ПРОФИЛ

Рейтинг
1292
точки при гласуване
1

АЕЦ

създаден на 2017-07-24 17:03:34
Всички ваши коментари (24)
Дата Коментар
Страници
2017-08-16 20:17:11И предишния директор на полицията иИван Кирилов и Газибарски си заминаха заради скалъпени съчинения по картинка на гнусната циганска мафия! Едни мангали дето крадяха ток бяха изкарани в медиите като жерви и махнаха Кирилов! Един доказан "професионалист", "полицай" и двама трима от най - долните престъпници в града - също цигани скроиха шапката на Газибарски! Сега следва сигурно да си иБерат кмет и да си прекръстят Враца на Циганелово!

Kъм статия ДПС във Враца иска връщането на Газибарски

2017-08-16 20:06:06Абе offnews Цецо Благоев не свърши ли парите таоще пишете съчинения по картинка? Или като редовен клиент му правите отстъпка?

Kъм статия ДПС във Враца иска връщането на Газибарски

2017-08-10 07:23:23Защото panel-че Цецково хората трябва да знаят какъв смръдлив боклук е приятелчето ти Цветанчо Благоев! А смрадта и в АЕЦ и във Враца и околията идва от лайнарщините на Благоевата циганска пасмина! А що се касае за сребърниците можеш да посъветваш другарчето си Цецко да вземе да спре да плаща тия юоръчкови статиики,а да вземе да почне да си връща парите на хората,които е измамил, че вече няма да има служебна карта, която да размахва...има си само Няколко цигански мутри и подпалвачи под ръка, но и те ще го оставят, защото без значката няма да им трябва...въпрос на време!

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-10 00:34:58Alicante и аз това питам? Как може да търпят толкова време да подпират Цецо Благоев и частната му мафиика? Много нормални полицаи както ти ги нарочаш напуснаха, защото не иЗдържаха на натиска, униженията и издевателствата, на които бяха подложени от страна на Благоев! Техния глас беше удавен под натиска и заплахите на Благоев! Най- накрая мисля, че дойде време този жалък сески измамник и наглец да започне да си плаща за греховете! Развяваше си служебната карта из града като самарското знаме, а който не се стряскаше от нея се срещата се с мутренско- циганската му бригада! Незнам какво да кажа.... жалко за българската журналистика за дребни пари изявени престъпници биват в герои!

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-09 19:50:22За съжаление през изминалите години всеки дръзнал да се справи с тази мутренска банда пглавявана от Цецо Благоев, по един или друг начин е бил пречупен! Тези хора са безкруполни и жестоки! Палят, бият, тормозят хората и всяват страх сред тях! Прекалено много време са действали беЗнаказано и хората затова не вярват, че нещо ще им се случи! Няма как Цецо Благоев и престъпната му група да са доволни, че някой иска да спре престъпленията им! Дано МВР и прокуратурата този път наистина да довършат започнатото и пратят тази ЦИГАНСКА БАНДА НА ТОПЛО ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ! Ако тях ги няма Враца ще живее много спокойно и палежите и проджбата на наркотици ще изченат заедно с тях!

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-09 19:26:12Offnews ако сте сериозна медия и държите на истинноста на материалите, направете си труда и се поинтересувайте каква е цялата картинка! Проверете какво ОБЩО има Ц.Благоев с клипа и проверката послучая? Проверете какво е вършил като ръководител в районното в АЕЦ? Какво е било отношението му към колегите му извън близкото му облръжение (включващо 4-5 човека)? Проверете как и с кого прекарва свободното си време Цецо Благоев, когато не е бил на работа? Проверете колко сигнали от служители срещу поведението и безобразията на Благоев са прикрити от бившия му началник Аспарух максимов! Проверете от колко свои колеги Благоев е взел пари и какво се случва с тях, когато си ги поиакат? ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ГО НОРАВИТЕ ЗАЩОТО ПАРИЧКИТЕ ЩЕ СЕКНАТ!

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-09 19:15:04До Offboneoff: хората още не вярват, че Ц.Благоев ще си получи заслуженото! Но дано този път правдата да възтържествува...! Уволнението на Благоев няма да върне парите на рекетираните и измамените от него, няма да върне сълзите на стотиците семейства, които е разплакал, но поне ще сложи край на петното което хвърля върху съвестните полицаи и цялото МВР и ще спрът дерибействата му!

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-09 18:45:07Автор на клипа е пътен полицай, който и към момента си работи пре спокойно! Срещу него не е имало и най-вероятно няма и да има никакво наказателно преследване, под никаква форма! И няма как да има освен да го наградят за нервите и самообладението, което запази в присъствието на пияницата Пешко друго нищо няма да стане! Попитайте уважаемия "ПОЛИЦАЙ", на който званието "МУТРА" му приляга повече, кои са Ники Циганина, Анри, Манчо, Бункера.... какви са му и какво прави с тях денонощно? Попитайте го къде са парите на синдиката, на който беше председател? Попитайте го в какъв размер е таксата спокойствие, която събираше от подчинените си? Попитайте го кой поръча палежа на хранителния магазин в ж.к. Дъбника залепен точно до този на жена му? Може да попитате и Директора на полицията във Враца откъде събра смелост да се пртивопостави на свинщините и престъпленията на Цецо Благоев и шайката му? НО МОЖЕ БИ АКО ПИТАТЕ ЦЕЦКО ЩЕ СПРЕ ХОНОРАРА....?

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-09 18:00:02Piton за едно съм съгласен с теб само съд и публичност ще оправят месния феодал Цецо Благоев и покровителите му Ники Циганина и Анри Ковачев....Цецо Благоев от 20 години дерибейства рекетира, мами, пали и тормози обикновенни хора и полицаи и сега наглее и се прави на жертва...върха на наглостта е как се прави на защитник на полициате които рекетираше и събираше "такса спокойствие"! Offnews дано поне да сте взели добърХОНОРАР ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗА ТЕЗИ ПИСАНИЯ

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

2017-08-09 17:35:36Абе докога ще занимавате хората с тоя продажен селски хитрец и крадец Цецо Благоев? Уволнението му няма нищо общо с видеоклипа, който публикува, към който случай Благоев също няма нищо общо, освен, че го изполва за да привлече внимание! Явно е че сайта ви заработва доста добър хонорар от Благоев и спонсорите му от криминалния свят на Враца....

Kъм статия Уволниха полицая, който направи Пешко от Козлодуй известен

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.