ПРОФИЛ

Рейтинг
14733
точки при гласуване
10

Victimized

създаден на 2016-04-19 22:43:18
Всички ваши коментари (1786)
Дата Коментар
Страници
2019-08-20 10:03:34Вместо да създавате клиники за зависимости в които да тъпчете хората с медикаменти, се замислете какво в това модерно общество кара хората да прибягват до наркотици, игри, сериали и всичко което "помага" да се откъснеш от ужасната реалност. Това са неща отдавна известни. При тестове с две купички с вода в едната има хероин, плъх в клетка предпочита да пие от тази с хероина, но когато го поставите в дом тип "рай за плъхове" с достатъчно храна, с място за игра, широко и други плъхове за социализиране нито един плъх не помирисва дори водата с наркотика. Така е и при хората, за да се откажеш от зависимост ти трябва смисъл в живота, място където да си полезен за другите и за теб. Всичко друго са абсолютни глупости.

Kъм статия Расте нуждата от клиники за лечение на зависими тийнейджъри към видеоигри

2019-08-15 12:25:00Това е понеже няма кой да каже на САЩ и водената от тях коалиция която унищожава Йемен вече близо две години и са докарали хората там до най-лошата хуманитарна криза която помним. Но СА са добри клиенти и тяхното не хуманно отношение няма как да бъде дори коментирано. Това което прави Китай може да не е пример за демокрация и либерално мислене, но Китай никога не са твърдели, че споделят тези ценности, докато лицемерието на САЩ и западните държави, примерно Франция, която вече половин година търпи протести и ги тушира също толкова не хуманно, е видимо за всички ни. За това и такива изказвания няма да имат никаква тежест.

Kъм статия Тръмп с ултиматум към Китай заради Хонконг: Искат търговско споразумение? Първо да се отнесат хуманно!

2019-08-13 21:11:18Някой има ли идея защо премиера на България го "брийфват" по случай сбиване на ортаци в квартална кръчма?

Kъм статия След погрома на заведение в София полицията арестува поръчителя и един от шестимата трошили вътре

2019-08-06 14:33:08Китай също имат претенции към най северните части, така, че нещата там хич не са розови. Като прибавиш, че и трите страни имат ядрени оръжия и, че САЩ имат бизнес интереси както в Индия така и в Пакистан всичко отива към много заплетен конфликт.

Kъм статия Кашмир под блокада: няма телефони и интернет, местни водачи са арестувани. Десетки хиляди военни са по улиците

2019-07-31 17:08:23Значи опитали са се да хакнат поливните системи, но явно не могли, което води до заключението, че поливни системи имат по-добра защита от НАП. Вече дори не е забавно! Че и се опитаха да натопят БиволЪ като поръчители. Не съм огромен фен на тази медия, понеже и при тях се усещат зависимости, но такива генерални изказвания, без доказателства, присъди без съд и гръмки изказвания пред медиите са меко казано скандални.

Kъм статия Прокуратурата: ТАД Груп искала да хакне пръскачките на парламента и да полива гостите

2019-07-19 14:45:35Ако някой се е съмнявал, че ВМРО и в частност синята каска, са американска разработка в българския политически живот, сега е момента да спре.

Kъм статия Народното събрание одобри сделката за F-16 с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ВМРО

2019-07-19 14:28:38"Усещате ли как ще пуснем в черна дупка нови милиарди за кибер сигурност... ГЕРБ умеят да превръщат всяка негативна новина в полза" Това е стар трик в Хегеловата диалектика. Политиците го ползват малко от зад напред, но имат едни пари за харчене в дадена сфера, примерно на някой наш човек фирмата, намират проблем / доста често изкуствено създаден / и предлагат решението от което фактически са стартирали. Почти всяка модерна политика се създава на този принцип. Воините, конфликтите, престъпността, несигурността просто са предпоставки за повече политики на контрол с цел сигурност, било тя финансова или физическа. А както е казал един мъдър човек: "Тези които с лекота се разделят със свободите си заради сигурността си, не заслужават нито едното от двете"

Kъм статия Министър Горанов и заподозреният хакер на НАП живеят и работят на един и същи адрес

2019-07-10 12:41:39"Ами що да не си траем„ нали дюните са защитени от закона? значи не може да се къмпингува на тях. Точно и ясно." Понеже на всички е ясно, че само тези с палатките ще бъдат глобявани, докато мутрите ще си строят на дюните колкото си искат.

Kъм статия ГЕРБ, ДПС, патриоти и Воля отхвърлиха ветото на Радев и посякоха къмпингуването

2019-06-27 15:59:59Просто трагично.....

Kъм статия Борисов: Най-обичам готвачите, как съм гладен, по всяко време съм гладен

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.