ПРОФИЛ

Рейтинг
1001
точки при гласуване
1

Margarita Sandeva

създаден на 2017-08-28 18:56:31
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-03-13 16:41:34Не не е редно! Противоестествено и зловещо! Безбожно е да се правят опити с хора(ембриони), нито е хуманно нито морално!

Kъм статия Редно ли е жена да може да зачене от починалия си съпруг?

2018-02-20 13:51:08"....БПЦ обаче предпочита да гледа на Изток, където десетилетия наред атеизмът беше репресивна държавна идеология,..." ..."Тя най-общо може да бъде определена като борба с културата и демокрацията на Запада...." - абе, другарю, не очаквах от теб толкова невежествено изказване! Ако имаше и най-бегли познания за вярата, щеше да се сетиш, че християните и преди позицията на БПЦ, имаха позиция...Сега да ти обясня, че никакви левичарски веяния, пък и били те от Запада, не могат да объркат християнския мироглед!(ако го имаш)

Kъм статия За кого работи БПЦ?

2018-02-17 19:04:43Съчувствам на жертвата, но и тя да осъзнае че е използвана за нечисти цели! Това че е жертва не я прави автоматично права по отношение на тълкуването на конвенцията, нито че можа да обясни какво дири думичката "джендър" в документа!

Kъм статия Отвлечена, насилвана и държана в плен българка с отворено писмо до Борисов за Истанбулската конвенция

2018-02-17 14:28:42.".....да попречи на елементарната омраза към различните...." - стига сте приписвали това на всеки, наляво и на дясно! Стига с това тъпо клише! Може да нямам омраза към "различните", и пак да не приемам тяхната извратеност! Или вече нямам право! Вижте ни нас "широкоскроените", дето приемаме всичко и всеки! Ние не сме "елементарни"! Тогава трябва и моето мнение да приемете!

Kъм статия 'Лили Рибката' - кой се уплаши от шарено филмче за деца и родители?

2018-01-26 09:31:19„Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч” (Мат. 10:34). Така е казал Господ. Чети, като да е казано: „Не съм дошъл, за да примиря истината с лъжата, мъдростта с глупостта, доброто със злото, правдата с насилието, скотообразното съществуване с човечността, невинността с разврата, Бога с мамона. Не! Донесох меч, за да разсека и отделя едното от другото, та да няма никакво смесване.” - прекрасно го знаете, професоре! Разочаровахте ме!

Kъм статия В България настъпва фашизъм по повод Истанбулската конвенция

2018-01-25 22:18:46Демек, Православието е вече демоде! " Стани модерен" ! Значи истина е, че в пустата конвенция ни пробутват насила демонична идеология! Уж било само за "защита на жените от насилие"! Признахте си значи!

Kъм статия Ако княз Борис беше провел допитване дали да се покръстим

2017-08-28 18:59:37Тая Фъндъкова да си прави тия простотии в родния град! Аман от селяндури дето съсипаха характера на любимата ми София!

Kъм статия Асфалт по бул. Прага, пуснаха движението по моста Чавдар

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.