ПРОФИЛ

Рейтинг
14739
точки при гласуване
10

Victimized

създаден на 2016-04-19 22:43:18
Всички ваши коментари (1810)
Дата Коментар
Страници
2019-10-15 12:23:05Не може сайт който очевидно е пристрастен политически и има определена аудитория да смята, че анкетите проведени на него имат някаква дори и ориентировъчна истина.

Kъм статия Анкетата ни за Варна: Демократична България отвява Портних и ГЕРБ

2019-10-10 12:30:12Има ли къде да се води отчет за това колко точно тези консулства са полезни за България, дали харчовете са оправдани. Понеже ГЕРБ обожават да раздуват администрацията колкото се може повече, при положение, че банкянския толуп в началото на кариерата си агитираше за оптимизация на голямата администрация. Понеже за 100 хиляди евро за един консул на година звучи малко пресилено.

Kъм статия МВнР открива консулството в Барселона, освобождава мястото на Пламен Георгиев във Валенсия

2019-10-09 15:22:53Бил Гейтс не е дарил абсолютно нищо, преди време прехвърлиха половината си състояние във фондацията си, като по този начин имат данъчни облекчения върху тези фондове. Една част от парите от тези фондове отиват в ръцете на фармацевтични компании които разработват ваксини, като дори имаше огромен скандал с ваксини на Гейтс в Индия като тогава мисля ги изгониха. Всичко е едно въртене на пари, като помощта за хората е минимална ако я има изобщо. Основната част от даренията му и тези на Бъфет пък отиват в различни благотворителни организации, които реално не вършат никаква работа. Схемата за проследяване на парите и реалното им усвояване е толкова заплетена, че прилича на пирамида. Самия факт, че само няколко години след като дари 30 милиарда / половината /, състоянието му се утрои до над 100 милиарда, при положение, че продаде голяма част от акциите си в Майкрософт е подозрително. Колкото повече даряват, толкова по богати стават всички милиардери.

Kъм статия Българската евродепутатка Ева Майдел се срещна с Бил Гейтс

2019-10-09 09:48:42Нещата могат да бъдат толкова по прости. Карате източните албанци да си докажат античните корени, с исторически, антропологически и генетични аргументи, ако не успеят е ясно какви са, ако много не искат да са такива, да се пишат сърби, албанци, северни гърци или каквото там им хареса. Долу ръцете от Самуил, от Гоце Делчев и всичките български исторически личности. Прекалено много внимание им се обръща, така се чувстват още по значими и онеправдани

Kъм статия Първанов, академици и професори излязоха с дефиниция за общата история на България и Македония

2019-10-08 19:01:29Психолозите в тази държава проявяват престъпно бездействие

Kъм статия Борисов: Емигрантите се връщат, заплатите са високи, има такава държава

2019-10-08 12:45:12"Близката цел на преврата е очевидно (очевидно за тези, които са чели Аристотел) олигархията да управлява без оглед на резултатите от каквито и да било избори. Както и без оглед на каквито и да било закони. Далечната цел: откъсване на България от съюзите на Западния свят и превръщането ѝ в руски коридор, свързващ Москва с нейните съюзници в Белград и Будапеща. Тоест, отцепване на Балканите от Европа." Всички български институции работят в пълна синхронност с западните НПО-та, дори цацата каза, че нямало основание за забрана на БХК, Дайнов не мисли така естествено, той там папа. Факта, че правителството на Борисов прави всичко възможно да спира руски енергийни проекти, даже се хвали с това, също убягва на автора. Факта, че скачаме когато САЩ каже, пример, безбожно скъпите изтребители, напълно не нужна "инвестиция" на фона на мизерията в държавата, също е маловажен за Дайнов. Факта, че във всички водещи медии пропагандата спрямо Русия е непрестанна, не е от значение.

Kъм статия Прилича на преврат: Борисов вече нищо не може да направи

2019-10-02 12:13:16Защото главния им претендент е демократ който политически седи вдясно от 50% от електората на Тръмп, и тези които могат да го победят в директен сблъсък са тези кандидати които не се харесват на "естаблишмента" като Габарт и евентуално онзи откачен възрастен евреин Сандърс. И понеже Байдън говори глупости на всяко появяване пред публика като онзи път скоро където забрави името на Обама и смъмри "бившия ми шеф", трагично. Демократите от партията на работническата класа се превърна в корпоративно спонсорирана партия на крайно левия елит от Калифорния и силикон валей, точно заради това Тръмп успя да таргетира тази част от хората които се чувстват непредставени политически. И за това е този импийчмънт, но както и с истерията покрай "Руската намеса", и това ще им изиграе лоша шега.

Kъм статия Защо Демократите искат импийчмънт на Доналд Тръмп

2019-10-01 11:43:54Ганьо е европеец, може да живеем сред циг.ани и мизерия, но ние го приемаме по друг начин. Щом критиката е от русия, значи е неоснователна. Отделно вожда всяка седмица открива нови заводи и пътища, България може да изглежда като държава от третия свят, но се усеща като западно европейска.......

Kъм статия След шпионския скандал Русия се захвана да очерня България

2019-09-28 14:25:35Излиза, че с реформите които правим базирани на европейските директиви пречат на крупните инвеститори и те както винаги бягат в държави от "третия свят", които залагат до голяма степен на планова икономика с цел развиване на икономиката. Точно както САЩ направиха с Южна Корея и Япония в средата ма миналия век. Нео либералната лъжа за свободен пазар и пазарна икономика се пропуква точно в държави които се опитват да изградят икономика от нулата. Тогава големите западни пазари унищожават всички дребни риби и ако няма протекция на национално ниво резултата е същия като в България.

Kъм статия Ето защо Фолксваген предпочита Турция

2019-09-24 13:16:58То беше ясно и на малките деца, че Цветанов е човека на ам. служби в правителството на Борисов. И не го е играл лошото ченге нарочно, или защото Б.Б. го е накарал а защото така му диктуваха господарите, и на него и на Роско метеоролога, и на перуката и на всички други парашутисти дето ги спускат посредством Цветанов. Сега ДВ ни го представят като алтернатива и целта е ясна, нова контролирана опозиция. Колкото и да ги хвалите, няма политик в България който сам по себе си да е алтернатива, трябва ни гражданско общество с ясна обща цел за държавата ни, ако не се случи нещо подобно няма да има български народ, а само сбирщина от хора на една периферна територия.

Kъм статия С Борисов вече не са приятели. Какво означава това?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.