ПРОФИЛ

Рейтинг
14823
точки при гласуване
10

Victimized

създаден на 2016-04-19 22:43:18
Всички ваши коментари (1723)
Дата Коментар
Страници
2018-05-18 13:04:44Естествено че има Македония, както има Тракия, Мизия, Илирия и така на татък.

Kъм статия Република Илинденска Македония е вероятното ново име на Македония

2018-05-09 19:02:46Много не им се иска на запдняците, че ако не беше Русия нямаше да има ден на Европа.

Kъм статия Радев: Денят на Победата и Денят на Европа не бива да ни противопоставят

2018-05-09 16:54:12Така ще е докато масово електората започна да иска приватизация, за да може гербавите да се умият ръцете. След това ще го лапне някой си стратегически инвеститор от не знам къде си, но всъщност офшорка която е на някой от на Боко главатарите и ще бъде разпродадено на парче, после каквото остане ще продадат на тройно по висока цена. Точно както направиха с БТК, което даже беше печелившо предприятие по онова време.

Kъм статия Московски, вече не е смешно! С комсомолци аматьори не става

2018-05-06 11:59:54"Не мога да разбера защо французите /досущ като българите избрали Пожарникаря от Банкя да ги управлява/ след като си го избраха с ентусиазъм, като за никого не беше тайна че е маша /както и президента Тръмп/, в ръцете на мултимилиардерите от семейство Ротшилд сега недоволствуват:" Никой никого не избира. Социолозите настройват общественото мнение с измислени статистики, медиите облъчват всички с режисирани и подбрани репортажи, изборите са манипулират до такава степен, че всички вярват, че те избират съдбате си, но не е така. Аз лично не познавам човек който да харесва и подкрепя ГЕРБ, не мога да си представя и как германците продължават да искат Меркел, след висчко което им донесе. Това протеже излязло директно от банката на Ротшилд във Франция, нямаше как да направи нещо за хората там, ако някой е вярвал обратното, значи не е със всичкия си.

Kъм статия Десетки хиляди на протест срещу реформите на Макрон

2018-05-06 11:54:34"А какво смята ЕС за полицейското насилие срещу разрешените демонстрации в Париж? По същото време, прочее." ЕС е дало нареждане на всички независими медии, независимо да се разграничат от случая, пратили са на Навални няколко бързи милиона да вдигне професионалните си протестъри, за да има какво да показват по медиите. Същото като скандала със Скрипал, голямо грачене, накрая едно голямо нищо, обаче пък за сметка на това хората не обърнаха внимание на поредния педофилски скандал във високите етежи на Великобритания. Така е в демократичния свят, на свободно придвижване на информация, пари, и идеи. Направо недопумявам как има хора които вярват в европейската идея....

Kъм статия ЕС осъди полицейското насилие на протестите в Русия

2018-05-06 11:51:18Напишете нещо и за многолюдните неплатени протести във Франция, или там арестуваните и битите са демкратично бити, за това ЕС не ги осъжда? Вие не сте медии, вие сте края на пипалата на пропагандната машина която тресе целия западен свят. Никоя държава не перфектна, и всичките си имат проблеми, но да представяте нещата винаги толкова еднострано и предубедено не е журнализъм. "PARIS — The head of Paris police says about 2,000 police officers will be deployed to ensure security in the French capital during an anti-government protest Saturday. Prefect Michel Delpuech promised Friday in a news conference a “powerful and consistent” effort, four days after May Day protests turned violent in the French capital. Authorities blamed the violence on masked attackers from a libertarian group called the Black Blocs that numbered around 1,200 people in total. Six cars were burned, a McDonald’s restaurant was smashed up and automobile shops were vandalized." By Associated Press May 4

Kъм статия Протести в 90 руски града, над 1000 са арестувани (обновена, снимки и видео)

2018-04-30 17:44:51"Двойката обмисля сватба наесен, церемонията ще е далеч от светлините на прожекторите. " Да, тя и връзката им щеше да е далеч от прожекторите, но това е тип говорене, което "двойката" е наследила от на плевню мандата и половина като политик. При така развилата се ситуация, подозирам, че ще бъдем подробно залети със снимки, материали, подробности, че може и видео отразяване от мястото на събитието. Не знам защо се опитвате да накарате хората да го харесат това леке, но наистина не ми харесва идеята да го бутате отново в политиката, след като му изчеткате имиджа. Хубавото е, че последното е практически невъзможно.

Kъм статия Банова и Плевнелиев очакват дете

2018-04-29 11:35:55Направо ме хваща страх какви толерасти пишат в този сайт. Много им били, за групово изнасилване?!?!?!? Скрий се някъде ве мижитурка....

Kъм статия Яростен многохиляден протест посрещна лека присъда за групово изнасилване в Испания

2018-04-26 15:33:39Много манипулативно поднесена инфорация "Екзакта: 28% от избирателите на БСП не ни искат в ЕС, а 40% - в НАТО" Нещата са по скоро така : "N% хора в България не виждат никакви плюсове за живота си от членството на държавата ни в НАТО и ЕС, забелязва се зачестяване на тенденцията определени кръгове да трупат бенефити от еврофондове и евро-директиви, като гравитират икономическите изгоди около себе си и приближени. Което очевидно не прави впечатление на ЕС лидерите които подкрепят доказано престъпното правителство. В същото време копи/пейст реториката на политиците които защитават западната идея звучи все по-плоско и клиширано в ушите на хората в затруднено финансово положение, които са по-големия процент от населението на държавата" Статистическите изследвания които публикувате са избирателни, манипулативни и преднамерени. Не зачитат никакви социални норми и метаморфози, което на свой ред говори за това, че целта не е информация, а манипулация на общественото мнение.

Kъм статия Екзакта: 28% от избирателите на БСП не ни искат в ЕС, а 40% - в НАТО

2018-04-25 16:32:03Такова бързане с приемането на държавите от западните балкани не имало и когато бързаха да ни приемат и нас. Естествено няма да има кой да каже на макетата, че това присъединяване няма нищо общо с подобряването на техния живот. Присъединяването е изцяло с международни икономически и геополитически интереси, нищо повече. Никой от НАТО или ЕС не го интересува как живеят хората тук, стига Бибитко да им играе по свирката що се отнася до външна политика и гласуване на общо-европейски закони. Този за когото е статията няма да ви го каже това, премиерът ви няма да ви го каже, ще получите един тон клишета и нищо повече.

Kъм статия Плевнелиев щял да съветва македонския премиер Зоран Заев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.