ПРОФИЛ

Рейтинг
1081
точки при гласуване
1

Лиско

създаден на 2017-01-21 22:46:37
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2019-09-10 12:21:48Маууа, не става дума за един случай, а за поредният от множество такива. Колкото и да е възможен икономически натиск във фармакологията,отдавна има отработени методики за преценка дали ефектът от дадено лекарство е доказуем и различен от плацебоефекта. И няма и един случай,когато хомеопатично лекарство е минало успешно такива тестове. Четете поне какво пише в уикипедията за хомеопатията, там има много посочки към резултати от изследвания. Има нещо, което се нарича здравна култура и родителите са отговорни за здравето на децата си. Всеки лекар ще Ви разкаже ужасяващи истории за безотговорни родители, съсипали здравето на децата си от обикновена простотия, от съвети една жена каза, или от заблудени пишманспециалисти образоващи се а ла бг мама форум.

Kъм статия 7-годишно дете с ушна инфекция почина след лечение с хомеопатия

2019-09-10 11:13:02Бре че наглост! А колко деца бяха нарочени, че са деца на народни врагове и другарите по места не им даваха бележки, че са благонадеждни и нямаха право да следват или даже техникум да запишат? Че после служеха трудоваци и ги приемаха само на най-долна работа. А имаше специалности като международни икономически отношения например, за които дори нямаше обявявани конкурси - в кандидатстудентските справочници пишеше, че нямаш право да кандидатстваш без повече обяснения кои и защо имат. Да, ликвидира се неграмотността, както и в другите европейски страни, вкл. и тези, които не бяха управлявани от комунисти.

Kъм статия Нинова: След 9 септември всички имаха достъп до образование, здравеопазване и сигурност

2019-04-04 07:29:22Разумно решение. Папата напъва яко за икуменизъм, но не му се отвори парашута. Едно е диалог и сътрудничество по политически, морални и социални въпроси, друго са компромиси със вярата. Сегашният патриарх, както и предишният, не правят компромиси с папската институция, която е един от флагманите на идеята за религиозен синкретизъм (за непознаващи те термина, това е нещо като релативистичен тюрлюгювеч от разни религии за "широкоскроени" хора, неизповядващи никаква), подготвящ всерелигия под шапката на Антихриста. Папата е поканен като държавен глава на Ватикана, а за католиците няма проблем си го почетат и като духовен лидер.

Kъм статия Патриархът и Св. Синод няма да участват в Събитие за мир с папа Франциск

2018-12-14 15:55:37При толкова минерални извори, софиянци бият стотина-двеста километра километра за СПА хотели в провинцията, собственост обикновено на софиянци. Е не мога да разбера - що да не могат да печелят от СПА центрове в центъра и периферията на София!

Kъм статия Флашмоб по халати настоя Централна баня да остане баня (снимки и видео)

2018-11-18 17:03:17Причини винаги е имало. Нямало е реакция. Когато америчкият посланник отиде при Доган ага, разбрах, че се мъти някакъв сеир. Явно не му е дърпал ушите защо си е купил нещо във Варна по тънката тарифа. Нито някой се втурна да протестира. Против мутренското управление съм. Обаче кого са подготвили за заместник на Баце?

Kъм статия 50 причини за протеста

2018-07-17 09:17:55Е този път препрочетох "Делниците" с удоволствие. Ако някой неадекват е курдисан на високо място, значи е удобна пионка на задкулисието. Например Премиер или Юнкер. И Плевнелиев. Дето ярко липсва в списъка на сините, допринесли за това, те да имат изборните шансове на Йоло Денев. За него поне не съм сигурен, че не е жив. А за сините, котаракът Чърч е брилянтна метафора (по този повод се сетих, че в списъка липсва и котаракът Фил). Лично мен точно П. Стоянов ме отказа окончателно от синята бюлетина.

Kъм статия Из делниците на един луд (9-13 юли)

2018-07-03 19:43:47Кравата Пенка показа, че може да излезеш извън Е. Съ.-то и да не хванеш едновременно шап, бяс, сибирска язва и луда крава. Че нашите бюрократи точно това си представиха. А за оная бронзова къща, дето не става за живеене - че тя баш като България бе, вие какъв по-адекватен символ искате? Като гледате жадните погледи на мургавите металурзи и към двете... А, и на туй нещо му викат вече "Рендето". А какви сложни петостепенни шестопрочее прякори имаше едно време, когато Ганьовица още не беше затъпяла от реклами на рендета...

Kъм статия Из делниците на един луд (25-29 юни)

2018-06-26 16:58:06Държава, на която и малкото останали хора ѝ пречат или ги е отписала приживе, защото вече няма какво да открадне от тях. Ама нали любовта към ближния била средновековно мракобесие. И тези изостовени хора навремето са отглеждали деца, отделяйки от залъка си, като са се грижели само за тялото им - да са нахранени и облечени. И сега тези деца са охранени и наоблечени, и друго и другите за нях не съществуват.

Kъм статия Млад лекар лекува безплатно в селата на Северозапада

2018-05-22 00:27:41Проблемът не е, че "килимявките" уж щели да пределят политиката, а точно обратното. Църквата отдавна е нарочена за политически неблагонодеждна- ту не била за комунизма,ту пък била червена, а не синя, сега пък не била патриотична... Хора на които псувните на Пасито им са по на сърце от православието, ронят крокодилски сълзи за Охридската Архиепископия! За какво трябва наши владици да ходят там? За да слушат как вчера пръкнала се измислена църква на измислен народ се тупа по гърдите, че празнуват свой юбилей на своята си църква? Когато и архиепископите ѝ, макар и византийци, са известни едновременно като Охридски и Български. Какво ще му е патриотичното? А дето доктора цитира Г. Благоев, то е като куку, дето хвали пипе - от една хранилка си вземат грантовете, и работят в една посока: единият като уж вярващ, а другия като атеист,но посланието е едно няма нищо свято в Синода, пък май и въобще.

Kъм статия Из делниците на един луд (14-18 май)

2018-05-07 00:55:13 Аз не забелязах да е обидил цялото общество, а само определена част от него, дето едно време им викаха парвенюта. Даже подозирам, че е имал други цели, напр. да погледне през техните очи и да посочи абсурда на тъкъв животец, несъздаващ нищо, дори когато парите са в ръцете ти. Или поне да си каже болката от това, което те няма да видят - в какво бунище превърнаха България, под преживящото овчедушие на всички ни. Който се е засегнал, да потърси причините в себе си.

Kъм статия Бетонът в главите им

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.