ПРОФИЛ

Рейтинг
440
точки при гласуване
1

Pietro

създаден на 2022-04-05 17:54:50
Всички ваши коментари (237)
Дата Коментар
Страници
2022-06-20 14:58:50В България се очертаха ясно кои са за незавизимост и бъдеще, и кои са подлоги на рашистите и искат тяхната доминация да продължи. Вярвам, че в крайна сметка интелектът ще победи скудоумието.

Kъм статия По интерконектора вече тече газ

2022-06-20 14:53:36Рашистите губят, защото са умствено изостанали. Украинците водаят война на XXI век, докато агресорът още борави с похвати от миналия и по-миналия век. В Мордор човешкият живот не струва нищо, Путлер не се вълнува от 15-те хиляди загинали орки. Точно това показва, че Мордор не е част от европейската цивилизация.

Kъм статия ВСУ проби първата линия на отбрана пред Херсон

2022-06-19 14:52:46Смърдела и неговия скинхед бос плачат за дърво. Лошото е, че маса българи в чужбина пуснаха своя глас за тези палячовци. Да се надяваме, че ако има нови избори, тези хора ще разберат, че са сбъркали. А иначе моето мнение е, че избирателния закон трябва да се промени и право на вот да имат само тези, които живеят в България. Откъде накъде, хора, много от които са дори чужди граждани, ще имат право да влияят върху бъдещето на България? Аз не живея в България от 21 години и не участвам в избори, защото смятам, че е нечестно.

Kъм статия Тошко Йорданов ''отговарял изчерпателно'' на софийската структура на ИТН

2022-06-19 14:47:04В малка нещастна България има повече партии, отколкото във Франция. Кому са необходими? Изглежда най=-много от тях се ползва гадното ботоксово изчадие в Кремъл. Демокрацията все пак трябва да има механизми да се защитава. В противен случай от нейните слабости се ползват враговете на България.

Kъм статия Съоснователката на партията на Стефан Янев напусна часове преди учредяването ѝ

2022-06-19 14:40:46Не вярвам орките да имата оръжейни запаси, които да им стигнат за години. Започват да произвеждат ракети, за да попълнят резервите. Оказва се, че нямат компоненти, за производството заради санкциите. Путлер се опитва да мобилизира повече руснаци за войната. Малко по малко в Русия хората, които сиат да мислят, се събуждат. Руските медии съобщават за опжарени мобилизационни офиси. А все повече запасняци отказват да отидат да се бият в Украйна. "не на войната!" надпис се появяват на витрините на някои от мобилизационните бюра. Наблюдатели посочват, че Путлер се страхува да обяви всеобща мобилизцаия, защото вижда в тази стъпка заплаха от масови протести, които може да го свалят от власт.

Kъм статия Шефът на НАТО предупреди, че войната в Украйна може да продължи с години

2022-06-18 21:20:27Уволнили са го и се отървал от украински снайперски куршум. трябва да благославя Путкин.

Kъм статия ISW: Командващият десантните войски на Русия уволнен заради големите загуби в Украйна

2022-06-18 21:16:34Beatles и Сър Пол. Израстнахме с тях, а музиката ин е безсмъртна.

Kъм статия OFFNews честити рождения ден на сър Пол Маккартни, който днес стана на 80

2022-06-18 21:13:35Остана само едно зло куче. Но кучето си лае, а креванът си върви. Не искам да се хабя да критикувам Мунчо, защото той е карикатура и всяко негово появяване ме кара да умирам от смях.

Kъм статия Румен Радев критикува Кирил Петков за Северна Македония: Той не е куриер, а премиер

2022-06-18 21:10:53Чалгаджията доказа, че псевдопартията му е била скрепена с лъжи и празни обещания. Хората прозряха ситината и ще му бият шута.

Kъм статия Разпадът продължава: ИТН вече няма структура в Плевен, лидерите избраха Радостин Василев пред Слави Трифонов

2022-06-18 21:07:29Вампири и талъсъми от ИТН се опитват да опскат вече опсканата от ГЕРБ България. Учиндолският комплексар и Смръдльо са като извадени от змаменитите произведения на великия Алеко Константинов. И затова така си паснаха с другия Бай Ганьо-Борисов.

Kъм статия Кирил Петков разкри още подробности за раздора с Трифонов: Спор за проценти при обществените поръчки в МРРБ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.