ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Ivan Androv

създаден на 2019-11-08 17:21:42
Всички ваши коментари (1)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-11-08 18:04:43А безобразното раздуване и наплодяване на държавна и общинска администрации ? Както всевъзможни щатове във държавните оглозгани мастодонти ? Службички знайни и незнайни на държавната ясла, но щедро подплатени като размер плюс бонуси ? А откраднатите от нехайство и корупция бюджетни и европейски парички ? А отмъкнатите и дадени на метрополията Московия (срещу жалки лични комисиони от другарчетата ти) за "ядрени" самовари милиарди ? Че и несъбрани дължими от десетилетия акцизи , ДДС и реални брутни обороти от нашите приятелчета -пишман капиталисти ? Айде холам сега простолюдието да се бръкне и плати масрафа .Нагличко ! Твърде нагличко гусссин министър !

Kъм статия Горанов: Местните данъци са изключително ниски! Ако кметовете ги задържат така, да не се обръщат към правителството

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.