ПРОФИЛ

Рейтинг
906
точки при гласуване
1

Nick Ivanov

създаден на 2021-04-11 05:22:57
Всички ваши коментари (109)
Дата Коментар
Страници
2021-07-08 11:21:27В тия страни е така, дори един взрив разклаща цената на петрола...а ако някой извика и "иранците идват", сума ти чаршафлии ще оцапат шалвари.

Kъм статия Мощен взрив на пристанището в Дубай

2021-07-08 11:18:48Брат Румен знае, че Българският народ е против тази "инициатива". Той простоя ползва за лъжлива маневра, чрез която да получи индулгенция за "проруските си прояви" в недалечното минало.

Kъм статия Радев открива срещата на върха на инициативата Три морета

2021-07-08 08:05:09Цялата схема на Цвъки с тия "републиканци" е да се задържи над водата като политик за поне един мандат, за да не влезе в затвора. Колкото до "Три морета" това е щатска шмекерия, с единствена цел да дразни Русия. "ще даде възможност за запълване на дефицита по отношение на свързаността – транспортна, дигитална и газова"...щом ЕС не ни е оправил свързаността, газовите връзки и електронното правителство, няма основание да се вярва, че с "нисколихвени заеми от САЩ" някой ще постигне друго. Относно втечнения газ, наблюдавайте фисакото на Полша до октомври. В момента Китай умишлено изкупува големи обеми втечнен газ, за да могат руснаците да разчистят европейския пазар от лайкучките провокатори.

Kъм статия Цветан Цветанов: България има ключова роля в Инициативата ''Три морета''

2021-07-08 07:52:37Ако този цитат е верен ( идолите му в политиката са Маргарет Тачър, Еманюел Макрон и Роналд Рейгън), брат Слави не заслужава нито един глас на човек, считащ се за българин! От тримцата е жив само Макрон, подмушено на французите мюре от илюмината Ротшилд., след скъпа и мощна компроматна кампания против Льо Пен, Фийон, Жидо. Отделно от това гусин Трифонов физически е развалина, а да управляват страната шутовете му сценаристи е не само нелепо, а и опасно. Това са хора наемници, правили и правещи всичко за хонорар, и тази лакейска психология не се променя. Ген.Радев да ни представи нова концепция, тази може да прекатури страната.

Kъм статия Трифонов проговори пред френския 'Льо монд': Столът на Гешев е твърде голям за него

2021-07-07 07:47:26Ами нищо друго не им остава на руснаците, освен да го нашибат с пръчки тоя шпионин, и да го предадат в чувал на Естония на най-близкия граничен пункт.

Kъм статия Арестуваха консула на Естония в Санкт Петербург

2021-07-07 07:43:18Колкото и да не харесвам депесарщината, Илхан е прав. Каквито и да е санкции от трети страни (САЩ) не са законни в ЕС, и не трябва да се прилагат/поощряват. Иначе ще се окаже, че 500млн човека сме на ръчно управление от някакви задокеански манипулатори. Самите САЩ за затънали в мощна корупция, достатъчно е да се прочете за приключенията на баща и син Байдън в Украйна. Те също така са тежки нарушители на международното право и агресори в редица страни, което доведе до миграционни потоци към самата Европа. Докараха света до поредица финансови кризи, в резултат на финансови и пр. спекулации, неконтролирано печатане на долари, манипулации на пазарите.

Kъм статия ДПС адвокатства на Пеевски в Европарламента, ''Магнитски'' довел до незаконни репресии

2021-07-06 12:10:14Какво нали тези ремонти по АМ Тракия, и то в участъци, построени не толкова отдавна? Ако става дума за некачествено изпълнение от обръчите около ГЕРП, задължително трябва да има ефективни присъди.

Kъм статия Правителството си играе на разследващ орган, заради него от София до Бургас се пътува цял ден

2021-07-06 12:06:50Калинките няма как да дойдат на власт повече. Дори съм готов да се обзаложа, че ще започнат да запълват свободните места по трудово-изправителните заведения. Естествено ще им се наложи да изкихат апартаментите и къщите за гости.

Kъм статия Десислава Атанасова: Имаме програма и хора за правителство, но сме готови и да сме безпощадна опозиция

2021-07-06 09:23:45Резолуциата маклайните да си я наврат отзадзе...стига приказки, да ги почваме тия на всички фронтове, не само в ЕС няма да влязат, ами в Съюза на пчеларите няма да стъпят!

Kъм статия Заев заиграва с популистите от македонското ВМРО за преговорите с България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.