ПРОФИЛ

Рейтинг
1500
точки при гласуване
1

vasil

създаден на 2018-09-12 13:30:11
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-09-13 06:31:17не знаех 4е този е инспектор ходи по депата и поделенията на бдж и си върти търговия с сирене, кашкавал, яйца, алкохол и други стоки все пацо му е в устата това ли е инспектор вътрешна сигурност

Kъм статия Запис със скрита камера в БДЖ: Владимиров се страхува да не го обвинят в безстопанственост

2018-09-12 13:49:18Железопътните гиганти Сименс и Шкода внесоха жалби в КЗК срещу БДЖ-Пътнически превози по условията на обществената поръчка за закупуване на 42 нови влака, провери OFFNews. Съвсем вярно. Какво общо с обществената поръчка има Владимир Владимиров, който е изпълнителен директор на друго дружество и не участва в процедурата по никакъв начин? Процедурата е обявена в АОП и никъде не фигурира негов подпис или името му. БДЖ-Пътнически превози ЕООД е самостоятелно дружество, което обявява поръчка и си има Управител, подписал се под нея и съответно носи отговорност. Един подписва, друг на топа в устата!!! Ако е така значи всички по веригата , вклщчително и министъра на транспорта трябва да носят отговорност.

Kъм статия Жп гигантите Сименс и Шкода с жалби срещу БДЖ за новите влакове

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.