ПРОФИЛ

Рейтинг
6109
точки при гласуване
6

Azarael

създаден на 2018-05-01 19:09:43
Всички ваши коментари (274)
Дата Коментар
Страници
2020-07-16 14:23:48Цъфти се възползва от създалата се тежка ситуация в редиците на управляващите и започна да събира дружина, /като навремето Първанов/ за чукащите на вратата ни извънредни парламентарни избори . . .

Kъм статия Парламентът прие оставката на Джема Грозданова от ГЕРБ като народен представител

2020-07-16 14:18:35Тоя дървояд има късмет че сега всички тези драматични събития ги гледа "отстрани" като зрител, защото в противен случай щеше да изяде "шутовете и шамарите" днес на протестиращите . . .

Kъм статия Цветан Цветанов: Не очаквам стихване на протестите. Исканията са насочени персонално в друга посока

2020-07-16 14:04:00До трола Sara Asar: И тука ли се настаниха подобни платени мушмуроци като теб, мизернико ! Вие много добре знаете че падне ли правителството, ще спрат и вашите подаяния и ще ви се наложи да отидете на трудовата борса . . .като всички останали !

Kъм статия ''Подхвърлят ни огризки сякаш сме кучета. Днес протестът ще е ужасяващ''

2020-07-13 22:53:04Тази вечер бях на протеста пред МС и срещнах мои познат журналист, който ми съобщи нещо ИНТЕРЕСНО, което ме накара веднага да напусна митинга: А именно че днес е попаднал на информация от американското посолство, на която било отбелязяно че протестите у нас ще спрат на 16.07.2020 година ! Аз не знам кои българин в тази сложна политическа ситуация може да посочи датата на края, на започналото скоро у нас протестно движение. Което на практика означава че всичко е организирано от там и ние българите отново ще бъдем употребени в сложни политически задкулисни игри и договорки между Брюксел, Москва и Вашингтон ! Това го казвам: защото едновременно както у нас, същите антиправителствени демонстрации протичат и в съседна Сърбия, започнали по едно и също време с нашите. Президентът Вучич също е белязан като нашия министър-председател и му предстои да бъде заменен . . .с по-подходяща политическа фигура !?

Kъм статия Протестът, ден 5: Нека бъде свобода - фурор на протеста след изявлението на посолството на САЩ

2020-07-13 12:48:46Идващото ново младо поколение неминуемо ще сложи край на тази "омагьосана въртележка" във властта на чийто връх стои това чучело ...бивш агент на Държавна сигурност !

Kъм статия Местан: Акцията на ДПС край Росенец нагло ни каза: ''Аз съм субектът на властта. Недосегаем''

2020-07-13 12:43:52Аз не знам дали някъде съществува подобно "недоразумение на природата" в световен мащаб, назначено за министър на Правосъдието !

Kъм статия Данаил Кирилов нарече Христо Иванов 'Спондж Боб Квадратни гащи'

2020-07-13 12:38:33И този е поредния обран от Падишаха, за да може с неговите пари да кара биячи от провинцията, като провокатори на митингите срещу него !

Kъм статия Пламен Бобоков е пуснат под гаранция от 1 млн. лв.

2020-07-13 12:35:27Ами г-жо как няма да защищаваш своя изперкал работодател, след като много добре знаеш че ако си отиде той, ще трябва и ти да си отидеш с него: И да се простиш с многохилядната си заплата и изключителните си привилегии и връзки !

Kъм статия Зам.-главният прокурор Даниела Машева: Няма основание за оставка на Иван Гешев

2020-07-13 12:28:23Тази анти-народна крадлива и престъпна клика за да запази своите благини и привилегии, би стигнала до крайност и хвърлила страната си в хаос, безредици и кръвопролития ! Но това е резултат от неадекватното и колаброционистко поведение преди 30 години на скапаното СДС /под ръководството на дебила Желев/, който на времето ПРОДАДЕ надеждите на народа при организирането на КРЪГЛАТА СОФРА . . .

Kъм статия Ден четвърти: Протестът вече е много, много по-голям от вчера (снимки и видео)

2020-07-13 12:18:04В системата на МВР днес постъпват предимно нискообразовани хора, с престъпни наклоности, мързеливци и некадърници без възпитание и морал ! Там след премахването на министъра им /бивш шофьор на Маджо/ трябва да има съществени реформи и съкращения ! Техният апарат наброява близо 70 000 души !!! Тази численост върху глава от населението, я няма никъде по света ! Кой ще храни тази некадърна пасмарщина . . .

Kъм статия Майка на бит от полицаи на протеста: Гаврили са се с децата, стъпвали са върху тях, правили са селфи, снимали са разголено момиче

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.