ПРОФИЛ

Рейтинг
4000
точки при гласуване
4

ilia iliev

създаден на 2017-12-24 15:56:59
Всички ваши коментари (11)
Дата Коментар
Страници
2018-01-14 04:55:58Тайно наддаване!!! Български абсурд! Това не е търг!!! Това е законна кражба! Макар ,че кражбата никога не е била законна!! Но след като крадците правят закона , кражбата става и законна! Мафията не е български патент ! Наш патент е НАШИЯ ЧОВЕК.

Kъм статия Гара Пионер на търг, данъчната оценка на 20 дка до Борисовата е 500 000 лева

2018-01-13 23:11:34Тръмп казва ,това което иска да чуе средния американец! Тръмп все още не е 100% изразител на интересите на американците! Изказванията му са демонстративни! Но истината е друга! Той си е представител на едрия бизнес! А той е и с глобалистическия капитал свързан! Така ,че не може да бъде 100% свързан с местния американски бизнес! За който се представя при изборите и сега! Но вече следващите президенти ще са 100% свързани с американската земя!

Kъм статия Според Тръмп с думите си за Африка е казал това, което всички мислят

2018-01-13 22:56:03Проруски , прокитайски!!!! ха ха ха ПРОСТАЩИНАТА ни е недостижима! Чехите да не са българи , с ниско ниво на интелегентност! Те си гледат интересите и си правят сметката! От тази позиция те са много лесно прогнозоруеми! Не са като нас- про.....тки ! Да оставим мотивацията на тези активистки каква е.

Kъм статия Полугола украинка налетя на чешкия президент с викове "Проститутка на Путин"

2018-01-13 22:49:47Нещо не сте разбрали! Опра ще стане президент ,когато успеят да вземат на американците оръжието от домовете им! Глобалистите успяха да разрушат почти всички държави в света! Но Китай остана непокътнат! И глобалистите направиха грешка ,като преместиха производството в Китай! Сега Русия , САЩ и Англия народите им застанаха зад държавите си! Но все пак има заложена мина -религиозното противопоставяне!Глобалистите използваха редица икономически и социални проблеми ,зад а насочат процеса в тази посока! А Опра и жените няма да я изберат! Идва пак мъжкото време!

Kъм статия Половината американци биха гласували за Опра, ако се кандидатира за президент

2018-01-04 22:04:40Ами това епътя на общество без държава! -РАЗПАД, защото няма кой да защитава интересите му! Не се учудвайте ако по сериозно започнат да правят това и останалите!

Kъм статия Тръгва подписка Видин, Враца и Монтана да станат част от Румъния

2017-12-25 18:57:53Орбан е изразител на интересите на унгарците все още! Това е нивото на унгарското общество! Ние не можем и да мечтаем за такива политически лидери , нивото ни е ниско! Но и за Унгарците след няколко години ще станат като германците-политическия им елит ще премине към страната на парите! И на тях ще им сложат фереджетата и чалмите!

Kъм статия Орбан: Обичаме ближните, но и себе си - не искаме да отнемат дядо Коледа на децата ни

2017-12-24 22:09:39Какво е това!?!?! Омаскаряване на емигрантите!?! Или има нещо друго! Все пак завършва с дядо коледа! И това е наи-доброто! На всеки да му се сбъднат желанията-това е моето искрено пожелание . Макар ,че желаниета не се сбъдват без твоето участие-това е истината! И още по суровата истина, твоето желание е в зависимост от други, такива като теб! И това е истината- обществото е гаранция за твоето щастие и бъдеще! Но това не е мисленето на средния българин! Той мисли друго! И има право разбира се! Като в горния разказ! Това не е срещата между миналото и бъдещето , или настоящето! Нито и душевни преживявания на майка или свекърва от наложените правила на дъщерята или снахата! Все пак има замисъл , но аз не го схващам! Политиката винаги е такава-не знаеш кой и за какво го прави! Само в българскията вариант е ясно-парите!

Kъм статия Коледа в Германия: разказ-шега от Здравка Евтимова

2017-12-24 21:21:07Весело щеше да бъде ,ако македонците бяха различни от нас ,и те като нас се мислят за велики! Как да се смееш ! Като знаеш ,че и ти си като тях-глупав!

Kъм статия Заев: Отказвам се - не е вярно, че Македония е единственият наследник на Александър Велики

2017-12-24 16:59:35Ето пример за ниското ниво на българина! Няма как да има умни хора в управлението си ! Не е въпросът ,че не се спазва основния закон за оцеляване на всяка нация! А в това ,че не могат да го разберат , защото нивото на интелегентност на българина е такова! Или простащината се самовъзпроизвежда, което е все едно смъртоносни ракови клетки в човешкия организъм!

Kъм статия МРРБ: Догодина ще има бум в санирането, ремонт на най-малко 1000 сгради

2017-12-24 16:53:53Тази тема не е за публично пространство! Тук става въпрос за стратигически игри! С трилиони е стойността! И Кореите са играчките или по точно машите! И има за цел не само краткосрочни бързи пари за световния икономически елит, но и като средство за запалване на война в този регион! А в Югоизточна Азия са 60% от населението ,което произвежда 80% от стоките в света!!!!! Но истината е ,че веч е е късно! Азиатците вече са световните господари! И това е причината Европа да се подготвя за идващия апокалипсис! А за България той вече е настъпил!

Kъм статия Пхенян обяви, че новите санкции на ООН са равни на война

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.