ПРОФИЛ

Рейтинг
889
точки при гласуване
1

stoyiv

създаден на 2017-02-15 15:11:19
Всички ваши коментари (56)
Дата Коментар
Страници
2018-06-08 13:46:25Тук виждам грубо погазване на основни конституционни права. А именно: Работодателят "организирано" подкарва работниците си да участват в някакво мероприятие, което е извън кръга на служебните им задължения и е възможно целите на мероприятието да не съвпадат с личните им възгледи. Ако наистина имаме работещи Комисия за защита от дискриминацията и Инспекция по труда, те би трябвало здраво да изплющят самозабравилото се лице Ивайло Пенчев, та дано то научи, че работниците му не са му роби. Утре ще му хрумне "организирано" да ги прати да гласуват за някого...

Kъм статия Шефът на Уолтопия: Хомосексуалните трябва да могат да осиновяват деца

2018-04-25 17:05:24Абе, въпросните националисти да не би тайно да плащат на БХК? Щото от въпросния "комитет" такава хубава реклама са им направили, че ще им удвоят гласоподавателите, ако тя - рекламата - стане достатъчно популярна.

Kъм статия БХК порица националистите в управлението и евикцията на роми в доклада си за 2017-та

2018-04-25 16:59:54Оффнюз взе да изтрещява... Намекът, че кръстът също е "абсурден предмет" ми идва в повечко.

Kъм статия Бавария слага кръстове на всички публични сгради

2018-02-23 17:20:02 ПешУ, 23.02 2018 в 13:55: "...чужда държава се занимава с продажба на фирма на българска територия" Много си тъп, бе ПешУ, та чак объл! Компанията майка, чешката държавна ЧЕЗ, продава свои дъщерни дружества в България. Министърът на енергетиката на България нищо не продава и няма как, щото не е принципал, т.е. представител на собственика. Сделката предизвиква скандал в Чехия, защото кандидат-купувач е чешка частна фирма на чешки милиардер, обаче е предпочетена неизвестна българска фирма. До този етап на сделката България нямаше как да се намеси. Сега обаче има как - КЗК, КФН, па дори и ДАНС трябва да проверят сделката. Друг е въпросът защо въобще трябваше да се продават електроразпределителните дружества и защо през 2010 година, когато одитен доклад доказа, че яко са надписвали инвестиции и са източвали българските си дъщерни дружества в полза на компаниите - майки, не започна процедура по разваляне на приватизацията. Че Гинка е подставено лице - няма съмнение...

Kъм статия Теменужка хвърли оставка заради Гинка от Пазарджик

2018-02-10 12:02:42Ама много сте храбри, бе - анонимно и зад клавиатурата. Дали ще посмеете да си повторите обидите насаме и лице в лице с Кошлуков?

Kъм статия 'Г-н Сандов, добър вечер от лекето Кошлуков. Как се чувствате в студиото на леке?'

2018-01-31 14:24:36Това как се съчетава с изсмуканите неизвестно откъде данни, че 1 милион българки били жертва на домашно насилие? Или ще изкарате българската жена мазохистка - всяка трета е бита и тормозена, но не се страхува от това, сигурно даже я кефи?

Kъм статия Тренд: 38% от българите се страхуват от бежанци, само 2 на сто от домашно насилие

2018-01-30 14:58:16Вичев е тъжна гледка. Дотолкова е фиксиран срещу комундетата и руския империализъм, че е станал огледален техен образ. Текстът му е показателен: В него няма нито дума коментар на аргументите против ратифициране на въпросната конвенция - па дори и като опровержение. Не, те просто са обявени за "руска хибридна атака". Врагът е посочен, светът е черно-бял. Разбира се, България няма да излезе нито от ЕС, нито от НАТО, ако откаже да ратифицира Истанбулската конвенция. Разбира се, Русия води хибридна война... но от моите познати, които са против ратификацията, над 80% са противници на руския империализъм, въплътен днес в путинизма.

Kъм статия България – руското оръжие срещу Запада

2018-01-25 18:09:00Типичен пример за увреден от клишета мозък. Болен, възпален мозък - досъщ като яростните русофили, огледален техен образ. Атаката била идвала "от Русия" и била "срещу Европа". Атаката е срещу джендър идеологията, която е крайна левичарска идеология с цел социално инженерство, и нейните противници излагат аргументи. Сред тях има доста уважавани хора, включително юристи и вещи познавачи на международното право и практика. Повечето (изключвам другата агитка на промитите мозъци - болните русофили) са привърженици на Обединена Европа и противници на авторитаризма, тоталитаризма и комуноидните мераци за социално инженерство и насилствено създаване на "нов тип човек в пркрасен нов свят". Вие, неуважаеми промит мозък, не спорите с аргументите, ами твърдите "те знаят, че няма такива". Никакъв християнин не сте, Янакиев, колкото и да сте кълвали и бръщолевили на тема богословие. Обикновено крипто комунде сте! Т.е. идеологически близнак на фашизоид.

Kъм статия В България настъпва фашизъм по повод Истанбулската конвенция

2017-12-02 14:18:44Аман от "новини" в стил "Сички ше омрем"!

Kъм статия Реката в Мало Бучино преля, 14 000 домакинства без ток, кризисни щабове следят обстановката

2017-12-02 14:10:33Оффф... Нюз. Нещо не схващам защо публикувате тази глупост на Кънев. Искате да го злепоставите, или да му направите реклама? Ако е второто, не го правете повече - получава се първото!

Kъм статия Радан Кънев: Позицията на църквата за Македония е категоричен отказ на дипломатически език

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.