ПРОФИЛ

Рейтинг
1620
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (45)
Дата Коментар
Страници
2019-02-12 14:50:03Констатираш проблем, но не казваш как да се реши. Докато стигне до избирателна възраст, нормалния човек вече е индоктриниран и зомбиран тотално.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 14:37:07Ограмоти ме. Иначе ще продължавам да съм заблуден и да заблуждавам и други хора около мен. За това говоря - повече диалог трябва, не пренебрежение към другомислещите. В този смисъл, не можеш да загубиш спор - или печелиш, или си коригираш грешното мнение, тоест пак печелиш. Дори да няма промяна в позициите на никой, поне ще ги разбираме по-добре и ще знаем как изглеждаме от другата страна.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 13:24:50Значи всички политици са популисти, така ли? Обещават неща, които са фантасмагории. А овцете гласуват ли гласуват и се надяват на утопии. Но когато някой политик почне да прави нещо което е обещал, и което "елита" смята за грешно, тогава скачат срещу него с епитета "Популист". Тоест, скачат срещу избирателите му, че могат да получат най-накрая нещо желано, колкото и да е грешно. Начина да се намали затъпяването на човечеството е с просвета, със свобода на словото в Нета и в медиите, с философия, логика, открити спорове на различните страни... Като цяло със замесване на хората повече в политиката, не по-малко. Вместо това "елита" ни предлага цензура, ограничаване на словото, избутване на неудобните теми и политици в сянка, догматизъм в медии, училища и унивеситети, и като цяло отчуждаване на хората от политиката. Нека оставим "експертите"и "компетентните" да се грижат за нас, нали? След 300 години просвещение и събуждане на личността, да се върнем към феодализма.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 12:03:58Ползвайки определението "популист" показвате елитизма и пренебрежението си към обикновените хора. Откъснати сте от живота ни и не разбирате какво искаме. Третирате ни като деца или неандерталци. На ви сега 1/3 популисти! Още един изборен цикъл и ще сме мнозинство в парламента. Тогава или ЕС ще се промени коренно, или ще се разпадне. И в двата случая, ще си загубите меките столове. Както и обслужващите ви прислойки в медиите и образованието.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 11:52:56Сам казваш че в UK автомобилната промишленост е почти никаква. Тоест, купуват си чужбински коли британците и са голям и богат пазар за това. След брекзита, европейските коли ще поскъпнат, а японските, корейските, китайски, американски и т.н. ще поевтинеят, защото няма да плащат европейските мита вече. Така че чия автомобилна индустрия ще пострада най-много? Европейската. Което германските концерни го знаят и затова лобираха за мек брекзит. Но не, брюкселските плъхове са готови да пожертват интереса на собствените си икономики в името на Глобализма. Тереза Мей е глобалист, както са и повечето политици в UK. Тя не обърка нищо, не ми преиначавай думите. Тя САБОТИРА процеса. Кой се е изнизал? Джонсън и Фараж ли? Някой предложил ли им е да станат премиери? Кога? Да са им предложили да са шефове на преговорите е ЕС? Кога? Дай ми конкретно кога са се изнизали като плужеци? Буквално вчера Фараж основа Партия на Брекзита - това като изнизване ли звучи?

Kъм статия Великобритания отчете най-ниския си икономически растеж от шест години насам

2019-02-11 18:20:49В тези преговори, UK държеше всичките козове, но Тереза Мей ги провали позорно. Капитулира. Какво очакваш от човек, който гласува ПРОТИВ Брекзит?!? Защо тя трябваше да преговаря? За да причини криза, втори референдум, провал на Брекзит. Колкото до розовите мечтания, може да се сбъднат, може и не. Това което не се сбъдна са черните предсказания за пълен колапс на икономиката им, с който ги плашеха "експертите" че ще дойде още през 2016 след референдума. "Експертите" да го духат. След 10 години ще видим кой ще е по-добре, UK или Европистан.

