ПРОФИЛ

Рейтинг
12402
точки при гласуване
10

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (251)
Дата Коментар
Страници
2023-05-29 22:27:36Освен руснаците, никой друг не копнее за връщането на империята или на СССР. Дори най-близките им народи не щат обратно с "братята". Странно... И подлогите им извън Русия си лаят, но си стоят в гадните фашистки и ******* държави и не се връщат в матушката. Много странно...

Kъм статия Сводка на войната, 29.05. 23 г.: Въздушната битка за Киев

2023-05-29 15:07:26алфа, не бъди педант(ор) :)

Kъм статия Взривове по обяд в Киев. Москва атакува украинската столица с ''Искандер-М'', всички ракети са унищожени

2023-05-29 15:04:44Колкото до офанзивата, тя си тръгна вече, но не я обявяват шумно. Атаката на руските "терористи" към Брянск предизвика Путиновите генерали да разместят войски от окупирана Украйна към незащитената си територия на север. Обкръжението на руски войски в Бахмут продължава. Вагнер избяга от там и го остави на редовната армия, която или ще се изтегли или ще бъде обкръжена. Бомбардират складове и летища в Запорижието, където най-вероятно ще е главния удар, но кой знае... След години ще разберем какво се случва сега в подробности, но за момента можем само да чакаме.

Kъм статия Взривове по обяд в Киев. Москва атакува украинската столица с ''Искандер-М'', всички ракети са унищожени

2023-05-29 14:55:14Не могат и не искат да ударят Москва. Първо са обещали на западните доставчици да не ползват оръжията им на руска територия (международно признатата руска територия, не окупираните Крим и Донбас). Имат и техни украински дронове, с които могат и удрят обекти на руска територия, но винаги са военни цели. Да ударят Москва ще им навреди на главната цел - да изтласкат окупантите от украинска територия. За което им трябват западни оръжия, одобрени от западните правителства. А те са безгръбначни мекотели, наплашени от страшната руска мечка.

Kъм статия Взривове по обяд в Киев. Москва атакува украинската столица с ''Искандер-М'', всички ракети са унищожени

2023-05-27 11:34:44Това изказване е чиста наглост. Какво стана, че света се оглавява от зеленчуци, хуманоиди и роботи? Хадронния калайдер ли разцепи времето на няколко потока и тръгнахме по грешния? :) Майтап, майтап, ама... Байдън - зеленчук, Путин - луд, Ши - зеленчук, папата - комунист, евро-лидерите - роботи. Най-големите корпорации станаха компютърните гиганти - Гугъл, Епъл, Амазон, Майкрософт, Мета... Всичките се управляват от хуманоидни роботи. Като гледам и нашите български "лидери", ми се плаче. Как позволихме на тези... хора... да ни се качат на главите? Толкова власт и сила не са имали египетските фараони, римските императори и средновековните крале. Техните поданици са били по-свободни от нас. Поне са се вдигали на бунт от време на време. Ние не можем дори да се организираме да спрем да си превъртаме часовниците с час напред и назад два пъти годишно!

Kъм статия Путин търси сближаване с Грузия, бил шокиран от антируските протести там

2023-05-26 13:02:27Медведев периодично заплашва с ядрени оръжия, това му е най-ползвания номер от репертоара. Омръзнал е на всички вече. Колкото до ядрени оръжия в Украйна, никой не ги иска и никой няма да ги даде, защото няма нужда. Като влязат в НАТО ядрения чадър ще покрие и тях. Само световни супер сили или дребни луди диктатори искат собствена ядрена програма. За нормалните държави е излишна. Но е добре да се маркират опорните точки преди преговорите, та да може и Путя да каже че е спечелил нещо. Принуди НАТО да не разполага ядрени оръжия в Украйна, молодец!

Kъм статия Русия ще нанесе изпреварващ удар, ако Западът предостави на Украйна ядрени оръжия, заяви Медведев

2023-05-25 13:53:06Добре Вова, ще захапя въпреки че няма голяма надежда с теб. Защо тогава не продължават на запад руснаците? Ако украинците са се разбягали, чудесно, пробив на фронта. Ако не са, значи продължавайте да ги унищожавате. Отбраната на голо поле е по-трудна отколкото в населено място. Само на това ми отговори - защо се изтегля Вагнер, вместо да напредва или дори да остане нясто да пази града?

Kъм статия ''Вагнер'' вече се изтегля от Бахмут

2023-05-25 13:36:06Шекерчо, така гледа човек, който разбира че се е провалил и няма да живее още дълго, щото се е изрепчил на неправилните хора. От пандизчия до милиардер с власт над живота и смъртта на милиони африканци и хиляди руснаци... и се осра за няколко месеца заради едно градче, което украинците не пожелаха да отстъпят. Дори им е предлагал информация за руските позиции, само и само да се изтеглят от Бахмут, казват някои, и съм склонен да вярвам. Путин е кадър на КГБ/ФСБ и го използва пълноценно срещу враговете си. Пригожин е ходещ мъртвец.

Kъм статия ''Вагнер'' вече се изтегля от Бахмут

2023-05-25 13:26:40Ако операцията беше успешна - да унищожават украинските сили - щяха да я продължат до безкрай. Очевидно не е. "Само Факти", що не ме цитираш пак: "Бахмут ще бъде безславно изоставен от вагнеровците и вся остальная сволоч." Жест на добра воля, тоест :) Пошли на...

Kъм статия ''Вагнер'' вече се изтегля от Бахмут

2023-05-24 17:59:57С една казашка република около Ростов, Русия ще загуби излаз на Черно Море. Ще си отдъхнем всички в региона.

Kъм статия Полковник Свитан: Украинската армия ще влезе в Русия, но когато му дойде времето

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.