ПРОФИЛ

Рейтинг
25665
точки при гласуване
10

Victimized

създаден на 2016-04-19 22:43:18
Всички ваши коментари (1885)
Дата Коментар
Страници
2020-08-10 14:04:28Няма какво да ги оплаквате 4-5 звездните, те ще облажат от опцията 80/20, понеже са всичките дружки на управляващите. На тях сезона ще им излезе чист, без да са работили въобще.

Kъм статия Пълен срив на летния сезон през юни отчете НСИ

2020-08-10 13:39:41В България явно е така, влиза ти някой в двора, излизаш да му направиш забележка, той те убива и получава 5 години. Толкова дадоха на едни youtube инфлуенсъри, за това, че инсценираха грабеж на банка. Инсценираха!!!!!

Kъм статия Съдът даде 5 г. затвор за убийството в с. Белопопци

2020-08-09 15:59:32Какво ще рече "конспиративни теории и дезинформация", ако се разровя ще ви изкарам цитати от изказвания на най-високо държавно ниво в САЩ, ЕС както и от СЗО и CDC в САЩ от да речем февруари-март, ще излезе, че и те са разпространявали дезинформация и конспиративни теории. Понеже всички помним как Фаучи излезе и каза, че маските са излишни и не помагат, сега ни обяснява, че е било за да запазят количества за медицинския персонал. Същото каза и нашия глава на щаба, който после се врътна на 360, след като беше заявил, че вируса е по слаб от втората вълна грип. Цялата ситуация е обсипана с противоречия идващи от най-високото ниво, след като СЗО до последно отказваше да повярва, че "вируса" ще мигрира от Китай, а сега говорят за края на света. Тъжното е, че медиите просто преписвате изявления на "авторитети" без да мислим критично, без да искаме да изясним позициите, просто стенографи на тираните......

Kъм статия САЩ: Русия води широкомащабна операция за дезинформация в интернет

2020-07-02 15:49:47Попе, те следват модела на САЩ от 80-те години. А и никой не е излязъл и разрушил повече международни договори от чичо ви Тръмп.

Kъм статия От днес Русия е друга държава, а Путин получи монархическа власт

2020-06-26 13:24:46СЗО и Фаучи директно си признаха, че са лъгали за маските за да може да има за медицинските лица. СЗО февруари месец ни уверяваше, че няма страшно. Нашите специалисти също. Всички се компроментираха с тези глупости. Защо не говорите за Швеция и липсата на "втори" пик при тях? Ако на някой не му е ясно, цялата работа с този вирус, премина от световен здравен проблем, в световен политически проблем, като политици и тези които им плащат капитализираха с около 18 трилиона долара спасителни главно за големия бизнес и обръчите около корумпираните политици. А средната и ниската класа отново ще платим сметката.

Kъм статия Проф. Кантарджиев: Засега няма страшно

2020-06-11 17:25:13Американците от където се връщат ние на там отиваме. А кога ще се даде правото на полицаите да стрелят на месо? И това ще важи ли за малцинствата или те са с "особен" статут?

Kъм статия 2000 лв. глоба, ако пипнеш полицай

2020-06-09 15:59:13Вчера по CNBC пусна видео с изказване на СЗО, че асимптоматични, предадоха го и в наши медии. Не е там интересното, интересното беше, че заглавието на клипа който публикуваха в Youtube беше със заглавие "DO NOT MAKE PUBLIC — JM" видеото вече е свалено и не съществува: https://www.youtube.com/watch?v=znqyleC0eEE&feature=emb_logo но предвидливи анони са направили архив на страницата... https://archive.vn/188Sf

Kъм статия Извънредната обстановка може да се удължи с месец. Мерките остават и след 14 юни

2020-06-08 17:02:26"Един слеп, присъствали ли сте на изложба на Кристо на негови картини и скици? Ако не сте, потърсете, в Офнюз са пускани снимки от негови изложби - там се вижда какво продава за стотици хиляди. Да се съди за твореца по неговите студентски творби е необосновано, нима не е претърпял развитие после? За мен лично нещата, които продаваше, бяха изключителни." Буквално с твоя коментар се аргументира, че НХА не е допринесла с нищо за късната му кариера, в този ред на мисли това е много глупава идея. Кръстете галерия за модерно изкуство или нещо подобно, но НХА.....

Kъм статия Ако като нация имаме останала капчица доблест и акъл, ще кръстим НХА на Кристо

2020-06-05 11:29:23Буквално казва, че не е тествано обстойно в дългосрочен план, казва, че тези тестове са скъпи, понеже трябва да симулират продължително облъчване, за това и не се прави, а ще го откриваме в процес на имплементация. Технологията на multibeam antenna systems operating in the millimeter-wave frequency bands, ще използва тригонометрия / разположението на клетките / за да насочва multibeam-а, като теорията е, че така няма да има претоварване с тези вълни, а само когато се прехвърля информация. Но представете си едно заведение в което 20-30 човека ползват 5G на телефоните си. Отделно, тези вълни за които говори емитирани от слънцето са главно във видимия светлинен спектър, тези които минават не са толкова вредни освен ако няма озонова дупка или не седим много продължително време под слънцето, където меланомата е позната на всички и на всички ни е ясно от какво е породена. Йонизиращите вълни на 5G технологията не са напълно ако въобще проучени. Ако някой има материали по въпроса да ги споде

Kъм статия Проф. Олег Йорданов: Необходими са дълги и скъпи изследвания за 5G

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.