ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Зла свекърва

създаден на 2023-05-24 07:10:40
Всички ваши коментари (194)
Дата Коментар
Страници
2024-04-19 14:21:51Ето това е цената на масовото антиваксърство. Пропукването на груповия имунитет. Тези душички даже не са дочакали първата си ваксинация срещу ДТК. Около тях е имало неваксинирани. Кой го е отнесъл? Антиваксъра, който пише по сто постигна на ден в Сураттефтеря колко лоши са ваксините, невежата майка, дето си мисли, че чрез ваксините някой ще стерилизира детето й. Нито един от тези не го отнасят, защото те са големи вече, тялото им е свикнало да носи и да се бори с болести. Отнасят го слабите. В този случай - две бебенца.

Kъм статия Първи смъртни случаи от коклюш у нас. Починалите са бебета

2024-04-18 22:30:36Русофил на балканите означава българофоб. За самите македонци ще е по-добре да се откъснат от тези черни сенки от югославското си минало и да се насочат към бъдещето си в Европейския съюз.

Kъм статия Прокремълски популисти в Македония надраскаха кея на Вардар с обиди към българите

2024-04-18 20:55:59Хубав град са построили, ама са пропуснали да му сложат канализация. Дето се вика, ще вали веднъж на двадесет години, ще го почакат да се оттече. Ама напоследък почна да вали повече от веднъж, дори в рамките на годината. Такива са неудобствата от превръщането на пустинята в рай.

Kъм статия Близо 100 българи са блокирани в Дубай

2024-04-18 13:42:27Интересно, всичките в ареста, освен баш-контрабандистът Паскал, дето от двадесетина години се занимавал с контрабанда. Що така?

Kъм статия Бившата шефка на митниците получи обвинение и за принуда

2024-04-18 13:40:56Хамас трябва да изчезне. Това са провалени лидери. Те оставиха на произвола хората, а самите лидери живеят в Дубай и Катар. Използват деца, жени и старци като средство за постигане на целите си. Какви лидери са това? Ако се бяха съгласили още в началото, когато е било предложено създаването на еврейска и палестинска държава, тогава щяха да си имат държава, армия, икономика и населението им нямаше да бъде по бежански лагери, в бункери и болници. Не стана, обаче. Толкова години и човешки животи прахосаха, за да преследват омразната си политика!

Kъм статия ''Хамас ще разформирова военното си крило, ако има независима държава Палестина''

2024-04-18 13:34:15Години наред симпатизирам на републиканската партия. Заради Рейгън. Заради про-дясната й политика. Заради про-лайф политиката им. Но това, че зарязаха Украйна и превърнаха Европа в заложник на настроенията на един неуравновесен женкар не мога да им го простя. Те са се подписали като държава, че ще гарантират териториалната цялост на Украйна, когато убеждават Украйна да се откаже от ядрените си оръжия. Украйна се отказва. Двадесет години по-късно тя е нападната, Крим е превзет, руснаците подклаждат и директно подпомагат военно откъсването на Донецк и Луганск. Така че САЩ не могат просто да се правят на странични наблюдатели. Щом са убеждавали Леонид Кравчук да се откаже от ядрените си оръжия (третият най-голям арсенал в света по това време) и да се присъедини към Договора за неразпространение на ядрени оръжия като неядрена държава, тогава трябва да спазват ангажиментите си. Наследниците на Рейгън нямат право да правят така!

Kъм статия Обрат в Конгреса? Републиканецът Джонсън вече настоява за помощ за Украйна

2024-04-16 10:53:45Патриарх Неофит беше изобличил руската агресия. Така че той не е от привържениците на т. нар. "руски мир". Поругаването на гроба му най-вероятно е извършено от проруски провокатори, с цел да нагнетят страстите и да всеят разделение и караници сред нас, българите, да настроят православните на защитна агресия срещу Запада и така да обслужат в крайна сметка руския интерес у нас. Прозападните хора у нас не се занимават с такива кощунствени деяния. Извършителите ги търсете сред радикалите, за които няма нищо свято, и които използват православната религия като оръжие срещу Запада.

Kъм статия Поругаха гроба на патриарх Неофит, кръстът е счупен (обновена, видео)

2024-04-10 13:24:02Горките хора в тези украински градове. Руснаците са зверове.

Kъм статия Руснаците влязоха в град Красногоровка в Донецка област

2024-04-09 13:34:58Войната на Русия не е отслабнала. Всеки ден почти падат бомби в Одеса и в Харков. Вместо да мислят за националните интереси, обаче, големите "евроатлантици" Пеевски и Борисов имат други приоритети. Пазят си приходите от митническите канали, че мрежата от зависими чиновници и участници в схемите им иска поддръжка, че току-виж изменила на партийната линия и започнали да имат самостоятелно мислене. Помним показността срещу кметицата на Младост. Бой през пръстите, че се осмелява да прави алтернатива на ГЕРБ. Затова са и тези показни акции срещу шефката на митницата. От няколко месеца е там, но явно им е бръкнала в здравето. Така е у нас. Корупцията е престъпление, когато не си част от нея. За 15 години Бойко и Пеевски движеха нещата и корупция нямаше - ни за съд, ни за прокуратура. Сега обаче явно килимчето му се изплъзва, затова са натиснали по всички линии. Но от много натиск пресоляват манджата. Хората виждат и много добре разбират какво се случва.

Kъм статия Пеевски за ПП-ДБ: Партия на пудела. Това красиво същество носи пачки към господарите си

2024-04-08 16:55:01Нашите институции вместо да поддържат закона го използват като бухалка. Никой не харесва паяците и паркирането определено не е лесно в градовете, но правилата, щом ги има, би трябвало да важат за всички. Затова, без значение какво показват бележките и запетайките по отношение на репатрака, шефът на ДАИ трябва да подаде оставка заради демонстрираното арогантно отношение към правилата. Неговото поведение заплашва законния ред. Ако за него не важат санкциите, значи за никого не трябва да важат.

Kъм статия Паяк вдигна колата на служител на ДАИ. Tой свали номерата на репатрака и взе книжката на шофьора

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.