ПРОФИЛ

Рейтинг
696
точки при гласуване
1

NikiDanev

създаден на 2017-02-26 11:56:32
Всички ваши коментари (50)
Дата Коментар
Страници
2018-03-28 10:49:58Eл Какъвто и да си. Аз съм от off Че! И у лево не ходя. Това е твоята посока.

Kъм статия Слави адвокатства на Кремъл за Скрипал: Русия е невинна до доказване на противното

2018-03-28 09:09:08Ел Коменданте нещо не разбрах, ти съдия ли се явяваш, че трябва да ти давам нещо или поп, че да ти се изповядам? Или милиционер на който трябва да пиша обяснения и да се оправдавам? И въобще ти ли задаваш въпросите? На теб ли се отговаря? Писмено ли? Трябва ли да подавам молба? Или ще ме приемеш с предварително записване?

Kъм статия Слави адвокатства на Кремъл за Скрипал: Русия е невинна до доказване на противното

2018-03-28 09:04:56Типично за престъпниците, когато убиват, крадат, безчинстват не се сещат за закона, когато ги хванат, изведнъж изваждат сложни думи като презумпция, законност, доказателства и т.н. Дългият политик с вид на селско момче и почти толкова мозък се набърка и в международните отношения, след като реши проблемите на българи, цигани, патриоти и т.н. Удари по масата и той, ти да видиш. Направо настръхвам. И тихичко плача от радост. Ам не разбрахте ли ве, никой не му предоставил доказателства, не ги ли е срам, вместо веднага да му се обадят и да му ги пратят по имейл, те си мълчали. Значи нямат и трябва Дългия политик да се намесва и да оправя работата. Разбира се след приятелски съвет на Гочето Свинаря, руския гражданин и шеф на руското БСП в Пловдив. Ама това е друга тема, дето се вика, Дългият политик като вземе властта от противния Борисов ще даде веднага външната политика на Гочето, така де, крайно време е тя да се върне в руското лоно.

Kъм статия Слави адвокатства на Кремъл за Скрипал: Русия е невинна до доказване на противното

2017-12-02 17:55:43filiq, абсолютно си прав и това не е иронично, харесвам всякакви прояви на свободни, независими и мислещи хора и групи, когато обаче замирише на политика много ме дразни. Освен това познавам случайно един двама от спасителите, ами не знам, хич не ми изглеждат като представители на независимо, критично гражданско общество. Че е политика - пример, единият когото познавам е отявлен данчемразец, от сутрин до вечер говори срещу кметицата, както и да го погледнеш, няма как това да е трезвомислещ индивид от това гражданско общество макар и от селските райони. Това от една страна, от друга скоро в една компания той сложи тиквен медал върху гърдите си - бил причината да има трети лъч на метрото, хаха, ти да видиш, разговорът се въртеше в конспиративна теория, че парите щели да се откраднат, общината да направи трамвай и да го отчете като метро, ами как да кажа... не ми изглежда сериозно това гражданско общество

Kъм статия Бул. 'Цар Борис Трети' се превърна в река

2017-12-02 12:12:51А къде е Спаси София да ни спаси, да каже какво да правим с Данчето, да снима паветата, кривите бордюри и да направи един митинг от 234 човека с призив "оставка"? Ееее, разочаровате ме!

Kъм статия Бул. 'Цар Борис Трети' се превърна в река

2017-11-26 10:16:13До El Commandante: Така де, друго си е да е костинбродски чалгар с ланец и присадена коса.

Kъм статия Слави в Лондон: Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата

2017-11-26 09:44:21Амчи, Славе, те не издойдоха ли всички ентелигентни ингилизи, наречени юпита с дедо ти бе?

Kъм статия Слави в Лондон: Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата

2017-11-24 15:10:46Ти да видиш, ква цензура кво нещо. Любчето възторжено хвалеше Бойко после премина от другия бряг и изведнъж стана много честен журналист, а преди това, вероятно не. Сега уволнена от скиорчето, който реве по цял ден срещу Бойко, преследва гербаджиите по коридорите и им задава просташки въпроси, които били честни. Сега чакаме Гологлавия водещ да го уволнят, ама не щото става официална опозиция, а заради потъпкано слово. Мамка му, няма кой да псува Бойко, направо не знам, ще бегам в Русия, там свободата на словото е приоритет.

Kъм статия Цензура ли е това? Социалните мрежи в защита на Кулезич

2017-11-13 08:59:36Амчи колко да са партизаните? 200 - 300? Колкото бяха преди девети. Е, да, сега имат законно притежавани оръжия ТТ, защото повечето са пенсионирани военни и милиционери, ама шъ могат ли да хванат гората. Оф, дано, ама надали. И кой ще бие Иво Дебила, хаха, той си е убит, само като му погледнеш пуловерчето и стегнатата вратовръзка, хихихи

Kъм статия Ало, ГДБОП: Фейсбук група зове русофобите в България да бъдат ликвидирани

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.