ПРОФИЛ

Рейтинг
1067
точки при гласуване
1

Simo

създаден на 2021-09-07 06:02:13
Всички ваши коментари (13)
Дата Коментар
Страници
2021-10-15 17:42:14На страха очите са големи ! Костов крадеца се уплаши, че промяната може да го застигне и него. Крадците се обединяват негласно в името на своето спокойствие. Гласувайте за Кирил Петков, Асен Василев и Румен Радев, за да започне изграждането на просперираща България. Мутрите и крадците в затворите.

Kъм статия Костов: ''Продължаваме промяната'' са загубили доверието на останалите партии

2021-10-14 20:07:03Прокуратурата на мутрите търси под вола теле. Кирил Петков си е предал паспорта на Канада и попълнил съответните документи за отказ от гражданство. Какво повече? Мръсниците от спецпрокуратурата скоро ще търкат наровете при бай Ставри. Тези бандити разсипаха държавата и продължават да атакуват всеки читав човек. ТАЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ МУТРИ герберски, прокурорски, депесарски, съдийски. В съдилищата и прокуратурата ще останат само почтените професионалисти. Всички подкрупящи и подкрепяли крадците В ЗАТВОРА.

Kъм статия И спецпрокуратурата погна Кирил Петков за канадското гражданство

2021-10-08 19:51:10ГЕРБджиков, т. нар. "контрапротест" нали го уважи тогава боко свинята крадлива, боко мутрата който ограби 200 милиарда от държавата. Парите с които сега ти плаща да говориш глупости против Радев, най-великият Президент на България за всички времена .

Kъм статия Радев трябваше да уважи и контрапротеста през 2020-а, твърди Герджиков

2021-10-08 18:49:00Браво !!! Мачкай герберско-депесарски конституционалисти. Щом ще се интересуват и съобразяват с документ от друга държава трябва да чуят експертно мнение и на международен експерт. А за искането за справедлив процес ощ два пъти браво!!! Сега корумпираните не могат да прекратят делото. Като ще се съдим да се съдим. Да ги видим герберско-депесарските гащници сега. Умното си е умно, браво!!!

Kъм статия Петков даде на съда документа, че не е канадски гражданин. Иска изслушване на международен експерт

2021-10-06 20:41:28Ай сиктир МА, еднополови бракове. Марш от тук. Бегай да се кандидатираш за президент на Того.

Kъм статия Мария Касимова: Еднополови бракове - да, задължителна ваксинация - не

2021-10-06 20:36:21Е ее едва му чухме гласеца и започна с да говори безпочвени простотии. Превратно тълкуване на реалността. Явно е скритата, втора, платена от боко крадеца кандидатура. Язък, имах малка надежда, че освен Радев ще се появи още един свестен човек, но уви.

Kъм статия Президентът Радев е фалшив герой, обяви Лозан Панов

2021-09-26 08:23:42Ето такива простаци разбиха възможността за демократични промени в България. Президента Радев е единственият политик който се опълчи на тоталната ченгесарска хватка на държавата. Когато правят тенденциозни превратни изказвания ДБ не печелят избиратели. Президентът управлява по Конституция, която същите тези шестаци, първаци и всякакви други боклуци сътвориха. А сега когато влязоха в ситуация, за която ченгетата простаци не са сетили, откъде мозък за това, реват несъстоятелни глупости за "президентска република". Благодарение единствено на Президента Радев се появиха и нови читави хора като Кирил Петков и Асен Василев. Заговори се за почтеност, непозната за мутрите и крадците от ГЕРБ, ДПС, БСП. Затова няма да гласувам за ДБ. Не искам тъпи гнусни ченгета пак. Ще подкрепя Петков и Василев. Успех !!!

Kъм статия ''От няколко месеца сме президентска република. Властта се услади на Радев и служебното правителство''

2021-09-13 17:42:03Истински сините не могат да бъдат подведени да гласуват за президент предложен от червените комунисти от ГЕРБ, дори това да е и Петър Стоянов. А и не смятам, че Пепи ще се пребоядиса под какъвто и да е предлог.

Kъм статия Софиянски: Няма да гласувам за Петър Стоянов, ако ГЕРБ го издигне

2021-09-13 17:34:38ИТН работят по всички възможни начини за ГЕРБ и ДПС.

Kъм статия Христо Иванов: Ива Митева е по-емоционална, отколкото е разумно

2021-09-13 17:28:36Браво, похвално. Колко от политиците ни до сега отидоха на място в маришкия басейн да чуят мненията на хората. На мен не ми е известен такъв, ако някой знае да пише тук.

Kъм статия Кирил Петков още не е говорил с президента, не знае дали остава в новото правителство

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.