ПРОФИЛ

Рейтинг
1405
точки при гласуване
1

bobacko

създаден на 2018-01-22 16:05:41
Всички ваши коментари (15)
Дата Коментар
Страници
2019-06-19 14:16:40По тази схема Мафията ще строи цяла магистрала, за милиарди, вие се занимавате с някакви милиончета

Kъм статия Милка Христова пита Фандъкова за констатациите от проверката на Чистота Искър ЕООД

2019-06-07 15:56:54А сега прокуратурата или патентното ведомство не трябва ли да уведоми оригиналния The Telegraph за нарушението (злоупотребата) извършени от Пеевската бухалка и да потърси отговорност от фалшивия издател?

Kъм статия Прокуратурата нареди на в. 'Телеграф' да си смени името

2019-06-07 12:18:20Приказки под шипковия храст. За шарани. Уловени на бастун. От към правата страна. Имало едно време, и сега го има все още, едно прасе. Тръгнало прасето за ТеКеЗеСе-то. На работа отишло. Да сваля ДеДеСе-то. Пред дръжки с микрофони пред камери и смартфони Провикна се прасето: Ще свалям ДеДеСе-то На хляба, на салама на трици и на слама на депутатските кюфтета и на тънките мезета На малкото зададени въпроси отговаря просто: Оставете ме на мира. На работа идвам, не се ли подразбира. Както вече казах ще свалям ДеДеСе-то и правителството на "борчЕто". Така заръча соколчеЕто. И всички ревнаха в един глас и Сульо и Пульо, и Танас и Спас. За народа го правим, да пребъде! А ехото отвръща: Мъде, мъде. Само звеноводката Корнелка, вика като училищната лелка. "Идеята е моя". И тихичко заплака. А Прасчо вика: Изпуснала си влака. Три години яли, пили и се веселили. От субсидийката заделили. По закон бая я пресолили. Ама си трайкали партийките мили. Прост народ, само дебили.

Kъм статия Нагло и подигравателно: какво театро играе ДПС

2019-06-04 16:16:53Може, ама ако ви поканят разбира се. Само че с такива помияри никой не иска да се занимава.

Kъм статия СДС може да отиде на местни избори и с ГЕРБ, и с ВМРО, и с Демократична България

2019-06-04 16:14:55Аман от комунистически демократи. Или беше обратното? Все тая. И почвам да бегам бате.

Kъм статия СДС: Радан Кънев влезе в Европейския парламент по милост

2019-06-04 16:12:44Съюз на Дупедавските Сили (СДС). Демократите от съюза отдавна избягаха. Не е лошо да прочетете разследването на Офнюз за Северозапада, където Ал. Йо е мнооооого голям преференциатор. Ама хората нещо го не познават. Що така бе Миме?

Kъм статия СДС: Радан Кънев влезе в Европейския парламент по милост

2019-05-14 12:34:50Комунистите ореваха всички медии за концесията под миловидния предлог, че видите ли държавата ще загуби мнооого пори. А истината е, че им замириса на власт и трябва някъде да си назначават заслужилите другари, ако спечелят разбира се. Силно се надявам да не се случи. ГЕРБ е най-голямото зло за България, а БСП са нещо повече.

Kъм статия Иво Христов: Ако позволим концесията на летище София, то ще стане второстепенно

2019-04-11 16:23:44Странна работа. В книгата, наскоро издадена от майка му, пише, че едва-едва успели да съберат пари за плащане на образованието му във Франция, доколкото си спомням. С мъки и неволи успели. А сега, само няколко години откакто е депутат, и хоп имот в центъра на София. Кой казва, че нямаме прогресивни младежи?

Kъм статия Проверяват Крум Зарков от БСП за имот в центъра на София

2019-03-08 12:22:16Конституция на Република България чл.6 (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или ПРИВИЛЕГИИ,ОСНОВАНИ НА раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, РЕЛИГИЯ, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. чл. 13 (2) Религиозните институции са ОТДЕЛНИ от ДЪРЖАВАТА. Привилегирована религия - мюсюлманската. Задълженията на същата религия се опрощават от държавата(т.е. плащат се от всички останали). НЕМА (ТАКАВА) ДЪРЖАВА

Kъм статия За да има стабилност, ГЕРБ и ДПС дружно опростиха милионите дългове на мюфтийството

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.