ПРОФИЛ

Рейтинг
3948
точки при гласуване
3

Здравомислещ

създаден на 2019-07-09 22:11:57
Всички ваши коментари (25)
Дата Коментар
Страници
2023-12-29 18:28:03Съд с искане за компенсации за несправедливото третиране и претърпените щети на двете държави е единственият път, за да бъде даден урок на тези олигофрени. Но с тази мижитурка-премиер и със съпътстващият го политически боклук в лицето на ппдб, пеевски и борисов това е изключено.

Kъм статия Австрия: България и Румъния ще влязат във Въздушния Шенген, когато изпълнят условията. Едно от тях - прием на бежанци

2023-12-21 12:42:25Жална ни майка, щом изброените по-горе лица биха могли да бъдат квалифицирани като ИНТЕЛЕКТуалци!

Kъм статия 32-ма изявени интелектуалци протестират срещу жалбите по комунистическите монументи

2023-11-29 09:02:26Коледа наближава, свинята явно е претърпяла опит за клане но колячите са я изтървали със забит нож и сега търчи и квичи усещайки, че неизбежното наближава.

Kъм статия Пеевски с отворено писмо до Денков. 'Онлайн премиер композирал влак'

2023-11-20 22:51:14Докато не изгоним две-три простакеси като тази, чуждите дуржави няма да започнат да се отнасят с уважение към българските институции. ********* не е на нужното ниво за да коментира изявления на държавен глава в която тя е чиновник. Същото се отнася и за британския и американския посланик. Не е работа на треторазрядни чужди чиновници да коментират институцията Президент без значение кой е той и дали е крив или прав. Но нашите мижитурки нямат нито акъла, нито куража да изгонят когото и да е.

Kъм статия Украинският посланик у нас: Посланията на президента Радев обслужват руските интереси

2023-10-01 17:32:39Доста тъпо заглавие и посредствена интерпретация от страна на автора. Мнозинството хора в т.ч. и в нашата страна не приемат афиширането на извратеносттите в половия живот, не желаят децата им да бъдат облъчвани с подобни "неща", Конституционният съд се произнесе относно Истанбулската конвенция, мигрантите са проблем навсякъде и никъде не са добре дошли а да искаш война или да я подкрепяш е безумие навсякъде. И всичко това е наречено от автора "промосковски популизъм"? И антон хекимян твърдеше, че е журналист до скоро.

Kъм статия Промосковски популист спечели изборите в Словакия, Нинова ликува (обновена)

2023-08-29 13:07:31Ами ако се забрани на такива паразити наричащи се екоактивисти да ни налагат "ценностите" си? Какво работят тези безделници всъщност? Видях любителска снимка от пространството пред лифта за 7-те рилски езера от събота, хиляди, наистина хиляди хора чакат на опашка за да се качат на...лифта! Но нито дума срещу лифта или мързеливата паплач висяща по 2-3 часа за да отиде и да се "тагне" на фона на някое езеро, да изпушат по 5-6 цигари на човек, да пийнат по 2-3 бирички и да се наредят отново на опашката пред лифта.

Kъм статия Екоактивисти искат спиране на субсидиите за паша в националните паркове

2023-08-28 14:32:08Наглостта на тези клетници е безгранична. Ако дъщеря му беше убила човек докато самокатастрофирваше в бариерата вероятно щеше да е още по-безочлив. Вместо да се извинят, да се засрамят, те с такъв цинизъм обясняват, че нищо не е станало. Още помня първото му интервю при Кеворк Кеворкян когато нагло лъжеше, че няма претенции към нищо и никого в държавата, конкретно Кеворк го пита за същите гори и дворец в който сега си почиват от това, че нищо не са работили.

Kъм статия Симеон Сакскобургготски за катастрофата на дъщеря си: От доста малко стана нещо огромно

2023-08-21 09:49:18Въпиюща неграмотност още в заглавието. Моля поправете членЪТ и не очаквайте някой да чете статия, ако още в първата дума неграмотността е на яве.

Kъм статия Институтът за войната: Украинските удари по тила на Русия деморализират руското общество

2023-05-20 11:47:49Експертите в ДПС имат експертиза единствено в усвояването, разпределянето и обезкостяването. А в ИТН експерта е един и то по простащина и грандомания. В ГЕРБ са експерти по всичко неморално и престъпно. Ако нещо се промени в прокуратурата на този кабинет може направо да им връчват обвинителните актове в аванс.

Kъм статия В правителството на ГЕРБ ще има експерти от ДПС и ИТН

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.