ПРОФИЛ

Рейтинг
1583
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (19)
Дата Коментар
Страници
2018-08-10 16:16:10Защото въпросът е глупав. Президентът не трябва да прави разлика между расите. Трябва да се грижи за всички граждани еднакво. По ирония, точно чернокожите в САЩ са облагодетелствани най-много от новите политики на Тръмп. Безработицата между тях падна на рекордно ниски нива. Обама, който се "интересуваше" от тях, реално им влоши живота с изнасянето на техните бачкаторски професии навън и с безконтролираната емиграция която ги изместваше от останалите в Америка бачкаторски професии.

Kъм статия Кание Уест не можа да обясни защо смята, че Тръмп се интересува от чернокожите

2018-08-07 14:05:59Само мъжът ли трябва да внимава? Има достатъчно средства жените да предотвратят бременност или да я прекратят ако стане. Нещо ми говори, че те са искали да забременеят от точно този мъж. Има доказани случаи на подобни златокопачки, които са лъгали че са на контрацептиви. Дори има случай на подобни... курви е най-точната дума (предлагат се на мъже срещу материални облаги), които са пробивали презервативи преди секс или са вадили сперма от презервативи след секс за да се осеменят. Какво можеш да направиш в такъв случай? Ако имаше ефективни контрацептивни хапчета за мъже, както има за жени, тогава щеше да е друго. Но феминистките не позволят на тази технология да излезе на пазара. Щото тогава всички мъже с повече от 2 мозъчни клетки ще ги ползват за да контролират коя жена може да забременее от тях и коя не. Жените ще загубят контрола над забременяването.

Kъм статия Две рускини погнаха футболист за бащинство

2018-08-07 12:39:29По-точно заглавие: Две курви златотърсачки успяха да хванат глупав богат мъж да ги издържа докато са живи.

Kъм статия Две рускини погнаха футболист за бащинство

2018-07-26 14:18:02Васко ти правиш ли разлика между Гугъл и американската икономика като цяло? Двата проблема са отделни. Гугъл е осъден за монополни действия в дело продължило години. В много рядко съгласие съм с евро-бюрократите в случая - Гугъл наистина върши тези неща в които го обвиняват. Докато спорът за митата с ЕС го почна Тръмп от скоро. ЕС е затворен пазар с високи мита, докато Америка е отворен пазар с ниски или никакви мита. Което не беше честно за американските бизнеси. Тръмп иска ниски или никакви мита - това му беше крайната цел. При такава ситуация бизнеса процъвтява. Ще клекнат и Китай и Канада. Или ще им се сгромолясат икономиките.

Kъм статия Тръмп и Юнкер се споразумяха, край на търговския конфликт между САЩ и ЕС

2018-07-26 11:42:56Резюме на новината: поредна победа за Тръмп. Получи каквото искаше. Trump Derangement Syndrome истериците продължават да пищят срещу него, пред все по-малко публика.

Kъм статия Тръмп и Юнкер се споразумяха, край на търговския конфликт между САЩ и ЕС

2018-07-24 14:58:19"Дали сега смята да провежда тръмпианската политика на алтернативна дясност и разгром на ЕС? Или все пак ще продължи да защитава демократичните ценности, в които доскоро всички вярвахме?" ЕС се доминира от леви партии и води лява политика: свръх-регулация на бизнеса и живота на гражданите, цензура на Нета, "социална справедливост", тоест да се вземе от едни и да се даде на други, Глобализъм - открито целят изтриване на границите и поглъщане на отделните държави в глобална империя... "Алтернативната дясност" си е баш истинската дясност и тя е анти-ЕС. Само в България, на "десните" ориентира им е Брюксел. Демократичните ценности, в които всички вяврахме, точно ЕС ги потъпква, като игнорира волята на гласоподавателите. Примери - много... Емиграцията (т.н. "бежанци"), лисабонския договор, статия 13 сега за цензура на Нета, войната на ЕС срещу алтернативите на цигарите... Какво са направили евро-бюрократите напоследък, което е пожелано и е в интерес на обикновените хора?

Kъм статия Защо 'Свободна Европа' се връща в България?

2018-07-13 17:00:40В тези "масови" демонстрации, журналистите са колкото протестиращите. На Тръмп му е през к*ра.

Kъм статия Протестиращи посрещнаха в Лондон американския президент с огромно надуваемо "бебе Тръмп"

2018-06-21 11:34:51Вместо да поучаваш другите държави, папа, ти си абсолютен монарх на държавата Ватикана - подслони 5000 емигранта! Настани ги да живеят в папските апартаменти, по музеите и галериите, в парка... Загради площада пред "Св. Петър" за палатков лагер. Превърни си държавата във враждуващи гета на афганистанци, нигерийци, сирийци и либийци. Не? Тогава си затваряй глобалисткия плювалник. Всичките сте един дол дренки. Живеете луксозно, не искате нищо лично да жертвате, но харчите нашите данъци и превърнахте нашите градове в кочини.

Kъм статия Папа Франциск: Не можете да отхвърляте мигрантите, които пристигат. Популизмът не решава нещата

2018-06-15 14:28:58Ти освен да сереш, нещо друго правиш ли в този форум? Роботите пишат по-добре от теб. Дебил.

Kъм статия Всички говорят за Роби Уилямс

2018-06-15 11:37:33Преведено от журналистически: Динозавърските леви медии се опитаха да създадат скандал около Роби Уилиамс. Той го обърна обратно срещу тях. Най-добрата тактика срещу левите "журналисти" е не да им се обясняваш и извиняваш, а да им покажеш среден пръст.

Kъм статия Всички говорят за Роби Уилямс

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.