ПРОФИЛ

Рейтинг
1058
точки при гласуване
1

Nikolay Uzunov

създаден на 2017-03-14 12:52:41
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2018-03-01 13:22:13докато е държавно така ще е

Kъм статия Отличните условия на труд в БДЖ: -10 градуса в отопляемо хале, преспи в кабината (снимки)

2018-03-01 13:21:29Каква правда какви 5 лева бе драги Милко? Цяла България ви знае, че сте Литекс. Сами си признавате че сте Литекс и използвате чорбарското име заради маркетингов трик. що правите хората на луди

Kъм статия Шеф в ЦСКА: Правдата възтържествува!

2018-01-23 14:39:11Offnews, много готин сайт сте, но с такива анонимки олеквате. авторът ако не бъркам беше застъпник и на екотуризма в трън, но не виждам нещо тълпи от туристи да пъплят да видят "уникааааааааааалните" камъни, каквито няма другаде в България на връх Руй. екоталибаните ако ги питаш от тея 111 хиляди кв. км на 110 хиляди ще кажат че ще има туризъм. но просто не става така. тоя камик може да иска и морски туризъм да развива в парамун, ама не става

Kъм статия Ще успее ли контрареволюцията срещу Трънския референдум?

2017-11-06 08:16:34Много весела статия. в трънско няма хора, няма вода, няма дори елементарни неща като една машина за кафе а какво остава за добра телефонна връзка и интернет. нали се сещате че тея дето могат да си работят от вкъщи им трябва доста стабилна и добра връзка, нещо което в трънския край е все едно на марс да търсиш продавач на царевица :)

Kъм статия Go West! (Иди на запад!)

2017-10-11 08:38:11мечтиии мечтии. 30 години в трън не е бликнала ни една идея, сега за два месеца бликат като вулкана еяфятлайокутл или там както и да се казваше. истината е че всички работливи трънчани, познавам такива много, са избягали отдавна защото са разбрали че от трън трандафор не става. останали са само старци, цигани и такива дето гледат да изкарат днес 5 лева за една ракия в кръчмата. "уникалната" трънска природа я има в 90% от България. в смолянско всяко село с 200 души има поне два хотела, които са пълни всеки уикенд. а в трън само трънки

Kъм статия Трън – новият зелен авангард

2017-08-04 08:46:49буни камик е трънският вариант на жълто паве ли? щото трънчани бяха яко прецакани от жълтопаветниците които искат да ходят събота и неделя да ядат и пият на спокойствие. а районът си обезлюдява и обезлюдява непрекъснато. накрая ще останат само братчедите, ще ограбят всичко и ще дръпнат шалтера.

Kъм статия Не си ли поискаш, няма как да ти дадат…

2017-03-27 16:12:28силно симпатизирах на христо иванов още от самото начало. и бях наистина доволен, че най-накрая ще има с кого да гласувам с чиста съвест и след това да не съжалявам. и после дойде коалицията със зелените. не знам дали иванов и екипът му го осъзнават, но прегръдката с хора като боби сандов и тома белев отврати много хора и загубиха гласове.

Kъм статия Да, България стигна 3,72% по данни от 02 часа

2017-03-21 11:56:57вероятно и 90 % от тях за пръв и последен път стъпват в трънско. но аз пак си задавам въпроса защо от 2011 година досега защитниците на природата си мълчаха и не мога да си дам на себе си логичен отговор.

Kъм статия Стотици изкачиха връх Стража, за да подкрепят каузата „Трън без златна мина“

2017-03-21 11:55:42права сте, не съм имал взимане даване с минния бизнес и няма как да имам. в крумовград не съм ходил, за да знам какво се случва. в челопеч съм минавал на път за морето. градчето изглежда добре. в панагюрище съм ходил да видя съкровището миналата година и бях впечатлен. европейски град, с обновен център и май почти всичко е построено с пари на асарел. навсякъде има табели построено от асарел - музеят, спортната зала, жилищни блокове. ако имате път през панагюрище идете да видите с очите си и ще се уверите. и доколкото знам там има минна дейност от доста време, но не останах с впечатление хората да са болни или градът да е обезлюден. беше съботен ден и едва намерихме място да пием кафе, обядвахме в едно прекрасно ресторантче, в музея беше пълно с туристи. с две думи останах с много добро впечатление от Панагюрище. колкото до младите хора участвали в изкачването на стража отново сте права. изглеждат млади и интелигентни хора и 90 % от тях планинари, защото са с оборудване за планина.

Kъм статия Стотици изкачиха връх Стража, за да подкрепят каузата „Трън без златна мина“

2017-03-17 08:13:55не, не, не ме разбрахте правилно или може би не съм се изразил правилно. не очаквам от тях да ходят да ловят бракониери в гората, но поне един малък протест ей така от кумова срама що не вдигнаха да призоват институциите да си вършат работата и да ограничат незаконната сеч? пък и друго се сещам. за този проект се знае от 2011 година, когато са започнали проучванията на канадците. значи през 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 година проблем не е имало. никой не е протестирал, а сега хоп скочиха. а сега погледнете отстрани като безпристрастен наблюдател, какъвто съм аз. какво виждате? аз виждам финикийски знаци. канадците са си плащали и природозащитниците си трайкат. сега цоцорков не дава и е най-черният робовладелец и унищожител.

Kъм статия Стотици изкачиха връх Стража, за да подкрепят каузата „Трън без златна мина“

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.