ПРОФИЛ

Рейтинг
1015
точки при гласуване
1

Mary

създаден на 2020-12-02 07:37:23
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-05-30 15:53:11Това не може да го каже един нормален министър. Всички знаем кой кой е и кой на кого какво. Работата на този министър не е да ни обяснява това. Да се захваща истински с това, което трябва, а не да подготвя почвата за следващите грабители на държавата и народа!

Kъм статия Рашков: Борисов няма основания да се притеснява, че ще бъде задържан, той притежава главния прокурор

2021-05-18 03:29:53Ха така, ваксинирайте старите и болните, за да се постигне "естествен" имунитет, разбирай "подбор". Безсрамни глобалистки подлоги! Браво, Слави, добре им подаде ръка и ги намести в "служебното" правителство! Но на кого 'служат'- на народа или на соросоидите? Напълно разбираемо е, че се криеш. Разбираш ли какъв срам и разочарование причиняваш на всички гласували за теб? И най-вече на младите за това, че се подигра с патриотизма им! Не бой се, те не са глупави. Може да си ги заблудил сега, но още по-зле за теб, защото те няма да ти простят, нито ще забравят! Ще видиш телевизия през крив макарон, пък може и да се изправи- специално за теб!

Kъм статия Зелени коридори за всички от петък до неделя, до четвъртък имунизират възрастни и болни

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.