ПРОФИЛ

Рейтинг
1620
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (52)
Дата Коментар
Страници
2019-06-13 15:51:13"Досега дивото къмпингуване не беше уредено от закона - т.е. на практика беше незаконно, но не се и санкционираше." Не-забранените неща са позволени. Може да ви се иска да е обратно (любимият ви ЕССР върви натам), но още не сме стигнали до утопията на еднакво мислещи хора с еднакво поведение.

Kъм статия Депутатите окончателно приеха регулации за свободното къмпингуване

2019-06-08 11:25:43От една страна, подкрепял парада, защото било принципна позиция. Въпреки че била непопулярна и 11 години "какво ли не се изсипа на главата ми". От друга страна, не приемал гей браковете, защото били непопулярни в България. И тако и вако...

Kъм статия Радан Кънев: Подкрепям София прайд, но не и узаконяването на гей браковете в България

2019-05-27 09:59:21"Десните" искат коалиция с който и да е, само да си запазят топлите местенца в Брюксел. Ето това е принципна позиция! Разликите между "десни" и "леви" в евро-парламента са в нюансите. 50 отенъка на Глобализъм.

Kъм статия За пръв път в историята ЕНП и социалистите губят мнозинство. Либерали, зелени и популисти с още власт в ЕП 2019-2024

2019-05-27 09:51:33Да видим дали ремейнърите ще млъкнат най-накрая. Искахте втори референдум - ето. Нещата се развиха по най-лошия за Юнкер начин. Или изгодна за UK сделка или излизане без споразумение. И в двата случая, това е неуспех за евро-елита.

Kъм статия Партия Брекзит печели изборите във Великобритания

2019-04-19 16:45:15Радан се върна в голямата политика през задния вход. Сега ще е евро-депутат. Д'еба.

Kъм статия Демократична България внесе листата си (пълен списък)

2019-04-18 12:47:52OK, значи от трите най-големи групи, ЕНП ще губят 36 депутата, социалистите 37, АЛДЕ малко ще набъбнат със 7. Къде отива разликата? В евро-скептиците и националистите. Те стават все по-силни. Изводите си направете сами.

Kъм статия Прогноза на Европарламента: БСП и ГЕРБ са изравнени. И двете партии ще имат по 6 евродепутати

2019-03-19 16:17:341. Това че някой му е разказал исторически събития, не означава че му е казал да застреля невинни хора. Умствените ви гимнастики са уникални. Логиката и съвестта са ви чужди. 2. Въпросните събития са български победи. Защо ще "мъсти" в болния си мозък за победи? Да беше написал Батак, Перущица или Стара Загора на пълнителите си, не Шипка. 3. В германския халифат правете каквото искате, в ново-зеландския халифат правете каквото искате, не ни се бъркайте на нас. Ние все още не сме се подчинили на религията, чието име означава "подчинение".

Kъм статия Кой ли е разказал на Тарант за Шипка и Булаир?

2019-02-12 14:50:03Констатираш проблем, но не казваш как да се реши. Докато стигне до избирателна възраст, нормалния човек вече е индоктриниран и зомбиран тотално.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 14:37:07Ограмоти ме. Иначе ще продължавам да съм заблуден и да заблуждавам и други хора около мен. За това говоря - повече диалог трябва, не пренебрежение към другомислещите. В този смисъл, не можеш да загубиш спор - или печелиш, или си коригираш грешното мнение, тоест пак печелиш. Дори да няма промяна в позициите на никой, поне ще ги разбираме по-добре и ще знаем как изглеждаме от другата страна.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 13:24:50Значи всички политици са популисти, така ли? Обещават неща, които са фантасмагории. А овцете гласуват ли гласуват и се надяват на утопии. Но когато някой политик почне да прави нещо което е обещал, и което "елита" смята за грешно, тогава скачат срещу него с епитета "Популист". Тоест, скачат срещу избирателите му, че могат да получат най-накрая нещо желано, колкото и да е грешно. Начина да се намали затъпяването на човечеството е с просвета, със свобода на словото в Нета и в медиите, с философия, логика, открити спорове на различните страни... Като цяло със замесване на хората повече в политиката, не по-малко. Вместо това "елита" ни предлага цензура, ограничаване на словото, избутване на неудобните теми и политици в сянка, догматизъм в медии, училища и унивеситети, и като цяло отчуждаване на хората от политиката. Нека оставим "експертите"и "компетентните" да се грижат за нас, нали? След 300 години просвещение и събуждане на личността, да се върнем към феодализма.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.