ПРОФИЛ

Рейтинг
5957
точки при гласуване
5

sinia sova

създаден на 2017-01-21 12:47:35
Всички ваши коментари (69)
Дата Коментар
Страници
2019-12-29 20:32:27Изключителен държавник! Благодарение на него сега имаме стабилна банкова система , пазарна икономика, която дава ръст от 3% ! Помислете само , преди да плюете, какво щеше да е ако беше останал жан виденов на власт...къде щяхме да сме сега!!! И дали първанов щеше да подпише влизането ни в НАТО? И дали кобургота щеше да подпише влизането на България в ЕС...

Kъм статия Иван Костов: Благодаря за поздравленията от сърце

2019-12-24 14:46:19кокотен!Иван Костов спаси България от най-чудовищната икономическа катастрофа, която може да се сравни само с икономическата катастрофа след Втората световна война! А теб , не ми се ще да те нарека заблуден простак в навечерието на Рождество Христово! Пожелавам на всички да бъдат здрави и по-мъдри!

Kъм статия Иван Костов празнува 70 г. днес

2019-10-16 12:17:47Бабатунде...защо да са виновни от ДБ? А кой е Борис Бонев? Знае ли го някой? Коя партия или организация стои зад него? А ако е независим кандидат , не е ли по-логично той да направи тази крачка и да се присъедини към ДБ! Архитектът Борислав Игнатов е най-подходящ за кмет на софия!

Kъм статия Игнатов: Демократична България няма да подкрепи нито Фандъкова, нито Манолова на балотаж

2019-10-12 22:06:09Ще гласувам за Борислав Игнатов! Калта и л.....а на бойкопеевските ПИКливи вестници не ме интересуват! Архитектът е непокварен от политиката, много е точен , може би малко се притеснява под светлината на прожекторите, не е свикнал като бойко борисов който лъже без да му мигне окото! Сърдечен е с хората и искрен.Каквото обещава , обяснява , как ще го изпълни и кога! Това ми харесва!

Kъм статия Борислав Игнатов: Безспорният проблем на София е корупцията

2019-09-14 17:21:21Ха! Ха! Ха!

Kъм статия Всички прокурори зад Гешев: Той е новият перфектен главен, не на политическия фарс

2019-09-14 16:58:48Борислав Игнатов , това е човекът ако софиянци искат промяна на крадливото управление на герберунгелите! И още нещо , не се хващайте на въдицата на бойкопеевската пропаганда, че можем да изберем някакво си по-малко зло! Няма такова нещо! Злото си е зло! Още на първи тур изберете между злото и доброто! А доброто за София е Борислав Игнатов! Архитект, с много награди в професионалните си творби построени по света. Има награда и в Дубай!Той е привлякъл около себе си и IT специалисти , които ако стане кмет на София ще въведът много бързо "дигиталното управление" на София , това предполага яснота и откритост! Всеки софиянец, който се интересува , за минути може да провери на сайта на общината , за какво се харчат европарите за столицата! Той има и други хубави неща в програмата си...

Kъм статия Ген. Атанасов: Каним Зеленогорски и напусналите ДБГ в листите си

2019-05-24 20:20:22Оригиналната книга струва 30 лв. ,но в нея човрек може да прочете една изстрадана истина, кек една фалирала и съсипана държава е вдигната "на крака" и със стабилизирана икономика и стабилизирана банкова система ,за 4 години!!! Това беше единственото демократично управление полезно за България! И благодарение на това управление сега сме в НАТО и ЕС!!!

Kъм статия Демократична България подаде сигнал в ЦИК срещу медия на Пеевски

2019-05-23 22:21:49"шамане" нямаш ли в запас нещо по умно , което да напишеш?

Kъм статия Радан Кънев: Който размахва джендъри, е обикновен мошеник

2019-05-23 22:17:44Уважаеми колега форумец "синия гол шаман" , сигурно добре знаеш ,че тази и други простотии измислиха за Радан бойкопеевските помиярски вестници! Основната им цел разбира се е дискредитиране! На тях такава им е задачата! Аз ще гласувам за Демократична България!Радан е юрист ,умен е , достоен политик! Знае немски, френски и английски език! Когато беше РБ в коалиция с герберунгелите ,целта на Радан беше да се направят реформи в правосъдната система и прокуратурата! Но след като разбраха,че герб нямат намерение да правят реформи,Радан напусна коалицията с герберунгелите и изведе ДСБ от управлението , заедно с Христо Иванов!Това беше достоен политически ход!

Kъм статия Радан Кънев: Който размахва джендъри, е обикновен мошеник

2019-05-23 21:45:58Понеже комунистическата ,крадлива,мафиотска структура герб и бсп са от едно котило ,ще гласувам за Демократична България! Ще ви припомня, че ,когато РБ ,когато бяха в управлението с герб,целта им беше да се направят реформи в съдебната система и прокуратурата! Но много скоро разбраха,че герб и падишахът нямат никакви намерения за необходимите реформи ,точно Радан Кънев излезе с ДСБ от управлението и напуснаха коалицията с герб заедно с Христо Иванов! Моята гледна точка е ,че това негово политическо решение беше достойно! Затова ще гласувам ,за Демократична България!

Kъм статия Трябва да се отървем от въртележката ГЕРБ-БСП. Тя убива вярата в почтеността

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.