ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Зла свекърва

създаден на 2023-05-24 07:10:40
Всички ваши коментари (53)
Дата Коментар
Страници
2023-09-20 16:56:37Ако бяхме останали в руската орбита това щеше да е съдбата ни - да зависим от един агресор, който като рекетьор ще ни плаши с друг агресор, за да ни източи. Слава на Бога, че България е част от НАТО и се отскубна от съветската орбита, въпреки че агентурата на РФ не е престанала да плете мрежи у нас и да ни отделя от съюзниците ни. Но на Армения трябва да се подаде ръка. Тя осъзна, че се намира в блато и се опита да излезе. Изтегли се от военната организация на ОНД, и потърси помощ. Трябва да се помогне. Не трябва да има геноцид. Не трябва да има асимилация и насилие над арменското население, нито унищожаване на тяхното историческо наследство в тази оспорвана земя.

Kъм статия Нагорни Карабах капитулира пред Азербайджан

2023-09-13 21:51:39Около град Дерна не бяха ли лагерите на ислямистите на ИДИЛ в Либия, откъдето ислямистите ходеха да нападат християни в Египет? Имаше случаи на обезглавени християни, имаше случаи на застреляни християни на път към някакъв манастир в Египет. И пак добре, че има хора, които да помагат на място на оцелелите. Това е шанс хората там да проумеят, че хората от другите религии не са им врагове, и предвид лошото състояние на язовирите им, на пътищата им и на държавата им, не е зле да се замислят, че с размахване на оръжия и със закани да линчуват някого не става (визирам протестите срещу нашите медици точно в източната част на Либия). Трябва труд, ред, мир. Най-вече мир и ред.

Kъм статия Морето изхвърля трупове край Дерна, телата са навсякъде

2023-09-11 19:18:05Лудото чиче от Северна Корея не е глупав. От самолет се пада от високо, а от влак - от ниско. А напоследък гравитацията стана основната причина за смърт сред приближените на Путин.

Kъм статия Путин чака висок гост във Владивосток - Ким Чен Ун от КНДР идва с личния си влак

2023-09-11 11:05:47Царство им небесно! Няма по-голяма любов от това да дадеш живота си за ближния си. Да му мислят убийците, защото от Божия съд няма избавяне. И Неговите съдби застигат престъпниците още в този свят.

Kъм статия Окупаторите убиха двама служители на хуманитарна организация в Украйна

2023-09-11 10:58:40Е как може така, бе, другари? Едно време нашият любим ръководител печелеше изборите с 99,9 процента. Отпускате се, другари, отпускате се. Днес една четвърт не гласуват за вас, утре половината и докато се усетите сте загубили властта, а с толкова кръв сте я взели... И после - ще искате танковете да дойдат да ви пазят от народа, ама те може да се обърнат срещу вас. Я по-добре си карайте така, както сте карали досега - с танкове. Така или иначе е ясно на всички, че сте окупатори и агресори, а не законни владетели на тези земи.

Kъм статия Партията на Путин печели изборите в анексираните украински области, обяви местната ЦИК

2023-09-08 16:45:15Казаното от двамата ни сънародници в първия репортаж на Офнюз категорично отрича тезите, които Костадинов прокарва. Кой кого е видял и дали го е видял не е важното в случая. Защото Костадинов достатъчно често и публично е казвал и писал, каквото е казвал и писал - че Украйна не позволява на българите да учат български - че българите очакват от Русия да ги освободи - че българите са на страната на Русия - че Украйна подлага българите на геноцид И всички тези твърдения бяха опровергани от свидетелствата на бесарабски българи. Също е важно и това, което Костадинов НЕ казва: - че Русия не позволява на българите в Запорожката област да имат обучение на своя език. Това е засвидетелствано от мнозина местни българи, а Костадинов мълчи. Значи е тенденциозен. Лъже и лае само в руски интерес, не в български.

Kъм статия Костадинов: Не познавам интервюираните говорещи срещу мен и не съм се срещал с тях никога

2023-09-08 07:35:57От началото на тази несправедлива война на Украйна ми правят впечатление етичните послания на Украйна към Русия - от обръщението на президента Зеленски към руснаците от началото на тази фаза на войната, през множеството разговори с пленени руснаци, и до това обръщение - всички те разчитат, че насреща си имат хора, на които техните синове и бащи са им мили. Уви, уви. У руснаците не са останали ни семейна обич, ни зрънце етика, ни съвест, за да разсъдят и да предприемат някакво действие да прекратят тази зла война. Така се обричат на исторически съд от Бога. А докато той се случи, помощта ни и молитвите ни трябва да бъдат с украинците, които отстояват с цената на живота си нормалното мирно човешко съществуване.

Kъм статия ВСУ с послание към руските майки: Децата ви умират във война, която е забранено да се нарича война

2023-09-08 07:24:12На Русия не й е за първи път да убива българи. От всичките българи, оцелели сме само ние, дето живеем тук, в Дунавска България. Волжка България я ликвидират руснаците и монголците, а оцелелите ги асимилира Русия до такава степен, че да не остане и следа от съществуването на тази огромна българска държава по поречието на Волга. Българските преселници в Бесарабия, Крим и Таврия и те са видели голям зор от различните руски прийоми - планиран глад, изселване и асимилиране. Такава е Русия - воюва срещу всички, които пазят родова памет и идентичност и не искат да си дават земите да бъдат завладени. Защото малко им са на руснаците териториите, които владеят, искат още и още и като някакъв змей са зейнали с уста да погълнат всичко, което все още диша свообдно около тях. Вечна памет на братята! Ако имат живи деца и родители, е хубаво да се организира благотворителна кампания, за да бъдат подкрепени от нас, българите, за да знаят, че бащите и синовете им не са загинали напразно.

Kъм статия Руските окупатори убиха двама братя българи в Украйна

2023-09-05 15:02:32Морал? Чест? Единство? От човек, който не е успял да бъде в единство досега с никой, който няколко пъти предава доверието на хората, които са му вярвали, и който очевидно е без чест. И само като каже "орбанска партия" и започва да олеква. Защото "орбанист" се превърна в евфемизъм на "лицемер". Още един кандидат за грантове от Путин.

Kъм статия Радостин Василев се кандидатира за кмет на София

2023-08-29 14:05:26Папата греши? Че това не е новина. Протестантите твърдим това от 1517 г. Само Бог е непогрешим. Христовите пастири, обаче, трябва да внимават това, което говорят, да не бъде възприето като насърчение на агресия срещу ближния. Защото докато галиш ушите на католическата младеж в Русия с разни исторически препратки към тяхното имперско минало, да не се окаже, че те ще се втурнат да избиват други чада на Католическата църква, които живеят в съседни държави, които в същото това имперско минало са били превзети от "светлите" примери, които Негово светейшество използва. Самата Библия казва, че Бог е дал на народите времена и граници на поселенията. Изглежда руснаците са пропуснали този момент, защото за тях понятието "граница" е много мъглява величина.

Kъм статия Изявление на папата скандализира всички в Украйна, дори и католиците

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.