ПРОФИЛ

Рейтинг
12437
точки при гласуване
10

edin slep

създаден на 2016-09-02 11:21:31
Всички ваши коментари (205)
Дата Коментар
Страници
2022-12-20 01:38:28С други думи, генералитета си иска както си знае - информацията минава по веригата от рота до генерален щаб и от там се връща обратно обработена. Тези хора се опитват да направят нещата по-модерни, да се обработва информацията и да е достъпна по съвременен начин - бърз. Ама на шапкарите не им харесва, така дават инициатива на младшите командири, от къде на къде? А иначе за боеспособността дето говори шекерчо ... израелците са силни срещу палестинците и при защита, защото имат малка територия, логистиката е по-лесна. Когато нападнаха Ливан, за да се разправят с Хизбула преди няколко години, поражението бе унизително. Според мен в момента най-боеспособна е армията на САЩ, защото имат части по света, всяка работи при различен климат и условия - няма какво да ги изненада. Ако трябва в студа, ако трябва в жегата и влагата - имат обучени командири, войници, техника за това.

Kъм статия Kак Украйна се опитва да спечели войната с помощта на програмисти

2022-12-20 00:11:22Молдова трябва да си се върне на Румъния, не знам кога и как ще стане, но трябва. Приднестровието също.

Kъм статия Разузнаването в Кишинев: Молдова е следващата мишена на Кремъл, Русия има план за нахлуване в началото на 2023

2022-12-19 23:59:29Много поуки има от тази война, една от тях е, че не бива да изхвърляш нищо - не знаеш какво ще ти потрябва. Ние смело продаваме старите Т55 на африканци и на кого ли не, но не дай си Боже може да ни дотрябват след като свърши всичко друго. А към "евро ...", прав си за това, че у нас има такива неща. Обаче първо, Русия е вторият в света износител на нефт, един от най-големите на газ, първи на диаманти, злато, калай, алуминий ... Изобщо какво ли не изнасят. За това е смешно, че са на този хал, а можеха да си живеят като норвежците примерно. Второ - ако Нефтохим бе продаден на Шел или Тотал, щяха ли те да си позволят да не плащат данъци 15 години? Мани тук, в Холандия или Франция обществото щеше да ги съсипе за такова нещо. А Лукойл - няма проблеми, в Рашистан това е геройство.

Kъм статия Картечницата Максим. Участничка в две световни войни сваля ирански дронове в Украйна

2022-12-19 23:32:14Те войниците нали не живеят в Русия и не са запознати с корупцията и връзкарството. Не знаят, че герои ще са разни щабни плъхове, а тези дето мрат на кило - кучета ги яли. Това с парцелите в Крим е много смешно, предвид че скоро може да го загубят. Със същия успех може да обещаят апартаменти в Киев.

Kъм статия По заповед на Путин: На всички герои от фронта - безплатен парцел за дача в Крим, Москва или Севастопол

2022-12-19 04:28:22Скептичен съм, но може и да имат такава ракета. Хиперзвукови едва ли е.

Kъм статия Турция е изпитала успешно първата си хиперзвукова ракета

2022-12-19 04:14:11Когато след 30 години водата започне да поглъща градове в Азия, на къде ще тръгнат стотици милиони бездомници? Към Европа. За това трябва да се действа сега, че войната в Украйна ще ни де стори малка, въпреки 200 хиляди убити и ранени до сега.

Kъм статия Мащабна реформа на въглеродния пазар в ЕС налага още по-строги изисквания за намаляване на емисиите

2022-12-13 22:14:10То беше ясно, че ще има паралелен внос, ще трябва време да се смъмрят търговците на едро и да се дисциплинират. Може и години да минат.

Kъм статия Американски микрочипове са засечени в Русия, въпреки санкциите

2022-12-13 20:40:03През 19 век с просвещението се засилват в Европа предположенията, че в Библията са писани някакви тинтири-минтири. Отиват експедиции в близкия изток, за да търсят доказателства, че това са глупости някакви. И общо взето става обратното - преди няколко години и камък с името на Пилат намериха.

Kъм статия Монети на 2200 години доказват за първи път библейски разказ за бунта на макавеите срещу селевкидите

2022-12-13 20:37:12Въпрос на вкус, аз не бих си причинил "Бохеми", горе-долу на едно място в моята класация е с творчеството на Вагнер. Единствения път в който гледах опера на Вагнер щях да изкъртя подлакътниците на седалката. Това не е музика, а шум. Виж "Аида", "Травиата", "Севилскя бръснар", "Сватбата на Фигаро" са друго нещо - нежни мелодии, които те грабват.

Kъм статия "Бохеми" се завръща на сцената на Софийска опера

2022-12-13 19:27:39Много се радвам, Британия помни едни друг луд как само преди 80 години бомбардираше Лондон.

Kъм статия Британски генерал обяви, че Кралската морска пехота е участвала в спецоперации в Украйна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.