ПРОФИЛ

Рейтинг
57
точки при гласуване
1

piton

създаден на 2016-12-08 14:55:47
Всички ваши коментари (116)
Дата Коментар
Страници
2018-08-17 00:26:36„Данните сочат, че аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали.” Чий данни сочат и за коя аудитория иде реч?! Това са данните на олигарси и политици, които не искат аудиторията да гледа каквито и да е предавания с дори малко публицистика или злободневни теми. Толкова са жалки в Нова Тв, че ми се повдига от техните слагания на политиците. Първо бяха атакували карикатуриста Чавдар Николов, после журналиста Васил Иванов, а сега дойде ред на Милен Цветков. Цветков е един от малкото критични, професионално подготвени, мислещи и с чувство за хумор журналисти. Такива нямат място в праймтайма, а после и в националния ефир. Същите малоумни обяснения като в БиАйТи - махат публицистика, заради сериали, филми и забавни предавания.... Докато аудиторията изглупее от турски сериали, реалита и музикални шоута и смешки. Отдавна бойкотирам Нова Тв и се убеждавам, че е правилно.

Kъм статия Нова тв свали Милен Цветков от ефир

2018-05-17 09:24:59Технологията е безкрайно ясна и на децата. Този, който подписва договор за саниране, иска рушвет, но чрез посредник. Та въпроса е вие или юрисконсулта разписвате договор за саниране?

Kъм статия Рушветът в Подуяне бил за саниране на блок за 2 милиона лева, кметицата на района - изненадана

2018-04-28 15:36:20Хахаха, добро чувство за хумор на автора. А някои изнервени коментатори във форума, може да посетят хотела с куклите и да се поотпуснат и поуспокоят малко....

Kъм статия Секс кукли по време на чума: в Русия вече всичко е хибридно

2018-04-03 07:47:38Случаят е ясен! Граничарите и митничарите гледат таблото и са на местата си, когато таблото покаже, че самолетът е кацнал. Иначе пушат, тоалетна или ядат. Не знам как биха заловили наркотици или терористи, ако не е написано на таблото на летището. Мисля, че трябва да се напише на таблото за уволнение на министър и правителството.

Kъм статия МВР проверява нов случай на пътници, влезли без проверка у нас

2018-03-19 08:52:58Вчера имаше интервю по скайп с руския учен, работил по „Новичок”. Човекът ясно обясни, даде и други примери, че това вещество може да се произведе и ползва само от Русия. Само в тази държава, веществото е било произвеждано, съхранявано, изпитвано и познато. Възниква въпросът защо й е на Русия да отравя бившия си агент и дъщеря му, след като са били съдени в Русия. Две причини: първо - предупреждение към всички руснаци във Великобритания - не сте в безопасност, внимавайте. Второ - обединение на руснаците преди изборите тип сами срещу Запада. Теориите как британците сами направили инцидента срещу двама руснаци и срещу британски полицай, са смехотворни. Първо, че там не могат да си позволят подобен тероризъм. Второ, че пострадалите са донесли веществото от Русия и дъщерята е била там.

Kъм статия Путин най-после коментира отравянето на Скрипал: Русия няма нищо общо

2018-03-01 20:53:01Милиционерите всичко знаели от 2010г. даже! Дотук добре. Въпросът е каква полза има държавата и обществото от тяхното знание? Кого са информирали и кога? Ако не отговарят - да ги закриват и всичките знаещи безделници на трудовата борса.

Kъм статия Службите знаели какво става в ЧЕЗ още от 2010 година

2018-02-24 16:23:23Браво, Гинке! Ти си най-големия енергиен магнат в България, заедно със СИКаджията Бай Фън Шуй! Надявам се, след всички далавери и злоупотреби, най-накрая този нещастен народ да се събуди, да прогледне какви айдуци го управляват и да спре да прегръща крадците си!

Kъм статия Гинка Върбакова с първо интервю: Купуваме ЧЕЗ сами с кредит от банка

2018-02-10 20:14:30Как е купил телевизията - със собствени средства и бизнес заем?! А КОЙ е предоставил бизнес заема - ако е офшорка или ПИБ нещата са ясни! Очевидно, че политическите анализи и ровенето за КТБ и реформа в прокуратурата, не са понесли на няКОЙ хора... И тези хора са трите шишита.

Kъм статия Собственикът на BiT Миро Янев: Купихме телевизията с бизнес заем и собствени средства, Гергов няма участие

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.