ПРОФИЛ

Рейтинг
1265
точки при гласуване
1

HristoSliven

създаден на 2016-04-26 20:17:39
Всички ваши коментари (142)
Дата Коментар
Страници
2020-02-02 16:34:24Извода - всички са маскари! Истината за проблема - ДПС завладява отвсякъде държавата! А какво всъщност е ДпС - нищо ново, който е имал пак ще има, а който е нямал ....да пита Любо Пенев! Дори вече си отглеждат и новата "опозиция" - ММ, СТ....след като опозиционното синьо-розово поколение се издъни на няколко поредни избори в последните 5-10 години, дори след като ги инстралираха за кратко и във властта.

Kъм статия Лобистки игри с хазарта

2020-01-29 22:32:14Четенето на подобни словесни полюции с марка "DW" е дискриминация към нормално мислещите!

Kъм статия България: ромските ученици и ''патриотичните'' решения

2020-01-21 20:26:36Е, как къде е Бареков - "преродил" се е и май е оплешивял! А сега се напъва още веднъж да се "изходи по въпроса"!

Kъм статия Съдът спря Няма такава държава, Слави прави Няма такъв народ

2020-01-19 15:03:01 За пореден път ми се повдига от изказвания на Нинова - опеделено разчита само на късата памет и/или тоталното изпростряване на "населението в територията" БЪЛГАРИЯ! Ковачки е това, което е в момента, заради възхода му по време на "тройната" коялиция! Тогава, сега "опозицията БСП", си беше от управляващите! А пътя му във възходща посока започна още по времето на Костов.

Kъм статия Нинова: Всеки ден в Бобов дол се горят десетки камиони с боклук

2019-12-12 19:25:49Има леко неразбиране. Лекарите НЕ СА длъжностни лица по смисъла на НК. За посегетелства СРЕЩУ лекари/медици има отделни текстове - с по-тежки наказания. Въпрос: И какво от това? Отговор: Лекарите, поенеже НЕ СА длъжностни лица, не носят наказателна отговорност за подкуп. Т.е. ако лекар иска пари, за да лекува детето Ви, това не е искане за подкуп. Когато лекар издава документ с невярно съдържание, той не носи накзателна отговорност, каквато би понесло длъжностно лице при подобна хипотеза. За "медицинско" с невярно съдържание има един текст в НК, който на практика е неприложим в 90 % от случаите когато лекар издаде такъв документ. И сега за "битите": Ако лекар набие някого, той-лекаря, няма да носи отговорност, каквато при подобна хипотеза би носил всеки друг от категория "длъжностно лице". Ако някой набие лекар, той-биещия, ще носи ПО-ТЕЖКА наказателна отговорност - както казах, има специални текстове за "посегателство срещу лекар/медик. Изводите - всеки да си направи сам!

Kъм статия Уволниха оператор на ТВ 'Европа' заради арогантни реплики към председателя на БЛС

2019-12-06 20:12:50Славе, Славе...Славе...и за регистрацията май прилагаш номера от референдума - тогава с тъпо формулирани въпроси успя да го провалиш! А хората вярваха, че могат да променят нещо!!! Вече съм почти на 100 % убеден - умишлено го направи, имайки предвид как се подложи на "оня" Боко! Сега се правиш на мъченик с очевидни "задявки" по въпроса за името на партията и логото - "...по ръба...", нали ?! Ама, поне част от мислещите трябва си спомня "Пръмова". А сигурно и за "Бате БОйко", от скечовите с Кр.Радков - от преди да се скарате.... ! А, ами за един популярен Дебелян - отгледан покрай едни сарай - как все го пропускате?! Много си .... семпъл откъм номера!

Kъм статия Слави: Няма да ни спрете

2019-12-06 07:43:41СлаФчо, ами нещо за ДПС няма ли да споменеш? Те не исканаха ли дори повече от 8 лева?!

Kъм статия Слави побесня заради 8-те лева субсидия: ГЕРБ и БСП се сгодиха

2019-12-05 20:41:47"Оптимистично": Може и по-неграмотни текстове да "пляскат" - доказват го редовно.

Kъм статия "Монд": Френските Алпи са били базата на руските шпиони, действали и в България

2019-12-01 16:22:34https://fakti.bg/bulgaria/428235-ivan-kostov-plevneliev-e-nevej-da-ne-govori-negramotno Ето го Косов и в друга "свободна " медия - бързо...бързо, както всички с абонамент. Всъчщност оффците и онези от горната медия системно си препечатват публикациите по определини теми и с определени автори. И един върос, който зададох в друга тема - за местните избори в София и бях "награден" с доволно количество "-" : Защ Дайнов упорито настояваше гласоподавателите с "дясна" ориентация да гласуват за Манолова, а не да се обединят около една от другите кандидатури?!

Kъм статия Иван Костов: Борисов да прочете документите от 2000 г. и да види решенията за водната криза

2019-12-01 09:56:00Ейй, оффци, много сте ...семпли, от всякъде прозира кой е на абонамент и при вАс. Само 2-3 минути след участието на кОмандра и вече - цитати и анализ тук. Ясно е, че за договорени тв-интервюта се съгласува предаритено какви темите ще се обсъждат. Ама, интервюирания да си праща отговорите на медия в която има абонамент, преди да ги казал в интервюто - това е нещо ново! Иии...нали си знаете - да живее свободата на словото?!

Kъм статия Иван Костов: Борисов да прочете документите от 2000 г. и да види решенията за водната криза

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.