ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

rational

създаден на 2021-08-05 08:57:32
Всички ваши коментари (4)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-08-06 08:06:42Ама защо публикувате такава плашеща информация? Българинът се плаши и му се разместват седма и девета чакра. Българинът не обича да чува лоши новини. Както и лоши прогнози. Плаши се от статистика, щото не знае какво да прави. Предупрежденията, че нова вълна предстои се отхвърлят с "аргументи" от теорията на конспирацията. Българинът обича да си заравя главата в пясъка. Той обича да щрака с пръсти, да си слуша чалга и да вярва, че такова животно като ковида нЕма, а и да има, не иска да го вижда. Разваля му се рахатлъка и му се налага да мисли, а това той най-много го мрази.

Kъм статия 500 нови случая на COVID, 14 са починали за денонощие

2021-08-05 09:23:55Интересно, даи ще доживеем времето, когато някой ще се осмели да предложи проверка на сигнали срещу Пеевски, Доган, ББ, или ТИМ.

Kъм статия Комисията за ревизия на управлението се заема със сигнал срещу Ковачки

2021-08-05 09:16:21Не ми изглежда вероятно ИТН да излъчат компетентно правителство, което да върши работа. Вероятно най-доброто решение ще е, президентът да даде третия мандат на Нинова, която да предложи служебното правителство за редовно.

Kъм статия Огнян Герджиков: Ерата ГЕРБ си отива. Служебният кабинет свърши много работа

2021-08-05 09:13:25В крайна сметка талибаните ще установят пълен контрол над сстраната. Рано или късно. Афганистан ще се превърне отново в мрачна ислямска държава, където режат глави и ръце и пребиват жените с камъни, защото са излезли сами от къщи. Имаше шанс тази страна да стане нормална, ако бяха оставили руснаците да помогнат на тогавашното демократично правителство през 1979 г. да се задържи на власт. Вместо това САЩ създадоха и въоръжиха талибаните, за да се борят с "руския окупатор". Сега ще им сърбат попарата, но за съжаление и всички ние заедно с тях.

Kъм статия Настъплението на талибаните оставя трупове по улиците в Афганистан

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.