ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

djasra

създаден на 2018-03-01 08:52:01
Всички ваши коментари (4)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-05-02 16:55:20Не е само "мрежа за децата"- с която ще ги ловят и продават, а и Анимус с лого на гола вещица, яхнала метла и спонсори за- Norwegian grants. Даже не го и крият, че Норвежки грантове наливат милиони за да продават българчета. Всеки знае за Барневарн, за психолога-педофил, затрил стотици сем. и деца и снимал чудовищни неща с тях, след 2 години му бяха върнали неговите собствени от сурогатна майка невръстни момченца......Детски Гулаг ничака по анонимен донос, само че вместо в концлагери ще ги продават на педофили, за органи и за каквото се сетят с любезното съдействие на бг. държ. институции.

Kъм статия Новият закон за детето създава условия за трафик на деца

2018-09-03 11:38:43Платените клакьори от DW са ясни. Ако тази "тълпа" беше от черни статийката щеше да е с коренноразлично отношение- бедните емигранти се борят за справедливост. Ако отидете в Дортмунд например през деня ще видите само чернилки, които безделничат докато лошите немци и "фашисти" бачкат за да им пплащат осигуровките и издръжката. нали това е част от демокрация да можеш свободно да изразиш позицията си и несъгласието си спрямо официалната политика на правителството. Кога най-накрая ще спре дискриминацията срещу средностатическия бял, хетеросексуален индивид и Човек?

Kъм статия Една освирепяла тълпа вилнее из Кемниц

2018-03-14 08:07:23Това НЕ и интеграция, а дискриминация спрямо българчетата. Колко хиляди българчета има от бедни семейства с работещи родители за по 350 лева и често не им дават заплатите, но за тях няма кой да се погрижи. Докога ще ги "интегрират", не стана ли ясно, че орките си оставата орки, още по татово време се опитваха, сега също, 40-50 години безрезултатно дундуркане, докога?

Kъм статия Седем посланика на Швейцария ще посетят ромите в 'Столипиново'

2018-03-01 08:55:37Трогателна е наивността и чувството на изпълнен дълг на бг медиите, премълчавайки циганския етнос. Отвсякъде мирише на циганска история, и на драгия читател му е повече от ясно.

Kъм статия Мъж изнасилил бременната си сестра, заканил се да убие нея и детето

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.