и укротяване на непокорните. И последните 30г. дават нагледен пример как се "работи". Разговорът на президента Байдън във Варшава с президентите на Източноевропейските членки на НАТО показа целта и посоката- бившите соц. държави да бъдат "юмрук" и буфер за демократичния Запад срещу Русия. А кой печели и кой губи от войната в Украйна е съвсем различен въпрос...

Kъм статия ''Русия ще загуби войната. Въпросът е какво ще се случи след това''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.