ПРОФИЛ

Рейтинг
11905
точки при гласуване
10

klimt

създаден на 2016-08-21 18:29:01
Всички ваши коментари (60)
Дата Коментар
Страници
2022-05-13 21:13:47Доколкото се разбира от публикацията,хотела на Зл.П. не е запориран ,а в него по ирония на съдбата в момента има настанени бежанци, за които комуниста министър на туризма ще плати на палачите им!? Из Варна и Зл.п. има един уж арменец който наляво,надясно се хвали ч е зет на шефа на Рособоронекспорт... явно на изток/ черноморието/ няма ресто!

Kъм статия Санкции ли? Близки на Путин под санкции купуват и продават къщи в Созопол

2022-05-08 20:49:12Zа съжаление този идиот е поставен в Роскосмос лично от Путин. От тогава насам Космоса не е мирна зона. Нивото му на знания е критично малко...А помните ли как го внедриха? Уж след скандал с корупция... Отдавна джуджето готви световна война,а разни хлапаци като Мъск за секунди ги направиха за посмешище?

Kъм статия Старата вражда ръжда не хваща: Рогозин се закани на Мъск, тоя път заради Украйна

2022-05-08 16:31:45Путлер подготвя голодомор за Украйна и Европа! И Колко хитро цар Калоян е оставил кръстоносците без провизии а после...

Kъм статия Омбудсманът на Украйна: Окупаторите изнасят олиото от най-голямата маслобойна в страната

2022-04-22 23:47:44Минните инженери са продукт на Минстрой тоест на Мултигруп! Какво е казал Простаков,Пардон проданов е тъпанарщина,но е по-важно какво прави. Досега хотелите които по спешност отвориха и не са на ДС...са подложени на масови проверки и тотален тормоз.За останалите е излишно да спомена че са собственост на руски "капитали".И забележете каква ирония бягаш от путлеристите,а те настаняват в негови хотели....Просто руската мафия си има слуга в лицето на минтур. Та ясно защо е подал оставка човека.

Kъм статия Шефът на правителствения щаб за бежанците е подал оставка (обновена)

2022-04-20 23:15:57Орел и решка е много забавно ...малко комерсиално забавление. И Антон е ПтуШкин....така го е кръстила мама му.

Kъм статия Антон Птухин получи забрана да стъпва в Русия до 2072 г.

2022-04-20 23:05:28Предлагам тия от възраждане/и мъже и жени/ да потеглят незабавно към Мариопул,без значение от коя страна.Дори по-добре от руската,че те чурките руски патриоти почти не знаят руски,както и Копейкин. А "пиара на севи" Има време ,ще видим.Но ако победи Русия тогава ние сме на ред,ти приготви ли руското знаме?

Kъм статия "Касапинът от Сирия" иска да донесе победа на Путин още преди 9 май

2022-04-20 22:58:53Борис,това е един от любимите ми вицове. А що се отнася до чърките,страшното е че освен че са бедни за тях човешкия живот не струва. Това са идиоти,които така или иначе са обречени. Вижте пощата/плячка която пращат домой...дори тостери и кани за кафе...има шега че още не са разбрали ,че за мародерстваните перални е нужна и вода...

Kъм статия Russia massively mobilizes Muslims for the war in Ukraine

2022-04-20 22:55:12...настанени в хотели и дори комплекси на същите тия олигарси подкрепящи войната...аз знам отговора и той не е радостен.Тоест бг данъкоплатците плащат на подставени руски "подлоги"/както се изразява Митрофана/... И за това е отговорен тоя минтур.Още първия ден заяви-"ще настаняваме в 3-4* хотели" !? Що бе тъпанарино,останалите не плащат ли данъци,не са годни ли какво??? Тепърва идва и по-голямата гадост след 31виМай,къде ще ги денем тези хора,какво ще предложат стотина държавни бази с условия като в казарми от 80те? Уповавам се на българския народ и на така умните млади управляващи.За мен схемата 40лв е страхотно измислена-та да не може червената клептокрация да краде..Сполай им,и дано Бог прекрати войната та тия хорица да се върнат по живо,по здраво.

Kъм статия Ще отворим сърцата си, ще отворим домовете си! А Вие, г-н министър, ще се извините!

2022-04-20 22:48:43Автора е успял в съвсем лежерен тон да забие пирони в тиквата на този мерзавец -министър.Като начало браншовиците в туризма казват,че най-добре се е работило докато е нямало министерство на туризма.А компетенциите на последните 5 министри на т. са потресаващи.Да попитаме колко струва издръжката на министерството? Ако сте чели закона за туризма ще сте видели че е кто извадка от наказателния кодекс...това за оня тъпаккомунист. Слава и чест за всички които отвориха душите,сърцата и домовете си за бежанците. Инициативата бе на самите /гадни/ хотелиери,които очакваха от държавата само помощ за тока и подобни,но програмата 40лв е страхотна .И не е възможно да се е пръкнала в главата на този минтур. Малко ще разваля патетиката,но голяма част от бежанците се държат като руски туристи..И за това създадения щаб трябва да внимава много.Голяма част /особено богати мъже/ от тях не са стока.Самите бежанци странят от тях,и се срамуват. Отделен и стратегически е въпроса бедните украинци не са ли наст

Kъм статия Ще отворим сърцата си, ще отворим домовете си! А Вие, г-н министър, ще се извините!

2022-04-16 19:28:40Най-вероятно правителството и щаба се усетиха че сега са напълнени само хотелите на руски собственици.Като МиленВелчев,ВарненскияТиМ,на всички мутри и т.н. Горките хора,обикновено жени с по 2-3 хлапенца...

Kъм статия До 31 май украинските бежанци трябва да напуснат хотелите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.