ПРОФИЛ

Рейтинг
1615
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (34)
Дата Коментар
Страници
2018-12-03 15:20:27Ей зат'ва всички ви мразят, евро-писарушки! Ей зат'ва ЕС затъва и ще се срине рано или късно. Не можете да се разберете за нещо, което 84% от хората искат! Бизнеса също. По-голямата част от света спря това безумие. В САЩ някои щати го спряха на своя глава, напук на федералното правителство. И тук трябва държавите членки да теглят една майна на Брюксел и го да решат на своя глава. Голямата промяна... във Windows цъкате една отметка да спре да сменя времето лятото и готово! Връщане към нормалната ситуация не може да отнеме 3 години! Авио-компаниите, как се справяте е като летите до страните без смяна на времето? Не се учудвам че сте некадърни, като ни губите багажите в 10% от прикачванията, но защо ние трябва да се съобразяваме с вас?

Kъм статия Смяната на часовото време в ЕС ще се запази до 2021

2018-11-27 15:35:50Също забележете как се разпределят страните спрямо средното ниво за Европа. Отляво са тези, които са залети с бежа.... неграмотни емигранти от Африка и Близкия Изток. Отдясно са лошите ксенофоби и фашисти, които не искат да приемат мигранти от там. Полша е почти накрая, въпреки че прие милион мигранти от Украйна. Изводи? Някой? Меркел? Юнкер?

Kъм статия България е най-опасната страна в ЕС: с най-много престъпления, насилие и вандализъм

2018-11-27 15:30:03Затова пък храним най-много милиционери на глава от населението в Европа.

Kъм статия България е най-опасната страна в ЕС: с най-много престъпления, насилие и вандализъм

2018-11-20 16:24:11Съгласен, абсолютно. В дясната система, никой не им пречи на левите да си живеят в комуни, да се приравняват колкото си искат, да се отричат от частната собственост... Нека има фабрики, които са собственост на работниците. Мечтата на Маркс я има на запад, има фирми в които 100% от акциите се притежават от служителите. Ако бяха толкова добри, те щяха да доминират над другите форми на управление. Ако хората искаха тези трудови взаимоотношения, щяха да купуват само от такива фабрики, кибуци, колхози, секти... Дясната система позволява свободата да живееш като в соц. държава, ако искаш. БЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ! Но лявата система не ни позволява на нас дясно мислещите да живеем както искаме. Щото някои ще се изкачат по-високо в йерархията от други и ще убият илюзията че всички сме равни. Затова победата на лявото означава смърт за дясното. Революция докато се овладее държавата и после налагане на равенство чрез силата на държавата.

Kъм статия Дуел в писма VI. Тончо Краевски към Евгений Дайнов: Всяко неравенство е плод на човешката свобода

2018-11-13 14:15:00Равенство има там, където е наложено със сила. Хората не сме равни. Йерархиите се зараждат спонтанно, винаги и навсякъде, защото без тях нищо не може да се свърши. Дори в рокаджийската братска група, някой трябва да е организатора, за да се срещнете всички в същата кръчма по същото време. Йерархиите не са страшни, когато са отворени за движение на индивида по тях според собствените му усилия. Не са страшни, когато се определят от пазара. Необходими са, защото когато съседното племе нападне, няма време да се избира тепърва вожд и да се определя кой може да се бие и кое е путьо маринкин. Племето с йерархия избива хипарското племе, заедно с китарите, книгите и гените му.

Kъм статия Дуел в писма V. Евгений Дайнов към Тончо Краевски: Равенство има там, където няма господари

2018-10-30 14:43:5960% само? Малко е. Аз, ако се замисля дълбоко и загрижено мога и по-страшно число да измисля. 70%!!! Или не, по-"научно" е да не е кръгло число: 73.25% От къде го взех ли? От същото място като и 60%. От З.О.О. - Задния Отходен Отвор.

Kъм статия Човечеството е унищожило 60% от животинския свят

2018-10-30 14:34:29Ако кажа че това са глупости, ще излезе че не вярвам в науката, нали? Реномирано научно изследване, публикувано в световна медия като BBC - кой съм аз да не вярвам? Ами... зададох си въпроса, контролирано ли е това изследване за други фактори? Примерно социално положение на жените или етнически произход? По-бедните жени с по-лоша медицинска култура и обслужване, са тези които раждат по-често. Проблемите при тях може да са от хигиена, генетика и подобни фактори, а не дали чакат по 18 месеца между чаветата. В статията - нищо по въпроса (защо?). В научното списание - параграф - не са контролирали по тези фактори. Изследването е интересно, но не достатъчно. Доколко може да се разчита на "peer-reviewed" науката в момента, е дълга тема. Голям процент от изследвания са неповторяеми, тоест фалшиви. (en.wikipedia.org/wiki/Replication_crisis) Но като се добави и некадърността на медиите... Излиза че сме невежи и заблудени. Но пък убедени в правотата си и готови да клеймим опоненти!

Kъм статия Изчакайте поне година, преди да забременеете отново, съветват учени

2018-10-30 10:17:00Единствения начин да докажеш интелигентност на такива тестове, е да не ги правиш. Поредни Ако искаш истински тест за интелигентност, иди при професионалист и задели няколко часа и малко парици за целта.

Kъм статия Тест за интелигентност

2018-10-15 14:33:22Третокурсничката: "В кацата с мед има ЛАЙНА". Петокурсника: "В кацата с МЕД има лайна".

Kъм статия Право на отговор: Да, СУ не е Кеймбридж, но дава прекрасни възможности за развитие

2018-09-26 21:22:24Злобната бабичка се задържа 2 години повече, отколкото трябваше. Това е свидетелство колко са смазани и безгласни германците. Време е последната от 5-те на тази известна снимка от Април 2016 да си ходи. 2016-та ще дойде най-накрая и в Германия. http://uk.businessinsider.com/cameron-obama-merkel-hollande-renzi-picture-politics-2016-12

Kъм статия Главната редакторка на Дойче веле обяви края на Меркел

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.