ПРОФИЛ

Рейтинг
974
точки при гласуване
1

Име на профила

създаден на 2019-05-14 16:00:59
Всички ваши коментари (35)
Дата Коментар
Страници
2019-08-20 10:38:14Глобализация, ръйш ли. Стратегията е хубаво нещо, ама ще трябва да имат топки да се опълчат на останалите в ЕС, може би част от тясна коалиция с други източноевропейски държави. За зеленчуци не знам, ама например в Ирла дия се произвежда ужасно много мляко. Много са жадни ли? Не, просто евро субсидиите са чудни. И т.н.

Kъм статия Експерт: Ядем турски и гръцки домати, българските отиват в Румъния и Унгария

2019-08-19 23:18:04Скоро се върнах от Албена, където попаднах пореди резервация на приятели. Преди 5 години нбях на Златни. На слънчака не съм ходил от дете. Наблюдения: - Албена е скъпичка, но прилична - от храната, до отношението - Златни бяха по-евтини, но с преправяна храна и пияни англичани - Сервитьорите наистина бяха от бившия Съветски Съюз, и не си даваха зор да учат българските свързан с мляко в кафето - но бяха доста учтиви - Шефките на сервитьорите бяха от Варна и говориха на полу-руски на сервитьорите, мьек български на останалите - Персонала на ресторантите из Албена беше №1, на Златни - не толкова. Персонала на плажните заведения беше зле и на двете места. - Цените са съпоставими със Ситония, Халкидики - но обслужването не е. Даже смятам, че в Гърция може да се намери нескъпо, и уважително, отношение без много пари. В Албена го имаше, ама по-скъпо. В Златни липсваше. * Наблюденията на един чуек, резултатите може да се различават.

Kъм статия 'В България всичко е позволено!': германска телевизия за двете лица на българския туризъм

2019-08-19 23:10:01Любовь зла - полюбиш и козла. Това със солта е брутално обаче :-)

Kъм статия Съпругата на Натаняху предизвика два скандала при визитата в Киев (видео)

2019-08-19 23:02:06Не знам кой е този чичо. Реших, че може да се окаже забавно, и потърсих името му в Гугъл Снимки. Това са нередактирани заглавия на първите 6 статии, които излизат. Статии 7-10 се повтарят, затова ги изпускам. Който ги види нататък ще знае, че услуга му правя на човека. - Защо местният политик Костадин Нищелков от Несебър опита да вземе 6 000 дка общинска земя? - Динко Пицата заряза 2 милиона лева в Пампорово /снимки/ - Необичайно: Кметът на Несебър Николай Димитров и Костадин Нищелков в лют спор за ВиК мрежата в Слънчев бряг-Запад - Обръщение от Костадин Нищелков, водач на Партия Български социалдемократи * (*платена) - Общинар заплашва с изкормване - СТРАШИЛИЩЕТО НА НЕСЕБЪР ПРОДАВА ПРОВАЛЕНИЯ СИ ПРОЕКТ В ПАМПОРОВО /СНИМКИ/

Kъм статия Общински съветник от Несебър нападна служителки от Инспекцията по труда

2019-08-18 18:18:52...и ще викнат да нагушат едни консултанти междувременно, че и сами покрай тях. Така беше и с приватизацията, консултант до консултант, сега - имение до имение в Бояна.

Kъм статия Обещано: въглищните централи ще запазят стратегическото си място в енергетиката

2019-08-16 09:53:42Тия двете, и още две такива от кликата им, наистина прекаляват и често са в новините заради "смелите" им изказвания. Те са симптом на наболелия в последните години масов натиск от страна на определени среди към толерасрия, мачкане на бялото хетеро население и нормализиране на всякакви транс извращения. Такива като тях са отчасти полезни, защото карат традиционно много толерантни и умерени хора като мен (да не започвам, нормални хора просто) да оценят вредите от прекалената толерантност и поносимост към разни декадентни идеологии - от наглите съвременни комунисти-анархисти, през войнствените феминистки, разните "И+" паразитиращи в ЛГБТ движението, до пълни дебили неваксиниращи децата си и спорейки, че земята е плоска.

Kъм статия Израел забрани на две представителки на американския Конгрес да влизат в страната

2019-08-15 19:21:25Квалифициран или не, непознат е и няма шанс да спечели. За общински съветник по-вероятно, ако ДБ хванат един-два мандата. Значи ли това, че не трябва да се кандидатира - напротив, нека се покаже, и да натрупа малко изборен опит. До колегата по-долу - в съвременните интернет страници няма нужда от дефис при пренасяне на нов ред. Широчината на показаната страница се променя спрямо устройството на читателя и навсякъде изглежда не на място.

Kъм статия ДБ издигна Борислав Игнатов за кмет на София, Методи Лалов - водач на листата

2019-08-11 16:36:32Хахахаха За всеки 10 позиции в ИТ губим сигурно по 20-30 в производство. Народът се изнесе. Превърнахме се в страната на кражбите и услугите, мастър клас по корупция. Като стане война нив всички ще ядем програмен код в буркани, а той и кликата му - омари в Хондурас или някъде на остров в Тихия океан...

Kъм статия Борисов: В България има толкова много инвестиции, че вече нямаме работници

2019-08-09 22:12:07Харесва ми, че публикуват улики. Нека продължават в същия дух! Да пуснат и за Бирата, и за суджуците, и разни други, знайни и незнайни, сещате се :-) А дано, ама надали. Срам нямат.

Kъм статия Адвокатът на Кристиян Бойков: Прокуратурата вади думите му от контекста

2019-08-09 17:01:19Значи тия признания колкото може да са истински, толкова и... Преди петнадесетина години ми бяха откраднали портфейла, мислих, че съм го изгубил и не обявих в полицията веднага. Викнаха ме след време от Пето районно, хванали някакъв циганин с изтеклата ми (!) лична карта. Два часа ме караха да си признавам, да пиша, да се подписвам под нещо тяхно, имашо добро ченге, лошо ченге, тъпо ченге и т.н. И това за нищо и никакъв случай, в който жертвата в крайна сметка бях аз. Тези момчета и за 11 септември могат да ги накарат да си признаят с достатъчно време и убеждение гадовете.

Kъм статия Иван Тодоров: "Ще свалям правителството, хахаха" в новите доказателства на обвинението

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.