ПРОФИЛ

Рейтинг
1175
точки при гласуване
1

Azarael

създаден на 2018-05-01 19:09:43
Всички ваши коментари (200)
Дата Коментар
Страници
2019-01-20 18:34:16Бай Цеци, защо се правиш на интересен след като вече и един "средноинтелигентен човек" у нас разбра, че вие сте ИСТИНСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП /с тази разлика че все още не сте се бетонирали в Конституцията ОФИЦИАЛНО посредством чл.1 ал.1 като Управляваща партия в България./ и по законен път никой не би могъл да ви свали от власт, докато вие не докарате страната ни до "просяшка тояга" и сами не се оттеглите от нея . . .

Kъм статия Цветанов с остра реч към съпартийците си: Тази година няма лято, подготвяйте се за изборите

2019-01-20 18:25:13 След всичко това което се случва и предстои да се случи в близките няколко месеца и години у нас, смятам че ще има отново нов прилив на млади, образовани и умни млади хора които ще искат да напуснат тази съсипана страна, която вече отново се връща 30 години назад и навлиза в период на НОВ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ! Гледах изказването на Пожарникаря от Конференцията на "Феодалите" днес и се отвратих от това, като виждах как по седалките в залата бяха насядали едни послушковци и тунеядци, треперещи от страх да не разгневят своя Командир и Вожд ! А той като Зевс Самодържец от Олимп с менторски тон им обясняваше колко е "велик и непогрешен" и колко грешни и неадекватни в действията си сме всички ние в тази държава, намиращи се "извън" неговата престъпна и крадлива шайка ! Тежко и горко на този нещастен народ който НЕ ВИЖДАМ как без ВЪНШНА НАМЕСА /както стана на 10.11.1989/ би могъл ДА СЕ ОСВОБОДИ в следващите 10 години от тиранията на тази управляваща партия и нейния . . .Безсмъртен Вожд !!!

Kъм статия Борисов пред ГЕРБ: Направихме повече, отколкото една партия може да направи

2019-01-20 18:21:28След всичко това което се случва и предстои да се случи в близките няколко месеца и години у нас, смятам че ще има отново нов прилив на млади, образовани и умни млади хора които ще искат да напуснат тази съсипана страна, която вече отново се връща 30 години назад и навлиза в период на НОВ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ! Гледах изказването на Пожарникаря от Конференцията на "Феодалите" днес и се отвратих от това, като видях как по седалките в залата бяха насядали едни послушковци и тунеядци, треперещи от страх да не разгневят своя Командир и Вожд ! А той като Зевс Самодържец от Олимп с менторски тон им обясняваше колко е "велик и непогрешен" и колко грешни и неадекватни в действията си сме всички ние в тази държава, намиращи се "извън" неговата престъпна и крадлива шайка ! Тежко и горко на този нещастен народ който НЕ ВИЖДАМ как без ВЪНШНА НАМЕСА /както стана на 10.11.1989/ би могъл ДА СЕ ОСВОБОДИ в следващите 10 години от тиранията на тази управляваща партия и нейния . . .Безсмъртен Вожд !!!

Kъм статия Борисов заплаши ГЕРБ: БСП ни доближават и ако не ви светне червената лампичка, аз ще ви светна синя

2019-01-16 14:46:26А, бе и чернюгите се усетиха и разбаха кой е виновен за бедността и експлоатацията на която са подложени и правилно са насочили "своите удари" към самодоволните и богати техни господари . . .

Kъм статия Взривове и стрелба в Найроби, най-малко един човек е загинал

2019-01-16 14:39:41До "стратега zuljin": Бабето си е доста читаво и умно в сравнение с "капацитетите" ни, които ние имаме на местна почва - огнеборец и физкултурник ! По-добрият вариант в случая е ако "евроазийския мечок" от Москва се възползува от ситуацията и успее да разтури това свърталище на крадци и кожодери . . .Европейския съюз !

Kъм статия Хаотичен Брекзит? Днес е горчив ден за Европа - реакциите след провала на Мей

2019-01-16 14:25:20 "По думите й изграждането на проекта АЕЦ "Белене" ще стане само при спазване на изискванията и условията на пазарните принципи - без предоставяне на държавна гаранция, без предоставяне на корпоративна гаранция и без сключване на дългосрочни договори за изкупуване на електрическа енергия" Явно е че ще трябва да си пълен олигофрен за да се решиш да инвестираш в "герберасткото блато" при тези условия . . . Освен ако краварите отвъд океана не преустроят централата на военен обект /собственост на САЩ /, тъй като и децата знаят вече че GENERAL ELECTRIC е тясно свързан с PENTAGON !!! Така че нищо чудно един ден да осъмнем там с насочени ракети "Пършинг" към Москва, под благовидния и банален предлог че служат за охрана на . . .атомната централа !?

Kъм статия Дженерал електрик с интерес към АЕЦ Белене

2019-01-16 14:03:57Всичко читаво и свястно притиснато от тези герберастки маймуни, бяга "през-глава" от тази загиваща държава ! Но жалкото е че подобни блюдолизци като /тези тук/ от продажните български медии и онлайн платформи, не осмислят какво става около тях днес и продължават слугинажа си към Огнебореца . . .

Kъм статия Затварят най-голямата фабрика за сладолед на Nestle у нас

2019-01-15 18:13:33Добре е, че имате винаги под ръка тук в сайта, дърводелци като този "резан поп" благодарение на които си подържате все още реномето, на новинарска агенция сред общество . . . от слепци !

Kъм статия Външно пред OFFNews: Българката Мира Яшар е напуснала Турция

2019-01-15 17:52:05Защо към тази фалшива новинарска агенция сте организирали форум, в който се цензурира всичко публикувано и не се дава възможност хората да споделят по-между си мнения и проблеми ! Кой обслужва този ваш измислен "форум", освен шепа хора близки до обкръжението на собствениците на сайта ! Чий пари перете тук и в какви икономически кръгове въртите далаверите си . . .

Kъм статия Повдигнаха обвинения на двама души за унищожените дюни на Смокиня

2019-01-15 17:41:57Явно е че подобни долнопробни новини са по сърцето на "гайлайтерите" тук, въдворяващи ред и дисциплина по нормативите на управляващите страната партии в момента ! Утре, когато се смени властта вие ще клекнат пред новите си Господари с единдтвената си цел, а именно: да запазите работата си, доходите и привилегиите които имате сред рекламодателите в Интернет пространството. Това ли е лицето на вашата продажна журналистика . . .

Kъм статия 13-годишно момиче роди второ дете в Лом, осъдиха бащата на 6 месеца затвор

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.