ПРОФИЛ

Рейтинг
1181
точки при гласуване
1

Azarael

създаден на 2018-05-01 19:09:43
Всички ваши коментари (207)
Дата Коментар
Страници
2019-07-20 18:37:29Като ги виждам шиптарите в ръководството на Косово, как са се "усукали като свински черва", се сещам за други едни народни изедници намъкнали се на Дондуков №1, които се вмирисаха там вече близо 10 години . . .

Kъм статия Оставката на косовския премиер е политически трик, обяви Вучич

2019-07-20 18:31:50Ще си берат ядове тъпите англичани, които се хванаха на "въдицата на краварите" зад океана и задържаха НЕПРАВОМЕРНО ирански танкер в Гибралтарския пролив, преди не повече от месец !

Kъм статия Лондон посъветва британските кораби да избягват Ормузкия проток

2019-07-20 18:27:19Наистина трябва да се взимат спешни мерки относно разпространението на това заболяване, при което смъртността е над 80% и се явява не по-малък бич от чумата покосила 1/3 от населението на Европа през Средните векове ! За този смъртоносен вирус разпространяван от маймуните /използувани за храна в Африка от бедното население/ се разказва в американския сериал "Гореща точка", описващ неговото разпространение в черния континент през средата на 70-те години на миналия век: https://bit.ly/32EePhl

Kъм статия Ебола се завърна, 19 починаха в Конго

2019-07-20 17:56:23Майната им на британския танкер и "чалмите" около него ! От това на мен и българите нито "ни влиза или пък излиза" ! Мен днес ме интересува защо работодателя ми ме заблуждава и не ми увеличава заплатата, вече 2-ра година /като това сега вече мога да го проверя/, ако някой ми даде линк от данните на НАП в торентите, където е публикувана ! За да имаш достъп до тези данни обаче ще трябва да плащаш, ли !? По този въпрос се пази абсолютно мълчание . . . То наистина ще излезе някаква "далавера-la grande" с намесата на властта ! Ако има някой насока по-този въпрос, дайте ми информация на този адрес: gordano_abc@0815.ru

Kъм статия Иран: Екипажът на задържания британски танкер ще остане на борда до приключване на разследването

2019-06-22 13:01:04Каквото е ръководството на държавата ни и спорта, както и дереджето на народа . . .такъв ни е и скапания футбол

Kъм статия Провалът на националите ни обяснен от простата математика

2019-06-22 12:14:02Аз не знам какво си въобразяват останалите посерковци на Балканите /като албанци и македонци/, които зорлем ги набутаха в НАТО за да ги ползват като "пушечно месо", за да защищават интересите на чичо им САМ по света ! След като Брюксел вече се напати с крадци и мошеници като нас, румънците и гърците Те никога вече няма да направят грешката да приемат в ЕС други "тъмни" балкански субекти и то с . . . голите им задници !

Kъм статия Гърция наравно с България по риск от бедност

2019-06-22 12:02:11Явно е че докато тази задокеанска "Империя на злото" не се заличи от лицето на земята, в света Мир и Благоденствие между държавите и нациите НИКОГА . . .няма да има !?

Kъм статия Тръмп вдигнал самолетите срещу Иран, после се отказал от военния удар

2019-01-20 18:34:16Бай Цеци, защо се правиш на интересен след като вече и един "средноинтелигентен човек" у нас разбра, че вие сте ИСТИНСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП /с тази разлика че все още не сте се бетонирали в Конституцията ОФИЦИАЛНО посредством чл.1 ал.1 като Управляваща партия в България./ и по законен път никой не би могъл да ви свали от власт, докато вие не докарате страната ни до "просяшка тояга" и сами не се оттеглите от нея . . .

Kъм статия Цветанов с остра реч към съпартийците си: Тази година няма лято, подготвяйте се за изборите

2019-01-20 18:25:13 След всичко това което се случва и предстои да се случи в близките няколко месеца и години у нас, смятам че ще има отново нов прилив на млади, образовани и умни млади хора които ще искат да напуснат тази съсипана страна, която вече отново се връща 30 години назад и навлиза в период на НОВ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ! Гледах изказването на Пожарникаря от Конференцията на "Феодалите" днес и се отвратих от това, като виждах как по седалките в залата бяха насядали едни послушковци и тунеядци, треперещи от страх да не разгневят своя Командир и Вожд ! А той като Зевс Самодържец от Олимп с менторски тон им обясняваше колко е "велик и непогрешен" и колко грешни и неадекватни в действията си сме всички ние в тази държава, намиращи се "извън" неговата престъпна и крадлива шайка ! Тежко и горко на този нещастен народ който НЕ ВИЖДАМ как без ВЪНШНА НАМЕСА /както стана на 10.11.1989/ би могъл ДА СЕ ОСВОБОДИ в следващите 10 години от тиранията на тази управляваща партия и нейния . . .Безсмъртен Вожд !!!

Kъм статия Борисов пред ГЕРБ: Направихме повече, отколкото една партия може да направи

2019-01-20 18:21:28След всичко това което се случва и предстои да се случи в близките няколко месеца и години у нас, смятам че ще има отново нов прилив на млади, образовани и умни млади хора които ще искат да напуснат тази съсипана страна, която вече отново се връща 30 години назад и навлиза в период на НОВ ТОТАЛИТАРИЗЪМ ! Гледах изказването на Пожарникаря от Конференцията на "Феодалите" днес и се отвратих от това, като видях как по седалките в залата бяха насядали едни послушковци и тунеядци, треперещи от страх да не разгневят своя Командир и Вожд ! А той като Зевс Самодържец от Олимп с менторски тон им обясняваше колко е "велик и непогрешен" и колко грешни и неадекватни в действията си сме всички ние в тази държава, намиращи се "извън" неговата престъпна и крадлива шайка ! Тежко и горко на този нещастен народ който НЕ ВИЖДАМ как без ВЪНШНА НАМЕСА /както стана на 10.11.1989/ би могъл ДА СЕ ОСВОБОДИ в следващите 10 години от тиранията на тази управляваща партия и нейния . . .Безсмъртен Вожд !!!

Kъм статия Борисов заплаши ГЕРБ: БСП ни доближават и ако не ви светне червената лампичка, аз ще ви светна синя

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.