ПРОФИЛ

Рейтинг
1620
точки при гласуване
1

Bad Horse

създаден на 2016-04-20 12:01:13
Всички ваши коментари (48)
Дата Коментар
Страници
2019-04-19 16:45:15Радан се върна в голямата политика през задния вход. Сега ще е евро-депутат. Д'еба.

Kъм статия Демократична България внесе листата си (пълен списък)

2019-04-18 12:47:52OK, значи от трите най-големи групи, ЕНП ще губят 36 депутата, социалистите 37, АЛДЕ малко ще набъбнат със 7. Къде отива разликата? В евро-скептиците и националистите. Те стават все по-силни. Изводите си направете сами.

Kъм статия Прогноза на Европарламента: БСП и ГЕРБ са изравнени. И двете партии ще имат по 6 евродепутати

2019-03-19 16:17:341. Това че някой му е разказал исторически събития, не означава че му е казал да застреля невинни хора. Умствените ви гимнастики са уникални. Логиката и съвестта са ви чужди. 2. Въпросните събития са български победи. Защо ще "мъсти" в болния си мозък за победи? Да беше написал Батак, Перущица или Стара Загора на пълнителите си, не Шипка. 3. В германския халифат правете каквото искате, в ново-зеландския халифат правете каквото искате, не ни се бъркайте на нас. Ние все още не сме се подчинили на религията, чието име означава "подчинение".

Kъм статия Кой ли е разказал на Тарант за Шипка и Булаир?

2019-02-12 14:50:03Констатираш проблем, но не казваш как да се реши. Докато стигне до избирателна възраст, нормалния човек вече е индоктриниран и зомбиран тотално.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 14:37:07Ограмоти ме. Иначе ще продължавам да съм заблуден и да заблуждавам и други хора около мен. За това говоря - повече диалог трябва, не пренебрежение към другомислещите. В този смисъл, не можеш да загубиш спор - или печелиш, или си коригираш грешното мнение, тоест пак печелиш. Дори да няма промяна в позициите на никой, поне ще ги разбираме по-добре и ще знаем как изглеждаме от другата страна.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 13:24:50Значи всички политици са популисти, така ли? Обещават неща, които са фантасмагории. А овцете гласуват ли гласуват и се надяват на утопии. Но когато някой политик почне да прави нещо което е обещал, и което "елита" смята за грешно, тогава скачат срещу него с епитета "Популист". Тоест, скачат срещу избирателите му, че могат да получат най-накрая нещо желано, колкото и да е грешно. Начина да се намали затъпяването на човечеството е с просвета, със свобода на словото в Нета и в медиите, с философия, логика, открити спорове на различните страни... Като цяло със замесване на хората повече в политиката, не по-малко. Вместо това "елита" ни предлага цензура, ограничаване на словото, избутване на неудобните теми и политици в сянка, догматизъм в медии, училища и унивеситети, и като цяло отчуждаване на хората от политиката. Нека оставим "експертите"и "компетентните" да се грижат за нас, нали? След 300 години просвещение и събуждане на личността, да се върнем към феодализма.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 12:03:58Ползвайки определението "популист" показвате елитизма и пренебрежението си към обикновените хора. Откъснати сте от живота ни и не разбирате какво искаме. Третирате ни като деца или неандерталци. На ви сега 1/3 популисти! Още един изборен цикъл и ще сме мнозинство в парламента. Тогава или ЕС ще се промени коренно, или ще се разпадне. И в двата случая, ще си загубите меките столове. Както и обслужващите ви прислойки в медиите и образованието.

Kъм статия Европейският съвет прогнозира до 30% популисти в новия ЕП, могат да прокарат дневния си ред

2019-02-12 11:52:56Сам казваш че в UK автомобилната промишленост е почти никаква. Тоест, купуват си чужбински коли британците и са голям и богат пазар за това. След брекзита, европейските коли ще поскъпнат, а японските, корейските, китайски, американски и т.н. ще поевтинеят, защото няма да плащат европейските мита вече. Така че чия автомобилна индустрия ще пострада най-много? Европейската. Което германските концерни го знаят и затова лобираха за мек брекзит. Но не, брюкселските плъхове са готови да пожертват интереса на собствените си икономики в името на Глобализма. Тереза Мей е глобалист, както са и повечето политици в UK. Тя не обърка нищо, не ми преиначавай думите. Тя САБОТИРА процеса. Кой се е изнизал? Джонсън и Фараж ли? Някой предложил ли им е да станат премиери? Кога? Да са им предложили да са шефове на преговорите е ЕС? Кога? Дай ми конкретно кога са се изнизали като плужеци? Буквално вчера Фараж основа Партия на Брекзита - това като изнизване ли звучи?

Kъм статия Великобритания отчете най-ниския си икономически растеж от шест години насам

2019-02-11 18:20:49В тези преговори, UK държеше всичките козове, но Тереза Мей ги провали позорно. Капитулира. Какво очакваш от човек, който гласува ПРОТИВ Брекзит?!? Защо тя трябваше да преговаря? За да причини криза, втори референдум, провал на Брекзит. Колкото до розовите мечтания, може да се сбъднат, може и не. Това което не се сбъдна са черните предсказания за пълен колапс на икономиката им, с който ги плашеха "експертите" че ще дойде още през 2016 след референдума. "Експертите" да го духат. След 10 години ще видим кой ще е по-добре, UK или Европистан.

Kъм статия Великобритания отчете най-ниския си икономически растеж от шест години насам

2019-02-11 15:58:39Пак е по-висок растежа, отколкото на Германия - 1.5% и Франция ололо 1%. При това евро-държавите няма на какво повече да се надяват - ще се засилва социализЪма, регулациите, данъците, митата за външни стоки, отворените граници за паразити от Близкия Изток и Африка... всичките ЕС прелести. На всичкото отгоре трябва да поемат и дела на UK към общия бюджет. Докато Великобритания очаква да се освободи от регулации, вноски към Брюксел, и да почне да търгува със Света свободно без европейските мита. Което е най-големия страх на евро-плъховете и затова правят всичко възможно да сринат икономиката и провалят Брекзита. Иначе, и други държави ще последват UK.

Kъм статия Великобритания отчете най-ниския си икономически растеж от шест години насам

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.