ПРОФИЛ

Рейтинг
596
точки при гласуване
1

NikiDanev

създаден на 2017-02-26 11:56:32
Всички ваши коментари (78)
Дата Коментар
Страници
2020-05-24 10:17:49А има ли смисъл да коментирам един шапкар, който има около 500 думи в речника си и егото му е по-голямо от поста му? Сръдльото има мнение за българската култура, ти да видиш... Той всъщност има повече отношение към невежеството и плесента, която държи да спомене, сигурно за утре е оставил да обясни чия е плесента, днес е забравил за батко, който му диша във врата.

Kъм статия Президентът: Думите са домът, в който живеем, да не допускаме в него да се засели плесента на невежеството

2020-05-24 10:14:47Ами това е така, защото и ние самите продължаваме да наричаме писмеността ни славянска и тихо допълваме и на българската култура. Сякаш писмеността ни не е от Преславската школа, сякаш пишем на глаголица. Северомакедонците също са поизтрили кое където са могли. Какво щеше да бъде, ако още когато е създадена писмеността ни беше определена като българска, каквато всъщност е? Ами все някой преписал, щеше да види и това, но ние лесно се разделяме с българските неща, виж, да се опитаме да махнем някой съветски паметник, половината български патриоти ще скочат да го бранят, ама че русняците ни имат а сволоч, това е перце за ушите ни.

Kъм статия Президентът: Думите са домът, в който живеем, да не допускаме в него да се засели плесента на невежеството

2020-05-19 13:57:01Ама къде е Десито, че не се изявявала тия дни, да не е повалена от грип? Румбата звучи ужасно нелепо. Така брадясалите демократи правеха политика в началото на 90-е, не случайно тогава им лепнаха майтапа - Стани Да Седна, никакви смислени идеи, никакви подредени мисли за някакъв изход. Тъй като много закъса покрай короната и вече никой не го взима на сериозно, Румбата просто си поиска да го назначат за началник на държавата. Няма по-тъпо изказване на политик близките години. Дори комунистите се крият зад някакви празни програми и малоумни планове.

Kъм статия Румен Радев: Ако аз управлявах, нямаше да се краде. Откакто е Борисов, смъртността расте

2020-05-18 13:17:21А на умниците дето бяха възмутени, че ББ казал, че това е война, и се притеснили, получили паник атаки и тръгнали за доктор, ама ги спрели жените им, щото трябвало да разхождат първо кучето, да преразкажа някоя и друга статия на американската преса. Според нея, починалите в САЩ са надминали избитите американски войници от Виетнам, Корея, Ирак, взети заедно. Ама и ние участвахме в тая война. От думите на ББ, българският плондир се уплаши колкото за заплатата, ракията и салатата взети заедно.

Kъм статия Йотова: Разривът между Мутафчийски и правителството е пълен

2020-05-15 16:55:44Разбирам и съчувствам! Да бъдем актуални с днешна дата. Слагам кой срещу кого е. Пиша Боко Борисов и Мутавчийски, срещу!!! "Прозорливата" Бенатова, мозъка Слави Трифонов, мрънкалото Румбата Радев, "министър-председателката" Нинова, Всезнайко Мангъров, Черепно-мозъчната травма Божков, сто годишна партия любима, десно-десните пълни със съмнения и ченгета. Ами... Не ви разбирам, но ви съчувствам.

Kъм статия Бенатова: Мутафчийски ме посрещна с думите ''Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?''

2020-04-08 09:19:27Ама разбира се, че това е най-важната новина за OFF. Не, колко са умрели, не какви мерки са взети, не какво е състоянието на държавата, а че Мавродиев го ритнаха по нахалния з.дник

Kъм статия Борисов разпореди уволнение на Стоян Мавродиев и целия борд на Българска банка за развитие

2020-04-04 10:27:35Виждам, че тук има поддръжници на пРезидента и на червената глутница, вероятно са лЕво десните, които се имат за десно десни и слагат минусчета. Ами мисля, че могат да последват молбата на Москов и те да отидат да се заразят и да докажат, че са прави а гербаджиите - тъпаци!

Kъм статия Москов призова президента и защитниците на стадния имунитет доброволно да се заразят с коронавирус

2020-04-03 21:41:40Мъ, ти нещо се засегна. От думите на Гешев или от моя преразказ? Или от фактите? Или мразиш някой да бъде на друго мнение? Или мразиш някой да бъде от друг отбор освен от твоя? Ами от тъпите клишета, които чета в тъжната ти жалба по скоро ти изглеждаш милиционерски.

Kъм статия Гешев: Ако се докаже, че има манипулации при разпределение на делата, това ще е коронавирусът на системата

2020-04-03 20:50:03Подвеждащо заглавие. Гешев с типичния си шерифски стил конкретно обясни, че Христо Иванов и групичката "независими" магистрати от десно десните са манипулирали системата, като много набързо са я въвели и след това са брали плодовете от това. Какво общо има това със заглавието "призна"? Гешев не призна, а обвини! Доста голяма разлика, не мислите ли?

Kъм статия Гешев: Ако се докаже, че има манипулации при разпределение на делата, това ще е коронавирусът на системата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.