Kъм статия Великобритания отчете най-ниския си икономически растеж от шест години насам

2019-02-11 15:58:39Пак е по-висок растежа, отколкото на Германия - 1.5% и Франция ололо 1%. При това евро-държавите няма на какво повече да се надяват - ще се засилва социализЪма, регулациите, данъците, митата за външни стоки, отворените граници за паразити от Близкия Изток и Африка... всичките ЕС прелести. На всичкото отгоре трябва да поемат и дела на UK към общия бюджет. Докато Великобритания очаква да се освободи от регулации, вноски към Брюксел, и да почне да търгува със Света свободно без европейските мита. Което е най-големия страх на евро-плъховете и затова правят всичко възможно да сринат икономиката и провалят Брекзита. Иначе, и други държави ще последват UK.

Kъм статия Великобритания отчете най-ниския си икономически растеж от шест години насам

2019-01-17 13:50:15Падна ми IQ-то с 10 точки от четенето на глупотевините ти. Всички вярващи че едно параноично джудже диктатор на бананова република е овладял САЩ, Британия и още н'ам-кво-си... само показвате колко ви е слаб мозъка. Путин изкарахте виновен за всичко, което не се случва според желанията и разбиранията ви. Той е Дявола, Невидимата Ръка зад всичко. На времето ни казваха че Рейгън и ЦРУ тайно оркестрирали проблемите на социализЪма! Още има хора, които вярват че има тайно световно правителство. Hail Hydra! Има и гении вярващи че Джордж Сорос управлява света задкулисно... Нивото ви на мислене е като на малко дете, което още вярва в Дядо Мраз. Нуждата всичко да се обясни с една Голяма Тайна Сила, която дърпа конците на всички, е признак на слабост. Може да прерасне в психологическо разстройство, да виждате извънземни, реплтилии и к'ви ли не фантасмагорични теории на конспирацията зад всяко събитие и изказване. Същевременно не виждате явните събития и мотивации на хората.

Kъм статия Фараж в Страсбург: Ако има втори референдум, ще го спечелим с още по-голямо мнозинство

2019-01-16 15:57:58Абсурда е пълен, докато не вникнеш малко надолу в мотивациите и историята на замесените лица. Което медиите естествено не правят. 1. ЕС лидерите - искат Обединеното Кралство да бъде наказано за наглостта да си вземе суверенитета обратно от глобалистите. За целта поставиха такива унизителни условия в преговорите, че само безгръбначно мекотело може да ги приеме. 2. Тереза Мей - безгръбначно мекотело. Тя беше ПРОТИВ Брекзит на референдума. След това направи всичко възможно да провали Брекзит и затова се съгласи на унизителните условия на евро-бюрократите. На практика страната остава със задълженията си в ЕС без да има правата на член на съюза. Мнозинството в кралството са омерзени и от ЕС и от Тереза Мей. Затова не приеха ТЯХНОТО споразумение. Сега ще стане най-лошия сценарий за ЕС - Обединеното Кралство ще излезе от съюза, ще има вътрешна правителствена криза и вероятно избори, които анти-ЕС политиците ще спечелят. Новото правителство ще е по-твърдо в отношенията си към ЕС.

Kъм статия Фараж в Страсбург: Ако има втори референдум, ще го спечелим с още по-голямо мнозинство

2019-01-10 11:42:51В България има малцинства от турци, помаци, руснаци, арменци, евреи, власи, каракачани... сега и западно-европейци доста си купиха имоти и се заселиха у нас. Защо само циганите не могат да живеят като цивилизовани хора? По-точно, циганите които искат да се интегрират, вече са го направили и са нормална част от обществото ни. Останалите по гетата са там по избор! Колкото и пари, образование, възможности за развитие им даваме, те не си променят начина на живот! Какво, на сила ли да ги цивилизоваме? Бай Тошо пробва, не стана.

Kъм статия Мерзавци, сър. Мерзавци и некадърници ни управляват: Радан Кънев в отзвук за Войводиново

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.