ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Gergana Kostadinova

създаден на 2021-05-05 17:40:17
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-05-28 20:27:14Най-после нещо смислено! Интересно е, дали могат да установят колко хора наистина си отидоха от Ковид, и колко ги писаха, отишли си от Ковид, само защото е модерно сега. Убедена съм, че всички отишли си са били писани с Ковид, без значение, че някои от тях са били отрицателни и са заминали от другите си заболявания. Чудовищно е! На кого да вярвам?! На личния лекар, на лаборатория, здравен инспектор, министър - на кой?! Да, вируса е сред нас.... с всичките му мутации, какво точно правим, за да преживяваме, защото само ваксините и ваксинираните не са решение...

Kъм статия Кацаров поръча пълен анализ на действията срещу пандемията

2021-05-23 18:04:21Природата ще реши кога ще спре да ни изтребва чрез вируса. Ваксините само забавят и удължават процеса, нищо повече. За мен по-важно е кога ще се осъзнаят правителствата и ще овладеят икономическата пандемия! Някой дава ли си сметка, че стотици хиляди семейства (а в глобален мащаб са милиони) са без препитание поради "лок даун" повече от година? Спестяванията свършват, работа няма. Когато гладът заговори, ще станем свидетели на процеси, които в момента много удобно за всички, се замитат под килимите.

Kъм статия Кога ще приключи пандемията? Прогнозите на експертите

2021-05-07 19:00:13Минусите не ме интересуват. Въпросът е, че няма да получа плюсове, защото Пропагандата на абразурата продължава, а нормалните хора, които биха коментирали, няма да го направят от страх, защото още не са ориентирани откъде духа вятъра! На тях ще им кажа - вятъра духа натам, накъдето Вие искате да отиде вашият живот! В личен план доволни ли сте от начина да Ви управляват през последната година от джипка? Получихте ли средства от 60/40, 80/20 и т.н? Стигнаха ли Ви да си запазите бизнеса, или вече подадохте заявления за фалит? Няма да питам повече, защото моята реалност ми дава достатъчно отговори.....

Kъм статия Илчовски: Фиктивните сделки по молба на премиера бяха за 60-70 млн. лева. Заседанието на комисията 'Манолова' (видео)

2021-05-07 18:47:01Не е истина просто! Искаме ли или не искаме да чуем! И какво още предстои да чуем? Народееее! Мислите ли изобщо? следващите избори идват, а повечето се надяват на по-голяма заплата. Колко от тях знаят откъде идват изобщо заплатите, включително и на държавните служители като Президент, Депутати, Министри, Съд, Прокуратура, НАП, МВР, Отбрана, Образование, Здравеопазване, Общини - всичко изброено до тук = Чиновници! Отново сме на етап Апостолска работа да се обяснява откъде идват парите за доматите! И не, не идват от БСП-то, ДПС-то, ГЕРБ, ПатрЕоти и т.н! Идват от Хората, които рискуват и създават работни места! Хайде сега се огледайте около себе си, и пребройте колко човека познавате, които имат някакъв бизнес и са наели човек извън семейния си кръг?

Kъм статия Илчовски: Фиктивните сделки по молба на премиера бяха за 60-70 млн. лева. Заседанието на комисията 'Манолова' (видео)

2021-05-05 22:07:43Потресена съм! това е единствената, и то несъществена новина, под която виждам едва Два! коментара! Къде изчезнаха всички?! А Кошлуков да коментира дата за Вот, че и да я сравнява с финал на някакво футболно първенство, си е направо виц!

Kъм статия Кошлуков призова за друга дата на вота, на 11 юли е финалът на европейското по футбол

2021-05-05 19:11:12Естествено, че няма да ги намалят! Не и в такъв доминиращ формат на Парламента! Държавната субсидия е за поддържане на Плурализъм. В последните 3 Парламента, колко Опозиция видяхте? Правилно! Нищо! Защото и те са в кюпа от парите от нашите данъци. Е, но аз не плащам данъци, за да ме крадат! Плащам данъци, за да имат децата ни качествено образование, за да имаме адекватно медицинско обслужване, и за да не ми обясняват полицаите, че прекратяват производство по обир в частен дом поради неизвестен извършител! и това от 2009 досега! И колко още смятат, че ще издържат да не им се разхождат по жълтите павета?

Kъм статия 4 часа и две гласувания по-късно: Партийните субсидии няма да бъдат намалени

2021-05-05 17:51:42Не съм от гласоподавателите на "Има такъв народ" от последните избори, но гласувах на въпросният Референдум за партийните субсидии и т.н. В случая, съм съгласна с г-н Трифонов. Партия, която и да е тя, трябва да се издържа от основно членски внос, след това са дарения (но в България липсва закон за лобизъм) и най-накрая идва държавна субсидия, чиято цел основно би трябвало да е поддържане на плурализъм! Но, в България! Плурализъм?! Колко разбират какво означава това?! Или кебапчетата са най-мотивиращият стимул за гласуване, или поредната държавна поръчка за нещо си! Не знам. Аз съм просто невежа с висше!

Kъм статия Слави Трифонов: Когато става дума за пари - няма статукво

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.