ПРОФИЛ

Рейтинг
12407
точки при гласуване
10

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (561)
Дата Коментар
Страници
2023-11-24 11:37:53Очевидно говоря за няколко различни, но истински, съществуващи партии и политици по света. Примерите могат да се намерят в Обединеното Кралство, САЩ, Швеция, Аржентина, и в други страни. Но не и в България. КОето е проблем - избиратели за тях има, но нямаме за кого да гласуваме. Което е и темата на статията, под която пишеш. От къде ти дойдоха комунистите в ума? Или те си живеят там постоянно без да плащат наем?

Kъм статия Социолог: Има потенциал за нова партия, която да размести пластовете

2023-11-24 09:45:28А, не уе! Аз нямам представителство в парламента цял живот. Къде ми е дясната евро-скептична партия? Къде ми е либертарианската партия? Къде ми е пиратската партия, да ми защитава дигиталната свобода? Къде е лидера който ще ми обещае да закрие централната банка и да минем на долари? Тук само 2 типа партии имаме, московски подлоги и брюкселски подлоги. Всеки път си стискам носа и гласувам за "по-малкото зло".

Kъм статия Социолог: Има потенциал за нова партия, която да размести пластовете

2023-11-22 10:12:12Ннвярвам на 90% от това. По принцип 90% от приказките на хората са плява, лъжи, фантасмагории. Не по-вярно от "халюцинациите" на Изкуствения Интелект - думата на годината. 90% от това, което излезе от устата на хората, го игнорирайте. Опитвайте се да разберете ядрото истина, което те се опитват да кажат, често неуспешно, често казвайки булквално противното :) Това момиче са го били полицаи. Толкоз вярвам. Полицаите ни са некадърни, подкупни, комплексирани тулупи. Това го знаем и без тази история.

Kъм статия ''Полицаите казваха, че ме ритат в корема, за да не мога да родя. И да имам деца - да не ги видя живи''

2023-11-21 17:01:09Благодаря, че ми илюстрирахте тезата с вашите отговори. Вместо да пишем фермани, поне да се съгласим, че не сме съгласни. Повече от това, в Нета не става. Може би лично, на(д) бира... :)

Kъм статия Унгарският премиер стартира кампания с плакати срещу ЕС

2023-11-21 10:44:19Можете ли за микросекунда да се абстрахирате от неприятните ви персони на Орбан, Фарадж, или (въх, леле мале!) Тръмп? Много от нещата които казват са верни. И затова много хора им вярват и ги следват. Какво правят "авторитетите" да убедят хората че не трябва да следват "демагозите"? НИЩО полезно. Лични нападки. Отричане че има проблеми. Има проблеми. С инфлацията. С емиграцията. Със зелената енергетика. С джендър идеологията и транс-сексуалността. Със засилването на държавната и над-държавната власт! И т.н. неща, които елитите се опитват да наложат, а народа се дърпа. Само 25 години назад, обикновените демократи по времето на Бил Клинтън, сега се оказват с толкова различни разбирания от сегашните демократи, че са обявени за "-исти" и "-фоби". Включително и Бил Клинтън. Орбан, Фарадж, Тръмп... са симптоми на проблеми. И докато има такива проблеми, народът няма да вярва на елита, а ще търси радикални лидери за промяна. Политология 101, студентите го учат в първи курс.

Kъм статия Унгарският премиер стартира кампания с плакати срещу ЕС

2023-11-17 15:55:25Гласувах за Радан Кънев веднъж, той ме излъга, и затова повече няма да гласувам за него. Затова и никога не съм гласувал за същите хора два пъти. Една лъжа е достатъчна. Ако всички гласуваха като мен, нямаше да има ГЕРБ, ДБ, ПП, БСП, ДПС, Възраждане и т.н. всички партии които някога са лъгали избирателите. Но това за Китай не го казва само той, и е очевидно за всички. Както е и очевидно защо корпорациите се дърпат. Не искат краткосрочни загуби от изтеглянето от Китай, за да си осигурят дългосрочни печалби и стабилност. Корпорациите са като малки деца, не могат да мислят повече от година напред. Така са устроени, дори гениални хора да са начело, те не могат да ги променят. Затова умират, и други корпорации излизат начело и ги изместват. И тези другите ще ибягват Китай и Русия, които ни мразят в червата, и ще си сложат фабриките в държави които не ни мразят в червата. Държави които не се управляват еднолично от 70-годишни старци и не са пред демографски срив. Има много.

Kъм статия Европа трябва да скъса своята драматична зависимост от Китай, заяви Радан Кънев

2023-11-16 15:20:59Тия живеят в 18-ти век. Пак, по-добре от нашите старци батмани, 1000 години назад...

Kъм статия Ватикана потвърди забраната католици да стават масони. Несъвместими са

2023-11-13 19:20:34Държавната администрация е пълна с лелки на средна възраст, които за НИЩО не стават. Но търпят всякакъв тормоз, всякаква скука, не ги притеснява безполезността на живота им и на системата, в която зъбни са колелца. И пари много не взимат. И те знаят, че за НИЩО полезно не стават и нямат шанс в частната сфера. Затова си живуркат кротко, вегетират, като цялата държавна структура.

Kъм статия ЦИК прехвърли отговорността на ''Сиела Норма'' - поставили в риск машинното гласуване

2023-11-12 23:15:43@dolivo, не разбивай мечтите на хората с твоите прозаични факти. :)

Kъм статия Разследване: Взривовете на "Северен поток" са организирани от полковника от ВСУ Роман Червински

2023-11-12 20:44:53Der Spiegel, The Washington Post, Times, New York Times, The Guardian, Time Magazine, Financial Times, Le Monde, бла, бла, бла... Парцали. Forbes! Великия Forbеs е малко повече от блог. Всеки може да си купи място за статия там и после да си пише в CV-то че е писал за Forbes. От времето на Наполеон до сега, пресата не се е променила. Важи и за радиото и телевизията също. Просто от 10-тина години насам монопола им се разби. Не всеки може да има печатница, радио или телевизия. Но всеки може да си направи блог, подкаст, или канал в Нета и да стигне до повече хора. CNN има по-малко влияние от големите ютюбъри. CNN! Която Пентагона гледаше за да се ориентира какво се случва на бойното поле в Ирак. Представите ти за медиите са остарели, bls. Да вървят по дяволите всичките. Търговци на влияние и фалшиви новини. Манипулатори на демокрацията. Инструменти на елита срещу народа. Нямат грам морал, грижа за хората и отговорност към фактите. "Журналист" е мръсна дума.

Kъм статия Разследване: Взривовете на "Северен поток" са организирани от полковника от ВСУ Роман Червински

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.