ПРОФИЛ

Рейтинг
1630
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (59)
Дата Коментар
Страници
2019-10-17 14:33:26Браво Борис! Сега би трябвало нещата да се успокоят но не! Ремейнърите ще реват пак по улиците, в парламента ще направят всичко възможно да забавят сделката, и почва новата фаза на войната. След 31 Октомври, ще последват няколко месеца на хаос, който ремейнърите ще раздухат до небесата. И след това няколко години ще има икономически трудности, които пак ремейнърите ще се опитат да раздухат като причина за нов референдум. Ако Борис удържи нещата икономически докато новите търговски отношения с ЕС, Америка и държавите от Британската Общност се канализират, 3-4 години... Това ще е истинска победа за обикновените хора в Обединеното Кралство. Или ще се разпадне UK, или Европейския Съюз. Едното или другото ще се случи. Аз знам на какво се надявам, пък времето ще покаже.

Kъм статия Имаме сделка за Брекзит, обявиха Юнкер и Джонсън

2019-10-02 12:38:29Е този път вече е свършено с Тръмп! https://www.youtube.com/watch?v=0pezDM174TQ BTW, съгласен съм с Victimized 100%

Kъм статия Защо Демократите искат импийчмънт на Доналд Тръмп

2019-09-30 17:59:02Десните не можели да докарат кандидата си на 2-ри тур, ОК. Затова на него да гласуват за Сестра Галева. Защо? Защото програмата ѝ била същата като на десните? Дафък?

Kъм статия До урните - със сърце и изстуден от страсти разум

2019-09-19 22:09:58В частните университети и училища, заплатите са по-високи и учениците успяват по-добре в живота. Защо? Защото има директна връзка между учителя и "клиентите" на труда му - учениците и родителите им. От родителите идват заплатите на учителите. В държавните училища и университети няма такава връзка. Психари учители са вечни. Дебили професори са не-уволняеми. Затова трябва да има ваучери и частни училища. Пазар. Търсене-предлагане. Конкуренция. Губя си времето... Следващия пак ще пише "ама те са демотивирани с тези малки заплати". Да идат в частно училище - ще получават повече. Ама ще трябва и да работят по друг начин там, а те не искат.

Kъм статия Лошо образование, слаба държава: накъде върви България

2019-09-19 17:09:57Професионалистите в дадена област са отличен материал за учители в тази област. Ако могат за година-две-три или при пенсиониране да са учители, защо да не го направят? Аз искам децата да учат химия от истински химик, биология от биолог, история от историк. Не от лелка едва завършила забутан университет. 90% от материала в училище е плява. Излишен. Нека видят какво наистина се ползва в реалния живот от хора които го прилагат професионално.

Kъм статия Лошо образование, слаба държава: накъде върви България

2019-09-19 10:32:30Добро начало на статията, добър анализ на проблемите... и накрая... "Ми да увеличим заплатите на учителите". Какво ще промени това? Да увеличим и заплатите на полицаите. И на лекарите. И на ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ. Когато системата е прогнила, наливането на пари в нея само влошава нещата. За ляв интелектуалец, каквито са журналистите в DW, решението трябва да дойде от държавата. Аз искам да се остави пазарът на доброволните и свободни транзакции между хората да разпределят ресурсите най-добре. Нека парите за образование се разделят на броя на децата и да ги следват в училището където те идат. Т.нар. ваучери. Независимо дали училището е частно, държавно, общинско, кооперативно... Качествените училища ще привличат повече ученици от некачествените. Ще имат повече пари за заплати на добри учители. Ще направят така че на децата да им е интересно, а не да се чувстват в затвор. Което ще доведе до повишен успех на децата на държавните изпити и после в университет, в живота.

Kъм статия Лошо образование, слаба държава: накъде върви България

2019-06-19 13:53:56От тези 70 милиона, колко са истински бежанци и колко са "икономически бежанци". Това е нов термин, който левите ползват за да приравнят икономическите мигранти към хората които наистина бягат от война. Венецуела например - там няма война - тези 4 милиона бягат от СоциализЪма на Чавес и Мадуро. Не са бежанци според легалното значение на думата - хора, които по международните закони имат право да отседнат в чужда страна до края на войната и после да се върнат. И то, трябва да се спрат в първата мирна страна на пътя им, не да пресекат 10 граници докато стигнат до Германия или Швеция, където да се заселят постоянно и да живеят на гърба на местното население.

Kъм статия Бежанците по света достигнаха рекордните 70,8 милиона

2019-06-13 15:51:13"Досега дивото къмпингуване не беше уредено от закона - т.е. на практика беше незаконно, но не се и санкционираше." Не-забранените неща са позволени. Може да ви се иска да е обратно (любимият ви ЕССР върви натам), но още не сме стигнали до утопията на еднакво мислещи хора с еднакво поведение.

Kъм статия Депутатите окончателно приеха регулации за свободното къмпингуване

2019-06-08 11:25:43От една страна, подкрепял парада, защото било принципна позиция. Въпреки че била непопулярна и 11 години "какво ли не се изсипа на главата ми". От друга страна, не приемал гей браковете, защото били непопулярни в България. И тако и вако...

Kъм статия Радан Кънев: Подкрепям София прайд, но не и узаконяването на гей браковете в България

2019-05-27 09:59:21"Десните" искат коалиция с който и да е, само да си запазят топлите местенца в Брюксел. Ето това е принципна позиция! Разликите между "десни" и "леви" в евро-парламента са в нюансите. 50 отенъка на Глобализъм.

Kъм статия За пръв път в историята ЕНП и социалистите губят мнозинство. Либерали, зелени и популисти с още власт в ЕП 2019-2024

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.