ПРОФИЛ

Рейтинг
492
точки при гласуване
1

Андрей

създаден на 2016-09-07 15:36:16
Всички ваши коментари (386)
Дата Коментар
Страници
2018-03-15 13:20:30На всичко отгоре, гръцкото правителство поставя пред Скопие в своите „византийски преговори” за промяна на името практически неизпълними условия, като иска да се бъдат извършени редакционни промени в самата конституция, за което сегашната коалиция на Зоран Заев просто няма конституционно парламентарно мнозинство. Гръцката. Руската и Констинополската църкви, от своя страна саботират МПЦ в опита й за сближаване с БПЦ и за получаване на автокефалност, като открито се намесват в полза на СПЦ. С други думи, старата политическа ос „Белград-Атина-Москва” е активирана отново срещу всеки опит за оцеляване на нашия разпокъсан от нея народ ! Илюзиите за добронамерено отношение на Русия към България вече не хващат у всеки мислщ българин място. Питам се, няма ли на тоя свят кой здраво да притисне поне Гърция като член на НАТО и ЕС ?

Kъм статия Радев пред Россия24: Връзките между нашите народи са живи и трябва да вървят напред

2018-03-15 13:17:37Руско-сръбският агентурен апарат саботира всеки един опит на настоящото правителство на Р. Македония да разреши отворените проблеми със съседните му народи преди предстоящия мониторинг на ЕК, за да получи покана за присъединителни преговори с ЕС. Подобно на Договора за добросъседство с България, Законът за албанския език бе също така саботиран в парламента от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ на Груевски. Нещо повече, след като бе върнат с президентско вето и прегласуван от парламента за трети път, „пРезидентът” им Георги Иванов сега отказва да подпише указа за публикуването му в Държавен вестник. Аргументът му, който е очевидно неконституционен, е че при прегласуването не били взети под внимание „съзнателно внесени от ВМРО-ДПМНЕ 35000 редакционни поправки” ? С други думи, агентурният апарат набутва Р. Македония в нова политическа криза !

Kъм статия Радев пред Россия24: Връзките между нашите народи са живи и трябва да вървят напред

2018-03-13 18:20:57Да, вярно е, че под натиска на Третия райх подконтролните му държави са принудени да създадат антисемитски закони и органи. Въпросът е, че в България те на практика са общо взето симулативни. И питам, има ли държава, която да е предизвестена от Третия райх за целите на неговите "трудови" концентрационни лагери и негова подконтролна държава, от която да няма депортирани евреи ? Няма, нали ? Даже Френското правителтво е принудено да прави депортиране на френски евреи. А има ли държави, чиито народи спасяват всички свои сънародници от еврейски произход ? Единствено България и Дания ! И факт ли е, че българските евреи като никои други по света тъгуват за България и я обичат и досега като своя родина-майка? Факт е ! А за сведение на БГ зложелателите чувствата не се доказват и измерват с никакви "документи" !

Kъм статия Борисов в Македония: Скърбим за всеки човешки живот, пратен да изгори в нацистките лагери

2018-03-13 12:18:39Браво на Бойко ! Достойно поведение на достоен българин !

Kъм статия Борисов в Македония: Скърбим за всеки човешки живот, пратен да изгори в нацистките лагери

2018-03-12 14:19:31Дори и в тази драматична военна обстановка, България остава пример на толерантност ! Тя е единствената страна-съюзник на Германия, която не само че отказва да й предаде "своите" еврейски граждани, но отказва и да участва във военни действия на който и да е фронт ! И за награда САЩ и Великобритания бомбардираха гражданите на българската столица, а Кремъл нареди да бъдат избити, както вътре в страната, така и по фронтовете в боеве с германците десетки хиляди българи, при това не само политци ! Питам ! За това има ли кой, ако не да ни се извини, поне някога да ни поднесе своите съболезнования ?

