ПРОФИЛ

Рейтинг
904
точки при гласуване
1

stoyiv

създаден на 2017-02-15 15:11:19
Всички ваши коментари (73)
Дата Коментар
Страници
2019-08-22 12:57:14Колко лесно клъвнахме на старата кукичка. Голямата бяла птица Николова, разбира се, наговори глупости. Повярвала си е и реши да литне нависоко, вместо да си затваря човката, както благоразумно правеше досега. Обаче! Пробивът е в НАП, агенция под пряк контрол на Горанов. Отговорният вицепремиер до момента - тоест този, който НЕ е проследил дали въпросната стратегия въобще се изпълнява - е Томислав Дончев. Вместо двамата да понесат някаква отговорност, дори да не е оставка, те се изсулват като мокра връв по изпитания метод на Борисов. Което означава, че операцията е кризисен пиар с негово лично разрешение. Прехвърлят "киберсигурността" на бялата птица, тя разперва криле, награчва глупости, всякакви медии я емват - за отбелязване е, че са медии от противодействащи си групировки, щото едните бранят Горанов на Доган, другите лекинко прикриват Дончев, щото нали минава донейде близък на едни наши уж десни... И тъй - киберсигурността при Николова, обаче електронното управление остава при Дончев, нали така? Егати логиката! Но целта е постигната. Масова амнезия кой всъщност е допуснал издънката и масов присмех към бялата птица. Впрочем докъде я докарахме с "електронното правителство", какви са чутовните подвизи на Томислав в тази сфера и в намаляването на административната тежест? Зер нали това му е не просто основен ресор, ами и смисълът въобще да има такъв вицепремиер? Май освен големи бели птици в управлението има и огромно количество балъци (риби, шарани на кукичката в нашенското съответствие на фразеологизма)сред народонаселението и особено сред "гражданското общество". Е, в някои медии отлично схващат номера и дори активно участват в него.

Kъм статия Стратегията за киберсигурност, която Мариана Николова ще пише, я има от 3 години

2019-07-12 18:23:38Добро утро, г-н Йостмайер, добро утро, госпожо Александър Андреев! Добре ли спахте? Как се събудихте? Е, нищо, де, легнете си пак и си сънувайте мулти-култи мокри мечти. Следващия път вас лично ще изненадат, макар да подозирам, че на г-жа Андреев много ще му хареса. А иначе немецът е прав" "Всеки, който иска да живее тук, просто трябва да се придържа към тези правила." Когато ние им го казвахме, твърдяха, че сме фашисти и расисти с неизживян... комунистически манталитет. Добро утро, г-н Йостмайер!

Kъм статия 'Тези български граждани не желаят да се интегрират'

2019-06-20 11:31:52Някой ще обясни ли каква е връзката между забраната да си тропнеш джипа и кемпера върху дюните на плаж, който именно след много правилните искания на природозащитници е обявен за "див" и защитен, и свинщините със строежите по морето? А каква е връзката между възможността по много кратка процедура да бъдат обявени места за "бивакуване" върху части, държавни и общински терени край морето (а и другаде) и твърдяното във въпросната лична позиция "пукнете, къмпингари"?! Накратко: Дрън-дрън-дрън-ярина! В защита на едни лица, които уж се пишат природозащитници, но мрат да си тропнат кемперите и джиповете връз дюните по една единствена причина - няма да платим, няма да платим! Йотовски обаче не е Дарио Фо... Разбира се, сред любителите на къппингуването сред природата има и много читави хора, които гледат да не цапат, да не рушат дюни, а и нямат нищо против да платят някаква разумно скромна такса за такива биваци. Ако там им е осигурено събирането на отпадъците и още няколко елементарни неща.

Kъм статия Пукнете, къмпингари

2019-06-16 12:24:36А дивотиите, че британските актьори трябвало да говорят "с украински акцент" (?!?), както и прозрението "Аз разбирам, че в реалния живот всички персонажи са били бели", дойдоха доста по-късно. След като на "сценаристката" стотици хора обясниха ноторно известния факт, че е станала смешна с претенцията си и тя - претенцията - показва колко е зле информирана, глупава и неспособна за възприемане и анализ на елементарни факти, а само каканиже идеологически мантри и клишенца с безумното желание да налага цензура. Било имало 1 (един!) украинец с негроидни черти. Въх! Трябваше непременно да го отбележат, даже да му дадат главна роля. Както и на 68 вида джендъри - и тях пропуснаха да подчертаят. Какво значение имат трагедията, хаосът, но и героизмът на хората, след като няма политкоректно посочване на тези фундаментално важни неща! Хайде на бас, че е имало повече хора с монголоидни черти сред "ликвидаторите". И тяхното участие не подчертаха - направо ужасТ. Грантоедството не прощава, Владо...

Kъм статия Чернобил и тъмнокожият ликвидатор Игор Хиряк

2019-06-16 12:14:36Абе, оффффф нюз, не ви ли се струва малко нахален този опит да бъде оправдана тъпотата с взлом на "британската сценаристка Карла Мери"? Понеже - видите ли - имало "един от ликвидаторите" с негроидни черти. Обяснете ми по каква причина този факт трябва да промени безумното левундеро-прогресистко изказване на Карла Мери? Което - на всичко отгоре - не сте цитирали, цитирали сте по-късни нейни нелепи опити да се оправдае. А туитовете, предизвикали бурната реакция, бяха следните: "В нашата страна има толкова много тъмнокожи актьори, които биха изглеждали страхотно в сериала "Чернобил". Изключително съм раздразнена от поредното рейтингово шоу, което е заснето сякаш няма тъмнокожи хора." "Режисьорът каза, че най-важното за него е да покаже човешки емоции: паника, страх, безпокойство, безпокойство, тъга. Защо, пита се, тъмнокожите хора да не могат да предадат тези емоции също толкова ефективно?!"

Kъм статия Чернобил и тъмнокожият ликвидатор Игор Хиряк

2019-06-16 10:26:51Кукумицини всякакви!

Kъм статия Забрана и съд за сериала за Чернобил искат комунисти в Русия

2019-06-16 09:53:37Хм... А парите на фондации от рода на "Конрад Аденауер", "Хайнрих Бьол", "Роза Люксембург" и прочее? Тях не ги ли броим?!

Kъм статия Германските партии получават от държавата по 0,85 евро за глас

2019-05-01 14:01:30Поредното празно дрънкало, способно в четири страници дълбокомъдър текст да не каже абсолютно нищо. И става ясно едно - грантче му се смучка пак. ***А грантоедството, драги Владо, не прощава. Лека-полека променя начина на мислене и накрая тежко уврежда.

Kъм статия Това не е консерватизъм

2019-03-10 14:16:49Гъз, ти си нашата гордост!

Kъм статия Радан Кънев поиска ЕНП да изключи Борисов, Орбан и Груевски

2019-03-10 10:33:12"Изведнъж много хора усетиха, че е недопустимо... да отправиш унизителни забележки за умствените способности на колежката." За мен винаги е било недопустимо. Но дали е допустимо да отправя унизителни за някои професори забележки относно семплите им умствени възможности, тромавия им и спънат език, непосилното за тях постижение да разпознаят реалните факти от идеологическите клишета и после да ги навържат в някаква логическа верига? Но от номенклатурни синчета, дармоедци и нагаждачи, мижитурки в личния живот и озлобени от собствената си безполезност и комплекс за малоценност - толкова.

Kъм статия Не, жената не обслужва мъжа

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.