ПРОФИЛ

Рейтинг
913
точки при гласуване
1

devdimi

създаден на 2016-10-21 13:13:15
Всички ваши коментари (24)
Дата Коментар
Страници
2019-09-13 18:30:44Филтрите за комини са една от най-ефективните мерки. За да се намали замърсяването с ФПЧ - или всички трябва да минат локално парно с газ или мазут или поне пелети или да се сложат филитри. Горенето на дърва и въглища е замърсител N1 ! Печките също се сменят по общински програми, но няма общината да сложи локално парно във всяка къща. После кой ще плаща за поддръжка? Кой ще им купува гориво? Филтрите дават възможност много сериозно да се подобри въздуха за милион и половина софииянци, БЕЗ общината да плаща за смяна на отоплението на всички. Щом БСП протестира, значи общината е на прав път!

Kъм статия За въздуха в София: БСП се обяви против поръчката за коминните филтри

2019-09-04 12:16:07Чалгата и рапът се обединиха! Анелия и Криско заедно с Мая срещу Данчето Фандъкова!

Kъм статия Никола Вапцаров от ИК 'Лозенец' е председател на комитета, издигащ Манолова за кмет (пълен списък)

2019-08-29 17:18:03Паветата са шумни и много друса, но има имат и предимства -По-евтина поддръжка. Паважът поддава, но не прави толкова дупки, не трябва да се кърпи и преасфалтира на 2-3 години. -Паважът налага по-ниска скорост, която носи и безопасност. Заради друсането волю-неволю всички карат по-бавно и съответно могат да спрат при нужда, въпреки че може би повече се хлъзга. Интересно е да се извади статистика за катастрофи на сравними булеварди със паваж и асфалтирани. -Ако се сложи асфалт, не е задължително да стане по-тихо. Тогава всички карат много по-бързо – питайте хората, които живеят до Цариградско или България дали е по-тихо. За пешеходни зони с павета има технология, при която се полират и стават супер гладки, без фуги и са приятни за ходене.

Kъм статия Спаси София иска асфалт по Цар Борис III, паветата - на склад

2019-08-28 11:46:38Искам да се накарам да ми хареса, но не мога. 100% от нещата, които говори са просто клишета и неосъществими, някои са чисти глупости. Не мога да повярвам, че човек на толкова години и кандидат за кмет няма представа как функционира един град, кое е възможно и кое не, кое е чиста измишльотина. Дори и единственото що-годе "смислено" предложение за детски градини в бизнес сгради е невъзможно законово. Да прочете какви са изискванията за детска градина - собствена сграда, двор и т.н. И пак с пари на общината да плаща на частни строители, които сами ще определят фантастични цени. Изобщо глупости. И съм доста учуден, че това е избора на Демоктратична България. Единственото обяснение, е че не са искали да жертват някой добър кандидат, пазят се за парламентарни избори

Kъм статия Борислав Игнатов: Ще поискам ясли и градини в новите бизнес сгради в София още през 2020

2019-08-01 16:13:12Кога обяви снощи, че ще прави партия, кога вече днес излиза първата поръчкова социология при кънчовците.

Kъм статия Галъп интернешенъл: 39% доверие към Слави Трифонов, преди да обяви, че прави партия

2019-07-20 20:07:29Те и на кочът някои атрибути се клатят, ама не падат

Kъм статия Хакерската атака срещу НАП има за цел да клати правителството, обяви Томислав Дончев

2019-06-28 12:02:34Не можах да разбера, защо учителите от СМГ да не участват в комисия, която дава задачи?!? На всички състезания, изпити и т.н. особено тези в СМГ задачите се дават от учители. Всички тези учители без изключение дават частни уроци и водят курсове и там естествено преподават нещата, които според тях се верни. В случая учителите са си направили фирма, не дават уроци нелегално, плащат данъци, осигуровки, което е коректно и заслужава адмирации. Не могат всички желаещи да влезнат да учат в СМГ 5ти клас, защото това е единственото училище с прием 5 клас, има хиляди желаещи, паралелките са 5 и няма как да влезнат всички, колкото и статии да напишете.

Kъм статия Най-важният изпит за прием в 5. клас в СМГ може да е бил компрометиран. МОН започва проверка по сигнал от OFFNews

2019-06-28 09:40:22@Mayya Не се плаща нищо. Всяко издателство си пише учебник по зададената програма. После се одобряват от министерството, което в момента не е спряло тези спорни учебници. След това всеки учител може да си избира от одобрените учебници и накрая децата трябва да си купят (ако искат и могат) съответния учебник и чак те реално плащат на издателствата.

Kъм статия Спорните учебници по история спрени. Пускат ги след коригиране на провокативните текстовете за комунизма

2019-05-16 10:44:04Не са бетонови. За толкова години как не се напукаха? Или са от железобетон?!? :) Пекат се на много висока температура като Клинкер плочки, но точно такава глина е трудно да се намери Ако можеш да ги направиш - пиши на общината ще ти даде обществена поръчка.

Kъм статия Жена откри пале с жълти павета в двора си

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.