Kъм статия Борисов в Македония: Скърбим за всеки човешки живот, пратен да изгори в нацистките лагери

2018-03-12 14:18:19Българският народ, жертва на физически репресии и асимилиране от всичките му съседни държави, е бил в своята история пословично толерантен към всички свои малцинства. Дори турците по време на т.н. възродителен процес, осъществен от комунистическата тоталитарна власт, са били принудени да сменят единствено имената си, но не и вярата си, още по-малко са били обект на физическо унищожение. И въпреки това, под натиска на недобронамерени към народа ни външни политически сили Българската държава е системно унижавана и принуждавана да се извинява на всички за всичко ! Да, българското правителство трябва да изрази своите съболезнования, но не и да се извинява за физическото унищожение на небългарски евреи, в което България не само не е съпричастна, но не е дори предизвестена ! Както е известно, Третият райх официално не е оповестил на когото и да било в света, как смята да третира депртираните хора от еврейски и други народности в неговите "трудови" концентрационни лагери !

Kъм статия Борисов в Македония: Скърбим за всеки човешки живот, пратен да изгори в нацистките лагери

2018-03-11 18:26:00Не България, а Германия създава концентрационни лагери и нарежда на всичките й подконтролни Европейски държави да предадат за депортиране своите евреи. Да не забравяме все пак, че военната окупация на Югославска и Гръцка Македония е извършена от Германия и евреите в тези земи не са били български граждани ! С какви аргументи би могла Българската държава да се възправи срещу Хитлер ?

Kъм статия НФСБ скочи на Борисов: България да не се извинява за депортирането на евреите от Македония

2018-03-11 17:56:31Правилно ! Българсият народ, жертва на физически репресии и асимилиране от всички негови съседни държави, е бил в своята история пословично толерантен към всички свои малцинства. Дори турците по време на т.н. възродителен процес, осъществен от комунистическата тоталитарна власт, са били принудени единствено да сменят имената си, но не са били обект на физическо унищожение. И въпреки това, под натиска на недоброжелателни към народа ни външни сили Българската държава е системно унижавана и принуждавана да се извинява на всички за всичко ! Това е груба грашка !!!

Kъм статия НФСБ скочи на Борисов: България да не се извинява за депортирането на евреите от Македония

2018-03-10 22:16:55Световната еврейска организация и българските евреи в Израел винаги са изразявали дълбока признателност към нашия народ и държава за спасяването на всичките 48 хиляди евреи с българско гражданство. За разлика от тях сегашните еврейски организации в София и Скопие явно изпълняват нечия чужда поръчка за омаловажаване на този подвиг, като вменяват на българския народ вина за това, че не е спасил 11 хиляди евреи без българско гражданство в земи от Югославска Македония и Северна Гърция, възложени за администриране на България от Третия райх. От кого сега Скопски медии очакват извинение за неспасените от германски концлагери македонски евреи – от народа на Югославска Македония ли, от настоящия канцлер на Германия ли или от настоящия премиер на България ?

Kъм статия Борисов: Гордея се, че съм потомък на народ, застанал с морал и смелост да защити евреите

2018-03-09 13:41:06Патриархът на Русия е твърде високопоставена публична фигура и неговото превъплатяване от духовник в политически инструктор със скандално поведение съвсем не е случайно. Известно е също, че Русия не е държава с демократични медии и свободна волеизява на изявени публични личности в тях. Очевидно става дума за кампанийно планирано активно мероориятие за "вменяване на някаква вина". Каква е крайната цел на тия опити за публично унижаване на българската държава, само авторите му си знаят. Ние знаем само едно: Българската държава не само, че не е дала повод за подобно поведение. Тя, въпреки отговорностите и задачите й, свързани с председателстването на 500 милионния ЕС, показа повече от уважително отношение и гостоприемство към държавния връх на Русия и по никой начин не трябва да се поддава на провокации, които я отклоняват от нейния актуален европейски и евроатлантически дневен ред ! Още по малко да толерира взаимното замеряне с нецензурни просташки епитети !

Kъм статия Руският патриарх изопачава историята и явно си мисли, че ние пасем трева

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.