ПРОФИЛ

Рейтинг
8212
точки при гласуване
8

terorero

създаден на 2016-04-21 11:02:42
Всички ваши коментари (71)
Дата Коментар
Страници
2021-04-08 13:11:15Брутален страх го е сковал Бай Борисов. За 3 дни смени посоката 50 пъти. Явно този път го хванаха натясно и служебен кабинет и нови избори (които вече съвсем няма да контролира) го побъркват от ужас. Уж подава оставка като депутат щото е много смел а не смее едно интервю на свободна медия да даде. Да седне пред Дремджиев или Паунова от Свободна Европа за 30мин. и ще го размажат като ваденка.

Kъм статия Борисов се отказа да е депутат, не му трябвал имунитет

2020-11-07 22:42:44Байдън е вече официално президент на САЩ! Аре са Каролев поеми въздух..и не го пускай. Аверче на Цеко Минев дето се прави на планинар а ходи да лобира да бъде изсечен половин Пирин. Освен това ходи и краде телефоните на разни хора по пресконференциите. Офнюз не знам как са направили грешката да го допуснат за автор, но взе да им става навик. Каролев отдавна е пълен резил. Не разбирам защо и този сайт държи да го последва.А Каролев, като всеки некадърник смята желанията си за прогноза. Неслучайно се нашѝ с тия кредити в Банско и е затънал до гуша. Който го ползва за някакви съвети трябва да е тотално изветрял.

Kъм статия Каролев, часове преди вота: Да поемем дълбоко дъх и да кажем 'Тръмп е преизбран!'

2019-02-10 22:09:13Йовчев беше от силните фигури в правителството на Орешарски, където избраха Шиши за шеф на ДАНС. Та един от най - видните в тази руска групичка сега коментира акция на руските спец служби и разбира се...оневинява Путин. Некадърна била акцията, и това доказвало неучастието на руския президент. Некадърна акция, некадърен пиар с некадърни опорни точки. А Офнюз явно опитват да вземат завоя като дават трибуна на Йовчев, но никога не е късно нали знаете за какво:) Пропаганда, която личи от космоса даже. Поне за всеки с IQ на 5 точки.

Kъм статия Йовчев: Ако кадри на ГРУ са отровили Гебрев, значи Путин няма контрол над руското разузнаване

2017-05-16 17:09:16Сега, въпросът е тия вярват ли, че някой им вярва?!

Kъм статия Всяко дете, което не ходи на училище, ще бъде издирено и вкарано в клас

2017-04-26 17:40:32Дотук добре. Само, че тия неща ги говорим откакто има ЕС а като гледам мутренските години се завръщат със страшна сила в БГ. Брюксел или е сляп какво става тук или не му пука. И в двата случая тия декларации и визии за бъдещето за пълна гавра с нас. Нещо повече, гавра финансирана с европейски фондове. Ало, Брюксел..или си вкарайте нещата в ред или спрете да финансирате мафиотски партии. Душа не ни остана. Или това ви е целта?

Kъм статия Новата визия на ЕК за социалните права на европейците

2017-04-26 11:12:14Важното е кога някой ще влезе в прокуратурата!? Всичко друго е блъф за малоумници и генериран трафик за информационните сайтове + осъждане на България в Страсбург след 4-5г.

Kъм статия Прокуратура влезе и в НЕК

2017-04-24 17:43:42Цацата димките ги вади или като има избори или като някой от хотел Берлин му даде команда. И сега така, ако Дончев не се беше осмелил да говори всичко щеше да мине и замине. Ама сега с тая акция Цацаров е Робин Худ и ще помага на бедните да не им е скъп газа. Хахахахахаха. Някой, освен четящите ПИК, Блиц, Канал 3 консуматорите, вярва ли го?! И газа ще остане скъп и бедните ще платят с данъците си прокурорските своеволия в европейски съд, когато осъдят България за n-ти път. Това е положението. Бойко ни го избра. А Бойко ние си го избрахме пак съвсем наскоро. Това е положението.

Kъм статия Прокуратурата влезе в КЕВР, разследват цената на газа

2017-04-18 10:59:36Колеги, къде мога да подам молба за убежище в Нова? Често пътувам по магистралата, но не съм журналист и се притеснявам за живота си. А сега сериозно. Имаше избори миналия месец. Хората за трети път си избират мутра за премиер. Какво недоволствате тогава и се правите на изненадани. Това искат хората, това получават. Бой, гаври и гологлави татуирани бизнесмени ще ни подритват като мишоци. Никой от свидетелите на инцидента не е помогнал..и правилно. Няма как да помогне. Свидетел по катастрофата с Йоско мистериозно умря преди години. Един от биячите на околовръстното изчезна в Украйна. Какви свидетели искат сега тия журналисти? Не пичове. Вие сте журналисти и това вас ви е спасило. Ние не сме журналисти и когато ни бият или убият вие идвате с микрофоните, правите си репортажа, взимате заплата и за вас случая приключва. Държавата потъна с ваше активно участие. Добре дошли на борда.

Kъм статия Шестима арестувани за нападението над журналисти на магистрала "Тракия"

2017-04-06 17:35:29Душица е Местан. Вчера е паднал от Марс в БГ политиката и няма вина за нищо:))) Абе приятелю. Колко години беше председател на ДПС? Ти ли сега ще ми говориш за мафия и политическо двуличие?? Няма значение какво казваш защото знаем за кого работеше и как се гавреше с хората докато беше пръв приятел на Сокола. Никаква жал за теб. Нека хората да знаят, че изберат ли пътя на мафията, път назад няма!

Kъм статия Местан: Срамувам се вместо вас, г-н президент!

2017-03-28 15:01:52Хората решили да участват в анкетата явно са изгледали достатъчно за да решат. В този смисъл анкетата си е абсолютно ок.

Kъм статия Новата ни анкета: Одобрявате ли спирането на Шоуто на Слави?

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.