ПРОФИЛ

Рейтинг
1635
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (64)
Дата Коментар
Страници
2019-12-02 20:23:34Съгласен съм. Но ако трябва да се обзаложа, няма да е голяма централна улица с руско име, на някой "освободител". Малка улица или площад ще е, и смененото име няма да е руско.

Kъм статия Калоян Паргов поиска булевард или площад в София да носи името на Стефан Данаилов

2019-11-28 16:55:49Не е единствената. SJW владеят медиите и ни заливат, но всъщност са много малко малцинство. Дори в северо-западните държави са около 50%. В Източна и Южна Европа нормалните хора сме мнозинство, над 90%. Спрете да им консумирате медийната помия и общувайте с другите нормални хора в новите медии в интернет. Евровизия сама ще си умре от липса на интерес. Ако SJW бяха достатъчно много и имаха достатъчно покупателна способност, нямаше да фалират и да са на загуба ВСИЧКИТЕ им SJW телевизионни шоута, филми и "изкуство". Старите медии (където са силни) вече умират. Сега "войната на културата" е тук.

Kъм статия Унгария няма да участва в Евровизия, коментатор я нарече 'хомосексуална флотилия'

2019-11-19 14:11:21Затова Европа е в застой, начело с Германия. От тези 21% няма никаква полза или възвръщаемост след време. Останалият свят строи нови централи на въглища и ядрено гориво и с евтина енергия конкурира Европейските стоки. А че ГлУПалното Затопляне е измама, е факт. Вече 40 години фалшиви прогнози го доказаха отвъд всякакво съмнение.

Kъм статия 21% от европейския бюджет ще отидат за борба с климатичните промени

2019-10-30 17:20:50Да, признаха каквото имаше за признаване. И за робството също. Преподават го в училища и университети и го показват във филми. Минаха в 21 век. Турция още не е. А е толкова лесно! Трябва само да кажат - "В миналото някои неща са били нормални, като изтребване или поробване на други народи. Всички са ги правили, ние също. Сега вече не трябва да го правим." Но ще трябва да признаят, че в Турция живеят и други народи и да им дадат равни права като на турците.

Kъм статия САЩ призна арменския геноцид

2019-10-25 13:15:34И с БСП беше така, но се разведохме. "Аз просто вече нямам време, остана ми полвин живот. Развод ми дай, развод ми дай, и повече не ме мъчи! Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави." https://www.youtube.com/watch?v=ylof7hMHKnE

Kъм статия Чии са тези думи?

2019-10-17 14:33:26Браво Борис! Сега би трябвало нещата да се успокоят но не! Ремейнърите ще реват пак по улиците, в парламента ще направят всичко възможно да забавят сделката, и почва новата фаза на войната. След 31 Октомври, ще последват няколко месеца на хаос, който ремейнърите ще раздухат до небесата. И след това няколко години ще има икономически трудности, които пак ремейнърите ще се опитат да раздухат като причина за нов референдум. Ако Борис удържи нещата икономически докато новите търговски отношения с ЕС, Америка и държавите от Британската Общност се канализират, 3-4 години... Това ще е истинска победа за обикновените хора в Обединеното Кралство. Или ще се разпадне UK, или Европейския Съюз. Едното или другото ще се случи. Аз знам на какво се надявам, пък времето ще покаже.

Kъм статия Имаме сделка за Брекзит, обявиха Юнкер и Джонсън

2019-10-02 12:38:29Е този път вече е свършено с Тръмп! https://www.youtube.com/watch?v=0pezDM174TQ BTW, съгласен съм с Victimized 100%

Kъм статия Защо Демократите искат импийчмънт на Доналд Тръмп

2019-09-30 17:59:02Десните не можели да докарат кандидата си на 2-ри тур, ОК. Затова на него да гласуват за Сестра Галева. Защо? Защото програмата ѝ била същата като на десните? Дафък?

Kъм статия До урните - със сърце и изстуден от страсти разум

2019-09-19 22:09:58В частните университети и училища, заплатите са по-високи и учениците успяват по-добре в живота. Защо? Защото има директна връзка между учителя и "клиентите" на труда му - учениците и родителите им. От родителите идват заплатите на учителите. В държавните училища и университети няма такава връзка. Психари учители са вечни. Дебили професори са не-уволняеми. Затова трябва да има ваучери и частни училища. Пазар. Търсене-предлагане. Конкуренция. Губя си времето... Следващия пак ще пише "ама те са демотивирани с тези малки заплати". Да идат в частно училище - ще получават повече. Ама ще трябва и да работят по друг начин там, а те не искат.

Kъм статия Лошо образование, слаба държава: накъде върви България

2019-09-19 17:09:57Професионалистите в дадена област са отличен материал за учители в тази област. Ако могат за година-две-три или при пенсиониране да са учители, защо да не го направят? Аз искам децата да учат химия от истински химик, биология от биолог, история от историк. Не от лелка едва завършила забутан университет. 90% от материала в училище е плява. Излишен. Нека видят какво наистина се ползва в реалния живот от хора които го прилагат професионално.

Kъм статия Лошо образование, слаба държава: накъде върви България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.