ПРОФИЛ

Рейтинг
991
точки при гласуване
1

Севтопол

създаден на 2016-07-12 14:27:20
Всички ваши коментари (70)
Дата Коментар
Страници
2017-06-22 13:23:56До другаря " Червен или мъртъв" : мислех,че бъркаш само в мисленето и в писането, но ти и в четенето не си много добър. Желая ти успех! Дано си намериш приятели. P.S. Да ти имам името...

Kъм статия Писмо до Борисов: Не давайте Бузлуджа на БСП, ще си рекламират комунизма

2017-06-22 11:12:57А на тоя "резак" Red or Dead, дето говори на руски, само ще му кажа: не си в позиция да заплашваш с "научаването по трудния начин", драги. И никога няма да бъдеш в позиция. Защото ходът на времето е само напред. Което теб трябва да те радва. Защото, ако имаше ход назад, ти отдавна щеше да си там, където ти е мястото. Бъди здрав!

Kъм статия Писмо до Борисов: Не давайте Бузлуджа на БСП, ще си рекламират комунизма

2017-06-22 10:57:18Ризанов, популизъм е да говориш за неща, които галят слуха и докосват сърцето на народа. А "чинията" на Бузлуджа едва ли трогва някого, освен членовете на БСП/к/. Тъй че Корнела в случая само поддържа форма.

Kъм статия Писмо до Борисов: Не давайте Бузлуджа на БСП, ще си рекламират комунизма

2017-06-20 17:40:31Естествено, че вие комунистите ще се погрижите, Корнела. Не държавата. Държавата има достатъчно грижи, за да мисли и за вашето политическо,архитектурно и партийно безумие. БКП ли е най-великата партия в България, че е отбелязала специално мястото на своето създаване? Че и народът да плаща за възстановяването му? Веднъж вече е платил за създаването му. Стига толкова.

Kъм статия Нинова: Щом държавата не може, ние ще се погрижим за Бузлуджа

2017-06-19 12:30:14Чинията на Бузлуджа е символ на БКП. Защо БСП имат претенции? Това трябва да се изясни веднъж завинаги.

Kъм статия БСП иска да си върне чинията на Бузлуджа

2017-06-19 11:53:44Те минусите на качествените коментари така ги слагат – с един клик 10 минуса. И то единият клик е твой – на плюса. Сякаш системата е автоматизирана.

Kъм статия Карпов: В Русия знаем, че кирилицата идва от Византия

2017-06-16 14:35:38Пак е петък. Пак ни дават по телевизора. Пак говорим. За да ни гледат и слушат хората. Ама само тези,които искат.Не всички, както си мислим ние. И както ни се иска. И пак се правим на управляващи. Задаваме дневния ред. Казваме кое как трябва да бъде. Щедри сме. Защото нищо не трябва да правим. Защото никой не изисква нищо от нас. Изискват от управляващите. От истинските управляващи. Те да се оправят. Ама разпределяли пари само на общини с техни кметове.Така е. Няма как да си го признаем, но и ние бихме постъпили по същия начин. Ако повечето хора ни дадат тази възможност. Обаче не ни я дават. Защото ни нямат доверие преди избори. И по време на избори също. Също и след избори. Но ние сме упорити. И последователни. Защото сме БСП. За България...

Kъм статия БСП обвини ГЕРБ, че дава пари само на своите общини и наказва другите

2017-06-15 14:02:43А Корнела защо мълчи?

Kъм статия Президентът отказва да решава кои ще са мажоритарните райони

2017-06-15 14:00:04Kъм Денис Ризанов: Не знам от къде ти идва фамилията /обаче имам едно предположение/, но едва ли има нещо общо с това, че си тъп. Сега за президента: "Абсурдно е окарикатуряването на Хитлер да бъде приравнявано с флирта с нацизма." Какъв е този двоен стандарт? Та вие сте президент, г н Радев. "Мисля че г н Узунов много ясно обясни обстоятелствата по този случай." Ами те и другите двама много ясно обясниха обстоятелствата, но Борисов ги уволни. Защото е по страхлив от вас,г н президент. Или е по решителен ... Не знам.

Kъм статия Президентът отказва да решава кои ще са мажоритарните райони

2017-06-10 12:48:42Бойко постоянно ви е в устите. Или "бойковия" – не знам как е по-правилно. Всъщност знам. Едно време , когато бяхме деца, сме играли и една кофти игра – кой ще се изплюе по–надалече.Ама вие не сте ли малко големички за нея?

Kъм статия Инвалидна количка, дадена от държавата, осакати дете

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.