ПРОФИЛ

Рейтинг
1265
точки при гласуване
1

HristoSliven

създаден на 2016-04-26 20:17:39
Всички ваши коментари (132)
Дата Коментар
Страници
2019-11-09 07:46:15rrr11 08.11 2019 в 19:56 Голям смях. Малкото БКП(ДБ) и голямото БКП(ГЕРБ) се обиждат на комунисти. Точно - като при циганите- когато се карат се обиждат на "мръсен циганин" и опитват да го казват на български! А когато се редят в "социала" тогава са - "ние, циганите"! По време на избови опитват да говорят на нещо, което само те мислят, че е "турски" и тогава са - "турци"! Та, така - тези истински БКП-та не откриват "топлата вода ", мургавите отдавна я познават - в този ѝ вид.

Kъм статия ДБ: БКП е в ръководството на ГЕРБ, Плевнелиев - щатен комсомолски секретар

2019-10-11 08:58:33https://fakti.bg/mnenia/415842-prilicha-na-prevrat-borisov-veche-nishto-ne-moje-da-napravi Хайде коментаторите, почвайте да цъкате "+" и в жълто-кафявата клоака наречена "факти". А след 2-3 дни очаквайте и в някой "дир"! Да са Ви честити новите борци за свобода на словото, борба с корупцията, справедливост и каквото се сетите!

Kъм статия Прилича на преврат: Борисов вече нищо не може да направи

2019-10-07 22:50:50Оффци...Дайнов...много сте зле! Само това ли можахте да измислите? То бива "изборна ситОация", ама поне проявете фантазия. Сега състезанието е за "Ние СМЕ Кмет"! Няма да се получи резултат, който Нинова и вИЕ очаквахте и през м.май! И след 02 ноември пак ли ще мълчите? Тогава, ако като ОТНОВО загубите изборите в София (за вАС няма нищо извън София!) пак ли ще сте "всички срещу един"? Или ще има изживяване на катарзиси? Ей, ами истерията с мургавите малолети, които родителите прибраха "на пожар" в 1-2 града, пак ли Боко си ги "натресе"?

Kъм статия Прилича на преврат: Борисов вече нищо не може да направи

2019-10-06 08:36:07Чакай, след малко ще махнат статията и от тук. Дори нараво си е странно как са я пропуснали, предвид актуалната ориентация на "оффците".

Kъм статия Убиецът в Париж бил радикален ислямист

2019-10-05 19:34:40Черен джип, охрана, гледа лошо...Е, ама т' ва си е ранния Боко, когато НИ ГО СЛОЖИХА (имам предвид - в МВР-то !).. Малко след това Боко започна сам да търси камерите, ама Слави има опит и затова, въпрос на часове е да ни удостои с вниманието СИ! А след това, каквото кажат СЦЕНАРИСТИТЕ, истинските, а не палячовците !

Kъм статия Слави учредява партията си при закрити врата. Ще се казва ПП Няма такава държава

2019-09-28 22:07:28Както вече съм писал тук, въпрос на време е да се припомни на Цецко за страстните му срещи със сумото. А след това, мое и да пие бира, за което...Наздраве, бе!

Kъм статия Андрей Райчев: Цветанов тръгва да отделя нещо, за мен готви нов политически проект

2019-09-21 08:48:19"PR" трикове. ЕФтини, колкото и "случайното" виждане от "случен" ФБ-активист. Видимо се плагиатства и начина на популязиране на ПУтин, използван преди това и при "ранния" Ба'т Бойко - снимки демонстриращи добра физическа форма. Добрата форма, между другото, се изисква за военните пилоти, по "длъжностна характеритика".

Kъм статия И президентът Радев като европейските политици – с велосипед на работа

2019-09-20 18:16:24Нито парламента, нито прокуратурата имат някакво отноешние към предсрочното освобеждаване. Възможност за такова има предвидена в НК, но не е задължителна. В конкретния случай, СГС е отказал освобождаване, а пред САС прокуратурата е настоявала Полфрийман да не бъде осовобождаван! Протоколите от с.з. вече ги има в мрежата, за когото е интересно, да ги прочете. В случая въпросите ЗАЩО и КОЙ е взел решението е изцяло към Калпакчиев. Може да да се попитат и неговие колеги от ССБ, ако има какво да кажат. И любимият на Калпакчиев БХК може да отита да обясни, още повече, че тяхно становище е давано по делото!

Kъм статия Затворът превъзпитал Полфрийман и го направил нов човек

2019-09-12 20:15:13Е, ама то отдавна е ясно от къде им се "дърпат конците". В България има два основни свинекомплекса - единия е за свине от породата "КОЙ", а другия е за прасета от породата "БОЕЦ". Останалите, недохранени прасенца, от различни породи с красиви имена - ДБ, ДБГ, ДСБ (Интересно, всички започват с "Д", като ДС?!), както и леко закръглени и с не по-малко звучни имена - НФСБ, ВМРО, Атака, Воля...обикалят около оградите и с квичене опитват да се цамбурнат в копанката...! За копанката са се засилили и единични бройки от свинския вид, маркирани със странни печати....ММ, РР и .....които макар и с по-елегантни форми, все пак са от същия вид. Та, така - няма загадка никаква, според мен.

Kъм статия Протест на БОЕЦ, лидерът й обяви първи стъпки за гражданска революция

2019-09-12 07:39:51На ОффцИте простотиите , дори не си заслужава да ги коментира човек! Ако има време за губене, може да ги прочете, и да се позасмее ТЪЖНО - както в конкретния случай. Лошо е когато от простотиите ИМ, на човек му се повдига!

Kъм статия Топлата есен продължава до неделя

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.