ПРОФИЛ

Рейтинг
2785
точки при гласуване
2

ImBlack

създаден на 2022-06-22 22:29:15
Всички ваши коментари (157)
Дата Коментар
Страници
2023-02-03 15:44:48Щените ни се конкурират с Лихтенщайн, а покупателната ни способност е като на Тринидад и Тобаго. Извън Шенген сме, извън еврозоната и имаме мониторинг за върховенството на закона. Какви точно "успехи" отчита зеленият чорап?!

Kъм статия Радев: Служебният кабинет успя там, където редовните не можеха или не искаха. Донев: Готов съм за този политически Сървайвър

2023-02-03 15:38:13Определено льотчика може да се конкурира по наглост само с Тиквата!

Kъм статия Радев: Служебният кабинет успя там, където редовните не можеха или не искаха. Донев: Готов съм за този политически Сървайвър

2023-02-03 15:34:52Гнусен, мазен, мръсен, руZки, зелн чорап ! Служебното правителство на реZидетна през цялото време вегитираше! Делото за Капитан Андреево еше загубено заради невнесени 70 лв. такси - корупция и саботаж на държавния интерес! Бюджетът не беше актуализиран, а остана бюджетът от Г-н Василев! Правителството по никакъв начин не контролира инфлацията! КЗК, КЗП, БАБХ са формални и по никакъв начин не защитават интереса на гражданите, народа и държавата! Цените на горивата са резултат от политиката на ЕС, а не на българското правителство, което с готовност би налапало малката чу*Ка на кремълското джудже, както и реZидента Радев, между другото!

Kъм статия Радев: Служебният кабинет успя там, където редовните не можеха или не искаха. Донев: Готов съм за този политически Сървайвър

2023-02-03 09:42:16Това е ясен индикатор от Европа, че ГЕРБ, БСП и ДПС не водят България към развития свят, а към евразийската фашистка кочина - корупция, бедност, диктатура! Има само един начин да сме развита държава и той изисква да са изпълнени условията: - Върховенство на закона; - Разделение на властите; - Свободни и независими медии; - Будно гражданско общество; - Качествено масово образование; - Реална борба с корупцията. Без тези условия ни чака бедност, емиграция, мизерно съществуване и накрая изчезване като народ и държава! За БСП и ДПС нещата са безнадеждни, но ГЕРБ може да успеят да се реформират.

Kъм статия Еврокомисията връща наблюдението на България за върховенството на закона

2023-01-29 19:22:21На Трифонов явно му се иска да го асоциират с Волдемор, но единственото общо е полумъртвия вид, Иначе си е все същия прост, алчен, стиснат, посредствен, учиндолски цървул!

Kъм статия Трифонов: Политиката стана ''Хари Потър''. Петков като един български Дъмбълдор обяснява, че ''събира добрите сили''

2023-01-28 11:06:10Човекът е професионалист, а за професионализмът си има цена. По-голяма зала с по-добро озвучаване плюс спонсори ще даде по-ниска цена. Който може - ще плати, който не може няма и не цената е най-важното. На мен ми се иска български артисти да направят постановка на Бродуей с цена на билета 400$ и залата да е пълна.

Kъм статия Билетите за Малкович свършиха за минути. Театърът: Цените от 400 лв. не са алчност

2023-01-26 20:07:48След като "уби" Ботев, явно сега е решил да "убие" и Малкович.

Kъм статия Максим Генчев оценява Малкович: За театър не е нещо особено. Няма да го наема, не говори български

2023-01-26 16:10:30РеZидентът Радев е нагледен пример защо не трябва да сме президентска република ! Ако е нужен по-голям пример, ей го на и кремълското джудже!

Kъм статия Трифонов: Не съм говорил с Радев за президентска република. Няма да се коалираме предизборно с никого

2023-01-26 12:27:20Аз по принцип оставям 10%, че понякога и повече, но бакшишът трябва да се заслужи! Ако съм доволен от храната и обслужването ще оставя, но за пумия никога!

Kъм статия Алибегов иска 10% задължителен бакшиш в заведенията

2023-01-25 00:02:01Може, Мицов, може! При това хората отдавна са открили как и няма нужда да "откриваме топлата вода" Върховенство на закона; Разделение на властите; Свободни и независими национални медии; Будно гражданско общество; Качествено масово образование; Реална борба с корупцията; Общество, което гласува за интелигентни, образовани, компетентни, принципни и последователни политици, които поемат ангажимент и изпълняват управленска програма с ясни икономически и законодателни приотитети, цели, методи и срокове, а не за най-простите и нагъл селски таикат, все едно се избира селски овчар! Та може, Мицов, може! Ама сме твърде прост народ, за да го направим и само псуваме на чалга, шопска салата и ракия "Как може?"

Kъм статия Политическа партия КАК МОЖЕ?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.