ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

AlexT

създаден на 2022-12-05 19:22:08
Всички ваши коментари (136)
Дата Коментар
Страници
2023-02-03 13:41:20Който плаща зле, плаща ДВА пъти. Нали Боко? Имаме връка със Сърбия, /Турския поток /, но тя е САМО на Газпром /90 % от капацитета и/ .. Е , след като ЗАДЪЛЖИ /кредит/ , с ТРИ МИЛИАРДА лв. България- към банките , / не си ТИ ГАРАНТА/ , сега ще ПРАВИМ ПАК, ДРУГА ВРЪЗКА със Сърбия – пак за много милиони ..А и трябва да помагаме на”братския “сръбски народ”, братски и с путин , нали И другарю радев !? Браво Боко, браво сикаджийо , браво футболисте от Банкя !!

Kъм статия Кабинетът ''Донев 2'' представя приоритетите си днес

2023-02-03 13:39:02България НЕ изпрати ЕДИН стар руски танк, ЕДИН ,дори,на Украйна !? Мълчащи и мучащи радеви министри!? Как е, другарю радев, чакате ли с копейката и нинова путинските орки на р.Дунав! Няма да стане този път!Не мечтайте Как е,как е другарю радев? ПАЗИТЕ ли ТАНКОВЕТЕ? Като дойде съветската армия,НАКЪДЕ ще НАСТЪПВАМЕ? Към Турция или Гърция ?

Kъм статия Кабинетът ''Донев 2'' представя приоритетите си днес

2023-01-31 13:16:472 .за фирмите на пашата, клуб Банкя, СИК и ИПОН- пазещи-охраняващи ЛУКойл – да не говорим; за 12 години НЕПЛАЩАНЕ на данък печалба от ЛУКойл-ТИ отговаряш – да не говорим !? ; за Общ. Поръчки, за язовирите- над 600млн.лв.- доган фирми и НЕ ремонтирани / само 10-тина / ..да не говорим ..; 54 млн. лв- за Студен резерв- на ТЕЦ-а на доган !? ; и още мнооого, много пари ,Мутро – ……..е ЯСНО, защо искаш ПАК да управляваш с твоята БАНДА !? ::)

Kъм статия България е в траен застой по отношение на корупцията: на дъното в ЕС, по-зле е само в Унгария

2023-01-31 13:15:23Тиквун, струваш ни НЕ 1-2 милиона, а МИЛАРДИ !! Би трябвало ТИ- да мълчиш ..:Един милиард долара- НЕ поискана неустойка от путин-за смяна точката на доставка на газ с договор до 2030 г; 3 милиарда лева- НИКОГА няма да се възстановят, никога с по 100млн.такси годишно , и лихва 0т 4,2 % годишно – кредит от банки за ТУРСКИЯ поток!? ; 1.2 МИЛИАРДА лева – за части за АЕЦ- без да има ЦЕНА на цялата АЕЦ- за награда подписалия го Първанов ТИ назначи за зам. министър ; 400 млн.лв- да се копа с руски драги до пристанището на доган ; 57 млн.- опростени на домусчиев и уреждането му на кредит- над 220 млн .лв; за “вълка”- над 140млн. кредит – НОВА ФИРМА !?-да чисти София ; 54 млн. за гергов- за дупката –Варна ;; за къщите за гости- “САМО” 4 са – на родата на Карадайъ-то ; МИЛИАРДИ АВАНСИ за БЪДЕЩИ, неясни строежи на стр. Фирми – още не започнали – но в банковите им сметки !? ; за фирмите на пашата, клуб Банкя, СИК и ИПОН- пазещи-охраняващи ЛУКойл – да не говорим; за 12 години НЕПЛАЩАН

Kъм статия България е в траен застой по отношение на корупцията: на дъното в ЕС, по-зле е само в Унгария

2023-01-31 13:08:31Тези дни ръководствата на МАФИЯТА у нас /БОКО, ДОГАН-ПЕЕВСКИ, НИНОВА / ще ви убеждават : Гешев е “независим”, почтен симеоновец и спазва ЗАКОНА/ни/..Нашия , а НЕ Вашия … Тези дни боко,нинова,доган НЯМА да гласуват за промени в НПК ! Гешев е супер ! Май…. им на докладите от ЕК . Тези дни МАФИЯТА ви показва:Гешев е по- ценен/ за нас/ от ПАРИТЕ- милиарди,които НЯМА да получим, за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Българската прокуратура е кошница, в която са събрани вмирисани продукти на герб, дпс–пеевски и нинова . Какво очаквате ? Мафията ви казва днес: КОНТРОЛ над главен прокурор сега и за в бъдеще, ще ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ само НИЕ ! Ако не сте разбрали.МАФИЯТА ви казва:Докато внуците ни остареят, КОНТРОЛ над главен прокурор ,ще оказваме САМО НИЕ !

Kъм статия Театър: Правната комисия се събра в ранни зори, за да демонстрира воля за съдебна реформа

2023-01-28 17:29:522 .. Това му е ‘философията’ , идеологията, намеренията на копейкинци !? Разбирате ли с какви аборигени си имате работа ?? Разбирате ли какви нищожества са тези ‘депутати”, ненормални, меко казано ? За тези ли гласувате да са в БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ, готови БЪРЗО да ни ПРОДАДАТ , да бъдем БЪРЗО окупирани !?

