ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Whitekitty

създаден на 2019-05-31 20:18:23
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-06-06 06:13:18Пояснение към предишното ми изказване: злополучното мото в сайта на езиковата школа СтилЗи, ръководена от г-жа Драгостинова, вече е оправено :) Поне като правопис. За авторството на крилатата мисъл не мога да споря, защото "така казва Интернет" не е солиден аргумент.

Kъм статия Матурата по английски е пълна с грешки, текстът - невъзможен за разбиране образец как да НЕ превеждаме

2019-05-31 20:44:56И аз си направих труда да прочета нещо за Зорница Драгостинова в Интернет. И да чуя нещо. Когато видя печатна/правописна грешка още на първата страница на един сайт, в мотото на фирмата, спирам да чета нататък. Какво значи "Опитът е това, което поучаваш, докато си улисан в търсене на нещо друго"? https://stillzee.eu/ Въпросната мисъл, на английски – взета от английската версия на сайта, се появява в Интернет като мисъл на Федерико Фелини. https://www.brainyquote.com/quotes/federico_fellini_382905 Томи Дюър e известен спиртовар. Когато чуя, че някой може да научи някого на перфектен английски (ниво С2) за 44 дена, спирам да го слушам. http://kanal3.bg/video/21587-Socialna-mredza-na-27.02.2019---Metodikata-na-Zornica-Dragostinova---usvoyavane-na-znaniya-bez-agresiya-i-natisk Това ли е човекът, който "авторитетно" може да посочи грешките в държавния зрелостен изпит по английски език? Е, аз със сигурност няма да допусна да показва никакъв път на моето дете.

Kъм статия Матурата по английски е пълна с грешки, текстът - невъзможен за разбиране образец как да НЕ превеждаме

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.