ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

ОнзиДето

създаден на 2019-02-28 02:06:57
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-02-28 03:20:39Истината е, че всички цървули и комплексари като тебе въздишат по едно и също минало, което нито е било по добро, нито факта, че го правят ще им помогне на тях самите или на някой друг около тях. Точно обратното - насажда само злоба, нетърпимост към другите. Всички са селяни, само аз не. Точно заради такива като теб сме в положението, в което сме в момента и всички се държат по този начин един с друг всеки ден. Кажи ти какво си направил, тогава, сега , когато и да е, за да подобриш нещо около теб. Щото излезе голям музикант и киновед и въобще от всичко много разбираш. Като всички в Бг. А в действителност пълни мизерници, висящи на заплатка или като в твоя случай, писачи по някви сяйтове, дето кой знае, кой чете, докато шефчето им се подиграва в лицето, иначе циганите и гейовете им виновни. Затова всички качествени хора продължават да си вземат еднопосочния, заради цървули като теб, които им държат сметка, дали знаят кво е бемол и дали си бръснат краката.

Kъм статия Моят свят се разрушава

2019-02-28 02:36:07По-бързо да изчезва тоя твой свят, че аман от болезнена посредственост и комплексарщина. Няма един ред в тази нещастна въздишка, от който да блика няква плитка тъпота. Кога Оскарите са били критерий за качествено кино? В твоя свят на прекрасното минало, всяка година ги гледа по първа програма ли? "Шитня" Тва, че ти не си чувал за китайския дисидент означава автоматично в неинформираната ти глава, че не заслужава? Гугъл в твоя свят май пак нямаше? И разбира се всички учени, ама всички, преписват. Кои политици са изглеждали по-достойно, бе, душа? Пенчо Кубадински ли? Я вземи се информирай малко за всички гениални музиканти, не от нещастния ти приятелски кръг, които не са чували за солфеж. Е, някой сигурно ще са ти малко тъмни. Щото нали едно време само два пола и една раса. И циганите няма как да ги пропуснеш. Щото те са ти виновни, че си мега цървул. Курвите са вървежни откак съществува света точно за такива като теб. И преди и сега явно само си "оцелявал", а хората си живеят живота.

Kъм статия Моят свят се разрушава

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.