Kъм статия Нещо критично за Путин? Николай Дренчев: Не направи блицкриг в Украйна

2023-01-28 17:28:38Като че ли не се забеляза !? Снощи в Панорама, едно нагло същество, недоразвито, на въпрос за НЕЩО да каже за критика, против путин , се изказа : “ “ Не успя със светкавичната война, блицкриг-а , не е успял за три дни да завладее, окупира Украйна , защото и жертвите щели да бъдат ..по- малко !? Боже … Какво жив.тно е този !? Ето, това са тези от “възраждането” ..Агресията на путин ТРЯБА да е по- бърза , за да се спестяват жертви!? Няма мисъл за СУВЕРЕННИ държави, за ПРАВА , за АГРЕСИЯ , за започване на ВОЙНА в ЕВРОПА в 21-вия век, за извратената наглост на джуджето !? Има критика, към путин , че по- бързо ТРЯБВА да завладява ЧУЖДИ държави !! Този БОК..е готов , съгласен и ПО-БЪРЗО да бъде ЗАВЛАДЯНА България от путин – вместо да се мотае там ..!? Това му е ‘философията’ , идеологията, намеренията на копейкинци !? Разбирате ли с какви аборигени си имате работа ?? Разбирате ли какви нищожества са тези ‘депутати”, ненормални, меко казано ? За тези ли гласу

Kъм статия Нещо критично за Путин? Николай Дренчев: Не направи блицкриг в Украйна

2023-01-27 11:24:562 .Някога , преди години, Новата Конституция ПРИЕ , след 3 месеца, ДЕЙСТВАЩИТЕ тогава прокурори и съдии- от преди 1989 г- да СТАНАТ НЕСМЕНЯЕМИ и “независими” ..Е , станаха, СДС го проспа и резултатът и СЕГА е налице..Потомственост,семейственост, ДС-БКП , руски агенти и т.н.. И шкембета ,големи , начело на Следствената служба, и един “разследвал” доган- после близки приятели с него  ,беше шеф , и с изключение на ЕДИН, ЕДИНСТВЕН свестен СЛЕДОВАТЕЛ, за всичките тези години !? И го гонят нон стоп.. С други ДУМИ , ВСЕКИ юрист над 30-40 години, ЩЕ РАЗСЛЕДВА МНОГО по- професионално, реално ,главния прокурор, при наличие на законовите предпоставки, отколкото ЕДИН СЛЕДОВАТЕЛ от ДНЕШНИТЕ – НАЗНАЧЕН от ПРОКУРОРСКИЯ ВСС- той просто НЯМА да го разследва…:)):)) Това е комуно- положението вече над 30 години !?? ГЕРБ, ДПС , “възраждане”, нинова и сие , се ГРИЖАТ , здраво, ЯКО :) да не МРЪДНЕ някой другаря гешев от поста му , иначе мафията ще се СРУТИ като ..домино.. Друг път- повече по темата

Kъм статия Съдебната реформа - невъзможна, депутатите обаче продължават

2023-01-27 11:23:16Наказтелно процесуалния кодекс-вчера и днес в НС..За какво става дума, с две думи ? Дем. България и ПП предложиха СЪДИЯ от ВКС / върховен касационен съд/, придобиващ временно статут на прокурор , ИЗБРАН на случаен принцип, да може да ръководи следствието ,повдигане на обвинение и т.н., евентуално, срещу главния прокурор на страната ! Съвсем случайно, ‘възраждане” предложи СЛЕДОВАТЕЛ от НССлужба да ръководи това следствие ..:) Но ,сега следователите се предлагат и ИЗБИРАТ от ПРОКУРОРСКАТА колегия на ВСС,/по Конституция / т.е.магистрат ИЗБРАН от прокурори, да разследва Главния прокурор!? :) И, разбира се, се предлага и НСС- следователите , да СТАНАТ и по Конституция- вече,” независими”:) ..Нещо, за което няма ВРЕМЕеее…Т.е. МАФИЯТА не иска да има изобщо такива промени, но ако ги има – те да са БЕЗОбидни, безсмислени, НЕработещи,ПРОмафиотски – за мафията , която СЕГА се готви пак да управлява …Това е , казано с две думи ,положението .. Някога , преди години, Новата Конституция ПРИ

Kъм статия Съдебната реформа - невъзможна, депутатите обаче продължават

2023-01-23 15:19:372 ..Важно, за тези , беше – милионните обществени поръчки да са при който трябва, студеният резерв за доган- 57 млн.лв, копането до ТЕЦ-а му -450 млн.лв., тръбата на путин – борч за 3 милиард, 500млн. за язовирите – НЯМА ги , Корп. Данък от ЛУКойл ,и т.н. и т.н… Когато парите на държавата ИЗТИЧАТ към частни джобове, БЕЗ причина, когато “симеоновци” в прокуратурата покриват “симеоновците” на ВЛАСТ , парите на държавата , ВАШИТЕ пари потъват в джобовете на симеоновците- ДС номеклатура,банди на някои НЕуспели кандидати за ДС факултета, мутри, доносници, БКП номеклатура , руски агенти,и т.н.. Не позволявайе ГОРНИТЕ да УПРАВЛЯВАТ парите ви, страната ви - тя не е тяхна собственост, да управляват живота ви, бъдещето ви и това на децата ви ..!! Доган, боко, нинова, копейкинци не мислят за НИЩО друго, освен за СЕБЕ си ! Ненаситни са! Добре е да го знаете ..Видно е ..

Kъм статия Галъп: Българите гледат с носталгия към миналото и с плаха надежда към бъдещето

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.