ПРОФИЛ

Рейтинг
905
точки при гласуване
1

AlexT

създаден на 2022-12-05 19:22:08
Всички ваши коментари (200)
Дата Коментар
Страници
2023-05-17 13:03:19Писах го , преди, даже, предните избори :)) Сега ГЕРБ – Марчето ще го предлага::) Марчето ще предложи Правителство на МАЛЦИНСТВОТО, на пръв поглед :).. Ще има всякакви модели-предложени за МИНИСТРИ / купени и влюбени в себе си екземпляри .. :) / ..Стари забравени кадри на демократите , даже, ще се появят , дпс- „експерти” по краденето, някои „независими”, „дълбоки агенти” на пеевски и доган, секретни сикаджии :)), може и контролиращи руски агенти ... и почти няма да има известни гербери ..:)) Разчита се , че и ще има ДЕПУТАТИ от всички групи,които няма да искат да напуснат столовете си, и отново да рискуват сладките спящи места в Народното събрание::) Ако мине- мине...Ако НЕ МИНЕ –ще са виновни ВСИЧКИ в Народното събрание, всички, които не са приели „европейското” правителство на Боко ..:)) И избори и т.н..:) Писах го варианта – за правителство на ДБ-ПП, сега Герб ще го пробва ::))

Kъм статия ГЕРБ започва разговори за министерски кресла, няма да подкрепят втори мандат на ПП-ДБ

2023-05-14 10:21:522.И ВИЕ , и вие ГЛАСУВАЩИТЕ за доган, борисовци и мутрите , за пеевски, за руските агенти, за ДС-БКП муцуните , и сие ....ЩЕ БЪДЕТЕ СТАДО!! Ще ви направят такова , ще образоват децата ви – да бъдат СЛУГИ на горната мафия, ще ви мачкат цял живот, и...накрая ще им марширувате на манифестации, ще им ръкопляскате ,ще ги възхвалявате приживе и с паметници и ...ТОВА ви чака , верващите на мутри, на руски агенти, на ДС мафията и сие ...Натам сте се запътили !? Даже им и гласувате , доброволно ...!? Падението ви , вашето и на децата ви, и на внуците ви , ..ПРЕДСТОИ..Червената мафия винаги е искала , желала , да има един смачкан народ, безправен, мълчащ, крепостен , който ТЯ ,мафията , да управлява БЕЗПРОБЛЕМНО !! Това ще ви е и бъдещето, ако ,поне на избори, не им покажете , че можете да ги изхвърлите на бунището на историята ..Няма друг начин ..Другото е път към ....РОБИЯТА , по модела на путинската , руската ...робия..

Kъм статия Без отговор до вторник дали ПП подкрепя кабинета ''Габриел'' (обновена)

2023-05-14 10:20:31MAФИЯТА винаги е защитавала СОБСТВЕНИЯ си ИНТЕРЕС и този на КАПОТО-шефа си .Интересите на доган, пеевски, Боко, ДС-БКП муцуните, славчо чалгата и дребните слуги около него,руските агенти-копейкинци и държавната руска МАФИЯ, винаги са били на ПЪРВО място и СЛЕД това , там , някъде в дъното е и обществения интерес на гражданите , на хората , като цяло.. Кога ли ще се РАЗБЕРЕ , че червената МАФИЯ – боко, доган, пеевски,руската агентура, ДС-БКП мутрите и сие ,пет пари НЕ дава за ИНТЕРЕСА на НАРОДА, на ГРАЖДАНИТЕ в България !! Така беше и при тошо, червенковци, и сие , така е и СЕГА !! Хората , народът и сега, и при „строежа „ на комунизма е схващан, като КРЕПОСТНИ селяни, като СТАДО безгласно, от мафията БКП на власт , както и сега , и днес – в путинска русия !! Кой и кога попита гражданите , хората в Русия – за започване на войната с Украйна ? На избори, на референдум, на митинги по медиии .. в путинската диктатура , сега и днес в 21-вия век ?

