ПРОФИЛ

Рейтинг
1106
точки при гласуване
1

Лиско

създаден на 2017-01-21 22:46:37
Всички ваши коментари (16)
Дата Коментар
Страници
2020-05-10 15:21:35На поповете е бесен рогатият и тези, дето му играят по гайдата. Пропуснах да прочета своевременно тази ария от дружната истерия срещу БПЦ, но пък от дистанцията на времето мога да попитам - не разбрахте ли, че това беше много шум за нищо. Видя се колко малко хора имаше по празниците в църквите и как съвестно се спазваха мерките. Мнозина начело с премиерът и проф. Мутафчийски си признаха, че притесненията са били напразни. И че няма доказан случай на заразен от ходене в храма и от причащаване. На други места бяха гъчканиците.

Kъм статия Обуздайте чернокапците!

2020-04-08 15:37:48Бедни и хора със средни доходи могат да отделят свидни левчета от бюджета си даже и богати могат, представете си; цените на хранителните стоки в световен мащаб според доклад на ООН намаляват рязко. А някой да е чул тези вериги да направят нещо като дарение или жест на добра воля към клиенти или производители,сиреч да бръкнат в джоба си и те? Това основно са агнета, които знаят само да цицат от своя и чужда майка, т.е. да печелят в България, а да плащат данъци и да носят печалбите в чужбина. И сега рев до небесата. И като основното производство потребление не било в София, а на 200 км от нея,защо не си направите търговски и складови обекти там? Ако българите няма къде да работят, няма и кой да ви прави оборот. Голеем рев, че вносните стоки били по-евтини. Май е за това, че централите в чужбина няма на кого да пласират залежалата, некачествената и препакетираната си стока с изтекъл срок на годност, че и на по-висока цена отколкото в същите вериги в страната - майка.

Kъм статия Големите вериги заплашиха България с наказателни процедури, ако поиска 1/2 от площта им за българска продукция

2020-03-17 23:32:32Този човек е не само морално ощетен, но и социално неадекватен. Как може такава наглост и дебелоочие!

Kъм статия Уолтопия не се отказва, ще дари не 5, а 20-30 белодробни вентилатора

2020-03-17 14:24:47Когато Ганьо тръгне да помага на някаква организация или кауза, това значи, че иска да се облагодетелства на неин гръб. Мизантроп надява маската на филантропията. Ако мине номера и там с връзки. Ми какъф е проблема, плащаме си и докторята ни дължат ВИП обслужване... Гнусно е!

Kъм статия Александровска върна дарението от 222 000 лв. на Уолтопия. Фирмата отговори: Всички губят

2019-09-10 12:21:48Маууа, не става дума за един случай, а за поредният от множество такива. Колкото и да е възможен икономически натиск във фармакологията,отдавна има отработени методики за преценка дали ефектът от дадено лекарство е доказуем и различен от плацебоефекта. И няма и един случай,когато хомеопатично лекарство е минало успешно такива тестове. Четете поне какво пише в уикипедията за хомеопатията, там има много посочки към резултати от изследвания. Има нещо, което се нарича здравна култура и родителите са отговорни за здравето на децата си. Всеки лекар ще Ви разкаже ужасяващи истории за безотговорни родители, съсипали здравето на децата си от обикновена простотия, от съвети една жена каза, или от заблудени пишманспециалисти образоващи се а ла бг мама форум.

Kъм статия 7-годишно дете с ушна инфекция почина след лечение с хомеопатия

2019-09-10 11:13:02Бре че наглост! А колко деца бяха нарочени, че са деца на народни врагове и другарите по места не им даваха бележки, че са благонадеждни и нямаха право да следват или даже техникум да запишат? Че после служеха трудоваци и ги приемаха само на най-долна работа. А имаше специалности като международни икономически отношения например, за които дори нямаше обявявани конкурси - в кандидатстудентските справочници пишеше, че нямаш право да кандидатстваш без повече обяснения кои и защо имат. Да, ликвидира се неграмотността, както и в другите европейски страни, вкл. и тези, които не бяха управлявани от комунисти.

Kъм статия Нинова: След 9 септември всички имаха достъп до образование, здравеопазване и сигурност

2019-04-04 07:29:22Разумно решение. Папата напъва яко за икуменизъм, но не му се отвори парашута. Едно е диалог и сътрудничество по политически, морални и социални въпроси, друго са компромиси със вярата. Сегашният патриарх, както и предишният, не правят компромиси с папската институция, която е един от флагманите на идеята за религиозен синкретизъм (за непознаващи те термина, това е нещо като релативистичен тюрлюгювеч от разни религии за "широкоскроени" хора, неизповядващи никаква), подготвящ всерелигия под шапката на Антихриста. Папата е поканен като държавен глава на Ватикана, а за католиците няма проблем си го почетат и като духовен лидер.

Kъм статия Патриархът и Св. Синод няма да участват в Събитие за мир с папа Франциск

2018-12-14 15:55:37При толкова минерални извори, софиянци бият стотина-двеста километра километра за СПА хотели в провинцията, собственост обикновено на софиянци. Е не мога да разбера - що да не могат да печелят от СПА центрове в центъра и периферията на София!

Kъм статия Флашмоб по халати настоя Централна баня да остане баня (снимки и видео)

2018-11-18 17:03:17Причини винаги е имало. Нямало е реакция. Когато америчкият посланник отиде при Доган ага, разбрах, че се мъти някакъв сеир. Явно не му е дърпал ушите защо си е купил нещо във Варна по тънката тарифа. Нито някой се втурна да протестира. Против мутренското управление съм. Обаче кого са подготвили за заместник на Баце?

Kъм статия 50 причини за протеста

2018-07-17 09:17:55Е този път препрочетох "Делниците" с удоволствие. Ако някой неадекват е курдисан на високо място, значи е удобна пионка на задкулисието. Например Премиер или Юнкер. И Плевнелиев. Дето ярко липсва в списъка на сините, допринесли за това, те да имат изборните шансове на Йоло Денев. За него поне не съм сигурен, че не е жив. А за сините, котаракът Чърч е брилянтна метафора (по този повод се сетих, че в списъка липсва и котаракът Фил). Лично мен точно П. Стоянов ме отказа окончателно от синята бюлетина.

Kъм статия Из делниците на един луд (9-13 юли)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.