ПРОФИЛ

Рейтинг
5915
точки при гласуване
5

stoyiv

създаден на 2017-02-15 15:11:19
Всички ваши коментари (79)
Дата Коментар
Страници
2020-10-11 16:27:22До tough 11.10 2020 в 13:44 За първото - да, това беше едно от лекарствата, които приложиха на Тръмп. За второто - не. Ампулата е около 400 долара. Цялото лечение с него - към 2400. https://dariknews.bg/novini/sviat/lekarstvoto-sreshtu-covid-19-remdesivir-shte-se-prodava-za-390-dolara-2231472

Kъм статия Проф. Начев след COVID-19: Едва ходех, а имаше хора по-зле от мен

2020-06-03 17:52:52Поклон! Светла му памет!

Kъм статия Починалият от COVID-19 77-годишен лекар се върнал на работа, защото болницата във Видин останала без медици

2020-05-23 21:04:44Въпреки опитите на разни комундели да оправдават наглото поведение на другарката Леа, поздравявам Горчева. Това стига: "Разделението обаче минава не между българи и евреи, а между съветските палачи и техните слуги от една страна и жертвите им – българи, евреи, арменци, цигани или турци, от друга страна. Защото както между българите, така и между евреите имаше и престъпници, и жертви. Между жертвите на комунистическите престъпници са много от спасителите на българските евреи. Достатъчно е да напомним съдбата на българския дипломат от еврейски произход Хенри Левенсон, издал заедно с други български дипломати десетки хиляди транзитни визи на преследвани през Втората световна война евреи, когото „фашисткото“ правителство на Богдан Филов не уволни въпреки натиска на Берлин, а комунистическите престъпници изпратиха на преклонна възраст в концлагера край Белене."

Kъм статия Пепо Менахем Коен – бурмичката в престъпната машина на т.нар. Народен съд

2020-04-12 14:24:01Само аз ли забелязвам очевидното противоречие в най-важната теза в статията (или в нейния превод): "Смъртността, установена в окръг Хайнсберг, възлиза само на 0,37% от заразените, т.е. от 300 заболели умира само един." Хайде сега да попитам за ЗАРАЗЕНИ ли става дума, или за ЗАБОЛЕЛИ? Щото голяма част от заразените не развиват никакви симптоми, т.е. НЕ заболяват.

Kъм статия Едва 0,37% смъртност в огнището на коронавируса в Германия

2020-03-20 13:33:33Аз пък предлагам да се задейства процедурата по повдигане на обвинение на лице, създаващо паника в условия на извънредно положение. И лицето Гешев да бъде набързо пратено на топло. Тоя се самозабрави!

Kъм статия И Гешев иска блокада на София, подкрепя Столичната лекарска колегия

2020-03-13 23:14:22Владо, заглавието е скарано с текста. Не за първи път. Разбирам политическите ти пристрастия и пристрастията на спонсорите, но недей да рушиш доверието, което ти и екипът ти с толкова труд си спечелихте.

Kъм статия Гешев пое контрола на извънредното положение. Министерства ще му докладват всеки ден

