ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Красен Прасето

създаден на 2021-06-21 22:46:13
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-06-21 23:11:25Безскрупулен, даже забравил какъв точно спортист е бил! Какви победи и загуби е имал. Истината е , че беше посредствен спортист и ученик! Лошото е, че цяла плеяда от МИСИРКИ се грижи за това. Хубавото е , че има национална библиотека , където се пазят статии от стари вестници и може да се направи справка.

Kъм статия Ученическото разследване, което разпали скандала със Стъки и милионите раздавани от Кралев

2021-06-21 22:58:15Айде бе Красене! Стига си се пенявил! Разкажи за своето вярно куче Антоанета Боева (Тони осмака- оцеляла при осем предишни правителства, директор на дирекция "Спорт за високи постижения") Разкажи , че си некомпетентен и че се остави да те води за носа тя и директора на дирекция "Финанси", твоята лична секретарка, и другите мисирки и мисири....., че кражбите се наричаха политически решения....

Kъм статия Кралев крещи и удря по масата, когато отговаря за милионите на Стъки и ИПОН (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.