ПРОФИЛ

Рейтинг
923
точки при гласуване
1

edin slep

създаден на 2016-09-02 11:21:31
Всички ваши коментари (36)
Дата Коментар
Страници
2020-05-31 03:45:35Напреднали сме сега, много повече хора от пред творят, но ... ако идеш в библиотека, може да прочетеш какво са писали хората преди 300 и повече години във вестници. Сега пишем в нета, а тези сайтове могат да изчезнат след като спре да се поддържа домейна и хостинга. Тъжно.

Kъм статия Списанията Икономист и Топ Гиър вече няма да излизат у нас

2020-05-31 03:29:47Голяма грешка е било това през 70-те, отварянето към Китай. Видя се че капитализма и пишман комунизма вървят ръка за ръка, както в Югославия, но по-зле. Сега ЕС и САЩ трябва да подкрепят Индия и Япония, Ю. Корея и страни, които искат демокрация, за да има противотежест не Китай. Ключово е да се изнесат високо технологичните производства от Китай, при това възможно най-скоро - до 2-3 години.

Kъм статия Жозеп Борел: Настъплението на Азия става пред очите ни. Изтокът измести САЩ на глобалната сцена

2020-05-30 14:19:31Леле, протестиращите позорели името на Флойд. Че той е бил арестуван, защото е купил цигари в магазин (много цигари) с фалшива банкнота. От магазина са се усетили, на паркинга са се разправяли, но той отказал да върне покупките. Абе честен човек, не опозорен.

Kъм статия Безредиците заради полицейско насилие взеха жертва в Детройт

2020-05-30 07:53:06На мен ми прилича на убийство по непредпазливост, гледах клипа - едва ли е искал да го затрие, по-скоро да се изгаври. На полицая това му е поредната отрепка в този ден, този разпространява фалшиви пари, не му съчувствам. В магазина едва ли са отишли да купуват кутия, по-скоро са купили стекове цигари и са правили сметката да ги пласират в гетото. Щом е имало преговори на паркинга - смятайте. Черна отрепка, дребна кримка. А там имат квартали, както навсякъде, както и у нас, където е изпусната работа. Кой ги знае, ако им вдигнат стандарта може и да се пооправят нещата, ама едва ли. Бе то нашите цигани, когато протестираха че не ги пускат от маалата заради карантината изглеждаха по-добре от повечето протестиращи на кадрите.

Kъм статия Минеаполис в пламъци: Полицейски участък гори, арестуваха екип на CNN (обновена)

2020-05-22 22:42:36Една наша медицинска сестра обясняваше какво е да работиш с такъв костюм. След няколко минути ти смъди на очите от пот и ти се завъглява маската, лицето те сърби пак от пот, дрехите подгизват, сърби те навсякъде, вие ти се свят. И това май е бельо, а не бански. Кой знае какво и е било на горката, дрехите са подгизнали, а ти трябва да бачкаш, потна ли да стои? И на кой да сваля, на дядовците или на бабите в отделението?

Kъм статия Колеги и политици защитиха медицинската сестра с прозрачния костюм, тя излезе в отпуск

2020-05-05 14:44:30Ще им се да е само САЩ, обикновени хора като мен ще им бойкотират стоките при алтернатива, дори да е по-скъпа. Тези се взеха много на сериозно и е време да им се покаже къде им е мястото. Фирмите, ако искат да им се купува стоката трябва да си изнесат производствата от Китай. Желаещи има много - Индия, Индонезия, Виетнам. Освен това стратегически производства трябва да се върнат в Европа и страни като България, Румъния, Полша и прочее сме естественото място, където да бъдат инсталирани тези мощности. Да го .уха ККП - да видим как ще контролират хората, които започнаха да забогатяват, а сега когато се изнасят чуждите компании ще обеднеят. И без това едвам удържат недоволството и желанието за права.

Kъм статия Китайски доклад за коронавируса: Светът не ни е мразил така след Тянънмън

2020-04-27 01:39:34Спазването и не спазването на мерките зависи и от културата и от образованието на хората. Вчера привечер изведох детето да покара колело в двора на училището до нас. Не и позволих да се заиграва с деца, и аз и тя бяхме с марки. Видях познати (все пак един квартал сме), които са от сектора на информационните технологии - стоим на два и нещо метра, говорим си, не оставяме децата да се доближават докато играят, не седим на пейки, играем с децата. На две пейки са се събрали три семейства и си бъбрят, нито те нито децата са с маски. Някои ги познавам, добри хора са, продавачка е едната жена, другата е сервитьорка. Предполагам че омаловажават случващото се. Добре че у нас няма камиони с трупове, както в Бергамо и Милано, както в Мадрид и Ню Йорк. Да, всички сме за икономиката, е да ще има жертви, но никой не го мисли в контекста, че баща му, майка му, баба му ще умрат. В Петрич вече и болница няма - фалира. Ако по селата се разболеят хора от този вирус, няма кой и да ги разбере ...

Kъм статия Мутафчийски против отпускането на мерките, училищата може да отворят през май

2020-04-24 13:35:13И у нас има хора, които лекуват всичко с ракия. Една рускиня ми обясняваше, че при тях лекували всичко черен чай. Бай Тръмп мисли, че може да слага дезинфектант в кръвта на хората. Ами съгласен съм, но да започне тестовете със себе си. Ако може по-голяма доза - оцелее ли, да се прилага и на другите хора. Нали така са правели етичните лекари в миналото?

Kъм статия Тръмп предлага да инжектират дезинфектант на болните от COVID-19

2020-04-17 05:24:26Мангустите са като всички - част разбрани и част опаки. При тях опалите са мнозинство, така че е оправдано насилието. Ако си любезен те мислят за слабак

Kъм статия Сблъсъци с полицията във Факултета (видео)

2020-04-17 05:16:14Зле е, не стига че са с малък остатъчен ресурс, Ами Спартан и хеликоптерите ги използват като линейки или такси. Трябват радари, самолети, хеликоптери, бтр, кораби, подводници ... На равнището на Македония сме навярно. Сигурно и танковете нямат ресурс, няма гуми даже. Жалка работа.

Kъм статия Доклад 2019 г: Армията скоро няма да може да пази небето

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.