2019-08-22 12:57:14Колко лесно клъвнахме на старата кукичка. Голямата бяла птица Николова, разбира се, наговори глупости. Повярвала си е и реши да литне нависоко, вместо да си затваря човката, както благоразумно правеше досега. Обаче! Пробивът е в НАП, агенция под пряк контрол на Горанов. Отговорният вицепремиер до момента - тоест този, който НЕ е проследил дали въпросната стратегия въобще се изпълнява - е Томислав Дончев. Вместо двамата да понесат някаква отговорност, дори да не е оставка, те се изсулват като мокра връв по изпитания метод на Борисов. Което означава, че операцията е кризисен пиар с негово лично разрешение. Прехвърлят "киберсигурността" на бялата птица, тя разперва криле, награчва глупости, всякакви медии я емват - за отбелязване е, че са медии от противодействащи си групировки, щото едните бранят Горанов на Доган, другите лекинко прикриват Дончев, щото нали минава донейде близък на едни наши уж десни... И тъй - киберсигурността при Николова, обаче електронното управление остава при Дончев, нали така? Егати логиката! Но целта е постигната. Масова амнезия кой всъщност е допуснал издънката и масов присмех към бялата птица. Впрочем докъде я докарахме с "електронното правителство", какви са чутовните подвизи на Томислав в тази сфера и в намаляването на административната тежест? Зер нали това му е не просто основен ресор, ами и смисълът въобще да има такъв вицепремиер? Май освен големи бели птици в управлението има и огромно количество балъци (риби, шарани на кукичката в нашенското съответствие на фразеологизма)сред народонаселението и особено сред "гражданското общество". Е, в някои медии отлично схващат номера и дори активно участват в него.

Kъм статия Стратегията за киберсигурност, която Мариана Николова ще пише, я има от 3 години

2019-07-12 18:23:38Добро утро, г-н Йостмайер, добро утро, госпожо Александър Андреев! Добре ли спахте? Как се събудихте? Е, нищо, де, легнете си пак и си сънувайте мулти-култи мокри мечти. Следващия път вас лично ще изненадат, макар да подозирам, че на г-жа Андреев много ще му хареса. А иначе немецът е прав" "Всеки, който иска да живее тук, просто трябва да се придържа към тези правила." Когато ние им го казвахме, твърдяха, че сме фашисти и расисти с неизживян... комунистически манталитет. Добро утро, г-н Йостмайер!

Kъм статия 'Тези български граждани не желаят да се интегрират'

2019-06-20 11:31:52Някой ще обясни ли каква е връзката между забраната да си тропнеш джипа и кемпера върху дюните на плаж, който именно след много правилните искания на природозащитници е обявен за "див" и защитен, и свинщините със строежите по морето? А каква е връзката между възможността по много кратка процедура да бъдат обявени места за "бивакуване" върху части, държавни и общински терени край морето (а и другаде) и твърдяното във въпросната лична позиция "пукнете, къмпингари"?! Накратко: Дрън-дрън-дрън-ярина! В защита на едни лица, които уж се пишат природозащитници, но мрат да си тропнат кемперите и джиповете връз дюните по една единствена причина - няма да платим, няма да платим! Йотовски обаче не е Дарио Фо... Разбира се, сред любителите на къппингуването сред природата има и много читави хора, които гледат да не цапат, да не рушат дюни, а и нямат нищо против да платят някаква разумно скромна такса за такива биваци. Ако там им е осигурено събирането на отпадъците и още няколко елементарни неща.

Kъм статия Пукнете, къмпингари

2019-06-16 12:24:36А дивотиите, че британските актьори трябвало да говорят "с украински акцент" (?!?), както и прозрението "Аз разбирам, че в реалния живот всички персонажи са били бели", дойдоха доста по-късно. След като на "сценаристката" стотици хора обясниха ноторно известния факт, че е станала смешна с претенцията си и тя - претенцията - показва колко е зле информирана, глупава и неспособна за възприемане и анализ на елементарни факти, а само каканиже идеологически мантри и клишенца с безумното желание да налага цензура. Било имало 1 (един!) украинец с негроидни черти. Въх! Трябваше непременно да го отбележат, даже да му дадат главна роля. Както и на 68 вида джендъри - и тях пропуснаха да подчертаят. Какво значение имат трагедията, хаосът, но и героизмът на хората, след като няма политкоректно посочване на тези фундаментално важни неща! Хайде на бас, че е имало повече хора с монголоидни черти сред "ликвидаторите". И тяхното участие не подчертаха - направо ужасТ. Грантоедството не прощава, Владо...

Kъм статия Чернобил и тъмнокожият ликвидатор Игор Хиряк

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.