Kъм статия Без отговор до вторник дали ПП подкрепя кабинета ''Габриел'' (обновена)

2023-05-14 10:17:462..И ВИЕ , и вие ГЛАСУВАЩИТЕ за доган, борисовци и мутрите , за пеевски, за руските агенти, за ДС-БКП муцуните , и сие ....ЩЕ БЪДЕТЕ СТАДО!! Ще ви направят такова , ще образоват децата ви – да бъдат СЛУГИ на горната мафия, ще ви мачкат цял живот, и...накрая ще им марширувате на манифестации, ще им ръкопляскате ,ще ги възхвалявате приживе и с паметници и ...ТОВА ви чака , верващите на мутри, на руски агенти, на ДС мафията и сие ...Натам сте се запътили !? Даже им и гласувате , доброволно ...!? Падението ви , вашето и на децата ви, и на внуците ви , ..ПРЕДСТОИ..Червената мафия винаги е искала , желала , да има един смачкан народ, безправен, мълчащ, крепостен , който ТЯ ,мафията , да управлява БЕЗПРОБЛЕМНО !! Това ще ви е и бъдещето, ако ,поне на избори, не им покажете , че можете да ги изхвърлите на бунището на историята ..Няма друг начин ..Другото е път към ....РОБИЯТА , по модела на путинската , руската ...робия..

Kъм статия Нинова: Борисов ми звънна сутринта, срещата с ГЕРБ ще е утре

2023-05-14 10:16:14MAФИЯТА винаги е защитавала СОБСТВЕНИЯ си ИНТЕРЕС и този на КАПОТО-шефа си .Интересите на доган, пеевски, Боко, ДС-БКП муцуните, славчо чалгата и дребните слуги около него,руските агенти-копейкинци и държавната руска МАФИЯ, винаги са били на ПЪРВО място и СЛЕД това , там , някъде в дъното е и обществения интерес на гражданите , на хората , като цяло.. Кога ли ще се РАЗБЕРЕ , че червената МАФИЯ – боко, доган, пеевски,руската агентура, ДС-БКП мутрите и сие ,пет пари НЕ дава за ИНТЕРЕСА на НАРОДА, на ГРАЖДАНИТЕ в България !! Така беше и при тошо, червенковци, и сие , така е и СЕГА !! Хората , народът и сега, и при „строежа „ на комунизма е схващан, като КРЕПОСТНИ селяни, като СТАДО безгласно, от мафията БКП на власт , както и сега , и днес – в путинска русия !! Кой и кога попита гражданите , хората в Русия – за започване на войната с Украйна ? На избори, на референдум, на митинги по медиии .. в путинската диктатура , сега и днес в 21-вия век ? И ВИЕ , и вие ГЛАСУВАЩИТЕ за

Kъм статия Нинова: Борисов ми звънна сутринта, срещата с ГЕРБ ще е утре

2023-05-13 11:30:062...„ЗАГРИЖЕНИТЕ” за България / не е ли ВИЦ / – доган, пеевски, сикаджията, герговци- съветски другари и цялата криминална камарила около тях, иска отново , и отново да ви управлява !? Как ви звучи ? Криминални банди се сдружават , за да ви управляват ,пак !? ПП.Кириле, Марчето е въздух под налягане , перде на мафията , телефонна на боко министър председателка ) Натиска сикаджията копчетата и ..така ..Натам ли ще се връщаме ,пак ?? Гответе се за НОВИ , скорошни ИЗБОРИ !! И си сменете 2/3 от кандидатите!! Заспали не ни трябват ..Времената са яростни и динамични ..Поставена е на карта, пак, бъдещето на Нова България !!

