ПРОФИЛ

Рейтинг
8592
точки при гласуване
8

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (91)
Дата Коментар
Страници
2020-09-17 13:23:56Джоан Роулинг измина 95% от пътя до Ла-ла-ланд, но се спря пред факта че половете имат биологични разлики. За което ла-ла-ландците я линчуват от месеци. Ела обратно в нормалния свят Джоан, при хората които ти купуват книгите. Сега си нито с едните, нито с другите.

Kъм статия Джоан К. Роулинг разгневи транссексуалната общност с новия си роман

2020-09-16 12:15:00Заложил съм пари на Тръмп. През 2012 заложих на Обама. Байдън може да победи само с огромна изборна измама с гласовете по пощата, което ще доведе до гражданска война, която ще спечелят десните за няколко седмици. Така че пак Тръмп ще е президент. Още 4 години медийна истерия и падане на доверието в медиите, което вече е близо до нулата.

Kъм статия Месец и половина преди изборите в САЩ: Байдън докосва победата, чудо трябва на Тръмп

2020-09-13 11:52:30Горките журналя... Тръмп ви свири като цигулка. Вибрирате от емоции, точно както той иска. Невъзможно е да има 3-ти мандат, теоретично, практически, никак. И това той го знае. И всички разумни хора го знаят. Затова не го приемат буквално. Очевидно е искал да провокира пресата да изпаднат в бяс и да му отразят събитието безплатно. Което иначе щяха да премълчат все едно не се е случило. "Събрах ветерани в Белия Дом на вечеря и за десерт им дадох най-голямата торта на света!" На следващия ден, факт-чекърите крещят че това не била най-голямата торта на света! И му отразяват вечерята за ветераните безплатно цял ден за следващите 3 дни. Цялата му капмания през 2016 беше такава. Цялото му президентсво до сега, целия му живот. Даже ви е написал книга за стратегиите му. Не се научихте! Продължавате да го приемате буквално. Защото за нищо друго освен журналя не ставате.

Kъм статия Тръмп мисли за трети мандат въпреки конституцията

2020-09-12 12:30:01Значи, протестираш че държавните органи са превърнати в бухалка на мафията, мафията те удря с бухалката на държавните органи, доказвайки че си прав! Найс.

Kъм статия 6 институции на проверка в ресторант Воденицата, собственикът е в ареста от седмица

2020-09-12 12:23:20Умствените разстройства са реалност, да. Фаучи? Фаучи! Точно той е пример за мятащи се като палачинки експерти, по въпроса за маските. Отначало казваше да не се носят, и че няма голяма полза от тях и че са замо за здравните работници и доказано болните и че не трябва американците да носят масово маски както го правят в Китай. Ето ти и видео, щом не можеш да ползваш Гугъл и не помниш какво казваше той през пролетта: https://www.youtube.com/watch?v=72RK29kcBmk После се обърна на 180 градуса и медиите не му простиха, накараха го да се покае като грешник. Дори сега той твърди че нарочно е лъгал, за да даде шанс на медиците да се запасят с маски. Кога лъже, тогава или сега? Въобщ, какво значение има истината във високите етажи на властта и бизнеса? Един тест струва стотинки да се произведе, но по веригата до теб става трицифрена сума. Знаеш ли колко хора по тази верига искат паниката да продължава? Когато беше нов вируса, номерът им минаваше. Сега, не.

Kъм статия Доц. Кунчев: Д-р Мангъров първо да види как се лекува в ковид отделение и после да дава съвети

2020-09-11 21:33:01Hristohh, не съм зашлевил лелката, точно защото това е нарушение на социалните правила и закони, които сме изградили през дълги години човешко развитие. Може би най-важното правило - "не започвай агресия", the non-aggression principle. Но тези правила сме ги градили с векове и са доказано работещи, защото обществата които ги спазват преуспяват, а тези които не ги спазват, изостават и умират. Тук говорим за наложено насила правило, в извънредно положение от някакъв неизбран от никого експертен съвет, за нещо което е противоречиво и между експертите. Да ти намеря ли сега изказвания за и против маските на едни и същи експерти по различно време? Сам можеш да ползваш гугъл, намери си, ако не ги помниш последните 8 месеца. Това че някой е наложил някаква безумщина като правило, не значи че трябва да му се подчиняваме като роби. Утре ще приемат закон, че трябва да използвам женски обръщения към теб ако заявиш че си жена вътрешно и почваш трансформация с хормони и хирургия. Вече има.

Kъм статия Доц. Кунчев: Д-р Мангъров първо да види как се лекува в ковид отделение и после да дава съвети

2020-09-11 13:30:31Нали маските ви пазят, ве? Защо се кахърите за хората, които не носят - нека се разболяват и мрат глупаците. А вие си сложете 2, 3, 5 маски една върху друга. Така 5 пъти повече ще се предпазите. Желанието да налагаш поведение на другите извора на най-големите злини в обществото ни. Като видя някоя лелка да съска на млади хора, че не си носят маските, ми идва да и забия един шамар. СЗО и всякакви "експерти" така се изложиха през 2020 покрай КОВИД, че вече никой мислещ човек не им вярва безусловно. Възможно е да са прави за маските, възможно е да грешат... Шефът СЗО е етиопски комунист-терорист, пионка на Китай и големите фармацевтични корпорации (основните спонсори на СЗО) Това че е измрънкал нещо не значи че трябва сляпо да му вярваме. Обръщаха се като палачинки няколко пъти за маските. И за опасността от вируса. И за начините на заразяване... Въобще, да ти е*а и експертите, и покрай тях и нашите папагали.

Kъм статия Доц. Кунчев: Д-р Мангъров първо да види как се лекува в ковид отделение и после да дава съвети

2020-08-04 12:15:56"Ситуацията ще завърши с изборите". Да-да.

Kъм статия Евелина Славкова: Слави Трифонов тихо печели, ГЕРБ няма как да не губят позиции

2020-06-09 11:37:55И съвсем случайно покрай него стават погроми над последователите на други религии - гръцки, египетски, юдейски... И изгарят Александрийската Библиотека. И нямаща нищо общо с Кирил тълпа християнски лумпени убива Хипатия Александрийска и влачи голото ѝ тяло по улиците. По той е бил кротък и хрисим човечец, само писал книги и се молел за бедните.

Kъм статия Св. Кирил Александрийски оставил много съчинения

2020-05-22 13:44:35Осъзнавате ли чебурашки, че САЩ имат военен бюджет колкото останалите 20 страни след тях взети заедно? От тези 20 държави само Китай и Русия не са им съюзници. Имат над 100 бази по целия свят. САЩ+НАТО+Мексико+Австралия+НоваЗеландия+Япония+Корея+Тайван+Саудитска Арабия+Израел и да не изброявам още... е най-силния военен блок в човешката история. Може да победи останалия свят няколко пъти. САЩ сами могат да победят останалия свят няколко пъти. Войната срещу тези държави се обезсмисля. Затова Русия и Китай воюват срещу САЩ с други средства вече - икономически, идеологични, биологични, хакерски... Но откакто Тръмп дойде на власт и това се обезсмисля. Вова и Мечо Пух хич не харесват Оранжевия Мъж. И съответно драскачите им по форумите...

Kъм статия Тръмп изтегля САЩ от договора ''Открито небе''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.