ПРОФИЛ

Рейтинг
1900
точки при гласуване
1

Egocentric Eccentric

създаден на 2019-04-10 21:07:04
Всички ваши коментари (244)
Дата Коментар
Страници
2020-10-20 19:11:05Всеки може да види историята на коментарите ми досега и че от ден първи защитавам тезата, че са нужни мерки и че този вирус е реална заплаха и трябва да се взема на сериозно. Въпреки това, тази идея според мен е абсолютна идиотщина и ще подкопае доверието във всички мерки досега, включително и смислените такива. Увеличете контрола в градския транспорт и ресторантите, а тогава налагайте нови мерки. Оставка!

Kъм статия Маските на открито стават задължителни от четвъртък

2020-10-20 14:03:09Т.е. докато вървим и пъхтим по улицата, където няма от кого да се заразим, навлажняваме с дъха си и износваме маската и накрая като влезем в магазина примерно, където има хора, вече със същата маска ще чакаме да тя да ни пази. Колкото по-безмислени са мерките, толкова повече ще са за парлама.

Kъм статия След днешния съвет: Маските на открито все още не са задължителни, но експертите са ''за''

2020-10-16 19:33:41Русия явно още има заделени долари да плаща на тролове да обясняват как вирус няма, въпреки че се сринаха цените на петрола

Kъм статия Една по една болниците започват да рухват под напора на COVID-19

2020-10-15 10:15:17Истината е, че Мангъров и ко се възползваха от една очевидна истина, която беше ясна за всеки с половин мозък от ден първи - че първоначалната реакция беше свръх предпазлива и консервативна и в много медии традиционно се преекспонира за задържане на вниманието. Но за всеки с цял мозък също е ясно, че по-добър ход нямаше и няма как на едно цяло общество с най-различни хора в него да му дадеш точно дозирано послание, колко е сериозно положението и точно какви мерки да вземе и да въведеш умерени мерки от ден първи при положение, че имаш нула информация, нула подготовка и нула разбиране и внимание от обществото. Или има още хора които твърдят, че на Шведите им се е получило?. Тези опортюнисти веднага усетиха първата истина и стъпиха на нея да изградят цяла почти идеологическа платформа състояща се от колосални тъпоумщини и демагогия, на които дори Тръмп може да завиди, знаейки същевременно, че втората истина трудно ще се обясни, а и хората с цял мозък не са им в таргет групата.

Kъм статия Все едно жена да е правила секс преди два дни и сега да си прави тест за бременност

2020-10-14 21:12:00@hristohh Колега, единия минус е от мен, без да искам кликнах вместо плюс. Айде откриваме пак сезона на коментиране под изцепките на "доцента" по всичкология. Бях се зарадвал по едно време, че офнюз бяха спрели да отразяват малоумните разсъждения на този шарлатанин - жалко, че пак почнаха.

Kъм статия Все едно жена да е правила секс преди два дни и сега да си прави тест за бременност

2020-10-12 22:17:32А по управляващите?

Kъм статия Разрешиха на полицията в Беларус да стреля с бойни патрони по демонстрантите

2020-10-05 00:18:22С'я тва де юре си е гражданска война според учебниците една партия срещу друга партия... "законна цел на протеста"... "цялата страна" . Само дето наш'те партии са едни партиииии. Фасадна демокрация с фасадни партии... Айде наздраве!

Kъм статия Ден 88: Протестът ще хвърля домати по офисите на ГЕРБ, ВМРО, НФСБ и Воля в цяла България (видео)

2020-10-01 16:56:21като на Христо Бисеров

Kъм статия Прокуратурата повдигна най-тежкото обвинение за катастрофата с Милен Цветков: умишлено причинена смърт

2020-09-30 23:29:05Mediapool май няма скоро да спечелят орден Св.Св. Кирил и Методи: https://www.mediapool.bg/kabinetat-predlaga-petyo-blaskov-da-poluchi-orden-za-zaslugi-v-zhurnalistikata-news312622.html Виж за Offnews незнам - съдейки по тяхната статия, май се опитват.

Kъм статия Награждават Петьо Блъсков с орден 'Св. Св. Кирил и Методий' за принос в журналистиката

2020-09-28 01:44:27А кръпката не е казал подобно нещо и чест му прави, че е участвал на концерта СРЕЩУ ГЕРБ и е напълно разбираемо да прави всичко възможно от участието му да не спечелят БСП.

Kъм статия Нека бъде светлина! И Васко Кръпката поиска #Оставка

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.