ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

duma

създаден на 2019-01-07 16:43:35
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-03-10 17:19:07Обясненията на Мадуро ми напомнят на приказките на един наш борец турчин някога.Та човекът бил възмутен от свирката на съдията и се оправдавал за загубата си пред колегите и треньора: „Тамаан да борим и тррюуть,пак ши борим и пак тррюъть е и ко ся оня гу свири и виновно кой,Осман,ама ха!“

Kъм статия Нова кибератака попречила на пускането на тока във Венецуела, обяви Мадуро

2019-03-10 17:09:52До редакторите на сайта: Снимката на Радан Кънев,която сте поместили не отразява неговата същност.Моля сменете я с онова селфи ,където ясно се очертават качествата на този истински борец за слобода на медийте и демокрация .Тази снимка за,която последователите му казва ,че той е тяхното знаме.

Kъм статия Радан Кънев поиска ЕНП да изключи Борисов, Орбан и Груевски

2019-01-07 17:25:48Бравос на Светлана съветската снаха,бравос и на Митьо Гестапото! Дето се вика за сега „Китай днес“ ,а после ще мислим и за „Китай утре“.По интересното е ,кой плаща сметката? За руското гъзолизане разбрахме,а за китайското?

Kъм статия И Китай вече има свой седмичник на български, зад изданието стоят Светлана Шаренкова и Димитър Иванов

2019-01-07 17:18:26Браво! Щом и Велизар Енчев е там „Кармазъ ТВ“ ще цъфне и върже. Иначе екипът им е „страхотен“ все млади и напористи службогонци от кол и въже ,може и да са некадърни,но поне имат мерак.Ха честито на БСП-то!

Kъм статия Кои са лицата в телевизията на БСП (снимки)

2019-01-07 17:10:01„Едно от исканията им е да бъдат изселени ромите от селото.“ То да ги изселят ама,къде и Индия даже не ги иска.Най добре е в Якутия ,четох днеска за едно много здравословно място наречено „полюсът на студа“.С лечебен климат.Ако ли не ,да им се организира екскурзия до други кътчета на братска Русия.Нещо ,като поход „По стоте обекта на ГУЛАГ“. Хем ще опознаят прекрасната и необятна руска земя,хем ще се превъзпитат .

Kъм статия Младежи пребиха военен от спецчастите с три мисии в Ирак и Афганистан

2019-01-07 16:56:36Влече си го Банев към Русията и туй то. Пък и фамилийката му една такава баняджийска,като руска баня.И телефон в консерва са му доставили конспираторите.А бе правосъдното министерство ,какви са наказанията за нарушаващите правилата по арестите и затворите?Що не го метнете в карцера това руско говедо само на малко вода ,та да му се влее разум в кухата червена кратуна.Не може само со кротце и со благо,понякога си трябва и малко кютек.

Kъм статия Банев искал убежище в Русия, говорил от килията по телефон, скрит в кутия от сок

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.