ПРОФИЛ

Рейтинг
1642
точки при гласуване
1

Мариян

създаден на 2016-04-20 01:10:25
Всички ваши коментари (84)
Дата Коментар
Страници
2017-05-21 21:08:04Не разбирам защо близките не даряват органите на починалите си близки. В къщи ли ще си ги носят? Защото в гроба органите могат само ще се разложат само, няма да се запазят. Биха се запазили само ако се дадат на някой нуждаещ се и спасявайки му живота, да продължи да живее част от физическото тяло на починалия.

Kъм статия

2017-05-11 16:09:34С този си манталитет, Русия определено не е част от развитата цивилизация. Едно към едно е с арабските изроди. Азиатска държава и нищо повече.

Kъм статия Петима арестувани в Москва, внасяли подписка в защита на гейовете в Чечня

2017-04-21 14:27:04Да си държиш мумия близо век пред едва ли не вратата - после пак казвайте че не били психари и ненормални руснаците...

Kъм статия Руски депутати опитаха да погребат Ленин

2017-04-18 13:52:46НЕЗАБАВНА смърт за подобна измет! Без протакване в съдебни зали, без помилвания, без каквито и да съществуват други глупости в изгнилата ни съдебна система - НЕЗАБАВНА мъчителна смърт! Най-добре реципрочно на деянието му - щом е залял куче с горещ асфалт, то наказанието му да бъде същото - да го залеят целия с асфалт и да го оставят така докато не умре! Никаква жал към подобна измет!

Kъм статия Садист заля кученце с горещ асфалт

2017-03-28 23:26:10Луничавите бледолики ще духат супата скоро.

Kъм статия Шотландия пое към независимостта

2017-03-17 14:31:26Еййй, аман от мошеници бе! Макар като се замисля човек в отчаянието си какво ли не би сторил, за да оцелее я той, я някой негов близък... А медиите не трябва ли първо да проверяват достоверността на случаите и чак тогава да ги публикуват и да дават банкови сметки и смс-номера? Иначе излиза, че всеки може да измисли някаква история, да даде банкова сметка и да чака постъпления. Несериозно е.

Kъм статия Агенцията по трансплантации отрече мъж да е отстъпвал място на дете за операция

2017-03-16 18:44:38С което показват, че това така или иначе им е било дългосрочната цел. Лошото е, че европейски ориентираната част на тази държава е силно смазана, а промиването на мозъците е в ход. Реториката на Ердоган и на турското правителство стават като тази на Северна Корея - ще ви изпепелим, ще ви накараме да съжалявате, ще отмъстим... По-глупавото е, че ЕС все още си мисли, че има връщане назад и може да държи Турция близо до себе си и в нейна орбита. Обиждат Холандия, обиждат директно Германия и канцлера Меркел, говорят за фашизъм... А европейските политици се правят, че не чуват. Само в последно време Германия реши да се озъби на Ердоган. И това е съюзник в НАТО, да не забравяме. Това е стряскащото - че си въобразяваме, че можем да бъдем съюзници с този човек, а скоро и диктатор.

Kъм статия Турция: Свещени войни ще започнат скоро в Европа

2017-03-15 12:52:43На този руски националист с антибългарско поведение защо все още му се дава трибуна и как въобще е допуснат до изборите!? А по отношение на снимката - нали не е папарашка? Той не е мислил като е позирал гол, сега се е сетил, че е обидна?!?! Щом доброволно се е снимал кой му е виновен? Мисля, че смисълът да съществува ЦИК е да се занимава с много по важни неща от това, да следват неуравновесените капризи на националните предатели!

Kъм статия Волен "само по парфюм" докара глоба на bTV, МВР търси отговорния редактор

2017-03-13 21:26:17Готина песничка, разбира се, ама де да знам... Звучи много познато комерсиално. Малко като претоплена вкусна гозба. Няма магия.

Kъм статия Чуйте песента, която ще ни представи на "Евровизия" (видео)

2017-03-07 14:23:32И как, г-н Томов, предлагате да се обединим, за да сме по-силни заедно, след като Вашата партия-майка работи само в интерес на Москва и ни бута все натам? Кажете как, хайде да чуем.

Kъм статия Тома Томов, БСП: Да се обединим като народ, да бъдем силни заедно

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.