ПРОФИЛ

Рейтинг
761
точки при гласуване
1

Kara Kolio

създаден на 2017-03-17 11:53:12
Всички ваши коментари (26)
Дата Коментар
Страници
2018-05-31 14:56:42Класически фейк: https://en.rebaltica.lv/2016/01/putins-children/ А това защо не го публикувахте: "Обличат детето в костюм на Путин и после всички роднини го изнасилват." https://www.youtube.com/watch?v=FsFRQHOwtqU Дъно, дъно миризливо!

Kъм статия Ужаси в Норвегия: Български родители треперят всеки ден да не им отнемат децата

2018-04-22 13:17:40Един няма да сбърка да тръгне да се спасява в Русия! Когато нещата опрат до кокала, никой не се самозалъгва, че в Русия хората са по-добри от тези в България. Ма това близка култура, близки езици - всичко е бошлаф и всички много добре го знаят. Горко ни като народ, че живеем в шизофрения - гласуваме да ни управялват руснаци за да бягаме после на Запад.

Kъм статия Гергана към Гергана: Пожелавам й сила, никога няма да забрави бомбичката от стадиона

2017-10-24 13:23:24Къде беше тая православна енергия по време на зрелия социализъм??? Тогава имаше един Александър Мен, но ченгетата, които сега го играят великоправославни славяни - треторимляни, го заклаха предвидливо веднага след промените. Единственият народ издигнал паметник на Юда Искариотски това е руския!!! И не говоря за мумията на Ленин, срещу която няма православни протести. А за околийския град Свияжск където 1918г. бил издигнат паметник на Юда Искариот - като на първия революционер, въстанал срещу Христа.

Kъм статия На война срещу филм - колко опасни са руските православни екстремисти

2017-10-17 12:33:20Приятелят на ВИС-2 и бай Тошо раздава морални присъди...

Kъм статия Стоичков към вицепремиера на Испания: Къде и за какво да ме съдиш, ма госпожо?

2017-10-17 11:34:56225лв (7800 рубли). минимална работна заплата не е шега работа. Не ги мислете руснаците, те може и американски антифриз да ядат и пак ще оцелеят (Колимски разкази). А българите които милеят за Русия, но не пускат децата си дори да припарят там, как ще се лекуват от шизофрения - не знам.

Kъм статия Руснаците рязко обедняват - 38% едва се изхранват

2017-08-28 20:45:42Свети Николай Велимирович е казал: "Враговете си мрази само оня, който не знае, че те са му не врагове, а сурови приятели. Наистина, трудно ми е да кажа кой ми е сторил повече добро и кой повече зло на тоя свят: приятелите или враговете. Затуй благослови, Господи, и приятелите, и враговете ми. Робът кълне враговете, понеже не знае. А синът ги благославя, понеже знае. Знае синът, че враговете не могат се докосна до живота му. Затуй свободно крачи между тях и се моли Богу за тях." Комунистите с безсилни. Колкото да лъжат, крадат и убиват те правя само добро на християните, като ги карат да се уповават все повече на Бога. Ако ги нямаше комунистите, нямаше да има мъченици и светци в по-ново време. Самият свети Николай Велимирович е бил гонен както от нацисти така и от техните братя - комунистите. Починал е кротко в САЩ, където е намерил подслон в последните си дни. САЩ, да точно САЩ спасяваха православните светци, докато комунистите ги изтезаваха и убиваха.

Kъм статия Документ от времето на Тито: Всички некомунисти в Словения да бъдат избити бързо!

2017-07-29 12:50:17Какво трябва да се прави когато яздим умрял кон (умряла образователна система). ... снабдяваме се с по-як камшик. ... сменяме ездача. ... казваме, че винаги сме яздили този кон. ... създаваме работна група, за да анализира коня. ... посещаваме други места, за да видим как яздят там умрели коне. ... повишаваме стандартите за качество за яздене на умрели коне. ... създаваме Task-Force, за да съживи коня. ... плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне. ... включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре. ... правим сравнение между различни умрели коне. ... променяме критериите, които определят кога един кон е умрял!!! ... впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи. ... обясняваме: Никой кон не може да е толкова умрял, че да не може повече да го яздим. ... правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне. ... обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне. ... създаваме група по качеството, за да се намери приложение на умрелите коне. ... откриваме независимо разходно перо за умрели коне. ... увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон. ... развиваме мотивационни програми за умрели коне. ... преструктурираме, за да може една друга област да получи умрелия кон.

Kъм статия Бунт срещу идеята на МОН децата да ходят на училище и през юли

2017-07-21 20:48:19Е, бащата е върха на наглостта. Нормално е дъщеря му да учи в САЩ и да няма никакви скрупули.

Kъм статия Дъщерята на Толстой, който обиди България: Да не дава Господ да учите в руски университет

2017-06-29 08:02:54Бели цигани протестират срещу черни цигани. Търкайте картончета, слушайте си чалга, дондуркайте си мутрите и дано най-накрая ви изхвърлят от Европа. Само тогава се чудя кой ще ви бъде виновен. Робско заспало племе.

Kъм статия Стотици на протест в Асеновград срещу роми, нападнали спортисти в града

2017-06-26 22:13:58Сталин е велик руснак!!!

Kъм статия Сталин с по-висок рейтинг от Путин сред руснаците

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.