ПРОФИЛ

Рейтинг
1592
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (83)
Дата Коментар
Страници
2020-06-09 11:37:55И съвсем случайно покрай него стават погроми над последователите на други религии - гръцки, египетски, юдейски... И изгарят Александрийската Библиотека. И нямаща нищо общо с Кирил тълпа християнски лумпени убива Хипатия Александрийска и влачи голото ѝ тяло по улиците. По той е бил кротък и хрисим човечец, само писал книги и се молел за бедните.

Kъм статия Св. Кирил Александрийски оставил много съчинения

2020-05-22 13:44:35Осъзнавате ли чебурашки, че САЩ имат военен бюджет колкото останалите 20 страни след тях взети заедно? От тези 20 държави само Китай и Русия не са им съюзници. Имат над 100 бази по целия свят. САЩ+НАТО+Мексико+Австралия+НоваЗеландия+Япония+Корея+Тайван+Саудитска Арабия+Израел и да не изброявам още... е най-силния военен блок в човешката история. Може да победи останалия свят няколко пъти. САЩ сами могат да победят останалия свят няколко пъти. Войната срещу тези държави се обезсмисля. Затова Русия и Китай воюват срещу САЩ с други средства вече - икономически, идеологични, биологични, хакерски... Но откакто Тръмп дойде на власт и това се обезсмисля. Вова и Мечо Пух хич не харесват Оранжевия Мъж. И съответно драскачите им по форумите...

Kъм статия Тръмп изтегля САЩ от договора ''Открито небе''

2020-05-13 11:58:27Съобщаването на броя заразени (не умрелите) без да кажат кой колко тества... е също манипулация. САЩ тества най-много, по 250 000 теста НА ДЕН. По четвърт милион теста правят и това не им стига, планират повече. Естествено че ще открият повече заразени! Ние като не тестваме, това че обявяваме около 1600 официално заразени, нищо не значи. Това число спокойно може да се умножи по 10 или 100... никой не знае реалната картина. Защото не се тества. Реалната картина е че хората масово минават тази болест без тежки симптоми и до месеци ще придобием стаден имунитет. Шведите обявиха че очакват до края на Май да го постигнат. Тоест - карантината беше безполезна. Дори изродите от СЗО се съгласиха накрая че трябваше да направим каро шведите и да поставим под карантина само старческите домове и да забраним големи събирания като концерти и мачове. Останалото да се решава от хората индивидуално. Всеки има глава на раменете си, да си прецени риска и предпазни мерки, като свободен човек.

Kъм статия COVID-19: Най-много са жертвите в САЩ, Русия вече е втора в света по брой заразени

2020-05-13 11:49:16Защо големите медии, и нашите преписвачи, не дават броя на умрели на глава от населението ами само общия брой? Това е манипулация на читателите с ниско внимание. Самата статич казва че Италия е с около 60 милиона население. САЩ е около 330 милиона официално, с още около 20-30 милиона нелегални емигранти. Значи, ако беше толкова теко в САЩ, колкото в Италия, трябваше 180 000 американци да са умрели, не 82 500. Ако обаче ясно се каже че САЩ е по-добре от Италия, това ще е плюс за Тръмп, което е недопустимо в медиите. СЪЩО - по глава от населението като се сложат държавите в една графика, се вижда че няма ясна разлика между държавите със строги, средни, или меки карантини. Италия и Испания са редом със Швеция. Тоест карантината не прави нищо особено за намаляване на жертвите. Само съсипва икономиката и увеличава страданието на бедните слоеве на обществото.

Kъм статия COVID-19: Най-много са жертвите в САЩ, Русия вече е втора в света по брой заразени

2020-05-11 13:48:58Дори да имаха информация властите, нямаше да я споделят с нас. А те нямат, защото не тестват. Защото не искат или не могат да тестват. Същевременно на Запад се тества в някои страни много здраво, в Германия примерно. Най-много в САЩ - правят по 250 000 теста НА ДЕН! И естествено откриват повече млади хора заразени или прекарали болестта с анти-тела. Но броят на смъртните случаи на глава от населението върви надолу от месец. Познайте какво докладват медиите - че заразените в САЩ растат до рекордни числа! Но не докладват рекордното тестване и понижението на смъртните случаи. Щото не им влиза в целите - съсипване на икономиката и Тръмп да загуби изборите.

Kъм статия Град в китайската провинция Джилин обяви 'военновременни мерки' срещу вируса

2020-05-07 16:58:24Щом започваш с презумпцията че вируса е от животни, естествено ще го докажеш. Виж друго е ако почнеш без презумпция за каквото и да е и разследваш до където те доведат фактите.

Kъм статия СЗО подготвя мисия за Китай. Ще доказва животинския произход на COVOD-19

2020-05-06 22:34:09Как изтълкува от няколко реда, че съм "самодоволен, самообявил се за мачо циник"? Че и "опасен"! Сега сериозно. Ако някакъв непознат драскач в Нета те кара да губиш оптимизма си... или избягвай Нета, или си засили характера. Думите имат този ефект, който ти им даваш. Аз мога да пиша какво ли не, но ако си стабилен и уверен в себе си, просто ще ме игнорираш.

Kъм статия Die Welt: Защо армията на САЩ през 1945 г. не превзе Берлин?

2020-05-06 15:01:16Трагедия. Берлин е щял да се предаде на западните съюзници, защото е можел да очаква човешко отношение към пленниците и цивилните. Затова и повече германски войски се предават на запад, отколкото на изток. Какво като има "крепост" някаква си? Обграждате ги и ще се предадат ог глад, без бой. Берлин също, ако руснаците го бяха обградили и изчакали няколко дни, градът щеше да се предаде от глад. Нямат никакви резерви. Но не, трябва да се превземе за 1 Май, за празника! С огромни ненужни жертви и от двете страни. И двете световни войни са такава трагедия, ненужна. Губят половин век на света, съсипват Европа. Раждат и захранват уродливото чудовище Комунизъм, което губи още половин век на много народи и продължава да ги тероризира и сега.

Kъм статия Die Welt: Защо армията на САЩ през 1945 г. не превзе Берлин?

2020-05-05 14:29:23Като един стабилен гений, разпознавам това качество в Тръмп също. САЩ извади невероятен късмет че Хилъри не стана президент. Сега вече щяха да са във война с Иран, икономиката им унищожена от "Зелени" сделки и без никакви резерви за истинска криза като сегашната, 30 милиона незаконни емигранти озаконени във вечен блок гласуващ за Демократите... САЩ щеше да се разпада по шевовете между вътрешността и големите градове по крайбрежията. Загине ли САЩ, загива последния бастион срещу СоциализЪма. ЕССР вече е превзет от левите. Англо-сферата са полу-превзети, UK, Канада, Австралия... Само САЩ сега показва какво постига дясната политика на ниски данъци и намалени регулации. След Рейгън, светът имаше нужда от нов пример, защото бяхме забравили.

Kъм статия Когато един много стабилен гений управлява САЩ по време на пандемия

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.