ПРОФИЛ

Рейтинг
3655
точки при гласуване
3

ImBlack

създаден на 2022-06-22 22:29:15
Всички ваши коментари (334)
Дата Коментар
Страници
2024-07-10 12:51:04Идеи има, а принципи ? Където е замесено името на Виктория Василева явно принципи няма.

Kъм статия Виктория Василева: Няма нова партия, която да не е поискала помощ от мен. Във ''Величие'' ме покани Марков (подкаст)

2024-07-08 12:04:30Аз мисля, че Пеевски за пръв път показва страх, както и всички, които са му доверени. Не е като в него да е и хляба, и ножа, както е свикнал...

Kъм статия Искра Михайлова: Обръщението на Пеевски е много емоционално и показва отношението му към Ахмед Доган

2024-07-05 09:35:28Никъде в договора не е записано, че трябва да наричаме населението на РСМ "македонци". Те са бюрмовци - нация създадена от Коминтерна 1934 в Москва, с език създаден от Югославската комунистическа партия 1945 и е наложена с репресии от УДБА над българското население, с идентичност утвърждавана с измислена от болшевиките историческа легенда, управлявана и до днес от агенти на репресивния апарат на Югославия!

Kъм статия Президентът в Скопие: Никъде в договора с България не пише, че трябва да променяме Конституцията

2024-07-04 10:09:28Връзката между Борисов и Пеевски "рухна" като Главочев същия ден назначи още трима областни управители на ДПС.. Патологичният лъжец Борисов кого заблуждава?

Kъм статия И вторият мандат е обречен. ГЕРБ няма да го подкрепят, дори да отиде при ПП-ДБ

2024-06-29 20:46:03Македонци няма от почти 1500 години! Има бюрмовци - нация създадена с решение на Коминтерна, с език създаден с решение на Югославската комунистическа партия! Македонското царство е на друго място и е в елинската културна общност! Последните македонци са живели в Тракийската низина, а не в днешна РСМ, преди да бъдат преселени отвъд Дунав.

Kъм статия Скопие побесня, че българите в Албания са тройно повече от македонците

2024-06-11 12:44:39Има елементарно правило в работата и човешкитотношения, които и малките кученца със скромният и мозъчен ресурс бързо научават - Не с*реш, където ядеш! Госпожата от доста време го играе черен ПР за ПП, така че е съвсем нормално са е изритана оттам. Ако някой искрено вярва в някаква идея, дори да има основание за разочарование, ако не помага, поне не пречи!

Kъм статия Поемам цялата вина

2024-06-08 11:03:13Седващия път да опита ниско долу на колене да го целуне отзад, може и с езиче. От сега при дребния кремълски психопат Лилипутин ще е така! Костя, Рундьо и т.н. кремълски блюдолизци да гледат внимателно и да се учат какво ги чака!

Kъм статия Тотален резил: Президентът на Република Сръбска опита да целуне Путин, той го отблъсна

2024-06-06 08:02:26От интевюто не останах убеден, че са си извадили поуки от натрупания опит с РБ и "сглобката", а наивността в политиката е равносилна на глупост за избирателите и политическата цена е ужасно висока! Ако ГЕРБ и ДПС имат 121 депутати собствени или подкупени(с власт, слава или пари), ще правят каквото им е изгодно, независимо какво говорят и какви ангажименти са поели към ПП-ДБ, защото Борисов и Пеевски са нагли, селски тарикати! С прекалено много компромиси се става "магистрална жрица"!

Kъм статия Христо Иванов в подкаста на OFFNews: Тази кампания е мръсна, защото залогът е огромен (видео)

2024-06-05 11:40:30Избирателите на ПП-ДБ имат ли гаранции, че коалицията няма да участва или подкрепя каквото и да е правителство, както и да е наречено то(програмно, експертно, на националното спасение и т.н.), зад което прозира кукловодството на Борисов и Пеевски(ДПС), дори това да води до нови избори? Каква е визията на ПП-ДБ да се случи реална реформа в съдебната система(прокуратура, следствие,съд) за повече независимост, справедливост и върховенство на закона, при положение, че хората в нея ще си останат същите?(Пишещите хвалебствия и обявяващи се в защита на Гешев примерно)

Kъм статия Днес от 17 часа: Христо Иванов на живо в подкаста на OFFNews, очакваме въпросите ви към него

2024-04-15 19:45:13Че е филм, филм е, ама докторката нещо съвсем не е наред с главата. Просто ако си беше поискала със сигурност щеше да си намери "донор" да и услужи ...с материал.

Kъм статия ''Медицински надзор'' разследва случай с лекарка, забременяла с донорска сперма

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.