ПРОФИЛ

Рейтинг
1265
точки при гласуване
1

HristoSliven

създаден на 2016-04-26 20:17:39
Всички ваши коментари (67)
Дата Коментар
Страници
2018-06-08 20:48:13Какви ДАНС, МВР...?! От поне 20 години се "въртят" подобни номера и все има балъци да се хващат - "лагери" , "игли за маслобойни", "климатици", "колети от ччужбина", "спешни операции", "свински/птичи..грип", "катастрофа с пострадал роднина", "катастрофирал роднина, за когото трябва да се бутне подкуп на полицай/прокурор/съдия", а през последните 2-3 години "съдействие на полицията за залавяне на измамници"!!! И за всичко това ЕЖЕДНЕВНО тече информация - вклчюччително и по новините между поредния сериал! И информационнните акции на МВР - дори с раздаване на лепенки за поставяне на телефон, предупреждаващи за опсаност от измами! Никакви ДАНС, МВР и...каквото се сетиш няма помогнат на тъпаците. Точно-тъпаци, с по 500 000 лв/евро "под ръка"?! Според мен, трябва да се направи регистър на пострадалите от такива измами и всички в него, за губят право на глас във всички виднове избори за следващите 5 години. Щом се хващат на тези изтъркани "номера", не ми се мисли как гласуват!

Kъм статия Жена даде на телефонни измамници над 400 000 лева и половин килограм злато

2018-06-01 20:00:42"...Днес Борисов е изправен пред избора: или да бъде с Путин и Русия, или с ЕС и НАТО..." Верно?! А, не трябва ли да е С България? Ние, българите,всички в България имаме един общ интерес - НИЕ/БЪЛГАРИЯ да сме добре! Ако трябва да е "за сметка" на другиго - мен не ме интересува, за чия сметка - да "го отнася" всеки, който засяга нашите интереси - Русия, ЕС, НАТО...който и да е!

Kъм статия Срам, позор, унижение и провал за Бойко Борисов в Москва

2018-05-30 20:34:54Защо "минуси" на Сотко?! Това което каза, и по предната статия, не е ли истина? Ей, шиба..ци, вече ни писва от номерата вИ. И този сайт, както и дир..ка на станишевица дълбае дъното.

Kъм статия Бабченко се оказа жив, убийството е било инсценировка на спецслужбите (обновена, видео)

2018-04-30 20:04:11Така - бавно и по-полека, пак опитват да ни пробутат тази...конституция на съединителите! Ако ни "успят", може и номера им да мине. Обаче-днес ст.д. по медиите, че сериозно се обсъжда въпроса, най-общо казано, за самоличността на роботите и как да носят отговорсност при увреждане на човек! Та, следва въпрос, "уважаеми" джендъри - ако роботче атакува някой от вашите, как ще го накажат според ИК?!

Kъм статия Вера Йоурова в София: Истанбулската конвенция не задължава държавата да узакони еднополовите бракове

2018-04-23 21:05:23Истината, може би, е някъде между двете крайности в мненията. За мен е: 1. "Нашия" човек си е простак по природа. Това обаче не може да изключи факта, че има вроден "талант" да оцелява в политиката - очевидно не само на ниво БГ. Иначе - нагласените срещи с премиери/президенти и предварително зададени/уговорени въпроси са нещо повече от обичайно, дори и за т.н. Запад. 2.Индивиди, които се отглеждат от "младежи" и очакват света да се "върти" около тях са....тъжка картинка! Като добавим възмущението им по посока "полова доскриминация" заради танцьорките (?!) .........вече ст.д. за гротеска! С такива бъдещи лидери нищо добро не очаква ЕС.

Kъм статия Полуголи танцьорки и безплатен алкохол възмутиха европейските младежки лидери в София

2018-04-13 20:10:26Горките, не са разбрали, че ЕС вече "даде фира" и просто колабира...!

Kъм статия След Македония и Хърватия прие Истанбулската конвенция

2018-04-08 17:43:15Честито Серьожа! Вече ще си си х'американец! И бъди спокоен за бъдещето, ЦРУ се грижи за "своите". След време и филм може да има за теб - ако не вярваш, попитай Лий Харви Осуалд, т.к. скоро ще те срещнат с него!

Kъм статия Сергей Скрипал може да получи нова самоличност и живот в САЩ

2018-04-06 17:22:36Кюрдите не бяха ли тези, на които САЩ в момента опитват да направят отделна държава?

Kъм статия Кюрди нахлуха и изпочупиха сградата на Съвета на Европа в Страсбург

2018-04-04 20:32:05Ситуацията е "да се смееш и да плачеш"! Когато нормален човек разбере какво са говорили наш'те велики гербери, няма как да не се посмее - рядко може да чуеш толкова много откровенна простотия и житейска неграмотност в толкова малко думи. Ама, когато нормален човек осмисли, че това са хората които управляват Държавата, няма друг изход-ще се скъса от реване! Но може и да реши, че има изход? И.. той не е "Терминал 2 - такива неграмотници нямат място в управлението на Държавата!

Kъм статия Да се смееш или да плачеш: И граф Монте Кристо избяга от затвора

2018-04-02 21:57:37Уф.....ф! За мен-досадно за четене...! А, отговорите на въпросите от първия коментар, а.., аФторе?!

Kъм статия Трите превъплъщения на Борисов. Дотук.

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.