ПРОФИЛ

Рейтинг
1090
точки при гласуване
1

Име на профила

създаден на 2019-05-14 16:00:59
Всички ваши коментари (62)
Дата Коментар
Страници
2019-10-01 06:53:45Така е. От цялата работа само Слънчака да е чак пък елитен курорт. Дойдох леко да се ядосам, ама останалото просто си е право.

Kъм статия След шпионския скандал Русия се захвана да очерня България

2019-09-07 21:38:26Аз преди съм се бъзикал за ресор Правосъдие, ама прощавайте Образование не е толкова далеч по степен неподготвенност. Няма ли, де да знам, ресор дърводелство или може би хорово пеене, като за нас? Ресор фолклор? Нормализиран хазарт?

Kъм статия Предпоследно: Мария Габриел ще е еврокомисар с ресор ''Образование и култура''

2019-09-03 23:07:56Все валидни коментари, нямам какво да кажа за тях. Ако бях служител в руското посолство или РКИЦ - щях да крещя на организаторите да изберат 7-ми септември, или примерно 16-ти септември. Трябва да има чувство за такт - освен ако (както впрочем подозирам) - нарочно е на 9-ти. Не ми трябва да обичам или да мразя Русия, за да не ми убягва наглостта и сарказъма. Империя като империя, не изпитвам по-топли или студени чувства към останалите.

Kъм статия Руското посолство отговори: Червената армия има решаваща роля за избавлението от фашистката чума

2019-08-31 00:57:15Това е проблема. "Написал великолепно", защото сте съласен(на) с гледната точка, ами ако беше написан от противоположната? Аз скромно твърдя, че новини (не анализи!) трябва да се пишат безпристрастно, и ще продължа да си го повтарям в този сайт. Пак казвам - защото е готин, и искам да се подобряват и да сполучат.

Kъм статия И никакви въпроси повече! Слушате премиера и гостите му, и дотам

2019-08-31 00:25:02Въпреки, че в случая съм напълно съгласен с посланието - според мен статията е заповедна и ехидна. Ако имаше автор нямаше да пиша, защото е мнение на човек Х в редакцията. Пише Офнюз обаче, и затова пиша този непопулярен коментар. Аз доста много харесвам екипа на Офнюз, предпочитаната ми медия е от четерите български, които ползвам. Затова си позволявам да изразя предложение за втори път, за да стават все по-добри. Те си знаят после. В софийския не съм учил журналистика, не съм специалист. Ще ми се да мисля обаче, че факти се съобщават безпристрастно, а анализи (които впрочем са много полезни и добре дошли) - се маркират съответно. Или по просто - нормално е да се дава общо редакционно мнение за да речем щетите от урагана Х, но е некрасиво да се дава личното субективно такова за частното събитие У.

Kъм статия И никакви въпроси повече! Слушате премиера и гостите му, и дотам

2019-08-29 22:24:11Като прочетох заглавието си казах - и к'во ако е син на шефа на НАП, може на всеки да се случи. После прочетох "18 провинения" и "2 години". Мерцедесът може да е всякакъв, но този калпазан е пълно леке. Бог да я прости женицата.

Kъм статия Синът на шефа на НАП-Пловдив е блъснал жена на пешеходна пътека и е избягал с Мерцедеса си

2019-08-29 10:51:27Чакайте малко - разбирам да се глоби частно лице или фирма, за да почувстват наказание и средствата да влезнат в хазната. Какъв е смисъла една държавна институция да глобява друга? Та нали това са нашите пари от данъци и мита? О свен ако лично глобят служители, които са допуснали теча на данни, това няма никакъв смисъл - независимо дали са 500 лева или 5 милиона.

Kъм статия НАП оспори 5-те милиона глоба и обмисля да съди за същата сума хакерите, източили данните на 5 млн. българи

2019-08-27 10:11:56Чета заглавието и си мисля - ако баце беше робот, то непременно щеше да е от лошите и да е казва Наглотрон.

Kъм статия ГЕРБ и СДС подписаха споразумение за местния вот

2019-08-24 13:35:37Бяха си бяха екстра преди хамериканците да се намесят. Тъжно е там, най-вече за тях си. Оп-паа, грешка - нали така?! Сега персите по света разполагат със златни айфони, и чета, че отскоро жените в Иран можели разбирашли да шофират без придружител (?!?). Прогрес!

Kъм статия Иран извърши пробно изстрелване на нова ракета

2019-08-24 13:27:42Това впрочем е идейно. Скоро бях в Благоевград за пръв път и (без да съм живял там) ми направи много приятно впечатление, въпреки глупавите чадъри. Браво!

Kъм статия Махат пясъчниците от детските площадки в Благоевград

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.