ПРОФИЛ

Рейтинг
1463
точки при гласуване
1

ImBlack

създаден на 2022-06-22 22:29:15
Всички ваши коментари (46)
Дата Коментар
Страници
2022-09-23 14:54:09Няма какво да умуват! пРезидентът Радев да си събира гълъбарника, да яха с Йотва метлата и, да отлитат за Москва и никога да не се връщат!

Kъм статия Радев свиква министри на среща за ескалацията на войната

2022-09-23 12:56:04Казаното в статията от Г-н Костов е абсолютно вярно, но все така говори мъгляво като политик без конкретика. Радев и Йотова вероятно са от кръга на Първанов(агент Гоце), т.е. служат на ДС кръга, подчинен на Кремъл. Това е причината служебното правителство да обслужва интересите на фашистка Русия и джуджето психопат, което я управлява, а не българските! Българският народ в мнозинството си е много, ама много прост и изказванията на Г-н. Костов не са им по силите да ги "вдянат". Никой с авторитет през цели "преход" не каза на този прост народ, че демокрацията не е само право на глас. Демокрацията е: -Върховенство на закона; -Разделение на властите; -Свободни и независими медии; -Гражданско общество; -Качествено масово образование; -Реална и ефективна борба с корупцията. Само при изпълнението на всички тези условия има реална, работеща демокрация! Изборът трябва да е информиран, което ще рече управленските програми на партиите са четени, защото те са вид договор между политиците и гражданите. Гражданското общество и медиите трябва да следят за изпълнението на този договор! Изборите не са за селски овчар, да се гласува за най-простия, нагъл, селски тарикат! Гласува се за политики(икономически, законодателна,образователни) и визия за държавата!

Kъм статия Костов: Служебният кабинет компрометира партиите, които са за реформи и ЕС

2022-09-23 12:31:05Макар да говоря свободни руски, тази година не съм говорил с руснаци, защото не желая. Тази статия много ясно показва какви са днешните руснаци - малоумни, фашизирани, крепостни селяни, управлявани от психопати, които не ще се поколебаят да пожертват и последния руснак. Е, заслужават си го!

Kъм статия Когато неграмотни буряти се бият, е едно, но когато дойде ред за съпруга ти, става неудобно

2022-09-22 15:12:44Любопитен съм какво ще кажат копейкаджиите от иZрждане. Русия се управлява от фашистки режим, който мрази България и българите,(както и всички останали) но за родните путлерифилчета това не е от значение! Да се определяш като русофил и да защитаваш фашисткия режим в Кремъл е като да се наричаш вегетарианец и да обичаш животните но само с добра гарнитура и сос.

Kъм статия Русия забрани българския език в окупирана Украйна

2022-09-22 14:14:31Значи е крайно време в България да се забрани руския!

Kъм статия Русия забрани българския език в окупирана Украйна

2022-09-21 18:36:10Решението е в Украйна да се разположат най-добрите противоракетни комплекси и системи на НАТО и всички, което излита от евразийската фашистка кочина, наречена Русия, да се "приземява" още преди да е напуснало територията и!

Kъм статия Зеленски: Путин иска да удави Украйна в кръвта на руските войници

2022-09-20 22:53:13Тези референдуми са за вътрешна руска употреба. Просто повод да задължат чрез мобилизация запасните и резервистите, да се бият в Украйна. Конфискация на всички руски активи в цивилизования свят, тотално ембарго и още оръжие за Украйна!

Kъм статия ''Крещящо нарушение на правото.'' Остра реакция в целия свят на готвените от Русия референдуми

2022-09-20 07:50:51Разбираемо. На руснаците им е трудно да повярват, че са из*роди, защото са свикнали да са сред свои из*роди и са управлявани от най-големите из*роди, които могат да се намерят по земите им.

Kъм статия Кремъл за масовите гробове край Изюм: Това е лъжа, същата лъжа като при Буча

2022-09-19 16:23:44Неадекватни са в Кремъл, не Пугачова! Тази война ще донесе само позор и загуби за Русия!

Kъм статия СССР срещу Путин. Апелът на Алла Пугачова - Кинжал в бункера на Путин

2022-09-19 13:11:19Този ур*ОД е тотално неадекватен! Но трябва да се има предвид, че това е в главите и на управляващите в Кремъл. Решението е след като путлеристите сви*не бъдат изритани от Украйна тази фашистка Ко*чина да се обгради с бодлива тел и минни полета. Никакви визи за руснаци, никаква търговия, никакви технологии! Да си се оправят! Китай да си избере в "руския свят" ли иска или в нормалния.

Kъм статия Вставай страна огромная или Великоруски джихад: Идеологът на Кремъл Александър Дугин мобилизира за Трета световна война

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.