ПРОФИЛ

Рейтинг
1265
точки при гласуване
1

HristoSliven

създаден на 2016-04-26 20:17:39
Всички ваши коментари (124)
Дата Коментар
Страници
2019-09-12 20:15:13Е, ама то отдавна е ясно от къде им се "дърпат конците". В България има два основни свинекомплекса - единия е за свине от породата "КОЙ", а другия е за прасета от породата "БОЕЦ". Останалите, недохранени прасенца, от различни породи с красиви имена - ДБ, ДБГ, ДСБ (Интересно, всички започват с "Д", като ДС?!), както и леко закръглени и с не по-малко звучни имена - НФСБ, ВМРО, Атака, Воля...обикалят около оградите и с квичене опитват да се цамбурнат в копанката...! За копанката са се засилили и единични бройки от свинския вид, маркирани със странни печати....ММ, РР и .....които макар и с по-елегантни форми, все пак са от същия вид. Та, така - няма загадка никаква, според мен.

Kъм статия Протест на БОЕЦ, лидерът й обяви първи стъпки за гражданска революция

2019-09-12 07:39:51На ОффцИте простотиите , дори не си заслужава да ги коментира човек! Ако има време за губене, може да ги прочете, и да се позасмее ТЪЖНО - както в конкретния случай. Лошо е когато от простотиите ИМ, на човек му се повдига!

Kъм статия Топлата есен продължава до неделя

2019-09-03 19:34:24А, няма значение, че нищо няма да изпълни. Най-малко защото изброените проблеми принципно са извън правомощията на поста, за който се кандидатира. Но все пак - изборна ситуация е, а най-много се лъже след лов и по време на избори! Вече тръпна от нетърпение, кога ще видим "непартийната" подкрепа, включително от СлаФчо и доста други които преди 10-15 годинки се надпреварваха да се хванат за..."шлифера" на Боко!

Kъм статия Ето мотивите на Мая Манолова да подаде оставка (Пълен списък)

2019-09-02 16:10:26Гайките се "развиха" не на автомобила на Президента, а на Лозан Панов! А за всички имена които се споменават, кой, на кого е алтернатива: -Ако Панов е някаква алтернатива - не мисля, че проблема с една мафия/група по интереси се решава, когато я замениш с друга! - Манолова е най-известна с нещото "Костинброд", преекспонирано от Бареков, който беше "проект" на...един собственик на банка, който ограби всички (почти!) свои клиенти. Друго с което е известна е работата ѝ като омбудсман (свърши много повече от К.Печев!), ама на този пост бе НАЗНАЧЕНА с гласовете на ГЕРБ?! -Корнелия.....след като се проследи биографията ѝ, преценят се връзките ѝ с Лукойл (нищо, че "подкрепя" протести срещу цени на горивата), СДС и приватизацията, коментара е излишен. -Р.Радев - потърсете и интеренет негови изказвания и интервюта докато беше начело на ВВС и по-точно, мненията му за F-16! След това си припомнете подаването и оттеглянето на оставка като шеф на ВВС! Е, или си войн и имаш достойство или....

Kъм статия Манолова претърпя лека катастрофа и се оплака, че я следят: До часове ще обявя решението си

2019-09-02 12:38:36И като се замисля, че сега е началото за "нов сезон" на всякакви "риалити" изг_зици, а вече започна и предизборната кампания! Гледането на телевизия май е по-скоро форма на мазохизъм?!

Kъм статия Надникнете зад кулисите на 'Игри на волята'

2019-08-30 19:54:51А, задал си въпроса на неправилно място! В този сайт, за такива въпроси - само "-" ще получаваш, до около края на м.ноември. След това, оценки според "вятъра" на спонсора.

Kъм статия Съ рогата напредъ безотказно, въпреки всичко: Атанас Чобанов от Биволъ

2019-08-30 16:04:01Е, не е съвсем така. Хората които познават Лалов от работата му като съдия, още повече като председател на СГС, със сигурност ще забравят за ДБ, не само за тези избори, а изобщо!

Kъм статия ВСС не пуска Методи Лалов да оглави листата на Демократична България в София

2019-08-10 08:19:59От 80 души в лодката - 5 жени и 4 деца! Сигурно останалите 71 бр. пасажери са полит-мигранти тормозени заради...... сексуалната си ориентация, или защото са се борили...против глобалното затопляне.....?! А след това, всички се чудим защо цяла Западна Европа се напълни с "тъмно зелени" лумпени, които полицията и да иска, не може да контролира! Колкото и да не съм привърженик на всевъзможни теории "за конспирацията", явно име целенасочена политика за смазване на Европа. Нещо подобно на начина по който бе смазана България - при нас - "изтискване" на възможността населението да има финансова сигурност, в съчетание с целенасочено опростачване, довели до активиране на заложените в народопсихологията злоба, завист и други "ценни" качества.

Kъм статия Кораб на 'Лекари без граници' спаси 80 мигранти от гумена лодка край Либия

2019-08-08 08:04:23Един въпрос към Майчето - бъдещ кандидат за...и сътрапезник на "не коментирам" - Как точно е трябвало "чиновниците" да влязат в "задния двор" и да регистрират прасетата там, които самия стопанин не е пожелал да регистрира?! С полиция? Със съдебно решение? Или може би с телевизионната камера на ...Бареков, например? Сигурен съм, че ако "чиновниците" бяха започнали да "влизат", още повече преди да стане ясно колко е сериозен проблема с АЧС, пак тази същата персона щеше да ги заклеймява и заедно с останалите от отбора ѝ да говори за "репресивната държава"!

Kъм статия Мая Манолова за партията на Слави Трифонов: Не коментирам

2019-07-18 16:09:43"Калинка"!!!

Kъм статия Новият член на СЕМ - аграрен специалист с успех 3,89 от УНСС-Враца

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.