ПРОФИЛ

Рейтинг
1918
точки при гласуване
1

Egocentric Eccentric

създаден на 2019-04-10 21:07:04
Всички ваши коментари (312)
Дата Коментар
Страници
2021-03-13 17:25:44Комисията за защита от дискриминация разбра, че е станала лека жена в перманентен цикъл. Сиреч ще смърди, но няма да ни свърши работа

Kъм статия Гешев е невинен за репликата 'и циганите правят така'

2020-12-18 20:29:38Според авторът, страничните жертви от пандемията са повече от преките, починали в следствие на инфекция с коронавирус. Ако приемем в името на разговора това съмнително твърдение за вярно, дали може авторът да бъде по-конкретен: - Как отварянето на кръчмите и детските градини ще намали тези жертви? - Какво точно предлага, за да стимулира хората да търсят здравна помощ, вместо да отлагат? Да се забрани достъп на хора с корона вирус до болнична помощ, и всички болници да станат "чисти" така че другите болни да не се притесняват и да не са натоварени докторите - това ли е идеята му или не съм го разбрал? - Възможно ли е част от увеличението в общата смъртност да е причинено от недиагностицирани случаи на корона вирус? Ако да, защо авторът удобно пропуска тази възможност в текста си?

Kъм статия Още от плацебото против коронавируса

2020-12-15 22:11:39Еми като им намалиш ДДС-то естествено, че ще искат да бачкат на максимум, вместо да стоят затворени. И съответно ще разпространяват алтернативни факти в полза на отварянето, щото всеки вярва, в к'вото му изнася.

Kъм статия Позиция на заведенията: Веднага отваряйте дискотеките и моловете! И стига глупости

2020-12-05 18:42:53Според мен е наивно и контра продуктивно да се очаква напълно безпристрастен, обективен и научен прочит на която и да е история, в която и да е държава особено в училищните курсове, в която и да е държава по света, така че е излишно да се споменава, че "и в нашата има не един и два мита". Нацията е социален конструкт и национално съзнание традиционно се изгражда на база И на множество митове, измишльотини, полу-истини и легенди и се индоктринира от ранна възраст в умовете на всеки член и в почти всички подобни наративи присъства и образа на "лошия". Единствения проблем, който аз виждам е, че македонските измишльотини не са съвместими с нашите и ни рисуват като "врага" така удобен за сплотяване на всяка една нация, което не може да е основа за коопериране. Ако ние кандидатсвахме за членове на имагинерния съюз на Мала Азия напълно нормално би било и Турция да настоява за преразглеждане на практиките за насаждане на омраза към тях, които играят същата роля в нашия национален разказ.

Kъм статия Митове и марксизъм: Защо България се кара със Северна Македония

2020-11-28 13:17:17Право на полицаите е да се борят за по-достойни заплати. Право е и на тия кокошки да се борят за медийно внимание.

Kъм статия 'Системата ни убива' с контрапротест срещу полицейския: Те се борят само за пари

2020-11-27 20:48:35@hristohh Ами брифинга, който аз помня беше Април месец някъде и беше някъв мъж журналист който пита този въпрос. Всъщност ти ме подсети, че е задаван такъв въпрос докато коментирахме под една тогаващна статия с поредните изцепки на мангъров. Но след това не съм чувал някой да е потвърждавал какво точно означават всички числа които докладват, а мина доста време от тогава и доста неща се промениха. Примерно тогава май все още PCR-те се правеха от надзора на РЗИ и се правеха по 2 теста както е редно, а не сега когато всеки сам си плаща по един. Та и тая "позитивност" дето я съобщават не ми е ясно в детайли, как я смятат, та при такава неяснота е нормално шарлатаните като Чорбанов да процъфтяват.

Kъм статия Учениците и младите да преминат бързо COVID, за да няма кой да разнася заразата

2020-11-27 14:16:39Тоя ако направи партия, аз за първи път в живота си ще отида да гласувам за ГЕРБ

Kъм статия Президентът: Хората измират не от коронавируса, а от хаоса и лошото качество на живот

2020-11-27 13:53:49@hristohh Имаш ли някакви линкове към интервюта с Кунчев или представители на ИО, които казват това. Аз си спомням, че наистина имаше един брифинг от пролетта, където този въпрос беше зададен от журналист и наистина от щаба отговориха, че се отчитат само новозаразени, но абсурд да го изровя, а ще ми е полезно следващия път като споря с някой мой познат ковидиот. Иначе да, медийната среда е основен съучастник в кашата. Просто моделът на финансиране на "информационните" медии не поощрява коректно и отговорно отразяване на информация и стремеж към истина, а сензационализъм или я най-добрия случай отчаяно запълване на времеви слотове със симулация на разговор по актуални теми на деня (и годината) защото няма как да привлечеш внимание иначе и да продаваш македонска наденица и разхлабителни.

Kъм статия Учениците и младите да преминат бързо COVID, за да няма кой да разнася заразата

2020-11-20 17:34:13Учебниците им по история могат да ги ползват като рекламни материали, илюстриращи колко им е силна тревата.

Kъм статия Скопие и Охрид като Амстердам: планът на Заев за легализация на марихуаната

2020-11-19 11:30:19Най-сетне важната статистика на база, на която се вземат решенията в страната ни. Тия дневни стойности за положителни тестове незнам за какво изобщо ги публикувате.

Kъм статия Тренд: 76% от българите убедени, че трябва да носим маски. 30% искат по-строги мерки, 15% - по-леки

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.