ПРОФИЛ

Рейтинг
8077
точки при гласуване
8

Jenna Slavova

създаден на 2016-07-05 21:55:42
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2016-07-06 21:51:20Izalina, да, тъкмо капацитетът е проблем. Почти няма музей, галерия или библиотека, които да имат идея какво да правят с базата си. Една от причините са застаряващият управленски персонал и капацитетът на хората, които работят в институциите. Защо? Заради обидно ниското заплащане. Рядко имат възможност за сътрудничество и рядко могат да поемат идеи (каквито и да е), бидейки второстепенни разпоредители, дори и с желание. Точно тук трябва да се включат активни хора с идеи, които да намерят начин, за да реализират нови неща именно в тези пространства. От личен опит казвам, че това е реална кауза и може да се случва, стига да има и безкористност.

Kъм статия Кристо унижи България

2016-07-06 00:11:57А Кристо безспорно е от ГОЛЕМИТЕ.

Kъм статия Кристо унижи България

2016-07-06 00:02:46Старчев, чийто спорен паметник обществото оплю, има достатъчно други творби (Пиета - до СГХГ), които обществото с голямата си ерудираност не познава и не е оплюло. Никой не спори дали Кристо е голям и дали го харесват, но ако ги няма медиите, повярвайте ми, щяха да го познават толкова, колкото вероятно познават кой е Марко Марков (но пък знаят за паметника на "Попа", а кой е попа, все по-малко се знае...). За Галин Малакчиев, дори не коментирам... Аз като скромен лаик обичам да слушам всички страни, защото обществото харесва и много глупости, които се мятат в пространството с цел или без такава! А те смятам, че трябва да бъдат игнорирани! Все пак понякога трябва да се слушат и професионалистите! И ако искаш да имаш позиция, трябва да можеш да отсяваш...май...

Kъм статия Кристо унижи България

2016-07-05 22:34:17Нима под „нищо“ стоят имената Валентин Старчев, Крум Дамянов, Емил Попов, Иван Славов, Владимир Игнатов, Иван Русев, Десислава Минчева, Калина Тасева и още………… те дали са просто продукт на проекта на комунизма? Нима глупостите, които твори Хайтов младши са ок? Нима трябва да даваме милиони, за да сриваме, за да бъдем „модерни“? НЕ БИВА ДА ОТРИЧАМЕ… това е най-слабата ни страна! Трябва да виждаме фактите и да надграждаме, ако наистина мислим за стойностно изкуство! Всичко има потенциал, стига да има позитивен подход!

Kъм статия Кристо унижи България

2016-07-05 22:34:01Не разбирам... един важен факт като "Квадрат 500" постоянно се оплюва. Да, има какво да се желае като функции, но това, че там се съхраняват и благодарение на него се реставрираха калъпи на Л. Далчев и много, много други, говори достатъчно! НХГ няма база и десетки хляди безценни творби гниеха!!! ТОВА НЕ Е НИЩО! Това може да бъде начало за много други прояви, важното е, че има основа… Не разбирам … защо безспорни факти в българското изкуство по времето на Людмила Живкова (извинете…може би тема Табу) са поставени в със сарказъм? Защо някой мисли, че Русев стои срещу стойностното и го нарича „завистлив“? (http://www.ploshtadslaveikov.com/svetlin-rusev-za-svoya-sastudent-kristo-toj-e-druga-planeta/) В крайна сметка едно нещо, което много надменни хора не осъзнават е, че интелектът е силен и работи тогава, когато осъществява неща въпреки липсата на интелект в управляващите…очевидни факти стоят в България именно заради Русев.

Kъм статия Кристо унижи България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.