Kъм статия Кирил Петков свиква заседание на коалицията за Мария Габриел

2023-05-13 11:28:33ИНТЕРЕСЪТ , БЪДЕЩЕТО на един народ, на ЦЯЛА България ,е ЗАЛОЖЕН отново, заради ИНТЕРЕСИТЕ на МАФИЯТА ,заради интересите на криминалните типове- доган, боко,пеевски,златевци,домусчиевци, и цялата плеяда от няколко десетки души – ТЕХНИЯТ ИНТЕРЕС да БЪДЕ НАД ИНТЕРЕСА на България !! За да могат да си харчат ОГРАБЕНИТЕ от НАС пари, една мафиотска групировка- доган + боко сикаджията + ниновците+чалгата , правят КОАЛИЦИЯ за да не влезат в ПАНДИЗА, за да могат спокойно да си харчат мулти- милионите , да се представят за „аристократи”- те -червените мутри , да ви яхат още с години, да ви гледат презрително и нагло , навирили вмирисаните си мутри, да ви убеждават, че БЕЗ ТЯХ ,България е „загубена” , без пердета, паравани като фандъкова и новото марче от Хаджидимово, всички ще страдаме...:) „ЗАГРИЖЕНИТЕ” за България / не е ли ВИЦ / – доган, пеевски, сикаджията, герговци- съветски другари и цялата криминална камарила около тях, иска отново , и отново да ви управлява !? Как ви звучи ?

Kъм статия Кирил Петков свиква заседание на коалицията за Мария Габриел

2023-05-11 21:40:112..И всички ТЕ- и верни слуги на кремъл !! Не го забравяйте ..Време е истинските, нормални граждани, да реагираме от първия им ден- на власт !! България потъва дълбоко с тези начело ...

Kъм статия Мария Габриел все пак ще се срещне с лидерите на ПП-ДБ

2023-05-11 21:38:45Добре е да се ЗНАЕ : Мафиотът Доган подкрепя другия мафиот- Боко , да не бъде осъден за МИЛИАРДИ разхищения и кражби , ПРИсвоявания, за да си имаме днес десетки МУЛТИмилионери, откраднали Вашите пари и парите от ЕС ,управлявайки ви !! И искат и още, и още ! НЕнаситна е МАФИЯТА герб, бсп и дпс ... Добре е да се знае: БСП /бкп начело с другарката нинова ПРИКРИВА КРИМИТО Боко и неговите кражби, разхищения , за да се докопат другарите от БСП/БКП ,пак до държавния бюджет, да подрепят масовия убиец- путин , да крадат и присвояват , както са крали и преди !! Комунисти, алчни, нагли , криминални ...И в добавка, един чалгар ,опростачил много млади ,с простотиите си, песните си, просташките текстове , държането си , за да стане „фактор” и той в политиката !? Простащина на власт ..И тези искат пак да ви управляват, тази измет алчна, нагла и безскруполна !! И всички ТЕ- и верни слуги на кремъл !! Не го забравяйте ..Време е истинските, нормални граждани, да реагираме

Kъм статия Мария Габриел все пак ще се срещне с лидерите на ПП-ДБ

2023-05-11 19:34:432..Няма да чуете НИЩО за корупцита, за ежегодните 2-3 МИЛИАРДА раздавани , като излишък на бюджета , ВСЯКА година от Боко, да не говорим мутренското му минало – поредната завеса , ПЕРДЕ , ПАРАВАН на мафията –Марчето, подобна на Фандъкова .. Стягайте се нормални граждани, европейци, демократи, млади и стари !! Мафията пак е в настъпление и иска още много години да ви ЯХА, да краде парите ви – и тези от ЕС , , да сте и крепостни селяни, да сте слуги и на внуците им, на доган, на пеевски, на боко ,на златевци, на ДС-БКП мутри, и сие, во веки веков.. Искате ли го !? Искате ли една криминална БАНДА – герб, дпс , бсп , и чалгаря , да продължи да ви УПРАВЛЯВА !?

Kъм статия Договорен е кабинет с подкрепата на всички без ПП-ДБ и Възраждане (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.