ПРОФИЛ

Рейтинг
12407
точки при гласуване
10

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (678)
Дата Коментар
Страници
2024-05-22 17:15:18Да, ясно че е стокова фотография. Това е проблема - невежество. Все едно да видиш някой да печата на компютър с носа си. Или лекар да оперира с отвертка. Подразни ме, затова коментирах. Медиите са един от факторите за всеобщата неграмотност на масите.

Kъм статия Ревнивец стреля по любовницата си и подгони съпруга ѝ

2024-05-22 15:59:20Снимката отгоре показва неправилно държане на револвера. Тип "teacup" - дясната ръка все едно държи чаша. Дори холивудските полу-идиоти вече се научиха да държат правилно оръжието във филмите. Отне само 100 години, но вече има компетентно направени сцени с оръжие. Невежеството на тема оръжие е повсеместно. Този инцидент сега ще влезе в криминалната статистика и ще се ползва като аргумент за още по-силно затягане на закони и наредби, т.е, още по-голяма неграмотност. Сега тоя орангутан не знае че предпазителя се маха преди да се стреля. Следващите орангутани ще държат пищова за дулото и ще го ползват като томахавка...

Kъм статия Ревнивец стреля по любовницата си и подгони съпруга ѝ

2024-05-21 15:19:24Първите такива магазини за "специални" клиенти са били направени от чекистите за разпродаване на вещите на "враговете на народа". Другарите прибират, примерно, някой мръсен кулак, буржуй или лево-дясно-центрискти уклончик, конфискуват му имуществото, пооткрадват каквото могат и останалото отива в специалния магазин за номенклатурчици на евтина цена. Защо да става зян? Постепенно, това се превръща в една от привилегиите на номенклатурата. Евтини магазини за качествена стока, която редовите ватници да гледат и цъкат завистливо.

Kъм статия Русия връща Корекомите

2024-05-20 15:35:42Обама спря санкциите за известно време, срещу празни обещания. Също им върна десетки милиарди долари, блокирани в американски банки след революцията. И самолет с 400 милиона долара кеш срещу освобождаване на пленници. Имаше време и пари да си купи яатолаха части за старите. че и нови хеликоптери. Thanks Obama!

Kъм статия Техеран официално: Раиси се възвиси, джихадисткото ни управление ще продължи

2024-05-20 10:36:20Аз не бих летял с аятолаха, чиито поинки нападнаха израел. Също не бих приел покана от Пригожин на самолета му :) Не случайно Ким Ун пътува с влак :)

Kъм статия Техеран официално: Раиси се възвиси, джихадисткото ни управление ще продължи

2024-05-20 10:21:24На разследване от Иран вярвам толкова колкото на разследване от Китай, Русия или Ватикана... Като падне ислямизма, след много години, може и да научим какво е станало. Хеликоптерите не падат току-така. Дори да му спре двигателя, пилотите са тренирани да го свалят безопасно, ползвайки перката - тя се върти обратно от въздуха докато пада и спира скоростта като парашут. А на вождовете машините са добре поддържани и пилотирани, не е вероятно да е дефект или пилотска грешка.

Kъм статия Техеран официално: Раиси се възвиси, джихадисткото ни управление ще продължи

2024-05-10 14:21:48Преди 20 години, когато Интернет стана масов, водехме спорове с хората които нямаха достъп до информация за войната. Тогава имаше смисъл да се просветляват, да им се посочват източници, различни от комунистическите. Днес? Ако някой още не проумял истината, значи не иска да я проумее. "Втория фронт" е на запад. Първия е срещу Полша, но тя е завладяна и фронта изчезва. Така че западния фронт остава Първи и Единствен. След това се открива източния фронт. По ниво на ресурси, които германците харчат, има и трети фронт, в небето над Западна Европа. Трите фронта са сравними по това колко хора, машини, пари и т.н. харчат германците за тях. За ватниците, техния фронт е най-важен, защото губят най-много хора. Но въпросът "защо губят толкова хора?" се пренебрегва. Може би има нещо свързано с тактиките им на човешки вълни срещу мини и картечници? Или със загубата на цяла армия през Юни 1941, странно защо разположена на самата границата?

Kъм статия (ВИДЕО) Бяхме сами срещу Хитлер - лъжите на Путин за Втората световна война

2024-05-03 18:09:41Добре, и така да е. Лошия капиталист Тихомир иска да си плъзне гнусните ръчички в детското здравеопазване. Но това само поражда нови въпроси: 1. Защо има монопол тоя Тихомир над лекарствата? Това без държавна помощ не става. 2. Къде са "органите" да хванат измамите със Здравната Каса? Работил съм малко в болница, публична тайна е че болниците надписват. Те се оправдават, че иначе ще фалират (повече отколкото вече са фалирали), защото касата не осребрява всички процедури. 3. Защо въпросната Каса има монопол? Защо нямам право аз да избера да не плащам на нея, а на друга застрахователна компания. Чрез работодателя ми дърпат парите и толкоз. Системата явно е зле. Да вземем да отворим малко врата за конкуренция - частни застраховки, частни болници, намаляване на регулации, така че повече играчи да има в играта? Защо работи IT сектора - защото няма монопол, няма тежки регулации, всеки може да влезе в него. И клиента има контрол да дава или не парите си.

Kъм статия Главчев дал задна за частната детска болница заради високото обществено напрежение

2024-05-02 18:24:50Аз съм ненормален. Или всички са луди или аз. По-простото решене е - аз съм луд. Occam's razor и т.н. С какво пречи частна болница на държавното "здравеопазване"? Освен да покаже колко са некадърни, нехуманни и безполезни държавните болници, осигуровки, министерства и всякая сволоч държавна. Какво лошо има да се открие още една болница? След като бюджета не плаща за нея, какъв е проблема? Как може всички политици, от леви до "десни", да са против частната инициатива? И каква е тая злоба да се откриват "виновни за решението" и да се дистанцират от "общественото напрежение". Общественото напрежение, ха! На никой не му пука, освен на група идиоти още вярващи на динозавърските медии да им казват какво да мислят. Оригиналното значение на "идиот" в древна Гърция е "човек, който не участва в публичния живот или политика". Сега пак - отказват да мислят, да действат, да гласуват за подобряване на живота си чрез подобряване на обществото в в което живеят. Луд съм.

Kъм статия Главчев дал задна за частната детска болница заради високото обществено напрежение

2024-04-30 18:57:30ще загубиш баса. Щом му показват снимката, ще е от местното население. Иначе няма да му покажат лицето, Луд. Откачен. Какъв друг може да е, щом напада дете? Но ще го изкарат олт-райт, шовинист, нацист, фашист, расист, хомофоб, сексист, ислямофоб, ...ист, ...фоб, ...ист, ...фоб...

Kъм статия Мъж нападна с меч минувачи в Лондон, уби 14-годишно момче

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.