ПРОФИЛ

Рейтинг
1068
точки при гласуване
1

Vesko Skalata

създаден на 2017-11-30 17:31:22
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-09-17 18:56:00Ще се пръсна от любопитство да разбера кои ще са потребителите на продукцията на Центъра на Цвъки. Жална им майка на тези, дето очакват разработките на Цвъки, който две мисли на кръст не може да произведе. А западняците, дето са изброени, че го подкрепят, толкова ли нямат представа, че интелектът на Цвъки е почти нулев!

Kъм статия Цветанов прави Евроатлантически център за сигурност, ще работи с партии и институции

2019-06-09 18:17:09Ей, лицемерието не знае граници! Станишев, провеждайки политика много по-дясна от Борисов, критикува Нинова, че провежда дясна политика. А бе този плужек пак изпълзя от дупката, в която се беше заврял, и почна да бълва глупотевини. След като съсипа БСП отиде да съсипва ПЕС. Те пък отново го избраха за председател. Очевидно има още какво да се съсипва в ПЕС - трябва да се прокара истанбулската конвенция, пакта за миграцията, ювеналната юстиция. Така че дерзай, Станишев! Колко е прав Айнщайн: "Вселената и човешката глупост са безкрайни! За първото не съм много сигурен."

Kъм статия Станишев: БСП се превърна в популистка партия и влезе на терена на Патриотите

2019-03-13 18:03:54Преди да публикувате радостната новина, че Световната банка ще открие център в България, нямаше да е лошо да сте прочели книгата на John Perkins "Confessions of an economic hit man" (Изповед на икономическия убиец). Та в тази книга той с факти показва, че където е стъпила Световната банка оставя след себе си обогатяване на управляващата прослойка и бедност, мизерия и съсипана икономика за народа на съответната страна. Значи в съсипана България все още има какво да се краде и съсипва щом Световната банка е решила да открие център.

Kъм статия Световната банка отваря център у нас

2019-01-01 02:00:59Борислав Цеков смята, че Петко и Пенчо Славейкови са братя. А много български младежи се чудят защо Славейков един път е Петко, а друг път Пенчо! Напред, народе! Незнанието е сила според Джордж Оруел.

Kъм статия Из делниците на един луд, обзор октомври-декември 2018 г.

2018-08-06 10:16:35Г-н Христов, да живее електронното правителство, за което вече са похарчени два милиарда лева. Юни 2017 година продадох колата. Ходих до КАТ и показах нотариалния акт. И до ден днешен колата се води на мое име в общината, т.е. виси ми пътен данък. По-рано отписването от данъка ставаше в самата община срещу представяне на нотариалния акт за продажбата. Този път в общината ми обясниха, че не могат да махнат регистрацията, защото това ставало по служебен път от КАТ.

Kъм статия Изкуството да бракуваш Голф 3 или как МВР почти ме изкара престъпник

2018-06-30 18:12:45Ало, редакцията! Колко ви плати Сорос за тази публикация! Не може да има помирение между водата и огъня, т.е. между християнството и исляма. Христос налага своята религия със силата на словото, а Мохамед с огън и меч. Идеята на създателите на ЕС е съюз между суверенни държави, а идеята на либералите е съюз на територии, населени от сива маса с еврогейски ценности - много полове, инцест, мултикултуризъм и т.н. Не, благодаря!

Kъм статия Как ЕС се поддаде на натиска на популистите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.