ПРОФИЛ

Рейтинг
1056
точки при гласуване
1

Vesko Skalata

създаден на 2017-11-30 17:31:22
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-06-09 18:17:09Ей, лицемерието не знае граници! Станишев, провеждайки политика много по-дясна от Борисов, критикува Нинова, че провежда дясна политика. А бе този плужек пак изпълзя от дупката, в която се беше заврял, и почна да бълва глупотевини. След като съсипа БСП отиде да съсипва ПЕС. Те пък отново го избраха за председател. Очевидно има още какво да се съсипва в ПЕС - трябва да се прокара истанбулската конвенция, пакта за миграцията, ювеналната юстиция. Така че дерзай, Станишев! Колко е прав Айнщайн: "Вселената и човешката глупост са безкрайни! За първото не съм много сигурен."

Kъм статия Станишев: БСП се превърна в популистка партия и влезе на терена на Патриотите

2019-03-13 18:03:54Преди да публикувате радостната новина, че Световната банка ще открие център в България, нямаше да е лошо да сте прочели книгата на John Perkins "Confessions of an economic hit man" (Изповед на икономическия убиец). Та в тази книга той с факти показва, че където е стъпила Световната банка оставя след себе си обогатяване на управляващата прослойка и бедност, мизерия и съсипана икономика за народа на съответната страна. Значи в съсипана България все още има какво да се краде и съсипва щом Световната банка е решила да открие център.

Kъм статия Световната банка отваря център у нас

2019-01-01 02:00:59Борислав Цеков смята, че Петко и Пенчо Славейкови са братя. А много български младежи се чудят защо Славейков един път е Петко, а друг път Пенчо! Напред, народе! Незнанието е сила според Джордж Оруел.

Kъм статия Из делниците на един луд, обзор октомври-декември 2018 г.

2018-08-06 10:16:35Г-н Христов, да живее електронното правителство, за което вече са похарчени два милиарда лева. Юни 2017 година продадох колата. Ходих до КАТ и показах нотариалния акт. И до ден днешен колата се води на мое име в общината, т.е. виси ми пътен данък. По-рано отписването от данъка ставаше в самата община срещу представяне на нотариалния акт за продажбата. Този път в общината ми обясниха, че не могат да махнат регистрацията, защото това ставало по служебен път от КАТ.

Kъм статия Изкуството да бракуваш Голф 3 или как МВР почти ме изкара престъпник

2018-06-30 18:12:45Ало, редакцията! Колко ви плати Сорос за тази публикация! Не може да има помирение между водата и огъня, т.е. между християнството и исляма. Христос налага своята религия със силата на словото, а Мохамед с огън и меч. Идеята на създателите на ЕС е съюз между суверенни държави, а идеята на либералите е съюз на територии, населени от сива маса с еврогейски ценности - много полове, инцест, мултикултуризъм и т.н. Не, благодаря!

Kъм статия Как ЕС се поддаде на натиска на популистите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.