ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Foo

създаден на 2023-11-17 14:41:21
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2024-02-19 12:00:26. . . "Когато пред медиите застане някой политик, той трябва първо да бъде питан" . . . дали случайно си мисли, че загубата на лично тегло (около 15-20кг) означава, че широката публика, реципрочно е загубила памет за изнесени факти от 2018г. свързани с прием на деца в 164 детска градина . . .

Kъм статия Мирчев: Всеки политик първо трябва да бъде питан познава ли Нотариуса

2024-02-16 17:38:02“О, неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш своя език?“ . . . липсата на коментари под една друга трагична новина (Почина именитият акушер-гинеколог д-р Боян Духовников), същият сайт, същият ден – 41мин. по-късно, ми се струва отразява духовната нищета и безличното съществуване, на злобно и вечно недоволно племе . . .

Kъм статия Алексей Навални е починал в затвора

2024-02-14 15:59:40Джендо Джедев . . . само за теб, и само сега ще направя изключение - да се спори чрез съобщения в сайта на медия, е безсмислено по подразбиране! знам, че нямаш капацитет да осмислиш следващото, но: - плюсовете само умните ли ги поставят - историята само за глупаци ли е - подсказка: народ който не познава миналото си няма бъдеще - не съм сигурен колко е точен цитата - при желание, сам ще си намериш източника - наистина ли мислиш, че GB ВЕЧЕ никого не грабят и са се отказали от всички заграбени от тях територии, и успокоява ли те факта, че дадената свобода на колониите, се е случила преди по-малко от 100г, при положение че предходните повече от 500г са били обекта на усвояване на ресурс (забележи, не повдигам въпроса за отношението към местното население) - последно, наясно ли си с позицията на Бенджамин Дизраели (намери си го) относно случващото се в у нас през м.Май 1876 . . . въпросите са риторични, моля!

Kъм статия Камерън в София: Путин няма да спре с превземането на една държава

2024-02-14 14:17:37Джендо Джедев правиш ми услуга - доказваш, че това което съм написал е истина!

Kъм статия Камерън в София: Путин няма да спре с превземането на една държава

2024-02-14 14:15:27 . . . така е, прощавай! по минусите мога да разбера, колко от четящите са се припознали в написаното - боли, нали . . .

Kъм статия Камерън в София: Путин няма да спре с превземането на една държава

2024-02-14 13:58:29 . . . лично аз не се усещам възпламенен, а и тва не са игрите на глада, небесно създание такова :-) просто, от време на време, четейки тук си задавам въпроси относно манталитета български, интереса български и все стигам до извода че, 5 века преклонена глава е много време и българина продължава да търси пред кого да се кланя и на кой да угодничи . . . с други думи, българина страстно обича да мрази (това, без да се прави справка, е типично за бедните духом) . . .

Kъм статия Камерън в София: Путин няма да спре с превземането на една държава

2024-02-14 13:42:28 . . . GB е остров (за справка - всеки глобус или карта) и така разположена спрямо континентална Европа, може да си позволи лукса да създава локални конфликти (за справка - глобус или карта, и по-конкретно територии под британски флаг), а това което от векове имат (следва цитат и за справка Хенри Джон Темпъл): "Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме", е в основата на всеки един забъркан от тях международен конфликт, за справка (това вече е лично от мен): абе , камеранчо - де е на бай ти саЛамчо химическото Оружие . . .

Kъм статия Камерън в София: Путин няма да спре с превземането на една държава

2024-02-09 17:32:28 . . . разбира се г-н Президент, нямате никакви проблеми с паметта, а аз случайно се сетих за следното: — Имаш мухи в очите — повтори Йосарян. — Вероятно затова не ги виждаш . . .

Kъм статия Байдън гневно: Възрастен човек съм, но нямам проблеми с паметта

2024-02-07 12:43:00. . . давай Баце, чужденците ги връткаше с 200 - тея си ги връткай направо с 300, щото нали си просТ, а те пък са отбора на юнаците! как се събра предизборно такава сган: отломки на радев, с шкарто от трифонов, и костова скрап - чак и от курнелата взеха нещо, за цвят . . . лилав?

Kъм статия Борисов иска нови кметски избори в София

2024-02-01 12:20:45Прав си Баце, понеже мисирките-джурналисти "забравиха" полета на бистишките ти тигри (и не само това), сега раздухват темата (30-40 души делегация) - друго си е да кацнеш в САЩ с шишкото с жълтата торбичка

Kъм статия ''А на мен ми брояха ядките'': Борисов заговори за разхищения в кабинета, скара се за ''надоговорени министри''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.