ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Emilian Dimov

създаден на 2016-08-20 13:35:20
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-09-07 09:57:01В заглавието адвокатът е "прострелян". Според първото изречение, адвокатът "е бил застрелян", после изведнъж се оказва, че "състоянието му към момента остава сериозно, но е стабилизиран".

Kъм статия Простреляха адвокат на рапъра ASAP Rocky в Стокхолм

2019-04-03 10:53:56А, между другото, професорът по адм. право дали се е запитвал какъв е статута на тази тераса в одобрения арх. проект, по който е изградена и приета сградата? Покривът е обща част, когато е просто покрив. Защото, ако по проект това е тераса към апартамента на последния етаж, съвсем естествено тя е част от апартамента и е включена в нот. акт на апартамента. И няма никаква връзка с общите части на сградата. Друг е въпросът - ако е така, защо не е вписана в дан. декларация и т. н. Съвсем друг е случаят, когато собственикът на послендия етаж решава да "усвои" терасата, която по проект е "покрив", и да я "приобщи" към апартамента си.

Kъм статия Експерт: Съседите на Пламен Георгиев могат да му променят терасата, тя е обща част на сградата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.