ПРОФИЛ

Рейтинг
931
точки при гласуване
1

Ясминка

създаден на 2016-04-20 10:21:16
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-01-24 16:54:16Няма да научат, че комунизъм в бг не е имало. Нарича се държавен социализъм, тоталитарно управление, държавен капитализъм и т.н. Частичен комунизъм има на места в Израел, но никой не мисли да ги сравнява с нацисти.

Kъм статия Какво няма да научат децата ви за комунизма

2017-05-05 20:15:38Стефан, аз имам интернет и в кухнята. Опитах възпитано да те информирам, че ми е писнало да споря с радиото. Имам до девети клас включително и се гордея с този факт. Както един друг учен констатира, идвам приблизително на стотина дни, така, че си пиши спокойно. Аз само ще чета. Със здраве.

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2017-05-05 19:50:54Леле, попаднах на учен физико-климатолог, запознат с научната литература. Имах предвид светещата Земя нощем - което в космоса не значи нищо, но все пак се вижда. Нещо не си разбрал, Земята отчете Фукушима, чак СЗО каза да не прекаляваме с рибата тон. Но те също както знаем са в конспирацията с климата и промените. За първи път чувам, че японците са нехайни невежи, ако това е така, значи човешката раса яко го е закъсала. Беше ми приятно да си побъбрим, но сега трябва да готвя и да гледам Панорама, може пък да дадат Нено.

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2017-05-05 19:26:20Радвам се, че така се обострихте. Последното значимо събитие на тази планета беше Фукушима и то се дължеше по-скоро на инвеститорите отколкото на слънцето. Достатъчно е да погледнеш снимка на Земята от космоса и ще забележиш очевидно пренебрежимия фактор. Надявам се не смяташ сайта и филма на виктем за физическо списание и Нено Димов за палеонтология.

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2017-05-05 18:50:07На кои доводи не вярваш? Защото другото си е бла, бла, аз съм умен вие тъпи. Темата е много-по широка от простия спор дали хората са виновни или не. Промените в климата вече не се оспорват, оспорва се човешкия фактор - това си е прогрес при отричащите на запад. При вас още не е дошъл, ще дойде заедно с редица други прозрения - като примерно, че така нито може, нито е необходимо да продължаваме. Ха на бас, че могат да се докажат повече пари хвърлени за отричане на великата соц. конспирация "климатични промени" (неработещият и работещият линк на нашия жертвен приятел), отколкото за самата конспирация.

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2017-05-05 16:44:08Има и други заинтересовани. Разговорът е твърде труден и болезнен. Цялото "цивилизовано" човечество е върху фундамент от подобни лобита. Десетина пъти съм съм питал Каролев колко ще изкара Земята ако световната икономика расте с 3% годишно. Накрая ме нарече талибан. Толкова за аргументирания разговор - вторият ми линк е по повод CO2. Филмът е интересен, но нямам време да го гледам целия. Направи ми впечатление, че има и учен от MIT, провери ако искаш становището на болшинството от учените там. Рядко ще намериш такъв консенсус между учени.

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2017-05-05 15:40:53Торквемада, пиша малко, защото имам бутон игнор. И защото с две клипчета от тубата мога да ви накарам да се замислите, преди да започнете с лайномета.https://www.youtube.com/watch?v=HBasnwI4WkY

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2017-05-05 14:32:58С риск да бъда разобличена и хвърлена гола на мегдана, ще взема и аз да хвърля камък. Консенсус между климатолозите има и той е, че глобалното затопляне е факт, човешката дейност е решаващ фактор и ако не се вземат адекватни мерки, относително доволното ни прекарване на планетата Земя ще приключи. Няма консенсус точно кога и точно как. За Нено това няма значение защото той няма връзка с въпросната планета. За инквизиторите от форума: https://www.youtube.com/watch?v=LxEGHW6Lbu8&t=697s Това са най забавните отговори на вашите въпроси.

Kъм статия Докторант в Кеймбридж с отворено писмо до Нено Димов за глобалното затопляне

2016-06-20 10:20:38Как какво стана с Куба!? Анексираха и Гуантанамо, но без референдум. Само с дум. И ООН не си промениха устава. Ти гледай с нас какво ще стане, ако продължаваме да се правим на бабаити с двете си фрегати. Ако мислиш, че Сам, Джон, Франсоа и Ханс ще дойдат на помощ - може, ама да вземат поръчките по изграждане на четвъртата българска държава.

Kъм статия Източният фронт на информационната война

2016-06-08 18:59:32Владо, не разбирам нещо! От една страна шахът се оказва политически инструмент, с което се съгласявам незабавно. От друга, ние (като българи), трябва да викаме "Айде наште" независимо от ситуацията. Според мен, българският шах е заложник не на Путин, а на българските шахматисти, които ако бяха такива, отдавна щяха да са признали с какво се занимават федерациите им. Също и на българската "публика", за която ако нещо не може да се кешира, по-добре да го няма.

Kъм статия Българският шах - заложник на битката между Путин и Каспаров

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.