ПРОФИЛ

Рейтинг
962
точки при гласуване
1

sinia sova

създаден на 2017-01-21 12:47:35
Всички ваши коментари (59)
Дата Коментар
Страници
2019-03-28 11:36:37Вярвам на Иван Костов! А мръсотията около удара над КТБ е доста голяма ,но мафиотските ,герберунгелски институции нямат за цел да разкрият истината , защото трябва да започнат от 2009 година и да стигнат до фактическия удар върху банката и следите за това престъпление май ще стигнат до главатаря на герберунгелите ,до другия мафиот пеевски , че до самия цацаров! А за Костов - на всички вече е ясно , че може да го искарат виновен и за престъпленията на герберунгелската мафия , и дори за "апартаментгейт" ...нали???

Kъм статия Иван Костов пред OFFNews: Лазов е ненадежден свидетел, паметта му - избирателна

2019-02-01 21:11:57Пропуснали сте поклонението на още една истинска дясна партия ДСБ!

Kъм статия Десните разделени и пред жертвите на комунизма (галерия)

2018-09-07 09:18:24Що се отнася до президента - има време! Изтърпяхме онова недоразумение плевнелиев-той за целия си мандат не се научи да бъде политик и си остана килимчето пред кабинета на борисов!Радев поне се ориентира бързо,държи се достойно,макар че всички купени медии плюят по него! А речта му ,с която откри политическия сезон е забележителна. Важно е човек да не слуша глупостите на купените медии ,а да чете! Да чете цялата му реч и да разсъждава!А за ВСС,съгласна съм,но това се случи доста рано,току що беше приел поста. Десет години търпим лъжите,кражбите ,простотията в мафиотското управление ,а веднага пращаме президента на гилотината!

Kъм статия Радан Кънев: Борисов може да допълзи по корем до пълен мандат, но с него ще пълзи и цяла нация

2018-09-06 11:14:42Категорично не приемам обидите на тази "хомосксуалната" тема. Това е чудовищна простотия и показва до каква степен са промити мозъците в обществото ни или колко от хотата са готови да са слуги да разпространяват мръсотията на ченгесарската пропаганда!И не хвърляйте кал по пррзидента!Истината е,че той беше издигнат от комитет на летците-ветерани ,а корнелия ,като риба-лоцман до акула ,се лепна за техния кандидат!Не отричам , нейният политически ход беше печеливш за бсп! Но,за мен президентът Радев е почтен човек и няма нищо общо с образа ,който упорито се опитват да му наложат! По делата ще видим! Да не стане нужда Радан да се извинява отново!

Kъм статия Радан Кънев: Борисов може да допълзи по корем до пълен мандат, но с него ще пълзи и цяла нация

2018-09-06 10:54:02За мен истината е ,че ДС ,която въобще не е бивша,контролира политиката в България още от съзфаването на ДПС далеч преди 1990 година. Внедрените ченгета и доносници в десните партии имаха точно тази мисия!Още когато избрахме уж демократът желю ,а той ни предаде веднага ,като гушна онова ченге и чистач на досиета-семерджиев!!!Постепенно ДС-тата превзеха цялата икономическа и политическа власт в ръцете си,накупиха си медиите за целенасочено дискредитиране на честните и почтени хора в политиката! Тази "наука" за промиване на мозъци и контрол върху мнението на големи групи от хора ТЕ я знаят и я прилагат до съвършенство!Жалко е ,че повечето хора им се хващат на въдицата! Сега си вадете заключението сами ,кой е лошият и кой е свестният!

Kъм статия Радан Кънев: Борисов може да допълзи по корем до пълен мандат, но с него ще пълзи и цяла нация

2018-06-26 19:14:58Восоки стандартииии!И това ако не е фалшива информация...Просто Миленчо не се е навеждал достатъчно пред падишаха...

Kъм статия Нова тв: Спряхме предаването на Милен Цветков, защото не отговаряше на стандартите за обективност

2018-06-26 18:54:26Колега ,как да има съдебна система и ПРОКУРАТУРА,като те са лична собственост на негово величество,кралят слънце на България,най новото БОВ-"тиквичок-5"

Kъм статия Валентин Радев: Когато ГЕРБ дойде на власт, създава правила

2018-06-26 18:47:14Ха,ха,ха! ГерП създевала правила...бих добавила ...и калпави закони!Създава нещо такова,ама нищо не спазва.В държавата цари пълно беззаконие.Никой не вярва на държавните институции! Отдавна е време да ги закопаем.Тази мафия- граждани за ефективно разрушаване на България- да си ходи!..."Народе?????"

Kъм статия Валентин Радев: Когато ГЕРБ дойде на власт, създава правила

2018-06-20 17:00:31Вярно е , че и той е гадно милиционерче,но ако иска да гътне корумпираната шайка герП да напусне парламента!!!

Kъм статия Симеонов недоволен, че Борисов уволнява, без да се допита до него

2018-06-20 16:54:05Чудя се някой път,какво прави Валери Симеонов в уж дясната,комунистическа коалиция - герб,вмро,атака...

Kъм статия Симеонов недоволен, че Борисов уволнява, без да се допита до него

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.