ПРОФИЛ

Рейтинг
1006
точки при гласуване
1

Nick Ivanov

създаден на 2021-04-11 05:22:57
Всички ваши коментари (26)
Дата Коментар
Страници
2021-05-18 08:15:47Тракийското наследство е изключително важно, т.к. ни поставя на равна нога по древност с елинистичния свят. Генетически е доказано, че това са нашите основни предци, славянската част е около 20%. Гърците като писмен народ са се постарали да унищожат, изопачат и присвоят каквото са могли от траките, всяка находка тук е ценна. Но като първостепенна задача е абсолютно наложително да спасим известните мощи на владетелите от I българско царство (Самуил, Гаврил Радомир, Иван Владимир), които Гърция държи в някакви мухлясали мазета от години. Първанов, Димитров, Овчаров нищо не договориха - това е национално унижение да търпим византийски номерца.

Kъм статия Как бяха откраднати 150 тракийски колесници от България

2021-05-18 08:03:00СМ няма никакъв шанс да попадне в ЕС при това състояние на нещата. Да си признаят, че до 1945г. са били българи, да целуват ръка, и мирно и тихо да вървят да ги асимилират шиптърите. В България политик, който не се съобрази с националните ни интереси, история и традиции относно тази територия - ще влезе в затвора, без значение от кое посолство ще засвирят гайди.

Kъм статия Заев към Радев и правителството: Покажете, че сте европейци и ни дайте шанс

2021-05-18 07:32:59Някои анализатори говорят за Исландия, т.к. до територията й се стига директно, без разрешение на 3-ти страни. По времето на Студената война важните срещи бяха там.

Kъм статия Срещата между Байдън и Путин вероятно ще е в Швейцария

2021-05-16 05:46:24Формално спецът Спецов може да си е вързал гащите, но за такава длъжност това не стига. Всеки данъчен инспектор с няколко прости движения в базите данни може да ни разтълкува икономическата мисъл на новия директор. Т.е. такива хора знаят, че фирма не се купува и продава като кило домати, обичайната практика е да се създаде начисто, и при липса на дейност да се дерегистрира, или остави с деклариране на нулеви обороти. Всичко останало е годно за тематични данъчни проверки - под ДДС, ДП, обороти в/извън страната, офшорно финансиране и пр. Ако спецът просто е продавал хранителни добавки, излишните документални обороти ни говорят за данъчни схеми, които биха поставили назначаващите го в потенциално неловка ситуация.

Kъм статия НАП: Румен Спецов няма участия във фирми, продал е ЕООД без данъчни задължения

2021-05-13 13:19:59Палестина е окупирана страна, такъв е статуса й в ООН. Санкции против зверствата на Израел няма, благодарение на постоянното вето от страна на САЩ. Заслугата за настоящето напрежение е именно на Щатите, които при Тръмп признаха Йерусалим за столица на Израел, и по този начин насърчиха евреите за акции като въпросното изселване на палестинци (чистка). Самият Израел си вкара таралеж в гащите, защото с едно движение нулира всички "успехи" за подобряване на отношенията с арабските страни от Залива, и даде козове в ръцете на Иран, който в момента се раздва на хаоса там.

Kъм статия Ако израелската армия влезе в Газа, ще има разруха и жертви, които ще я превърнат в неуправляема територия

2021-05-08 13:29:33Имам такъв въпрос...снимките от спалнята на премиеро доказано са правени от млада жена, в точно определен период. Вход в резиденцията има по строг ред, достъп без документи може да има само, ако лично Баце за ръката е въвел някого. Ами да кажат пазвантите коя е дамата, а ако Той я е довел, да отговори сам? Аман от истории с проститутки и дежурна корупция.

Kъм статия Отзвукът от думите на Илчовски: Скандалът се разраства

2021-05-08 13:25:44Сънливият Джо не мога да преценя дали му трака дюшемето, или някакви гласове в слушалката му диктуват неща, които не само не разбира, но и го правят смешен...Не е лесно да си американец сега, целият свят им се смее...то крака на чернокожи целуваха, то джендър министри назначаваха, то се "борят за свободата на Навални" и някакви "правила", при условие, че виждаме Асанж, Сноудън, золумите на "партньорите" в Залива...срам, срааам!

Kъм статия Байдън е сигурен, че скоро ще се срещне с Путин

2021-05-08 13:20:42Кой изпусна пожарникаро пак да маа гащи и да ни излага? Сега му е втълпено, че ако плюе по Русия, "следващите" няма да го вкарат в затвора, защото Козяк ще се застъпи. Баце, кой е станал другар с Бигбрадъро, все е получил краставицата отзад...

Kъм статия Започна участието на Борисов във втория ден от среща на върха в Порто

2021-04-30 14:38:39Т.нар. патриотични сили имат още един шанс да попаднат в парламента, ако формират коалиция. Но техните потенциални 5% ще се компенсират до голяма степен от противоположен по знак вот от чужбина, който ще смъкне още фактическите % на ГЕРП. И на подуенските баби им е ясно, че 27% от половината гласували в страната, при огромно количество мъртви души в списъците реално са 10-12% от имащите право на глас български граждани. Това е твърде малко за управленска легитимност. Президентът Радев е избран с реални 2млн гласа, но помним какви дивотии е дезинформационни кампании му спретнаха.

Kъм статия НФСБ кани други партии на общ патриотичен форум на 10 май

2021-04-30 14:27:18"Предпазливият оптимизъм, че ще се нормализират отношенията между България и Русия" е основан на вече нулираното управление на банкянския стратег, което в международен дипломатически план е определяно като "много лека кавалерия". Търчим барабар Петко с мъжете да гоним дипломати и да налагаме в собствен ущърб санкции. Обвиненията към Русия за военен шпионаж с гротескни, т.к. ние боеспособна армия нямаме, да не говорим за ония 8 самолета, за които завод още не е построен. Из страната ни като в разграден двор шетат разпасани търговци на оръжие, което се доставя на терористи от страни-посредници в Залива.

Kъм статия Русия в готовност да съдейства на България за разследването на експлозиите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.