ПРОФИЛ

Рейтинг
1600
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (26)
Дата Коментар
Страници
2018-10-15 14:33:22Третокурсничката: "В кацата с мед има ЛАЙНА". Петокурсника: "В кацата с МЕД има лайна".

Kъм статия Право на отговор: Да, СУ не е Кеймбридж, но дава прекрасни възможности за развитие

2018-09-26 21:22:24Злобната бабичка се задържа 2 години повече, отколкото трябваше. Това е свидетелство колко са смазани и безгласни германците. Време е последната от 5-те на тази известна снимка от Април 2016 да си ходи. 2016-та ще дойде най-накрая и в Германия. http://uk.businessinsider.com/cameron-obama-merkel-hollande-renzi-picture-politics-2016-12

Kъм статия Главната редакторка на Дойче веле обяви края на Меркел

2018-09-23 22:14:05Не, Паргов. Фашизъм е имало в Италия. Национал- Социализъм е имало в Германия. Болшевизъм е имало в СССР. От тези три сестрински идеологии, в България идва само третата. И причинява национална катастрофа, от която още не сме излезли. Слушат ви само 100-200 000 старци, които още въздишат по Тато и СоциализЪма. Само паежинясали мозъци могат да вярват, че олигарси и майко-продавци като вас ги е грижа за тях. Като пооредеят след още 10 години, няма да можете да минавате и 4% бариера за парламента.

Kъм статия Паргов: Фашизъм в България е имало и трябва да се противопоставим това да се повтори

2018-09-20 20:14:03Табадатко, никой не ни пречи на 20-те да си направим собствен съюз, икономическа безмитна зона и т.н. - това което беше ЕС в началото. Без да определят някакви неотчетни на никого бюрократи, какъв да е размера и формата на краставиците, какъв процент жени трябва да има на определени позиции и какво е позволено да пишем и четем в Нета. Всичко това ще си го решат доброволно гражданите и бизнеса, според собствените си интереси. Ако искат да има стандарт за краставиците, селскостопанските производители и консервните фабрики ще се разберат помежду си. Така както се разбират производителите на техника за стандарти, за да им работят джаджите едни с други. джаджите едни с други. Ако пък успяват да печелят пари без стандарти, значи няма нужда от въпросните стандарти. И не ме плаши със западнали и все повече западащи държави като Русия и Китай. С нас е Америка. Точно Източна Европа и Америка се развиват най-добре в момента, и имат потенциал за развитие в бъдеще. Естествени съюзници сме.

Kъм статия Възможно ли е патриоти да не са идиоти?

2018-09-20 12:30:47И... от събиращи се на един площад, гласоподавателите им останаха събиращи се в един самолет.

Kъм статия Десните за Борисов: Пудел на Путин, подкрепян от олигарси

2018-09-20 12:23:43Добре, пребройте се: Германия, Франция, Бенелюкс, Скандинавия (без Ноевегия) - 8 държави, които ще останете в ЕС ако ние си тръгнем. Ние сме другите 20 държави. Великобритания е вече на път. Унгария и вишеградската група са следващите, в сегашната криза ги подкрепя останалата Източна Европа и Италия. Осъзнавате ли какво ще стане, ако толкова скоро след Великобритания, втора държава се отцепи от съюза? Лавина. Ще останете 8 държави в съюза. Но пък "европейските ценности" ще са защитени! Докато не се трансформирате в халифат след максимум едно поколение.

Kъм статия Възможно ли е патриоти да не са идиоти?

2018-08-31 15:35:16EU е един от последните останали региони, където е останало това безумие със смяната на времето. Най-накрая, след години бюрокращини, ще го спрат. Алелуя! Колкото до зимно, лятно, няма значение. Аз си знам че обяд е 13:00, а полунощ е 01:00 и си регулирам съня, храненето, и т.н. според това. Така или иначе, София е близо до границата на часовите зони според географските паралели. Вместо да сме 25 минути преди точния астронимически час, ще сме 35 минути след точния час. Варна ще мине от 10-тина минути преди, към 50 минути след. Нищо критично. Важното е да спрем със здравния стрес 2 месеца годишно, след смяната на времето.

Kъм статия Край с местенето на стрелките: ЕК предлага премахване на зимното часово време

2018-08-10 16:16:10Защото въпросът е глупав. Президентът не трябва да прави разлика между расите. Трябва да се грижи за всички граждани еднакво. По ирония, точно чернокожите в САЩ са облагодетелствани най-много от новите политики на Тръмп. Безработицата между тях падна на рекордно ниски нива. Обама, който се "интересуваше" от тях, реално им влоши живота с изнасянето на техните бачкаторски професии навън и с безконтролираната емиграция която ги изместваше от останалите в Америка бачкаторски професии.

Kъм статия Кание Уест не можа да обясни защо смята, че Тръмп се интересува от чернокожите

2018-08-07 14:05:59Само мъжът ли трябва да внимава? Има достатъчно средства жените да предотвратят бременност или да я прекратят ако стане. Нещо ми говори, че те са искали да забременеят от точно този мъж. Има доказани случаи на подобни златокопачки, които са лъгали че са на контрацептиви. Дори има случай на подобни... курви е най-точната дума (предлагат се на мъже срещу материални облаги), които са пробивали презервативи преди секс или са вадили сперма от презервативи след секс за да се осеменят. Какво можеш да направиш в такъв случай? Ако имаше ефективни контрацептивни хапчета за мъже, както има за жени, тогава щеше да е друго. Но феминистките не позволят на тази технология да излезе на пазара. Щото тогава всички мъже с повече от 2 мозъчни клетки ще ги ползват за да контролират коя жена може да забременее от тях и коя не. Жените ще загубят контрола над забременяването.

Kъм статия Две рускини погнаха футболист за бащинство

2018-08-07 12:39:29По-точно заглавие: Две курви златотърсачки успяха да хванат глупав богат мъж да ги издържа докато са живи.

Kъм статия Две рускини погнаха футболист за бащинство

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.