ПРОФИЛ

Рейтинг
461
точки при гласуване
1

Kara Kolio

създаден на 2017-03-17 11:53:12
Всички ваши коментари (33)
Дата Коментар
Страници
2019-02-10 09:29:51От 21:40 на 08 Февруари до 09:20 на 9 Февруари sottozero имаше едно харесване в 09:21 вече има 11 Руските тролове би трябвало да напуснат не само форума, но и България.

Kъм статия Насилие в Париж: Бомба с газ откъсна ръката на протестиращ

2019-01-28 11:48:23Китай контролира гражданите си с помощта на технологиите като в един съвременен Big Brother. Не само това, но той разпространява технологията си вече и в някои африкански страни, явно ги ползва за опитни зайчета. Още по-ужасното е, че китайците нямат нищо против да ги следят и да имат рейтинг на благонадеждност. Но това е логично след като са атеисти, религията на китайците е печалбата. Китай е блудницата, с която търгува целия свят. Естествено руските сатанисти, правещи се на православни, не виждат никакъв проблем в това. Защото баща им е един и същ. И мумиите им в мавзолеите са едни и същи. Разчитат на временни победи, на кратка слава, на земни почести. Имате ги! Това ще ви е наградата. И нищо повече! Христос е крайния победител! А вие окаяни сатанисти все още има шанс да се покаяте - използвайте го!

Kъм статия Сорос: Китайските технологии са смъртна опасност за свободата по света

2019-01-21 09:41:18"Особено широко разпространение намират отрицателните идеи в и чрез учителите, в и чрез училищата. Скромнички и със своите тесни вътрешни и външни хоризонти, но пламенни, като всеки вчерашен роб и днешен полу-културен млад човек, българските основни учители въпреки и против народната вяра и философия се явяват увлечени и упорити проводници главно между училищната младеж на новата, отрицателна насока в нашия живот и разбира се от философско гледище. " Протойерей Стефан Цанков 1933г.

Kъм статия В 38-о училище искали извинение от бащата, разказал за урока, че човек не е стъпвал на Луната

2019-01-21 08:03:12В училищата е пълно с такива откачалки. Знам за една още по-ненормална женица - Виргиния Заркова от Люлин - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009427009530 Тя пък обяснява на деца в 4-и клас, че има извънземни на обратната страна на луната и всякакви езотерични простотии. Иначе е абсолтно неграмотна по всички предмети, по които преподава. Сезоните според нея се дължали на това, че слънцето било по-близко до земята през лятото. Но още по-интересното е, че в час говори за политика - колко го било страх Обама от новите оръжия на Путин. Но тъй като тя е прекалено откачена се задържа най-много по една година в училище. Та това са путинистите и руснаците - окаяни бесновати лъжци.

Kъм статия В 38-о училище искали извинение от бащата, разказал за урока, че човек не е стъпвал на Луната

2018-08-30 17:55:22Най-обичам такса входящ валутен превод. Почти всички БГ банки я практикуват. Ако трябва да превеждаш евро до друга европейска страна, SEPA за нашите банки е мръсна дума. Съответно се плащат огромни такси от порядъка на 25 евро. За сравнение при други банки в Европа такъв превод е безплатен, ако не се отчита месечната такса за поддръжка на сметката от порядъка на 1 евро.

Kъм статия Таксите за банкови преводи в евро поевтиняват чувствително от 2019 (видео)

2018-08-08 10:16:58Руски ценности. Те щото руснаците не си избраха съвсем съзнателно президент-педофил. А ти чиче, ще викаш на баба си кой да мълчи! Руските педофили - най-моралните педофили на света!

Kъм статия 12 години затвор за жена, прeдлагала детето си на педофили онлайн

2018-05-31 14:56:42Класически фейк: https://en.rebaltica.lv/2016/01/putins-children/ А това защо не го публикувахте: "Обличат детето в костюм на Путин и после всички роднини го изнасилват." https://www.youtube.com/watch?v=FsFRQHOwtqU Дъно, дъно миризливо!

Kъм статия Ужаси в Норвегия: Български родители треперят всеки ден да не им отнемат децата

2018-04-22 13:17:40Един няма да сбърка да тръгне да се спасява в Русия! Когато нещата опрат до кокала, никой не се самозалъгва, че в Русия хората са по-добри от тези в България. Ма това близка култура, близки езици - всичко е бошлаф и всички много добре го знаят. Горко ни като народ, че живеем в шизофрения - гласуваме да ни управялват руснаци за да бягаме после на Запад.

Kъм статия Гергана към Гергана: Пожелавам й сила, никога няма да забрави бомбичката от стадиона

2017-10-24 13:23:24Къде беше тая православна енергия по време на зрелия социализъм??? Тогава имаше един Александър Мен, но ченгетата, които сега го играят великоправославни славяни - треторимляни, го заклаха предвидливо веднага след промените. Единственият народ издигнал паметник на Юда Искариотски това е руския!!! И не говоря за мумията на Ленин, срещу която няма православни протести. А за околийския град Свияжск където 1918г. бил издигнат паметник на Юда Искариот - като на първия революционер, въстанал срещу Христа.

Kъм статия На война срещу филм - колко опасни са руските православни екстремисти

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.