ПРОФИЛ

Рейтинг
1642
точки при гласуване
1

Мариян

създаден на 2016-04-20 01:10:25
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2017-07-23 12:50:41Демек ако утре малката пачав*а се изчу*а пред камерата, понеже нали е нова на сцената и трябват провокации, пак ще е роля, така ли? На тоя селяк трябва да му се отнемат родителските права, а малолетната разпоретина - в изправителен дом! Аман от гнилоч!

Kъм статия Орхан Мурад за скандалния клип на дъщеря си: Това е роля, забранил съм й дори татуировки

2017-06-19 13:28:38А бе каква глоба, вменяеми ли сте в тая държава? За тях нашите "глоби" са джобни пари и си знаят, че могат да се гаврят с всички тук служители, клиенти, полицаи, и то за дребни стотинки! Имате ли ако не себеуважение, то поне някакви наченки на мозък в главите, та наказанието е "глоба"!? На всяка подобна измет му дайте месец-два ефективно да лежи в български затвор, да видим тогава дали следващия път ще се прави на отворен. Ама как, като всички правораздавателни органи са повече от импотентни и безполезни...

Kъм статия Германски турист би момиче, барман и охранител, нападна и полицаи в Слънчев бряг

2017-05-21 21:08:04Не разбирам защо близките не даряват органите на починалите си близки. В къщи ли ще си ги носят? Защото в гроба органите могат само ще се разложат само, няма да се запазят. Биха се запазили само ако се дадат на някой нуждаещ се и спасявайки му живота, да продължи да живее част от физическото тяло на починалия.

Kъм статия

2017-05-11 16:09:34С този си манталитет, Русия определено не е част от развитата цивилизация. Едно към едно е с арабските изроди. Азиатска държава и нищо повече.

Kъм статия Петима арестувани в Москва, внасяли подписка в защита на гейовете в Чечня

2017-04-18 13:52:46НЕЗАБАВНА смърт за подобна измет! Без протакване в съдебни зали, без помилвания, без каквито и да съществуват други глупости в изгнилата ни съдебна система - НЕЗАБАВНА мъчителна смърт! Най-добре реципрочно на деянието му - щом е залял куче с горещ асфалт, то наказанието му да бъде същото - да го залеят целия с асфалт и да го оставят така докато не умре! Никаква жал към подобна измет!

Kъм статия Садист заля кученце с горещ асфалт

2017-03-28 23:26:10Луничавите бледолики ще духат супата скоро.

Kъм статия Шотландия пое към независимостта

2017-03-17 14:31:26Еййй, аман от мошеници бе! Макар като се замисля човек в отчаянието си какво ли не би сторил, за да оцелее я той, я някой негов близък... А медиите не трябва ли първо да проверяват достоверността на случаите и чак тогава да ги публикуват и да дават банкови сметки и смс-номера? Иначе излиза, че всеки може да измисли някаква история, да даде банкова сметка и да чака постъпления. Несериозно е.

Kъм статия Агенцията по трансплантации отрече мъж да е отстъпвал място на дете за операция

2017-03-16 18:44:38С което показват, че това така или иначе им е било дългосрочната цел. Лошото е, че европейски ориентираната част на тази държава е силно смазана, а промиването на мозъците е в ход. Реториката на Ердоган и на турското правителство стават като тази на Северна Корея - ще ви изпепелим, ще ви накараме да съжалявате, ще отмъстим... По-глупавото е, че ЕС все още си мисли, че има връщане назад и може да държи Турция близо до себе си и в нейна орбита. Обиждат Холандия, обиждат директно Германия и канцлера Меркел, говорят за фашизъм... А европейските политици се правят, че не чуват. Само в последно време Германия реши да се озъби на Ердоган. И това е съюзник в НАТО, да не забравяме. Това е стряскащото - че си въобразяваме, че можем да бъдем съюзници с този човек, а скоро и диктатор.

Kъм статия Турция: Свещени войни ще започнат скоро в Европа

2017-03-15 12:52:43На този руски националист с антибългарско поведение защо все още му се дава трибуна и как въобще е допуснат до изборите!? А по отношение на снимката - нали не е папарашка? Той не е мислил като е позирал гол, сега се е сетил, че е обидна?!?! Щом доброволно се е снимал кой му е виновен? Мисля, че смисълът да съществува ЦИК е да се занимава с много по важни неща от това, да следват неуравновесените капризи на националните предатели!

Kъм статия Волен "само по парфюм" докара глоба на bTV, МВР търси отговорния редактор

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.