ПРОФИЛ

Рейтинг
1265
точки при гласуване
1

HristoSliven

създаден на 2016-04-26 20:17:39
Всички ваши коментари (86)
Дата Коментар
Страници
2018-09-24 09:07:15Не е харесван, поради причини, които важат и за Цецко Х'американски Шесапартаментов - очевадна продажност в полза на чужди интереси, липса на политически "гръбнак", невъзможност да осъзнае собствената си неадекватност и .... още!

Kъм статия Плевнелиев: Двама генерали се борят за народната любов, премиерът отстъпва като по-мъдър

2018-09-19 22:02:05Ха ! Краварите май са стиснали здраво орехчетата на Боко! Очевидно ГЕРБ са пътници! Понеже Цецо Х'американски Шесапартаментов е сред най-мразените хора в БГ, няма как да поеме "партията и властта", та краварите са стигнали до там, да стегнат менгемето СИМО. Сега Боко се чуди, буквално, на кого да се кланя!

Kъм статия Борисов: Решението за Унгария е без правна стойност и е за някой ден

2018-09-03 18:15:05Да, пропуснах основния, за мен, "гвоздей" на Слави. Някой може ли да обясни, ЗАЩО още след като обяви идеята си за Референдума и конкретните въпроси, след като поне из нета и в този форум, имаше огремен брой коментари, че ВЪПРОСИТЕ, КАКТО СА ФОРМУЛИРАНИ, ще са в противоречие с Конституцията, не ги промени, преди стариране на подписката? Наложи ги именно по въросния начин, което обрече Референдума! Резултата който се постигна - в "канала" отече огромно количество обществена енергия/очаквания! ГЛАСУВАЩИТЕ вярваха, че може да променят нещо, но БЯХА ИЗЛЪГАНИ, чрез погрешно формулираните въпроси!

Kъм статия Из делниците на един луд (27-31 август)

2018-09-03 18:04:29Първия коментар е от категория "Въпрос на милион"! Къде/какъв е отговора, Докторе? Дано да прочетем нещо в следващите "делници", които обаче, ще си останат само сатира. В друга статия, на "офф-ците" https://offnews.bg/nashite-avtori/res-l-mistar-70-soul-searching-687296.html се посочват доста по-конкретно и предстоящите "проекти" на ИнДжинерите... Как периемате "Слави" като заглавие на следващото "утре"?! Спомняте ли си неговите "полит-флиртове" ....поне с Баце и Куневица? А тези, последните кога и от къде се появиха? А къде беше Славчо през1997-2001г.? Май, където беше и ДПС - в мазето! Е, ето малко тема за следващ "делник"...!

Kъм статия Из делниците на един луд (27-31 август)

2018-08-03 20:09:48Е, кажете за някое "ново" лице! Слави си беше дружка е тези от самата поява на уникланите полит-инж-проекти: "Симеон II/НДСВ/Кунева.... . ! А за отношенията му с един Главен секретар на МВР...какво да кажем? Ако паметта на електората и "онези 80%" е "къса", то ДИВАНА помни! И из интернета все още има незатрити стари предвания, да? А сега се сетих, това нещо ДИВАН, защо ми напомня на САРАИ?!

Kъм статия Николай Цонев имал главна роля в проекта на Слави, той отрича

2018-08-03 20:00:43Ха, не ни ли подариха тези 4 бр. бързоходки миналия месец, или са нови 4 бройки? Преди 2-3 седмици имаше пак таква статия, пак тук?!

Kъм статия САЩ подариха на Военноморските сили четири бързоходни лодки

2018-07-28 08:14:57За Фил е разбираемно думата "sex" да е с двойствено значение...Имам предвди,че е бил адвокат по бракоразводни дела, там са по две страни и вероятно затова е "раздвоен", някой да не си помисли нещо друго.

Kъм статия "Джендър идеология" е като "екофашизъм" - няма правна стойност, смята Филип Димитров

2018-07-28 08:07:35Решението на КС е едно добро начало, в правилна посока. Прочетете особените мнения на тези от съдиите, които са гласували със "за" ИК. След това се опитайте да се сетите, какво всеки един от тези съдии е направил преди да го "пратят" в КС. Например, К.Пенчев е този, който на публиччно заседание на ВСС, "разкри" аферата около "Красьо Черния", като по този начин направи невъзможно, дори на теория, да се извърши разследване което да има реален резултат - моментално всички които са контактували с "Красьо" прекратяват тези контакти. Един от най-активните комуникатори е едната от "каките", Ченалова. Пасивността му докато беше омбудсман е пословична, особено съпоставена с тази на М.Манолова, дори последната и да преиграва на моменти. Следващия Ф.Димитров - самото споменаване на този, който е бил много други "неща", ама не и съдия, е достатъчно. Р.Ненков - "скритата лимонка" на Боко/ГЕРБ....

Kъм статия НПО-та: Решението на КС за Истанбулската конвенция е най-лошото в цялата му история

2018-07-25 21:43:23Всеки опит на ингилизите да "обяснят" нещо по темата "Новичок" води до едно и също - неудържим смях за публиката, а след това споменаване на майки и други близки на Тереза, БОрис и с'ие... .

Kъм статия Фаталният Новичок, който уби жена, бил в шишенце от парфюм

2018-07-25 21:28:40Да се повишат заплатите в "Спешна помощ", незабавно! Ако не стане - от утре на палатки пре МС, в знак на протест!

Kъм статия Екип на Спешна помощ остави само на улицата 8-годишно дете, след като откара баба му

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.