ПРОФИЛ

Рейтинг
14833
точки при гласуване
10

Victimized

създаден на 2016-04-19 22:43:18
Всички ваши коментари (1764)
Дата Коментар
Страници
2019-05-23 10:47:42Огромна част от охранителите в България са малоумни комплексари. Ако имахме държава щяхме да имаме и по строги закони за охранителните фирми. С психо тестове, с по строги наказания за превишаване на права и така на татък. Но при управляващи дето са излезли от тези кръгове, това е силно съмнително.

Kъм статия Охранител счупи ръката на онкоболен, защото бил с маска против инфекции

2019-05-22 11:10:13Доста тенденциозно се опитвате да изкарате руснаците атеисти

Kъм статия Виц на деня: 21 май

2019-05-17 15:52:18Аве този Александър Йорданов, не е ли тоя дето влиза от СДС в листата на ГЕРБ, щото ако е така, и наистина този му е племенник значи май разбрахме къде е заровено кучето.

Kъм статия Зам. главният прокурор свързан чрез жена си с бизнеса на Ваклин, заради който тръгна делото 'Иванчева'

2019-05-17 13:18:04"И трето – съюзът на либерали и умерените консерватори от центъра и дясното е това, което е придвижило Европа през тези 70 години към мир, богатство и към благоденствие. А съюзът между този център дясно и еколозите, които вече са центристка формация в цяла Европа, ще направи новите големи крачки на нашия континент. Демократична България е заявка за това, което предстои да с е случи в Европа - един мощен, прогресивен и умерен центристки съюз." Това е на практика такава мешавица от политически идеи и различия, че не прави абсолютно никакъв смисъл. Консерватори с десни и либерали с еколози живели заедно щастливо до края на света. Практически означава, пазим статуквото в Европа, и ще се опитаме да го пренесем и на нашата политическа сцена. Но цяла Европа иска промяна и тя рано или късно ще дойде. Понеже политиката на расовата идентичност и миграцията, следенето и филтрирането на интернета са все неща които говорят за нов тоталитарен режим. Все неща които са сътворени от тези същите.

Kъм статия Радан Кънев: На Борисов му се иска да е като Орбан, но няма качества

2019-05-17 11:10:16"Даниел Смилов е политолог и специалист по сравнително конституционно право. Той е програмен директор на Центъра за либерални стратегии, София" "Център за либерални стратегии е създаден през 1994 година като независима неправителствена организация." "Акценти в изследователската и аналитична дейност на ЦЛС през последните години са демократизирането на пост-комунистическите държави, корупцията, популизмът, анти-американизмът, новият световен ред."

Kъм статия Не, БСП не е алтернатива на модела Борисов

2019-04-30 21:57:15"Няма ли да го арестуват най-накрая този превратаджия?" Това ако беше тази строга диктатура за която говорят, първо този щеше да е изчезнал безследно, второ тези неговите поддръжници нямаше да могат да протестират когато си искат за пред камерите, трето нямаше да се разкарват снимачни екипи с бежанците дето препускат по онзи мост на границата по команда. Това ако беше дори в умерените "монархии" като Саудитска Арабия, до сега да са ги обезглавили публично. НО, пък на тях може да им се разминава, понеже както каза оня портокал Тръмп, те пазаруват много, и очевидно крепят долара със стабилен приток на петрол, на цена определена от Уолстрийт директно.

Kъм статия Хуан Гуайдо призова за военен преврат срещу Мадуро

2019-04-12 12:41:51"Команданте, като пътищата в Сирия ли са и африканските? " Да, понеже и в двата случая са бомбандирани и разбити от САЩ.

Kъм статия Кремълският готвач, или как Русия се намесва в изборите в 20 държави

2019-04-12 12:40:32Как кой, Америка за България, с фасада редакцията на ОФФ. След като администрацията на Тръмп в лицето на Болтън директно по националната телевизия заяви, че ще е чудесно ако американски фирми вземат концесиите за нефтените плантации в Венецуела, трябва хората да са слепи за да не виждат двойния стандарт при медиите. Никой не твърди, че Китай и Русия са рай, специално китайците и тяхната кредитна точкова система, изкарана директно от технократската книга на Бжежински, но времената на световния полицай САЩ, който ще ни казва какво да мислим и кого да харесваме, с кого да работим и с кого да търгуваме са към края си.

Kъм статия Кремълският готвач, или как Русия се намесва в изборите в 20 държави

2019-04-11 14:28:09Чак се чудя как донорите ви ви позволиха да пишете по темата. После пак се слагайте на тази фашистка империя. Най-важния журналист от началото на века, сега го чака Гуантанамо

Kъм статия Арестуваха Асандж в посолството на Еквадор в Лондон

2019-04-08 12:21:54Този не спря да лъже...

Kъм статия Цветанов: Фандъкова е употребена в атаката срещу ГЕРБ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.