ПРОФИЛ

Рейтинг
11728
точки при гласуване
10

KumaLisa

създаден на 2016-10-02 18:56:07
Всички ваши коментари (224)
Дата Коментар
Страници
2018-11-29 18:44:49Точно тук да влизам не е мястото. Вие си имате дебат да развивате със своя опонент. Ако посочите някакъв друг начин за комуникация с Вас, можем да разменим по още няколко реда. Не оспорвам академичните Ви постижения и ги уважавам. Единици са обаче хората от поколенията български съвременници на хипитата , които като Вас са имали шанса да живеят и да се изучат на запад през тинейджърските и ранните си младежки години, и Вие много добре знаете на кого дължите тази привилегия, за което очевидно и до ден днешен трябва да се отплащате поне от лоялност. Увлеченията Ви по хипарството и рок музиката със сигурност за автентични и искрени, все пак закърмен сте с тях на правилното място, но жалкото е че ги използвате за параван, зад който пробутвате лайтмотива, че и сред тези в чиято услуга пишете има и свестни хора. Вие си знаете защо.

Kъм статия Дуел в писма VII: Евгений Дайнов към Тончо Краевски: Какво е Привилегия и какво е Постижение

2018-11-29 12:31:38Благодаря за отговора. Като хубаво CV. Вие и много други като вас имате хубави CV-та. Които размахвате наляво надясно и така си живеете. Предимно давайки акъл на другите. А междувременно вече над десетина години мнозинството от българския народ предпочита пред вас красивите, интелигентните, знаещите и можещите, един с възможно най-ненегативното стартово CV - пожарникар, еднокнижник, мутра, престъпник, охранител. Защо ли?

Kъм статия Дуел в писма VII: Евгений Дайнов към Тончо Краевски: Какво е Привилегия и какво е Постижение

2018-11-28 07:52:40Ако Дайнов поне от куртоазия чете коментарите под статиите си, нека отговори на въпроса: След като толкова кокетничи с членството си при "зелените", на коя от зелените партии или формации в България е член или симпатизира? На тази на Александър Каракачанов, на тази на противниците му или на някоя друга? Иначе на всички ни е ясно, че не пропуска да се прави на интересен, че е китарист (не се знае колко добре може да свири), че е бохем и си пийва червено (вероятно с мярка) и че популистки е за купона и рокендрола (ама дайте му да пее Висоцки и Окуджава).

Kъм статия Дуел в писма VII: Евгений Дайнов към Тончо Краевски: Какво е Привилегия и какво е Постижение

2018-11-23 15:08:05Браво! Много хубаво й го е казал. Тя ще ги довърши.

Kъм статия Гърневски към Нинова: Ще те пазим като рохко яйце да убиеш пиявицата Българската социалистическа мафия

2018-11-22 21:01:48Ако кажеш "но нямахме малшанс..." можеш да бъдеш извинен че си допуснал неволно тази грешка при изговарянето. Обаче, да напишеш "но нямахме малшанс..." означава, че наистина не знаеш как трябва да се употреби правилно този израз. Кой знае колко други подобни изрази от родния ни език използва неправилно този ми ти професор. Голяма интелигенция имаме, то си личи. За сведение, по смисъла в който явно е искал да го използва Слатински, трябваше да каже "но имахме малшанс...".

Kъм статия В страната на Бойко и Слави: Нито политиката - политика, нито шоуто - шоу

2018-11-16 00:50:30Президентът обявява положение на война при въоръжено нападение, когато РБ е обект на военна агресия или при неотложна необходимост по изпълнение на международните договори. Той обявява военно или друго извънредно положение. Тези негови правомощия са под условие. Той може да ги упражни само в случаите, когато Народното събрание не заседава. В тези случаи парламентът незабавно се свиква, за да се произнесе по решението на парламента. Народното събрание може да го одобри или да го отмени, ако са налице съответни основания. То подлежи на одобрение, защото съгласно чл.84, точка 10 и 12 от Конституцията това са правомощия в прерогативите на Народното събрание. Президентът притежава широки правомощия в сферата на отбраната и сигурността. Но той не може да упражни тези правомощия за създаване на ситуация, при която да се установи военна диктатура или авторитарен режим. Конституцията установява съответни защитни механизми срещу злоупотреба от страна на президента с предоставените му права.

Kъм статия Протестът в неделя: Искаме президентът Румен Радев да наложи извънредно положение и да поеме властта

2018-11-15 19:59:24Велика снимка!

Kъм статия Радеви се включиха в марша в памет на загиналите в Първата световна война (снимки)

2018-11-15 18:02:34Aми защото Желев, Стоянов и Първанов си бяха до Калотино. Радев също, добре че се пробутва покрай членството ни в ЕС.

Kъм статия Плевнелиев получи най-високото френско отличие

2018-11-14 16:19:25Аз си мислех, че по-нагла и цинична политическа заявка от тандема Бареков - Сидеров не може да има. Това със Слави обаче е на път да надмине и най-развинтената фантазия. Опичайте си акъла уважаеми сънародници, за да не заслужите отново думите на дядо Славейков - Не сме народ, а мърша. С това почнах и с това ще свърша.

Kъм статия Борисов и Мая Манолова се отзоваха на поканата от шоуто на Слави, Радев не "предвижда" участие

2018-11-08 14:18:55Нека първо тая гадина! Тя колко заслужава, бедна ви е фантазията.

Kъм статия Елена Йончева ще си даде имунитета, но видя схема за сплашване и репресия срещу нея

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.