ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Мнение

създаден на 2022-05-13 00:17:23
Всички ваши коментари (4)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2022-05-13 18:53:09"Юнион Ивкони" по време на пандемията и не само, си позволяваше по линията Петрич-София и София-Петрич да минава през Дупница, да взима пътници, при положение, че никъде не е отбелязана тази спирка и маршрутът е променен. Откакто ГЕРБ не е на власт си изпълнява стриктно маршрутите и разписанието. Тръгваха до 15 минути по-късно от обявеното разписание и т.н. Правиха си почивките колкото им трябва, за да си нагодят маршрутите.Така, че, явно е защо се оплакват.

Kъм статия Юнион Ивкони и Груп се оплакаха от ''чудовищни репресии''

2022-05-13 18:46:47Считам, че проф. Герджиков е защитил достойнството на научните работници. Нека тези, които сами си раздават титлите, сами да си заработват заплатите. Държавата ще плаща, когато са покрити държавни критерии. Ако си заработват заплатите сами да си раздават каквито си искат титли/ дали имат стойност?/.

Kъм статия Анастас Герджиков изгуби драматично поста председател на Съвета на ректорите

2022-05-13 00:28:51Министър Денков е абсолютно прав. През далечната 1987 г. в Прага, в университет от вида на тогавашното ХТИ, имаше само един професор и няколко доктори на науките. Професорът беше един от създателите на хидробиолгията като наука. При този брой на професори и доценти в България, ако хабилитацията е достоверна, ние ще сме световна научна сила. Уви, не сме.

Kъм статия Истина или лъжа: има ли висши училища със 70% професори и доценти под изискванията на закона

2022-05-13 00:25:04Министър Денков е абсолютно прав. През далечната 1987 г. в Прага, в университет от вида на тогавъшното ХТИ, имаше само един професор и няколко доктори на науките. Професорът беше един от създателите на хидробиолгията като наука. При този брой на професори и доценти в България, ако хабилитацията е достоверна, ние ще сме световна научна сила. Уви, не сме.

Kъм статия Истина или лъжа: има ли висши училища със 70% професори и доценти под изискванията на закона

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.