ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

запознат

създаден на 2021-07-30 09:11:06
Всички ваши коментари (6)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-07-30 13:43:19Несъобразяването на първата политическа сила с ламтежите за министерски кресла на четвъртата политическа сила гарантира техния крах, сигурен съм защото така прочетох във фейсбук, офнюз и дневник.

Kъм статия Предпоследно: Адвокат Петър Илиев ще е кандидатът за премиер на Слави

2021-07-30 11:53:04И да цъкате минуси, фактът че Асен Василев е признал в съдебната зала за кражба няма да стане лъжа, факта, че е "оптимизирал" данъци през офшорки, но иска да вдига тези на останалите българи, и да се разпорежда с парите, факта, че с наглостта на професионален политик се изцепи "не са ме осъждали" сякаш това променя факта че е признавал вина в съда, и че е плащал в извънсъдебни споразумения, факта, че вицето на Кирил Петков еднолично отговаря зад надзора на парите, които с чували се изсипват на бизнесите на мъжа и, а отговорът на Кирил Петков е "тя е добър професионалист". Нито факта че Кирил Петков и Асен Василев в началото на ковид вълната лобираха държавата да закупи бързи тестове на стойност 400 милиона през техни фирми - няколко месеца преди да бъде доказано и оповестено от СЗО че тестовете дават абсолютно произволни резултати. Нито факта, че Христо Иванов по-скоро би върнал ГЕРБ и ДПС на власт, отколкото да види как се осъществява съдебна реформа, без тези двама негови министри.

Kъм статия Какво става? Ще има ли кабинет или нови избори?

2021-07-30 10:58:05Офнюз и кръга капитал трябва да се молят за грантове в НПО-та за да си бълват фалшивите новини, а някои тарикатски медии на Пеевски го правили на държавна сметка, ад.

Kъм статия Минеков във Властта говори: Държавата е плащала милиони на медии, които бълват фалшиви новини

2021-07-30 09:49:26"Ако някой политик, с доказателства и факти, докаже факта че човекът когото бутаме за министър е крадец, то това очевидно показва, че този политик е патерица на ДПС." - Всеки гласоподавател на ДаБг днес Титанична мисъл, създадена посредством високоинтелигентно индивидуално мислене, която в никакъв случай не е плод на четене на пропаганда.

Kъм статия ИТН: Няма да има подписване на споразумение за управление, кабинетът е готов

2021-07-30 09:24:26Поздравления. Днес 300,000 софийски хипстъри ще видят как Христо Иванов по-скоро би върнал ГЕРБ на власт отколкото да приеме да се прави съдебна реформа без да има негови хора в преразпрерделението на дърржавните пари. Жалко че сектантите, способни единствено да си сменят снимките във фейсбук, няма да успеят да разтълкуват иначе очевидните събития.

Kъм статия ИТН: Няма да има подписване на споразумение за управление, кабинетът е готов

2021-07-30 09:11:53Както навремето псевдопатриотите и ДПС се бутаха, плащейки електората си едни с други, сега дабг и ДПС са скачени съдове, преструващи се че олигарсите зад тях са в някаква война. Христо не иска съдебна реформа, защото ако такава бъде осъществена ще се изгуби смисълът на политическото му съществуване, а оттам - и сладката държавна пара, която дори и в момента засмуква през фонда Джереми. И той като ДПС печели повече от това да е трета-четвърта политическа сила която надава вой, отколкото да е такава с реална възможност за промяна. Победата на ИТН сериозно му обърка плановете, и в момента господинът прави всичко необходимо да върне мутрите на власт, за да е техен антипод. Тъжно за младите софийски сектанти с фейсбук рамките, които смятат че гласоподавателите на ИТН са излъганите, а не те самите.

Kъм статия Президентът връчва мандата на ИТН днес

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.